homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

[ Mormant SAU Incinerare ]-6

#96 2010-12-30 12:45:56

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Re: [ Mormant SAU Incinerare ]

tipul a pus cenusa in cutia de cafea pentru ca era ermetica si era preferata tatalui lui lol s-a dus in vizita la cineva in drum spre marele canion, unde vroia sa arunce in vant cenusa... si tipul care era gazda a facut cafea din cenusa pentru ca a crezut ca pentru aia a adus cutia de cafea rotfl2

#97 2010-12-30 20:35:23

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Banana Split a scris:

tipul a pus cenusa in cutia de cafea pentru ca era ermetica si era preferata tatalui lui lol s-a dus in vizita la cineva in drum spre marele canion, unde vroia sa arunce in vant cenusa... si tipul care era gazda a facut cafea din cenusa pentru ca a crezut ca pentru aia a adus cutia de cafea rotfl2

yikes   acklad

#98 2010-12-30 21:28:54

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Orange a scris:

chiar daca as renunta la ideea cu incinerarea o solutie  ar fi autopsia  (avand in vedere ca primul motiv PRO incinerare e acela ca ma tem sa ma trezesc undeva la 2m sub pamant).. ce ziceti fetelor? E o solutie ?

autopsia nu e o solutie, ea reprezinta o invetigatie medicala prin care se poate stabili cauza decesului unei persoane 
Eu as prefera sa fiu ingropata ........ trebuie sa manace si viermii  rotfl rotfl rotfl

#99 2010-12-30 21:30:10

sleeping_beauty
Addicted member

?! a scris:

Orange a scris:

chiar daca as renunta la ideea cu incinerarea o solutie  ar fi autopsia  (avand in vedere ca primul motiv PRO incinerare e acela ca ma tem sa ma trezesc undeva la 2m sub pamant).. ce ziceti fetelor? E o solutie ?

autopsia nu e o solutie, ea reprezinta o invetigatie medicala prin care se poate stabili cauza decesului unei persoane 
Eu as prefera sa fiu ingropata ........ trebuie sa manace si viermii  rotfl rotfl rotfl

rotfl   rotfl 
apoi tre` sa manance si pestii...apoi si oamenii si pisicile  rotfl   rotfl

#100 2010-12-30 21:46:50

cornflower
Hero member

sleeping_beauty a scris:

?! a scris:

Orange a scris:

rotfl   rotfl 

asa cum eu manac pasari, porc, peste ,etc cat sunt in viata de ce nu m-ar manca si pe mine cineva ?    si daca ma gandesc bine parca se foloseste o specie de viermi care manaca tesuturi in anumite scopuri stiintifice ...... acum trebuie sa las prin testament sa imi puna si din aia cu mine ... ca nu vreau sa ma manace orice vierme rotfl

Publicitate

loading...

#101 2010-12-30 21:54:01

sleeping_beauty
Addicted member

?! a scris:

sleeping_beauty a scris:

?! a scris:

rotfl   rotfl 

asa cum eu manac pasari, porc, peste ,etc cat sunt in viata de ce nu m-ar manca si pe mine cineva ?    si daca ma gandesc bine parca se foloseste o specie de viermi care manaca tesuturi in anumite scopuri stiintifice ...... acum trebuie sa las prin testament sa imi puna si din aia cu mine ... ca nu vreau sa ma manace orice vierme rotfl

rotfl2   rotfl2   rotfl2  doamne ce bascalios a ajuns topicul asta, cine ar fi crezut?  rodnar   rotfl2

#102 2010-12-30 21:56:00

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

sleeping_beauty a scris:

Banana Split a scris:

da. macar stau mult si bine intr-un sicriu frumos inchis pana isi sapa drumul viermii lol

acklad

Voi ar trebui sa cititi Ingropat de viu a lui Edgar Allan Poe lol Sa vedeti atunci cum incinerarea e floare la ureche rotfl2

Poor is the man whose pleasure depends on another

#103 2010-12-30 21:58:26

sleeping_beauty
Addicted member

pai eu sunt pro incinerare lelaina wink

#104 2010-12-30 22:02:21

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

da stiu, am dat quote ca a fost primul mesaj pe care l-am vazut cu faza asta cu statul in sicriu lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#105 2010-12-31 02:11:04

