|
Nu esti logat.
Dilema, cer un sfat!-2#20 2011-01-04 17:47:17
Re: Dilema, cer un sfat!Marele meu defect cred ca e legat de faptu' ca imi fac prea repede iluzii. Adica, daca el mi-ar spune Buna Dimineata!, as crede ca mi-a zis-o ca vrea sa-si petreaca toate diminetile alaturi de mine. Eh, poate am exagerat putin. Ultima oara a fost editat de Diananaid (2011-01-04 17:48:55) Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #21 2011-01-04 17:51:00
Re: Dilema, cer un sfat!Poti sa ne dai id-ul lui? Offline #22 2011-01-04 17:56:22
Re: Dilema, cer un sfat!Diana, si eu am fost in situatia ta... de 2 ori Stiu ca e greu sa nu te arunci cu capul inainte, dar incearca sa iti temperezi sentimentele. Gaseste-ti o alta preocupare, incearca sa nu vorbesti cu el in fiecare zi. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2011-01-04 18:02:49
Re: Dilema, cer un sfat!
Nu prea imi vine sa-l public pe un forum... Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #24 2011-01-04 19:50:33
Re: Dilema, cer un sfat!diananaid eu zic sa nu te duci tu la el. cat se poate de serios. mai bine vine el in orasul tau, esti pe teritoriul tau, nu stie unde stai, nu poate da de tine decat daca vrei tu. daca ti-as povesti ce am patit eu din asa o poveste ti s-ar lua cu totul de asa ceva. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#25 2011-01-11 20:11:03
Re: Dilema, cer un sfat!Coraline, ai avut dreptate. Tipul cam isi da arama pe fata... Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #26 2011-01-11 20:22:55
Re: Dilema, cer un sfat!am crezut si eu ca mi-am cunoscut sufletul pereche... tot asa, nicio poza (vroia sa fie placut pentru ceea ce este)... si cand l-am intalnit face-to-face: dragutzel, frumusel, dar mirosea a transpiratie de nu puteai sa stai langa el Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-11 20:28:36) Offline #27 2011-01-11 20:39:15
Re: Dilema, cer un sfat!eu ma pot cosidera foarte norocoasa l-am cunoscut pe iubitul meu tot pe net...la inceput povesteam tot felul de chestii,dupaia ne trimiteam poze cu noi...dupaia a venit sa ma cunoasca personal...dupaia m-am dus eu la el....si am ajuns la concluzia ca ne potrivim....suntem si acum impreuna m-am mutat la el si cine stie poate ne intemeiem si o familie.deci eu una am avut noroc sa zic asa. dar sfatul meu e sa nu te increzi in nimeni pana nu il vezi diananaid Offline #28 2011-01-11 20:46:26
Re: Dilema, cer un sfat!parerea mea este sa o lasi mai moale....si dc ziceai k isi cam da arama pe fata??am conversta si eu pe la 16 ani cu unu dar era mirc atunci cred...si mi-a trimis poze pe mail parca..nu mai stiu...mi s-a parut dragutz de numa...si avea o voce la tel de mi se lasau picioarele...cadn ne-am intalnit face to face...groaznicccc....un gras cu multi floci pe fazta..yakkyyy...asa k eu m-am lecuit:)))ai grija Offline #29 2011-01-15 17:11:04
Re: Dilema, cer un sfat!Gata, s-a terminat.. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #30 2011-01-15 17:13:06
Re: Dilema, cer un sfat!ce s-a intamplat? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #31 2011-01-15 17:19:27
Re: Dilema, cer un sfat!Coraline, am vorbit foarte mult, m-am apropiat de el, imi zicea mereu chestii dragute. De vreo 3 zile insa e foarte rece, azi niciun semn. Si o poza la avatar la el cu o fata...Ma rog, topt ce pot sa zic este ca nu trebuia sa pun suflet. O sa stiu pe viitor. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #32 2011-01-15 17:29:05
Re: Dilema, cer un sfat!
frumusel dar imputit hai ca m-ai facut sa rad orangina ..be the best ...fuck the rest )) Offline #33 2011-01-15 17:40:15
Re: Dilema, cer un sfat!of imi pare rau.. poate totusi nu e ce arata aparentele, poate exista si oameni de treaba pe lume, nu numai golani Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #34 2011-01-15 17:56:02
Re: Dilema, cer un sfat!Toate ca toate dar invata sa nu te mai apropii si sa te atasezi de oricine asa , pt ca numai tu o sa ai de suferit , golanasi d-astia sunt destui si lor le arde de vrajeala ieftina nu de sentimentalisme . Trebuie sa fii tu mai presus de toti si de toate ...sa pui suflet doar atunci cand merita ..imi pare rau ca acum ai ramas cu gandul la el , nu ca n-ai stii cum arata , etc , ci pentru ca a facut ce-a facut ..in fine capul sus , nu-i capat de tara ! ..be the best ...fuck the rest )) Offline #35 2011-01-15 18:39:50
Re: Dilema, cer un sfat!Am 17 ani orangina. Da, coraline asa e. Totusi trebuie sa incerc cumva sa umplu golul asta din inima mea. Si stiu ca pot, trebuie sa-mi ocup mereu timpul cu ceva. Am sa ies mai des, ma duc la un tenis, din astea. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #36 2011-01-15 18:58:25Re: Dilema, cer un sfat!
exact. nu trebuie sa disperi acum. asta este. se mai intampla. poate baiatul a vazut ca esti rece cu el intr'o perioada. si a considerat ca nu are rost sa mai incerce. poate a gasit pe cineva de la el din oras. SAU persoana din poza nu era iubita lui. poate o ruda...o sora. cine stie. daca nu e el...sigur o sa fie altul. omul nu se schimba de la o zi la alta. subit. ci in timp. cu timpul se rezolva toate o sa vezi. cheer up si nu te lasa influentata de "mini aventura" asta. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #37 2011-01-15 19:13:00
Re: Dilema, cer un sfat!Soulshard, mie mi-a placut enorm citatul tau :"atunci cand viata....". Mare dreptate, se potriveste perfect. Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas... Offline #38 2011-01-15 19:14:22Re: Dilema, cer un sfat!multumesc diana. azi noapte pana sa ma bag la somn mi'a aparut in cap. si l'am notat repede sa nu'l uit. e prea adevarat. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|