Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-90
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4
hello!
am avut azi o zi... si inca nu s-a terminat.
cel mai mult imi plac pufies si in lipsa lor, libero. libero au elastic si in spate, pe talie, pufies nu au, dar pufies sunt mai moi. pampers si happy nu-mi plac. altceva n-am incercat.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
czuky a scris:katami a scris:mucusul = iritatie... posibil sa fie de la ceai, nu neaparat... cris al meu regurita mucus si de la lapte, dar el e alergic.
va referiti la reurgitarea aceea mai groasa si gelatinoasa...ca a mea destul de des face asa..o fii de la laptele meu..??
Si David mai da inapoi laptic gelatinos
garga
Azi David parca a fost alt copil fata de ieri: a gangurit, a zambacit si toata ziulica s-a uitat pe pereti, la jucarii, la orice, cu gurita deschisa de uimire
Eu am reusit sa vb cu doc intr-un final, el presupune ca e menstra, trebuie sa-l sun daca nu-mi trece in 7 zile sau daca am febra
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
ally_na a scris:mamici exista un obicei referitor la mot?..ce trebuie sa aduca nasii? unde se tine motul la noi sau la ei...???
din cate stiu eu, nu conteaza locatia...faceti unde vreti si puteti....
acum nasii stiu ca trebuie sa ia un rand de hainute ca sa imbrace copilul de sus pana jos + turta(nu stiu daca se mai ia turta si la baietei)...ceea ce pui pe tava (banii, bijuterii, carte, calculator, seringa, ac, ata, etc) nu cred ca trebuie adus de nasii, ti le aduni tu inainte....
noi sapt trecuta am fost la un mot de fetita...si nasa i-a taiat si ei motul dupa care i-a rupt turta si ne-a impartit-o noua invitatiilor (apropo era de la Ana Pan -super frumoasa si super buna) dupa care au pus-o sa-si aleaga ceva de pe tava....asta a fost tot ritualul
9 ani de copilarie ....
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
neata
Ally_na, cum a zis si adina ... plus: eu stiu ca se face la parinti acasa sau daca vrei in alta locatie (restaurant, etc, unde poti). se ia turta si la baieti...nasii ar trebui sa ia hainute+jucarii; am vazut ca s-a facut o regula ca la un an sa se ia bicicleta :)nu stiu de ce ...
Mamica de Eric Andrei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
aliy, bicicleyta sau tricicleta? asta cu bicicleta mi se pare... strange... pana creste copilul ala, se schimba modelele etc
sper ca nu v-am zis prostii cu mucusul... eu asa stiam, dar e drept ca stiam mai mult despre SCAUN. daca in voma o fi normal... scuze. oricum, nu e o pb serioasa in niciun caz.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- aliy
- Hero member
tricicleta Kata, am gresit ... ai dreptate, bicicleta e prea devreme
eu i-am luat finutzei mele tricicleta, dar n-a vrut sa stea in ea ... ea vroia sa mearga. asa ca ... cel mai bine e sa-i ia ceva cu care sa se joace/sa foloseasca (bineee ... finutza mea nu sse joaca cu niimic, eventual cu farfuriile... asa ca eu nu prea aveam solutii)
Ultima oara a fost editat de aliy (2011-02-16 09:19:18)
Mamica de Eric Andrei
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- cocof
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-09-22
- blueeyes
- Platinum member
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Legat de somnolenta din cauza pastilelor, EURESPAL da somnolenta mare la bebei. al meu bebe a fost de nerecunoscut din cauza idiotului de sirop, zacea pur si simplu, se trezea dupa 4-5 ore , papa ff putin san si adormea la loc secerat. e oribil, nu ii mai dau asa ceva in veci! i-am zis si pediatrei ca renunt la el si a zis ok, f bine. Eu i l-am dat pt ca saptamana trecuta a tusit un pic si a stranutat si m-am panicat si fuguta la pediatru cu el. Sotul meu are pneumonie acuta bilaterala si eu sunt varza de gripata de ceva vreme, iar puiul mic multumim lui Dumnezeu are o imunitate beton , pana acum am tot fost bolnavi pe langa el, el doarme in pat cu noi, mie imi cade masca in somn si sunt bot in bot cu bebe... iar el abia a tusit vreo 2 zile, si atat. nu a luat nimic de la noi si e sanatos.
