homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4-91

#1711 2011-02-16 11:24:57

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 4

noi stam cam 2 ore afara.
Passuc, bafta multa la vaccinuri  goodluck Eu prefer sa chem dr. acasa pentru vaccin sau controalele lunare. La ea la cabint e plin de copii bolnaviori si e un risc prea mare sa se lipeasca si de al meu cate ceva.
Pe de alta parte la gradi la fica-mea circula un pui de gripa astfel incat la ea in grupa nu mai sunt decat 5 copii prezenti. De ieri tuseste si ea dar alte semne nu are, deocamdata... sper din tot sufletul sa nu se imbolnavesca si sa nu-i dea si lui bebe  rugaciune ca departe de el nu prea pot s-o tin. Poate ar fi o idee buna sa o tin acasa zilele astea...
Noi maine mergem la scanat  - eco transfontsanela, abdomen, testicule, sold. Sper sa iasa totul bine - eu am un stres cu eco transfontanela avand in vedere pataniile din timpul sarcinii cu ventriculii cerebrali ai piticului.

Si noi tot dintr-un loc am taiat motul finutei si destul de putin sa nu se supere mami a ei ca o lasam fara par  lol LA Sara nasa ei a taiat cu sint de raspundere (avea si de unde) astfel icat i-a creat automat breton  lol

Ultima oara a fost editat de cocof (2011-02-16 11:27:34)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1712 2011-02-16 11:29:54

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Am uitat sa zic ca l-am cantarit pe pitic si are 5170 g la 7 saptamani fix  dance

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1713 2011-02-16 11:37:57

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Coco puss  intr-un fel ma gandesc ca daca si-a scos o masa o sa ceara ea mai mult cand va vrea  chicot  si atunci numai sa ceara ca ii dau  big_smile
Camy puss m-am lamurit sa-i fac aceeasi cantitate...ca azi dimi i-am facut mai mult si am fortat-o sa bea ala in plus si l-a dat afara neutral  n-o s-o mai fortez sa bea numai cat vrea ea dumbom
Pass si eu i-am dat Eurespal si nu a avut deloc alt comportament decat cel obisnuit. Ii dadeam de 3 ori pe zi...si programul a fost exact la fel, ba mai mult avea o logoree la vorbit mai mare  lol  ca filmuletzele postate la mine la topic sunt filmate zilele trecute cand ii dadeam eurespal.M-am uitat si pe prospect si nu scrie ca ar da somnolenta decat in cazul unui supradozaj ...poate nu ti-a zis bine dr. cat sa-i dai si de aia era mai somnoros. Da bine ca acum e bine bebelicu
Alinati-am mai zis eu...stai sa ne apara si noua dintii  forgetit  atunci vorbim forgetit  noi va pupam sa iasa cat mai usor si fara dureri  goodluck
Czuky puss  las ca acusi acusi isi scoate si ea din mese  chicot  puss pupam dulceatza aia de fata a ta puss  puss
Aliy, Pass  puss un pup sa ii doara asa tare pe bebei intepatura goodluck
LE BLue applause  pentru Davidutz!tot mai mari sunteti  majoreta  majoreta
Coco vaiiiiii disperat  cand aud de pui de gripa tot ma disper  disperat  eu zic ca ai face bine daca nu ai trimite-o la gradi zilele astea pana le mai trece  puss  goodluck bafta sa nu luati virusu rugaciune

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-02-16 11:40:50)

#1714 2011-02-16 11:55:18

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

neata.....ce bine ca copiii vostri dorm asa mult..andu la 7.30 imi povestea ce bine a dormit....Iar acum e asa vioi zici a baut cafea smile..
Cum va mai jucati voi cu ei? Eu chiar nu mai stiu smile

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1715 2011-02-16 12:00:36

dana82
Hero member

ally_na a scris:

neata.....ce bine ca copiii vostri dorm asa mult..andu la 7.30 imi povestea ce bine a dormit....Iar acum e asa vioi zici a baut cafea smile..

lol  pupam pe andutzu bine dispus  lol  la 7 jumate el are chef de vorba  rotfl  apai daca si la 7 jumate ar avea Alessia chef de vorba chiar as putea sa zic ca-mi puie capu  rotfl2  ca si asa toata ziua imi povesteste ceva  forgetit
Noi acuma suntem fani sticla de apa  lol  ne certam cu ea lol  jucariile nu mai prezinta interes toata ziua...mai se joaca si cu crema mea de maini  lol

Publicitate

loading...

