homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema, cer un sfat!-4

#58 2011-02-26 00:01:30

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: Dilema, cer un sfat!

pokemon a scris:

diana, ai grija sa nu cumva sa te indragostesti de o iluzie. de un barbat ideal pe care tu il proiectezi asupra individului cu care stai de vorba....

cel mai bun sfat.

de cele mai multe ori cand intri in contact cu cineva doar in mediu virtual, imaginea pe care tu ti-o creezi despre el, e fooooarte departe de realitate. in special ti-l formezi cam cum ai vrea tu sa fie. Apoi vei fi dezamagita sa afli ca te-ai inselat.

#59 2011-02-26 12:14:34

carmenP
Full member
Inregistrat: 2011-02-25

Parerea mea e ca nu are sens,virtual poti fi oricum..mai e si distanta..Cel mai bine asteptati sa va cunoasteti real,dar sa si locuiti in acelasi oras daca o sa aveti o relatie ca altfel nu o sa mearga.
Eu vorbesc cu un tip de aproape 8 luni pe net,asa din ce am vazut virtual avem multe in comun dar real daca nu exista atractie degeaba..

hjarta

#60 2011-02-26 12:17:04

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Jeniffer a scris:

pokemon a scris:

diana, ai grija sa nu cumva sa te indragostesti de o iluzie. de un barbat ideal pe care tu il proiectezi asupra individului cu care stai de vorba....

cel mai bun sfat.

de cele mai multe ori cand intri in contact cu cineva doar in mediu virtual, imaginea pe care tu ti-o creezi despre el, e fooooarte departe de realitate. in special ti-l formezi cam cum ai vrea tu sa fie. Apoi vei fi dezamagita sa afli ca te-ai inselat.

visslar

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2011-02-26 12:17:22)

#61 2011-02-26 12:20:46

Madalina85
Addicted member

_Summer_ a scris:

Jeniffer a scris:

pokemon a scris:

cel mai bun sfat.

visslar

lol

#62 2011-02-26 12:22:36

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

forgetit big_smile

Publicitate

loading...

#63 2011-02-26 14:12:25

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu nu inteleg cum e posibil sa-ti doresti o relatie cu un om pe care nu l-ai vazut si nu l-ai atins in viata ta! poate sa iti placa felul lui de a fi, poti aprecia modul cum gandeste si discutiile pe care le aveti....dar sa vrei sa fii cu el....mi se pare prea mult....
am vorbit si eu cu multi baieti pe net si cel mai tare ma distra cand ma intreba cate unul daca mi se pare ca e o persoana ok si daca ar avea sanse cu mine lol .....frate pai stai sa ma si benoclez un pic la tine, sa pun si eu o mana pe tine ceva si mai vedem dupa aia rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#64 2011-02-27 00:55:14

Madalina85
Addicted member

_Summer_ a scris:

forgetit big_smile

dumbom  lol  roll

#65 2011-02-27 09:37:13

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Locuiesc intr-un oras unde toti, toti, toti baietii pe care ii cunosc vor un singur lucru de la o fata si nu ma refer la plimbat prin parc, tinandu-se de mana.
Daca era sa renuntam, renuntam din prima saptamana. Asa au trecut doua luni de cand vorbim incontinuu. Nu zic ca am dat peste perfectiunea intruchipata, ca vezi Doamne e diferit sau alte basme d'astea. Ce sa fac acum? Sa dau cu piciorul la 2 luni? Daca am inceput, merg pana la capat. De suferinta nu mi-e frica. Am suferit patru ani dupa cineva care nu merita, asa ca ce nu ma omoara ma face mai puternica.
Nu zic ca vai, gata, ma ia de nevasta.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#66 2011-02-27 10:07:54

Diananaid
Hero member

Ti-am dat mail kaereste. puss

#67 2011-02-27 10:54:14

carmenP
Full member

Eu zic sa fii mai realista,daca e sa fiti impreuna,o sa fiti si daca el intr-adevar vrea sa te cunoasca sa faca un sacrificiu sa vina la tine!Ca nu se merita sa stai dupa fundul nimanui,mai ales ca nu il cunosti