alyna, sa treaca buzita!
gugu, ce avatar ai.......
aseara l-am cantarit pe Sebi si are deja 6200 g.
si azi vaaaacccccciiiinul ..................... ne-am inarmat deja cu paracetamol in caz ca face febra, pt ca facem schema romaneasca, si Doamne ajuta!
carra, eu am cumparat Pillo din Buc., este un magazin in Militari, dc te intereseaza iti dau adresa. eu una nu am fost multumita de cum absorbea pipi-ul, pe langa Pampers. adica se simtea la mana umezeala chiar si dupa numai un pipi. am mai folosit Libero si au fost f faine, insa am primit 2 cutii din acelea xxl de Pampersi si ii folosim ca sa scapam de ei..
Ultima oara a fost editat de passenger (2011-02-16 10:32:43)
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
salutare
si pe mine ma intereseaza faza cu motul ca acus taiem si noi, bine in aprilie. dar ne informam.
eu stiu ca se face la copil acasa sau la o locatie aleasa de parintii copilului, nu la nasi.
eu stiu ca turta se rupe numai la fete. asa stiam eu.
se pune pe tava diverse, mama copiululi pune pe tava, nasii pun doar bani pe tava, in rest lucruri din casa.
nasii imbraca complet copilul, un rand de haine complet din cap pana in picioare. de bicicleta nu stiam, probabil e la alegerea nasilor.
eu am alta nelamurire, legat de taiatul efectiv al motului. se taie din frunte motul, sau din 4 parti in semnul crucii. eu am vazut si asa si asa. si chiar nu stiu care e obiceiul.
dana esti o fericita ca doarme atat. las-o sa doarma. si eu as vrea sa nu se mai trezeasca pana dimineata. dar a mea se trezeste de mai multe ori, mai ales acu cu dintii eu sunt zombi uneori
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-02-16 10:46:01)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
neata mamici.
dana esti o norocoasa..a mea mai nou are 2 mese pe noapte..pana acuma a avut la 9 jumate seara si apoi pe la 4 jumate dimi..acuma se trezeste si la 2 bineinteles d c nu...
kata ce este daca are mucus in scaun..a mea face asa scaunul dar nu de ficare data...
noi folosim pampers ..altceva nici nu am incercat..
pass ce aiurea cu siropul acela..sper sa va insanatositi cat de curand si foarte bine ca bebe e ok
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
pai nu mai are nimic, a avut 2 zile o tuse si a stranutat,.
va pup, plec la treaba apoi la dispensar pt intepaturi
- ddunia
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
neata si de la noi si noi dormim de la 20 la 2.30 noaptea si apoi iar pana la 6 cand papam iar si la 9 incepe iar o noua zi vroiam sa va intreb: voi cat ii tineti pe puii vostri afara pe temperaturile astea?ii scoateti nu?o ora e mult la 1-2 grade? si inca ceva..mi-a dat ieri pediatrul calciu lactic pt bebe sa-i dau 1/zi 6 zile si nu stiu cum sa fac..sa i-l dau in ceai?cati ml?50 e bine si cum intre mese?voi cum faceti sau cum ati facut?
Ultima oara a fost editat de ddunia (2011-02-16 10:55:17)
In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!
- blueeyes
- Platinum member
nu e mult, ddunia, noi stam o ora jumate-doua
bafta la intepat, passuc
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-02-16 10:59:38)
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
passenger a scris:pai nu mai are nimic, a avut 2 zile o tuse si a stranutat,.
va pup, plec la treaba apoi la dispensar pt intepaturi
ma refeream la tine si sotul tau bafta la intepat
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- aliy
- Hero member
Mamica de Eric Andrei
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
pass la intepat
aliy mc
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|