homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema, cer un sfat!

#1 2011-01-03 18:51:05

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Dilema, cer un sfat!

Am nevoie de un sfat.

Am cunoscut un baiat absolut intamplator pe youtube, am continuat noi conversatia pe mess, am vorbit timp de o saptamana incontinuu. Avem multe in comun, e amuzant si imi place cum gandeste in unele situatii. El a vazut cateva poze cu mine la avatar, eu in schimb nu stiu cum arata, i-am cerut niste poze, dar a spus ca nu poate sa mi le trimita, nu stau sa detaliez.
Ma gandeam zilele astea la faptu' ca aspectul fizic conteaza pentru mine. Conteaza sa zicem 50%. Stiu ca frumusetea e trecatoare, dar eu nu-mi pot imagina o relatie, sex, iubire fara atractie fizica. Daca mi-ar da o poza si nu mi-ar placea de el, oare as putea sa renunt la toate vorbele frumoase, toate maruntisurile care ne leaga, toate cuvintele care m-au facut sa zambesc?
Stiti, eu nu consider discutia asta pe care o avem noi ca ceva neinsemnat. Am trecut printr-o perioada foarte grea, despartiri..si fix de la Craciun si pana acum simt ca rasare soarele si pe strada mea.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#2 2011-01-03 18:54:14

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: Dilema, cer un sfat!

in orice relatie trebuie sa existe o atractie, fizica, chimica dar si psihica. daca una din ele lipseste..relatia nu este la fel. daca tie fizic ti se pare chiar urat, poate il vei vedea doar ca pe un prieten bun, nu ca pe un iubit. si eu aveam un prieten care fizic imi displacea total, dar la comportament era super. am si zis ca daca slabeste 20-25kg il iau de barbat, asa de ok era. dar daca fizic nu ma atragea pur si simplu nu puteam fi cu el.

faptul ca nu este ceva neinsemnat este frumos smile desi relatiile sunt bazate mult pe intelegere, respect etc etc tongue trebuie sa fie si putina chimie intre parteneri tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#3 2011-01-03 18:56:48

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

pana ce nu vezi si cum arata,nu ai de unde sa stii daca iti doresti sa mai pastrezi legatura si daca ar mai fi totul la fel  .... aspectul fizic nu e cel mai important,cum ai zis si tu,insa conteaza! caci daca nu te simti atrasa de el,nu exista acea legatura "chimica",puteti fi cei mai buni prieteni,insa nu si iubiti smile
cel mai bine este sa ii mai ceri poza,asa te lamuresti si tu.ori iti place,te atrage,simti ceva,ori nu.
decat sa lungesti situatia,mai bine afli odata pt totdeauna.

#4 2011-01-03 19:02:21

Diananaid
Hero member

Daca mi-ar da o poza si m-as simti atrasa de el, ar fi ca si cum l-as prinde pe Dumnezeu de un picior.
Multumesc, fetelor! smile

#5 2011-01-03 19:05:43

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

pai sanse sunt,poate chiar iti va placea de el,pana nu vezi,nu stii big_smile  go for it  rock
succes  goodluck

Publicitate

loading...

#6 2011-01-03 20:24:42

Diananaid
Hero member

Da, multumesc...
In caz contrar m-as simti asa..vinovata. Cum am spus, am vorbit despre tot ce se putea vorbi pana acum, am gasit multe in comun. Si daca nu mi-ar place, as incepe sa ma instrainez incetu' cu incetu' de el. Nu putem fi prieteni, el locuieste la vreo 200 de km de mine si mi-a sugerat asa mai discret ca daca ia carnetu', vine sa ne intalnim. E clar ca nu ma priveste ca pe o prietena, vrea ceva mai mult,  sunt chestii pe care le simt.
Ai dreptate BabyBlue, nu pot prelungi situatia asta la infinit. Ii cer mai multe poze sau vad eu si na, ce o fi o fi...

