homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-90

#1692 2011-02-15 20:27:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

hello!

am avut azi o zi...  disperat  si inca nu s-a terminat.

cel mai mult imi plac pufies si in lipsa lor, libero. libero au elastic si in spate, pe talie, pufies nu au, dar pufies sunt mai moi.
pampers si happy nu-mi plac. altceva n-am incercat.

#1693 2011-02-15 22:13:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

czuky a scris:

katami a scris:

mucusul = iritatie... posibil sa fie de la ceai, nu neaparat... cris al meu regurita mucus si de la lapte, dar el e alergic.

va referiti la reurgitarea aceea mai groasa si gelatinoasa...ca a mea destul de des face asa..o fii de la laptele meu..??

Si David mai da inapoi laptic gelatinos  cesafac

puss garga

Azi David parca a fost alt copil fata de ieri: a gangurit, a zambacit si toata ziulica s-a uitat pe pereti, la jucarii, la orice, cu gurita deschisa de uimire hjarta

Eu am reusit sa vb cu doc intr-un final, el presupune ca e menstra, trebuie sa-l sun daca nu-mi trece in 7 zile sau daca am febra  cesafac

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1694 2011-02-15 22:30:04

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

ally_na a scris:

mamici exista un obicei referitor la mot?..ce trebuie sa aduca nasii? unde se tine motul la noi sau la ei...???

din cate stiu eu, nu conteaza locatia...faceti unde vreti si puteti....

acum nasii stiu ca trebuie sa ia un rand de hainute ca sa imbrace copilul de sus pana jos + turta(nu stiu daca se mai ia turta si la baietei)...ceea ce pui pe tava (banii, bijuterii, carte, calculator, seringa, ac, ata, etc) nu cred ca trebuie adus de nasii, ti le aduni tu inainte....

noi sapt trecuta am fost la un mot de fetita...si nasa i-a taiat si ei motul dupa care i-a rupt turta si ne-a impartit-o noua invitatiilor (apropo era de la Ana Pan -super frumoasa si super buna) dupa care au pus-o sa-si aleaga ceva de pe tava....asta a fost tot ritualul smile

9 ani de copilarie ....

#1695 2011-02-16 08:36:41

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

neata

Ally_na, cum a zis si adina ... plus: eu stiu ca se face la parinti acasa sau daca vrei in alta locatie (restaurant, etc, unde poti). se ia turta si la baieti...nasii ar trebui sa ia hainute+jucarii; am vazut ca s-a facut o regula ca la un an sa se ia bicicleta :)nu stiu de ce ...

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1696 2011-02-16 09:07:08

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

aliy, bicicleyta sau tricicleta? asta cu bicicleta mi se pare... strange... pana creste copilul ala, se schimba modelele etc

sper ca nu v-am zis prostii cu mucusul... eu asa stiam, dar e drept ca stiam mai mult despre SCAUN. daca in voma o fi normal... scuze. oricum, nu e o pb serioasa in niciun caz.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#1697 2011-02-16 09:16:21

aliy
Hero member

tricicleta Kata, am gresit ... ai dreptate, bicicleta e prea devreme rodnar

eu i-am luat finutzei mele tricicleta, dar n-a vrut sa stea in ea ... ea vroia sa mearga. asa ca ... cel mai bine e sa-i ia ceva cu care sa se joace/sa foloseasca (bineee ... finutza mea nu sse joaca cu niimic, eventual cu farfuriile... asa ca eu nu prea aveam solutii)

Ultima oara a fost editat de aliy (2011-02-16 09:19:18)

#1698 2011-02-16 10:00:36

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Neatza   wave
MOgaldeatza mea s-a culcat aseara la 10:30 si s-a trezit azi dimi la 9:15  wow M-am si speriat cand am vazut cat e ceasu  huh ...deci am preconizat bine, am vazut semnele , ma gandeam ca o sa renunte in curand la masa de 5-6. Acuma intrebarea mea e ce fac? ii cresc portia la celelalte mese sau mentin 150?Adevaru-i ca nu cred ca o sa manance mai mult  nustiu  ca in ultimul timp tot 130-140 a mancat  nustiu  Sfaturi mamici pls, sfaturi  puss

#1699 2011-02-16 10:10:40

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata mamici !!  puss
Danaaa , a dormit de la 10 seara la 9 dimi ??? Fericita mai esti !!!  bis  bis  bis Cu lapticul , vezi si tu cum vrea pitica, daca va simti nevoia de mai mult laptic , sigur iti va cere.

