homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema, cer un sfat!-3

#39 2011-01-16 00:31:48

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Dilema, cer un sfat!

exact asta vroiam si eu sa iti zic: ca nu e cazul sa te implici sentimental pentru cineva de pe net... adica nu e cazul sa suferi. poti constata ca ai 1000 de lucruri in comun cu cineva de pe net, sa ai impresia ca sunteti facuti unul pentru celalalt, dar cand va intalniti face-to-face sa constati ca nu exista atractie intre voi, pur si simplu.

#40 2011-01-16 12:56:17

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

gandeste-te asa... daca sunteti tineri ( si banuiesc ca sunteti) este mai greu cu relatiile la distanta, de multe ori cel pe care il ai non stop langa tine te dezamageste, ce sa mai zicem de unul pe care il vezi o data la nu stiu cate luni. Poate baiatul nici nu isi dorea o relatie la distanta, poate avea pe cineva cu mult inainte sa il cunosti tu. De aceea sunt foarte foarte problematice discutiile astea pe net, nu stii niciodata cine este in spatele monitorului.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#41 2011-02-25 15:21:09

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Spuneam eu ca se terminase, am inceput sa o iau pe aratura, imi inchipuiam tot felul de chestii.
Astazi insa se implinesc doua luni de vorbit incontinuu. smile

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#42 2011-02-25 15:52:00

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

adica inca mai vorbiti? smile
poza aia era a lui?
cum arata?
cine era fata din poza? big_smile

pc  lyssna

#43 2011-02-25 15:57:42

Diananaid
Hero member

Am multe de povestit. smile
Deci poza aia nici acum nu m-am lamurit, ca nu l-am intrebat. Cert e ca si-a schimbat-o dupa o zi.
El a avut o perioada cand nu stiu...simteam ca ma pune la incercare daca pot spune asa. Imi spunea ca si-a gasit o aventura de o noapte forgetit, desi dupa o zi chiar el a recunoscut ca nu s-a intamplat nimic. Cu alte cuvinte sa vada daca sunt geloasa, sa vada cum reactionez.
Au fost 2 zile in care m-a suparat cu o anumita faza si nu i-am trimis niciun mesaj. El m-a cautat si asta a insemnat ceva pentru mine. Putea sa lase totul balta.
Avem schimburi de mesaje foarte frumoase...Eu am inceput sa ma atasez mult fata de el....

Publicitate

loading...

#44 2011-02-25 15:58:38

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

b4rbie a scris:

adica inca mai vorbiti? smile
poza aia era a lui?
cum arata?
cine era fata din poza? big_smile

subscriu si eu la intrebariele lui b4bie  wave

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#45 2011-02-25 15:59:24

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Diananaid a scris:

Am multe de povestit. smile
Deci poza aia nici acum nu m-am lamurit, ca nu l-am intrebat. Cert e ca si-a schimbat-o dupa o zi.
El a avut o perioada cand nu stiu...simteam ca ma pune la incercare daca pot spune asa. Imi spunea ca si-a gasit o aventura de o noapte forgetit, desi dupa o zi chiar el a recunoscut ca nu s-a intamplat nimic. Cu alte cuvinte sa vada daca sunt geloasa, sa vada cum reactionez.
Au fost 2 zile in care m-a suparat cu o anumita faza si nu i-am trimis niciun mesaj. El m-a cautat si asta a insemnat ceva pentru mine. Putea sa lase totul balta.
Avem schimburi de mesaje foarte frumoase...Eu am inceput sa ma atasez mult fata de el....

ai mare grija sa nu fii dezamagita, un sfat prietenesc doar  goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#46 2011-02-25 16:02:13

Diananaid
Hero member

Eh, uite ieri l-am cautat eu. Si la amiaza si seara. Acum...nimic, niciun mesaj.
Acum o luna sau chiar de la inceput sufeream daca nu-mi trimitea. Acum am inceput sa fiu mai realista, putin mai detasata.
Eu nu vreau sa se termine, dar o relatie d'asta nu implica doar o persoana. Mi-e frica de sentimentul asta de dezamagire.