#7 2011-01-03 20:40:06

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Diana, spui ca vorbiti pe mess, nu are poza la avatar?

Iubesc si sunt iubita

#8 2011-01-03 20:46:39

Diananaid
Hero member

Prima data cand am vorbit cu el avea o poza, dar nu am putut deslusi mare branza din ea. Sincer, din ce imi aduc aminte era dragut. Dar si-a schimbat poza, de vreo saptamana are una cu un brad de Craciun. lol

#9 2011-01-03 20:53:28

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

n-are facebook, hi5? lol dai si tu cautare dupa id`u de mess (adresa de mail)

hjarta

#10 2011-01-03 20:53:45

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

si de ce nu vrea sa iti trimita o poza cu el? sau ... profil de facebook/hi5 nu are? wink

edit:   http://www.invisible-scanner.eu/
daca introduci aici id-ul de mess poti vedea daca are hi5

Ultima oara a fost editat de minatgv (2011-01-03 20:56:27)

Iubesc si sunt iubita

#11 2011-01-03 21:01:33

Diananaid
Hero member

Am cautat tot netu'. lol
Nu are hi5, nici facebook, are doar un cont pe netlog da' fara nicio poza lol, cred ca e abandonat contu'.
De ce baieti mai dau si eu, foarte misteriosi.lol
A spus ca sta in gazda la cineva si are un simplu laptop, pozele si toate documentele personale is acasa.

#12 2011-01-03 21:50:17

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

si eu am trecut prin asta. de mai multe ori :)) adica am dat pe doua forumuri de doi tipi din acelasi oras cu mine.. aveam interese comune, vorbeam pe forum la aceleasi subiecte.. era fain. apoi am dus mai departe discutia pe mess. si dupa o luna doua ne-am intalnit. cu unul din ei am avut o relatie de 2 luni.. si m-a dezamagit. ok, ce spunea el nu era neadevarat, dar avea si alte laturi care nu-mi placeau deloc si care nu ai cum sa le cunosti pana nu cunosti fizic persoana. de cunoscut fizic il vazusem in poze si era exact la fel si in realitate. iar celalalt se dovedise a fi o cunostinta a unei prietene, si am ramas amici desi el vroia mai mult de atat. de fapt am avut atatea discutii contradictorii datorita refuzului meu incat am ajuns sa ne ocolim, mi-e antipatic tare acum.
deci mare atentie cu acest aspect..
aspectul fizic conteaza foarte tare. sa nu uitam ca avem fiecare din noi poze bune si mai putin reusite.. daca el o sa-ti arate poze, normal ca le va alege pe cele mai reusite.. sa nu te astepti sa arate exact ca in poze. eu am avut noroc cu acel fost, dar cunosc cazuri in care n-a fost deloc asa.. si atentie si la aspectele pe care nu le poti cunoaste decat face to face.
in orice caz, cunoscutul pe net e de cele mai multe ori mai ok decat intr-un bar de exemplu. macar apuci sa cunosti persoana cat de cat pana sa ai o intalnire propriu-zisa. eu iti urez succes :D

later edit: daca e din alt oras.. e foarte greu. esti sigura ca vrei sa te legi la cap fara sa te doara? eu una sunt contra relatiilor la distanta.. acum depinde de tine. mi se pare ca te complici prea mult, si cred ca poate tocmai asta iti place, misterul. cand va disparea... cum va fi?