Eu stiam ca la baieti nu turta - doar mot .

Ultima oara a fost editat de cocof (2011-02-16 10:11:01)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1700 2011-02-16 10:16:05

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

dana82 a scris:

Neatza   wave
MOgaldeatza mea s-a culcat aseara la 10:30 si s-a trezit azi dimi la 9:15  wow M-am si speriat cand am vazut cat e ceasu  huh ...deci am preconizat bine, am vazut semnele , ma gandeam ca o sa renunte in curand la masa de 5-6. Acuma intrebarea mea e ce fac? ii cresc portia la celelalte mese sau mentin 150?Adevaru-i ca nu cred ca o sa manance mai mult  nustiu  ca in ultimul timp tot 130-140 a mancat  nustiu  Sfaturi mamici pls, sfaturi  puss

neata  par

dana las-o sa pape cat vrea ea.....fa-i aceeasi cantitate de lapte si daca vezi ca mai cere ii mai faci daca nu las-o in ritmul ei .....felicitari pentru somnic  par

si noi ii vom lua turta lui Tudor cand se incalzeste ( facem acasa la ansi in curte si trebuie sa fie cald)......faza ca trebuie sa-i cumpere haine, jucarii si tricicleta n-o stiam  va dar ei i-au luat bicicleta la mot asa ca.... chicot .......stiu ca ii taie motul si trebuie sa-i puna pe o tava carte, ata, ac, bani, chei, foarfeca, oglinda, etc

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2011-02-16 10:19:36)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1701 2011-02-16 10:16:14

blueeyes
Platinum member

Neata  wave

Si David a dormit de la 11 jumate la 4 jumate, apoi pana la 8 jumate  happy  Sper sa isi pastreze obiceiul si sa nu revina la masa de la 2-2 jumate... David regurgiteaza cu mucus numai cand a trecut deja o ora-ora jumate de cand a papat. Daca face mai repede, atunci e laptic semi-digerat, fara mucus  nustiu

patfierbinte      sjuk     

#1702 2011-02-16 10:20:18

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

wave

Legat de somnolenta din cauza pastilelor, EURESPAL da somnolenta mare la bebei. al meu bebe a fost de nerecunoscut din cauza idiotului de sirop,  skitarg  zacea pur si simplu, se trezea dupa 4-5 ore  yikes , papa ff putin san si adormea la loc secerat. e oribil, nu ii mai dau asa ceva in veci! i-am zis si pediatrei ca renunt la el si a zis ok, f bine.
Eu i l-am dat pt ca saptamana trecuta a tusit un pic si a stranutat si m-am panicat si fuguta la pediatru cu el. 
Sotul meu are pneumonie acuta bilaterala si eu sunt varza de gripata de ceva vreme, iar puiul mic multumim lui Dumnezeu are o imunitate beton  rugaciune , pana acum am tot fost bolnavi pe langa el, el doarme in pat cu noi, mie imi cade masca in somn si sunt bot in bot cu bebe... iar el abia a tusit vreo 2 zile, si atat. nu a luat nimic de la noi si e sanatos.   rugaciune

alynapuss  sa treaca buzita!

gugu, ce avatar ai.......  hjarta

aseara l-am cantarit pe Sebi si are deja 6200 g.  happydance  happydance  happydance

si azi vaaaacccccciiiinul .....................   rugaciune 
ne-am inarmat deja cu paracetamol in caz ca face febra, pt ca facem schema romaneasca, si Doamne ajuta!

carra, eu am cumparat Pillo din Buc., este un magazin in Militari, dc te intereseaza iti dau adresa.  puss
eu una nu am fost multumita de cum absorbea pipi-ul, pe langa Pampers. adica se simtea la mana umezeala chiar si dupa numai un pipi.
am mai folosit Libero si au fost f faine, insa am primit 2 cutii din acelea xxl de Pampersi si ii folosim ca sa scapam de ei..