#47 2011-02-25 16:03:41

b4rbie
Sr. member

dar tot nu mi-ai raspuns la toate intrebarile  chicot

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2011-02-25 16:03:49)

pc  lyssna

#48 2011-02-25 16:07:58

Diananaid
Hero member

Cum arata? Imi place mult. Inalt, brunetel...hjarta
Despre poza aia am zis ca nu l-am intrebat, eu intrasem pe mess pe invisible si chiar nu vroiam sa-i fac o scena de asta de gelozie. A schimbat poza dupa o zi. Ma gandesc ca daca era cu fata aia, ce rost mai avea sa continuam noi toata povestea asta? Plus ca e atata distanta.
Poate aveti voi alte pareri, poate dragostea e oarba.

#49 2011-02-25 16:08:55

b4rbie
Sr. member

eu l-as fi intrebat cine e in poza smile
asa..natural, printre altele..  smile

pc  lyssna

#50 2011-02-25 16:11:06

Diananaid
Hero member

Eh...mi-a fost frica de un anumit raspuns...
Am uitat sa zic ca m-a si sunat pe 14 luna asta. Am vorbit cam o ora. Insa de atunci, nimic. Nu prea ma suna. sad

#51 2011-02-25 16:12:48

b4rbie
Sr. member

nu trebuie sa iti fie frica,
macar stii si tu ori e laie ori balaie smile

asa poate s-ar simti si el mai dorit tongue

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2011-02-25 16:13:14)

pc  lyssna

#52 2011-02-25 16:15:30

Diananaid
Hero member

Ai dreptate... Dar ti-am zis, mi-a mai facut o faza de asta. Mi-a zis ca si-a gasit o aventura de o noapte. SI eu, normal, m-am simtit foarte aiurea. Dar nu i-am facut vreo criza, pur si simplu i-am zis "Mai bine nu-mi spuneai. Enjoy your affair." lol
I-am demonstrat atunci ca intr-adevar tin la el.

#53 2011-02-25 16:16:01

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

diana, ai grija sa nu cumva sa te indragostesti de o iluzie. de un barbat ideal pe care tu il proiectezi asupra individului cu care stai de vorba....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#54 2011-02-25 16:18:55

Diananaid
Hero member

Da chiar sunt mandra de mine din punctul asta de vedere.
Deci, cum am zis, inainte dufeream mult daca ma neglija, daca nu primeam mesaj.
Acum...nu pot sa zic ca nu ma implic. Dar sunt pregatita pentru orice s-ar intampla. Deci nu voi plange in pumni in caz de o despartire.

#55 2011-02-25 16:21:14

b4rbie
Sr. member

daca e sa fie o sa fie, daca nu, nu; are balta peste, esti inca f tanara

pc  lyssna

#56 2011-02-25 16:38:29

Diananaid
Hero member

Ce ma dispera cel mai tare e faptu' ca nu ma suna. I-am batut niste apropouri, i-am si zis, tot nu ma suna. Am impresia uneori ca fuge de chestia asta. Si nu e vorba ca nu avem subiecte de discutie, din contra...Nu gasesc un motiv.

#57 2011-02-25 19:49:34

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Eu chiar nu vad cum functioneaza "relatia" asta. Hai sa testam cat de geloasa esti, hai sa vedem cat rezisti fara sa vorbiti, Ba te sun si vorbim o ora, ba 2 saptamani dispar ca magarul in ceata, ba am poza cu alta femeie, ba nu o mai am....

Asta e relatie??? Eu vad ca fiind asta o mare bataie de joc si plictiseala crunta. Imi pare rau daca ce spun e dur si nu e ce voiai sa auzi, dar eu cu un astfel de specimen nu as sta nici pentru o iesire la un suc ca ma plictisesc.

O relatie ori merge de la inceput, ori nu merge si gata. Si tocmai pentru ca sunt sute de km intre voi el se poate juca. Azi se plictiseste sau are nevoie sa ii creasca stima de sine, te scoate de la naftalina. Maine merge in club, agata pe una si 2 saptamani are sexul asigurat. Dupa aia o ia de la capat....

Eu n-am incredere in cel de langa mine, la 2 m distanta, ce sa zic de atatia km...

Ce pot spune e doar .. bafta si vezi ce faci. Asta e doar imbarbatare, ca nu ai plange si nu ai suferi, iti garantez eu ca daca nu va mai merge, vei suferi. Si inca mult. Asa cum disperi ca nu te cauta (gandeste-te asa putin, chiar tine la tine un om care te supune la teste ca pe un cobai si care nu te cauta cu saptamanile?) asa vei fi trista si deprimata daca se va intampla ceva.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.