homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

[ Mormant SAU Incinerare ]-5

#77 2010-12-29 00:30:08

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: [ Mormant SAU Incinerare ]

kathrynn a scris:

Voiam sa mai zic ceva in legatura cu donarea de organe.
Am auzit o discutie pe tema asta ori la radio ori pe altundeva si zicea un tip ca el nu e de acord sa semneze pt donarea organelor pt ca medicii din Ro sunt foarte corupti si nu ai de unde sa stii ca medicului care te ingrijeste nu i-a dat cineva o suma generoasa ca sa-i faca rost de un ficat, o inima, etc. In sensul ca daca ajungi la spital in stare grava (sa zicem dupa un accident rutier), ar putea sa nu faca tot posibilul sa te salveze, ci sa te lase sa mori pt a-ti preleva organele. Dar bineinteles ar spune rudelor ca a facut tot ce i-a stat in putinta dar a fost prea tarziu bla bla.
Stiu ca suna sinistru, din categoria "teoria conspiratiei" dar la ce chestii am auzit in spitalele de la noi, nu m-ar mira sa existe un sambure de adevar.

si eu ma gandesc adesea la asta sau si mai rau poti ajunge sa fii omorat de cineva care stie ca detii certificat prin care esti de acord cu prelevarea, sa stie detalii gen grupa sanguina si altele.....deh, am vazut prea multe filme

mai am insa o vorba, daca e sa mor - mor oricum asa ca daca ar fi sa ma omoare cineva pt organe inseamna ca asa mi-a fost scris pana la urma

#78 2010-12-29 00:53:19

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

cu prelevarea de organe ..eu parca stiam ca se pot preleva cand ajungi in moarte cerebrala

#79 2010-12-29 08:51:10

daenarys
Vizitator

banana semnul respectiv era pt faptul ca intreg topicul in loc sa fie constructiv a degenerat in tot felul de chestii mai putin placute si constructive smile

#80 2010-12-29 09:18:29

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

kathrynn a scris:

Voiam sa mai zic ceva in legatura cu donarea de organe.
Am auzit o discutie pe tema asta ori la radio ori pe altundeva si zicea un tip ca el nu e de acord sa semneze pt donarea organelor pt ca medicii din Ro sunt foarte corupti si nu ai de unde sa stii ca medicului care te ingrijeste nu i-a dat cineva o suma generoasa ca sa-i faca rost de un ficat, o inima, etc. In sensul ca daca ajungi la spital in stare grava (sa zicem dupa un accident rutier), ar putea sa nu faca tot posibilul sa te salveze, ci sa te lase sa mori pt a-ti preleva organele. Dar bineinteles ar spune rudelor ca a facut tot ce i-a stat in putinta dar a fost prea tarziu bla bla.
Stiu ca suna sinistru, din categoria "teoria conspiratiei" dar la ce chestii am auzit in spitalele de la noi, nu m-ar mira sa existe un sambure de adevar.

la cat de mici sunt sansele sa fii compatibil cu cineva in vederea donarii de organe..cred ca medicul ala ar trebui sa lase destui de multi oameni sa moara, pt a ii gasi ceva potrivit aluia care a dat spaga  dumbom
daca ar merge ca la piata, cu "primul venit-primul servit", nu s'ar mai astepta ani de zile pe listele de trasplant

#81 2010-12-29 12:04:22

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Sunt pentru incinerare, si sunt deacord cu donarea de organe.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

Publicitate

loading...

#82 2010-12-29 13:54:36

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

chiar daca as renunta la ideea cu incinerarea o solutie  ar fi autopsia  (avand in vedere ca primul motiv PRO incinerare e acela ca ma tem sa ma trezesc undeva la 2m sub pamant).. ce ziceti fetelor? E o solutie ?

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#83 2010-12-29 14:18:01

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

lol tu faci misto?

mai in serios, am vazut odata un documentar cu persoane care au fost declarate moarte si s-au trezit la morga smile. aveau o boala care le facea sa para moarte. dar asta se intampla cu cateva zeci de ani in urma cand nu se stia de boala respectiva.