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Recomandare filme in legatura cu acest topic  rotfl2 : " Sweeney.Todd.The.Demon.Barber.Of.Fleet.Street " -incinerare pt ca se fac prajituri din oameni  rotfl2 ... sii a fost un film care mi.a placut mult chiar despre inmormatare si tare rau imi pare k numai stiu cum s numeste.Era despre o fata care are un accident cu masina moare,ajunge in morga si un tip o tot aranjeaza bla bla ptr a o ingropa,dar ea crede ca nu este moarta..si se intampla tot felu de chestii,dupa care la sfarsit moare si ubitul ei care la fel are impresia ca nu este mort,dar ajunge la acelasi doctor.Si acel doctor le injecta o substanta care facea oamenii s para morti.Eo nu am inteles pana la urma care era adevarul rotfl2 ,morti sau nu,dar a fost genial filmul.Daca stie cineva cum s numeste as fi recunoscatoare. happydance   rodnar   tillfreds   kram

cold

#106 2010-12-31 14:24:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

After life Izza

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#107 2010-12-31 14:35:03

sleeping_beauty
Addicted member

#108 2010-12-31 14:51:28

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

?! a scris:

nu vreau sa ma manace orice vierme rotfl

rotfl2

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#109 2010-12-31 14:57:18

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Emilya mersi. kram

cold

#110 2010-12-31 15:00:04

sleeping_beauty
Addicted member

#111 2010-12-31 17:24:57

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

?! a scris:

Orange a scris:

Tocmai de asta.. smile

Ideea e sa exclud orice varianta in care m-as trezi la 2 metri sub pamant  disperat  disperat  disperat  disperat

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#112 2010-12-31 18:21:42

cornflower
Hero member

Orange a scris:

?! a scris:

Orange a scris:

Tocmai de asta.. smile

Ideea e sa exclud orice varianta in care m-as trezi la 2 metri sub pamant  disperat  disperat  disperat  disperat

pai daca iti face autopsie atunci iti diseca si creierul, inima , etc si tot mori ... sau poate te trezesti in timpul autopsei sa vezi atunci cum e , asa daca esti in pamant nu ai aer pentru a respira prea mult timp si ai sanse sa mori fara sa stii 
si viermi aia de ii vreau sunt uni mici si uscati la inceput si dupa ce papa se fac mariiii rotfl

#113 2010-12-31 18:37:18

sleeping_beauty
Addicted member

?! a scris:

viermi aia de ii vreau sunt uni mici si uscati la inceput si dupa ce papa se fac mariiii rotfl

rotfl2   forgetit

#114 2011-03-27 22:17:32

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

Am dat peste acest topic ?n ziua de Crăciun şi m-am abţinut să-mi spun părerea big_smile, dar o fac acum: personal, eu mi-aş dori să fiu incinerată, nu-mi doresc să ajung ?n păm?nt, din "n" motive şi plus că m-am săturat de obiceiurile lumeşti (priveghi, oameni străini care intră la tine ?n casă, alţii după băutură, alţii după m?ncare şi alţii ca să b?rfească (şi cică te pl?ng) + ritualul ?nmorm?ntării). Eu le-am spus deja alor mei că vreau să fiu incinerată şi i-am ?ntrebat şi pe ei ce ar prefera, asta este, moartea face parte din noi, nu avem cum să o ocolim, din păcate sau din fericire pentru unii.  Toţi ar trebui să fim pregătiţi pentru această "clipă", anticii ?nvăţau să moară, pentru ei era o artă, nu o tragedie, şi astfel moartea nu ?i lua prin surprindere. Noi am vrea să murim fără să existe moarte. ?n morm?nt nu vreau să ajung, clar, dar şi ?n ceea ce priveşte incinerarea am totuşi o nedumerire, oare sufletul se ridică la cer sau este posibil să ardă odată cu trupul ?n acel moment?

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2011-03-27 22:22:09)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.