Ultima oara a fost editat de Banana Split (2011-01-03 21:52:14)

#13 2011-01-03 22:04:50

coraline
Addicted member

eu am avut o semi relatie la distanta. eh oe viu arata mult mai urat ca in poze, ziceai ca are 15 ani, comportamentul lui era diferit, pisalog, cicalitor, foarte foarte gelos, desi ardelean ii sarea tandara foarte usor si tipa si urla ingrozitor. si dupa ce m-am intors acasa m-a cautat si deranjat muult timp. voia sa se muta la bucuresti, sa ma convinga sa ma mut la el sau sa plecam amandoi ca nebunii din tara, oriunde, doar sa fim impreuna. omul era un maniac.

deci ai mare mare grija, relatiile pe net pot fi mult mai inselatoare ca oricare alta relatie. vorbind cu el mai vezi ce si cum gandeste, insa nu stii daca predomina acel fel de a fi pe care ti-l prezinta tie.
sunt de acord cu banana, daca esti la distanta risti sa te legi la cap fara sa te doara

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-15 17:16:30)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#14 2011-01-03 22:20:30

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

poate ca baiatul vrea ca tu sa il placi pentru ceea ce este nu pentru aspectul lui. Eu fac parte din categoria care refuza mult si bine sa arate poze..pana consider eu ca merita pers respectiva si asta datorita faptului ca sunt destul de draguta ca sa nu zic frumoasa si am vrut sa elimin tentatia celuilalt de a sta de vorba cu mine doar pentru partea fizica ca sa zic asa. Foarte multi au primit ignore ca vezi domne sunt fitoasa ca nu vreau sa le arat poze ca cine ma cred eu de fac atatea figuri (adica si-au dat arama pe fata din tipii draguti la vorba au incaput sa vb urat)

au dreptate si banana si coraline insa poate fi si cum am scris eu mai sus

bafta si..incearca sa asculti ce iti spune instinctul tau, am senzatia ca ai inima stransa ca ar fi uratel...de regula instinctul nu inseala....bazeaza-te pe ceea ce simti si ...bafta sa fie cum vrei tu puss

#15 2011-01-03 23:37:44

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Pai vad ca fetele iti dau ceva sfaturi pe aici..asa ca o s iti spun doar ceva care sper s fie cat de cat acolo ceva.. tillfreds  Cateodata ni se poate parea o persoana draguta,frumusica datorita faptului ca o placea.Nu m refer la Betty cea Urata = Cenusareasa ,dar poti scoate in evidenta partile bune,cum si la Cenusareasa daca nu ne place putem vedea k nu merge bine p tocuri,ca are nevoie de o rinoplastie..etc. tillfreds

cold

#16 2011-01-04 11:06:51

Diananaid
Hero member

Am citit mesajele voastre, multumesc pentru sfaturi, ce sa zic, mi-ati ridicat moralul.
Acum tocmai m-am trezit, dupa ce am vorbit prin mesaje cu el, pana pe la vreo 3 dimineata. lol
Multumesc sleeping_beauty, pe instinctu' meu pot sa ma bazez, niciodata nu ma inseala.
Foarte adevarat ce ai zis, Izza! smile
Revin cu amanunte.

#17 2011-01-04 11:17:00

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Diana, sfatul meu e sa ai grija, dar mare grija !!! De curand m-am ars si eu cu o poveste de genu si m-am lecuit lol Sfatul meu e sa nu te implici pana nu-l cunosti personal ! Chiar daca o sa-ti placa in poze/web/tel poate live e diferit smile

#18 2011-01-04 15:35:16

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Diananaid a scris:

Am cautat tot netu'. lol
Nu are hi5, nici facebook, are doar un cont pe netlog da' fara nicio poza lol, cred ca e abandonat contu'.
De ce baieti mai dau si eu, foarte misteriosi.lol
A spus ca sta in gazda la cineva si are un simplu laptop, pozele si toate documentele personale is acasa.

Poate are setat sa nu il poti gasi dupa email... Este clar ca atractia fizica conteaza cel mai mult intr-o relatie (dupa parerea mea) smile
P.S.: Esti sigura ca in spatele acelui email nu poate exista cineva care se pretinde a fi o alta persoana? Zic si eu asa... Te rog ai mare grija! Cum a zis si Summer... Sa nu te implici pana cand nu-l cunosti personal big_smile

Strong reasons make strong actions!

#19 2011-01-04 15:39:57

coraline
Addicted member

si eu te sfatuiesc la fel, ai mare mare grija!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.