#1716 2011-02-16 12:03:00

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ally_na a scris:

si eu mor dupa sugestii utile in acest sens sad ieri am stat ceeeva mai mult in casa, ca era frig si n-am vrut sa-l scot f mult (mai mult de 1 h adica)... Doaaaamne,cu ce urlete s-a lasat sad voi ce faceti sa nu innebuniti impreuna cu ei in casa?

(noi am ajuns la faza cu scos toate oalele din dulapuri, umplut cu tarate si batut mama cu ea rotfl2 asta daca cere cienva sugestii de la mine.. )

pe mine obiceiul asta cu motul ma scoate din sarite lol pe nasa lui cris abia am convins-o ca NU ARE NICIUN SENS sa il lase fara cele 3 fire de par pe care le are

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1717 2011-02-16 12:03:12

ally_na
Hero member

e clar..nu doar Andu ignora jucaricile zilele astea.....la cate are...si are slava domnului, el alearga sticla de apa smile, cremele mele ,,,,si asa mai departe big_smile
iar energia pe care o are acum , ma sperie,,,,zici ca a batu energizant tongue

si pe mine ma omoara obiceriurile astea...am vrut sa ii tai putin din breton...doamne am crezut ca ma omoara lumea.....

si noi obosim in casa...trantim jucarici...lol, alergam sticla....tragem cartile din biblioteca si cabluri, tastauri....telefoane...orice dar nu jucaricile lol

ma distreaza ca nu are rabdare...ii arat nasul, ochii...se uita la mine si rade....il pun sa repete...si nimic..dar cand nu sunt atenta il aud maaaaaaaammm si imi arata ochii...halal copil...halal personalitate....o s aimi manance urechile rotfl...
face o tampenie...stie ca nu are voie...si da din cap si zice nu nu....nuuuuuuuuuuuuu nuuuuuuuuuuuu..dar o face...( asta se intampla des cand trage dvd'le din biblioteca ).....

Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-02-16 12:08:04)

#1718 2011-02-16 12:06:29

dana82
Hero member

na deci nu-i singura fan sticla de apa si crema de maini  lol deci m-am linistit ca nu am facut alegerile gresite la jucarii  rotfl
Kata scos oale  rotfl  lol  puss fun! chicot
aaaaaaa la Ale mai ii place s-o tin sa se uite pe geam lol  toate masinile le urmareste si tipa la oamenii ce trec pe strada  lol

#1719 2011-02-16 12:08:23

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ali, Pass, sa nu va planga puiutii la vaccin kram

Eu il tin cam o ora afara, uneori si mai putin ca incepe sa bazaie. In casa mereu isi face de lucru, il pun in tarc, dupa in premergator, apoi in pat cu jucarii, pe jos sa scotocim peste tot si uite asa trece ziua.
Am tot auzit ca e cod rosu de gripa si mi-e cam frica.

Dana, da iti doarme pitica nu gluma. Al meu se culca la 21, acum s-a mai lungit cu o ora si se trezeste la 7.

Eu stiu ca doar la fete se rupe turta, la baieti se taie motul si atat...plus tava cu de toate pe ea. Nu stiam ca nasii trebuie sa-i cumpere de imbracat, mi se pare o cheltuiala aiurea dar na...
Lui Vlad poate sa-i taie cat vrea din perisor ca oricum a doua zi il tundem ca a inceput sa-i intre parul in ochi.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-02-16 12:10:36)

#1720 2011-02-16 12:09:30

katami
Platinum member

ally, clar, aceleasi preferinte le are si cris lol

dana, si lui cris ii placea, cand era mai mic il adormeam pe balcon big_smile dar acum... n-are stare deloc lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1721 2011-02-16 12:10:49

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

supa mamici,bebe meu plange cand il pun pe burtica...la 2 luni jum nu ar trebui sa-i placa sa stea?sunt ingrijorata