hjarta

#68 2011-03-17 21:54:57

Diananaid
Hero member

In momentul de fata ma simt ca ultima fraiera, una care a inghitit toate prostiile unui baiat care si-a batut joc de ea.
Stiti ca v-am zis ca avea el mai demult o poza cu una la avatar? Faza s-a repetat sambata si cand am vazut, m-am simtit super nasol tot weekendul. Sambata noapte imi mai si trimite mesaj pe la 1 sa ma intrebe ce mai fac. Nu i-am raspuns, am zis ca imi bag picioarele in tot.
Duminica seara mai primesc unul si chiar i-am zis totul. A negat, a inventat o poveste lunga cum ca nu stie cine ii intra pe id, ca el nu mai intra pe mess, ca i se pare o pierdere de timp. Imi vine sa-mi dau niste pumni in cap ca eu am inghitit totul.
Si azi intru pe idul meu, nu era online, desi unei prietene asa ii aparea. Asa ca am intrat pe idul ei, de unde am vorbit cu el si am aflat totul despre el.
Cum s-a terminat? I-am zis la urma "nu mai da niciodata tot afara din casa. ca nu stii cine poate fi in spatele monitorului."
Imediat, imediat imi trimite mesaj, in conditiile in care nu m-a cautat toata ziua cu "buna iubito. ce mai faci?"
Eu ii zic "nu uita. nu stii niciodata cine e in spatele monitorului, iubitule.lol
Nici nu stiu cum ar trebui sa ma simt...

Ultima oara a fost editat de Diananaid (2011-03-17 22:18:32)

#69 2011-03-17 23:52:42

carmenP
Full member

Diananaid a scris:

In momentul de fata ma simt ca ultima fraiera, una care a inghitit toate prostiile unui baiat care si-a batut joc de ea.
Stiti ca v-am zis ca avea el mai demult o poza cu una la avatar? Faza s-a repetat sambata si cand am vazut, m-am simtit super nasol tot weekendul. Sambata noapte imi mai si trimite mesaj pe la 1 sa ma intrebe ce mai fac. Nu i-am raspuns, am zis ca imi bag picioarele in tot.
Duminica seara mai primesc unul si chiar i-am zis totul. A negat, a inventat o poveste lunga cum ca nu stie cine ii intra pe id, ca el nu mai intra pe mess, ca i se pare o pierdere de timp. Imi vine sa-mi dau niste pumni in cap ca eu am inghitit totul.
Si azi intru pe idul meu, nu era online, desi unei prietene asa ii aparea. Asa ca am intrat pe idul ei, de unde am vorbit cu el si am aflat totul despre el.
Cum s-a terminat? I-am zis la urma "nu mai da niciodata tot afara din casa. ca nu stii cine poate fi in spatele monitorului."
Imediat, imediat imi trimite mesaj, in conditiile in care nu m-a cautat toata ziua cu "buna iubito. ce mai faci?"
Eu ii zic "nu uita. nu stii niciodata cine e in spatele monitorului, iubitule.lol
Nici nu stiu cum ar trebui sa ma simt...

wow,pai si ce te-a deranjat,ce ai aflat

hjarta

#70 2011-03-18 00:27:25

Madalina85
Addicted member

diana ...asta eu ti-am zis=o. niciodata nu stii cine e in spatele monitorului.. mereu va fi cine vrem noi sa fie. poate omul ala e plin de defecte, mereu il vei vedea asa cum ti-ai dori sa fie...mai bine acum decat mai tarziu
puss

#71 2011-03-18 03:12:59

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Iubitule? cesafac pe mine ma depaseste, nu l-ai atins, nu l-ai vazut live... Oricum, cred ca avea prietena, si tu erai jucarica lui
puss da-i ignor si cauta altul!
Si eu am avut o relatie, tot de pe net, tipul era hjarta
Super dragut, era cel mai atent om de pe pamant, imi pare rau ca am rupt legatura cu el sad dar l-am gasit pe domnul si na
Si dupa cu altul, tot asa, dar dupa am aflat ca eu eram amanta rotfl

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2011-03-18 03:14:59)

#72 2011-03-18 05:19:33

Diananaid
Hero member

Jacqui, i-am zis "iubitule" asa...la misto in mesaj. lol
Pff...ma simt frustrata ca nu v-am ascultat. Si nu inteleg de ce m-a dus de nas atat timp, ca nu avea nimic de la mine decat niste mesaje. Asta e, nu merita sa sufar. Inainte cand credeam toate prostiile lui chiar sufeream. Daca sufar, sufar pentru mine ca am fost naiva. Am castigat totusi experienta. smile

#73 2011-03-18 10:24:22

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

di suntem alaturi de tine  kram

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#74 2011-03-18 14:44:57

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

puss lasa ca asa e invatatura de minte

#75 2011-03-18 16:13:06

Diananaid
Hero member

Si inca ce invatatura. lol
Multumesc fetele! puss

#76 2011-04-05 21:50:07

Diananaid
Hero member

Si totusi...au trecut 2 saptamani si ma simt rau. Ma gandesc intruna la ce a fost, nu pot sa uit, nu pot trece peste. Doamne, in ce m-am bagat. sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.