#84 2010-12-29 14:21:56

Orange
Full member

si acum o fi si alta boala rotfl2 e mare gradina Domnului, eu nu risc big_smile

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-12-29 14:22:12)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#85 2010-12-29 15:58:03

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

si eu sunt pro incinerare de mult timp, cand i-am spus mamei a inceput sa planga si sa faca crize, deci nicio sansa sa mi se respecte dorinta. nici eu nu stiam de acel certificat prin care pot alege eu ce sa mi se faca dupa moarte nustiu

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#86 2010-12-29 19:03:21

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Wow, voi va ganditit serios la moarte din cate vad... cred ca daca i-as pomeni mamei ceva de inmormantarea mea ar zice ca nu sunt zdravana... si nici n-as indrazni s-o deprim cu asemenea chestii. Ma gandesc ca o sa am o viata frumoasa, iar daca-o fi sa mor asa brusc, asta e, nici vorba sa ma preocup de la 20 de ani.
Pe mine m-a deranjat dintotdeauna sa planuiesc chestii din astea... bunicii cu care stau, in special bunica se pregatesc de cand ma stiu cu diverse... vase, prosoape, etc. Si mai zice cateodata "cand o sa mor sa faceti x, y" Nu stiu, nu imi plac deloc chestiile astea! Inteleg ca e dorinta fiecaruia, dar de ce sa iti irosesti ultimii ani din viata facand pregatiri pentru moarte? Sau si mai rau, de ce sa te gandesti la moarte cand esti in floarea vietii hmm

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#87 2010-12-29 19:09:43

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

offtopic carmen, nu te-a invatat cristina b despre moarte la facultate? big_smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#88 2010-12-29 19:20:19

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Ba da big_smile a fost chiar interesant si m-a ajutat sa inteleg moartea si sa o accept intr-o oarecare masura, mai ales ca in perioada aia a murit si un bunic de-al meu

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#89 2010-12-29 19:22:13

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#90 2010-12-30 07:51:29

suzanaj
Sr. member

Banana Split a scris:

ma refeream spiritual, evident, nu fizic.. eu zic ca m-am exprimat destul de clar wink
mai bine m-as sti sub pamant decat ca iau foc... numai ideea ma inspaimanta

Si daca te ingroapa, spiritual ce simti, tot zmauu ala e , ars, ingropat, aruncat is spatiu daca e sa simti printr-o minune ceva .. asta e.Incinerarea e mai eco.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#91 2010-12-30 09:17:04

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

suzanaj a scris:

Banana Split a scris:

ma refeream spiritual, evident, nu fizic.. eu zic ca m-am exprimat destul de clar wink
mai bine m-as sti sub pamant decat ca iau foc... numai ideea ma inspaimanta

Si daca te ingroapa, spiritual ce simti, tot zmauu ala e , ars, ingropat, aruncat is spatiu daca e sa simti printr-o minune ceva .. asta e.Incinerarea e mai eco.

offtopic cand da dimineata IML-ul drumul la furnale si vine izul acela frumos in tot orasul, numai la eco nu ma gandesc rotfl2 parca au vrut sa il inchida de cateva ori ca ne distrugeau si fizic si psihic, sa stii ca inspiri oameni morti  va

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-12-30 09:17:17)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#92 2010-12-30 10:26:15

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

ati vazut due date? lol cum a facut tipul ala cafea din ramasitele tatalui? rotfl2)

#93 2010-12-30 12:11:13

Orange
Full member

acklad  acklad  acklad Ca sa inventeze cineva asta trebuie initial sa se gandeasca la asa ceva nustiu ...Mie una nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva disperat  cesafac

#94 2010-12-30 12:20:11

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Dumnezeule ... lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#95 2010-12-30 12:40:51

suzanaj
Sr. member

maai, sunt filtre , ca la noi nu se pun .. aia se poate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.