Ultima oara a fost editat de passenger (2011-02-16 10:32:43)

#1703 2011-02-16 10:44:08

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare

si pe mine ma intereseaza faza cu motul ca acus taiem si noi, bine in aprilie. dar ne informam.

eu stiu ca se face la copil acasa sau la o locatie aleasa de parintii copilului, nu la nasi.

eu stiu ca turta se rupe numai la fete. asa stiam eu.

se pune pe tava diverse, mama copiululi pune pe tava, nasii pun doar bani pe tava, in rest lucruri din casa.

nasii imbraca complet copilul, un rand de haine complet din cap pana in picioare. de bicicleta nu stiam, probabil e la alegerea nasilor.

eu am alta nelamurire, legat de taiatul efectiv al motului. se taie din frunte motul, sau din 4 parti in semnul crucii. eu am vazut si asa si asa. si chiar nu stiu care e obiceiul.

dana esti o fericita ca doarme atat. las-o sa doarma. si eu as vrea sa nu se mai trezeasca pana dimineata. dar a mea se trezeste de mai multe ori, mai ales acu cu dintii bang
eu sunt zombi uneori mornincoffee

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-02-16 10:46:01)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1704 2011-02-16 10:45:32

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

neata mamici.

dana esti o norocoasa..a mea mai nou are 2 mese pe noapte..pana acuma a avut la 9 jumate seara si apoi pe la 4 jumate dimi..acuma se trezeste si la 2 bineinteles d c nu...

kata
ce este daca are mucus in scaun..a mea face asa scaunul dar nu de ficare data...

noi folosim pampers ..altceva nici nu am incercat..

pass ce aiurea cu siropul acela..sper sa va insanatositi cat de curand  si foarte bine ca bebe e ok

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#1705 2011-02-16 10:49:22

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

pai nu mai are nimic, a avut 2 zile o tuse si a stranutat,.

va pup, plec la treaba apoi la dispensar pt intepaturi  cesafac

#1706 2011-02-16 10:50:11

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave  wave neata si de la noi
si noi dormim de la 20 la 2.30 noaptea si apoi iar pana la 6 cand papam iar si la 9 incepe iar o noua zi
vroiam sa va intreb: voi cat ii tineti pe puii vostri afara pe temperaturile astea?ii scoateti nu?o ora e mult la 1-2 grade?
si inca ceva..mi-a dat ieri pediatrul calciu lactic pt bebe sa-i dau 1/zi 6 zile si nu stiu cum sa fac..sa i-l dau in ceai?cati ml?50 e bine si cum intre mese?voi cum faceti sau cum ati facut?

Ultima oara a fost editat de ddunia (2011-02-16 10:55:17)

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1707 2011-02-16 10:56:10

blueeyes
Platinum member

nu e mult, ddunia, noi stam o ora jumate-doua smile

bafta la intepat, passuc puss

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-02-16 10:59:38)

patfierbinte      sjuk     

#1708 2011-02-16 11:06:59

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

passenger a scris:

pai nu mai are nimic, a avut 2 zile o tuse si a stranutat,.

va pup, plec la treaba apoi la dispensar pt intepaturi  cesafac

ma refeream la tine si sotul tau chicot bafta la intepat

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#1709 2011-02-16 11:15:46

aliy
Hero member

Alina, eu stiu ca SE ZICE la fete-rupem turta, la baieti taiem motul, dar se procedeaza cam la fel. obiceiuri ... fiecare zona are obiceiurile ei.
legat de par, noi i-am taiat finutei dintr-un loc (am adunat motul in semnul crucii, cateva firicele din 4 locuri ff apropiate) am zis sa n-o ciopartim smile

Blue, bravo pt somn. ai baiat cuminte wink

Pass, bafta la intepat. si noi mergem azi sad

#1710 2011-02-16 11:24:10

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

pass  goodluck la intepat

aliy mc puss

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.