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1722 2011-02-16 12:11:35

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Noi nu am iesit afara zilele astea, a fost cam innourat. Acum vad ca a iesit soarele dar ea doarme deocamdata. La blocul de langa noi se lucreaza la acoperis si tare mi-e ca se va trezi de atatea bocanituri.
Noi ne-am cam ferit de magazine, mall-uri, supermaket-uri in perioada asta, e plin de viroze asa ca ne facem de lucru in casa.
Ea nu mai are stare in tarc, o mai pun pe jos, dar nu sta mult, se plictiseste yikes

Ddunia, Maria la 3 luni nu statea, urla de mama focului. Intr-o luna a prins gustul. Nu te ingrijora, nu ai motive puss  kram

Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-02-16 12:13:38)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1723 2011-02-16 12:11:41

katami
Platinum member

ddunia, copiii sunt diferiti. l meu n-a suportat sa stea pe burtica pana pe la 6-7 luni. doar pe burtica MEA mai statea uneori... nu mereu

#1724 2011-02-16 12:13:51

ally_na
Hero member

cod rosu de gripa ????? disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  auleu ce ma fac eu cu  elevii mei......

referitor la obiceiuri si obiceiuri....ma omoara....

in fine...ce ne mai place nou..e sa alergam dupa mingea catelului prin casa.....exact pe aia o vrea si se enerveaza ca nu o poate lua...

mai are o placere sa bage mingea in capac...sau lucruri in cutia de pampers....dar.....jucaricile la loc in cos...no way lol

deci seamana cu tata lui..dezordonat rotfl

#1725 2011-02-16 12:17:01

katami
Platinum member

daaa, cris are o pasiune pt... lopatica de luat rahatul matzei din atvita disperat (adevarul ca e un verde frumoos lol lopatita, cu rahatul)

mi-e groazasa nu-l scap in baie nesupravegheat, sa ajunga la ea...

#1726 2011-02-16 12:19:28

dana82
Hero member

katami a scris:

ddunia, copiii sunt diferiti. l meu n-a suportat sa stea pe burtica pana pe la 6-7 luni. doar pe burtica MEA mai statea uneori... nu mereu

corect, confirm si eu...sunt foarte diferiti!nici Alessia nu vroia sa auda de stat pe burta. Acuma la aproape 4 luni vad ca mai sta...nu foarte mult oricum, si nici foarte ridicat capu...dar tot e un progres la cat ura ea sa stea pe burta. Deci nu-ti fa probl ddunia. o sa stea cand o sa vrea el.
Kata, na atunci gasiti metode de joaca ca sa stiti ce sa ne ziceti cand o-m fi noi mai mari si fara stare tongue  chicot
Ruxxy tata-so tot zice ca seamana pe mine la somn lol  ca si eu ador sa dorm noapteaaaaa drool si mai ales sa nu ma trezesc asa de dimi drool  Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca nu mi-ar fi dormit asa bine  chicot  as fi fost zombi de tot...dar ma ia cu frica cand imi zice toata lumea ca daca primu bebe e cuminte si doarme al doilea o fi opusu  disperat

#1727 2011-02-16 12:20:47

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mingea cainelui si lopatica matei rotfl

#1728 2011-02-16 12:26:09

dana82
Hero member

rruxxy a scris:

Mingea cainelui si lopatica matei rotfl

rotfl2  rotfl2  rotfl2  lol  Si ma tot intreb oare de ce-om da banii pe jucarii lol  ca lor tot alte chestii li se par interesante  lol

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-02-16 12:26:34)

#1729 2011-02-16 12:49:56

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

lol : ))) lol rotfl  cer m--am distrat de bebei vostri...katam criminal cu lopatica pisicii, la fel si andu

noi ne mutam dintr-o camera in alta, suntem fan sticla de plastic si supt la dop, in rest, se joaca cat de cat cu jucariile ei, adica le linge si prelinge de mama focului...

ii mai cant eu si ma scalambai ca toate cele si e super atenta si super vesela, mai stam si pe jos si ne rostogolim sa ajungem la dvd, cabluri,telecomanda big_smile

afara stam maxim 1h in perioada asta, eu ii mai dau preventiv oscilo, asa cate 10 bilute dizolvate in apa, i le pun tr-o seringa si ii place la nebunie, apoi binenteles ca vrea ea seringa si se joaca cu ea de mama focului, adica o baga si o scoate din gurita big_smile

9 ani de copilarie ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.