|
Nu esti logat.
Parafiliile (deviatiile sexuale)#1 2011-02-22 16:08:32
Parafiliile (deviatiile sexuale)- Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-10-28 00:11:01) Offline #2 2011-02-23 09:33:23
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Sadismul sexual. Voyeurism. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #3 2011-03-17 18:06:35
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Din primul tau post rezulta ca te excita sa te imbraci cu hainele prietenului tau, nu? Asa am inteles din explicatiile date pe site. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #4 2011-03-18 15:43:39
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Nu-i nicio problema, relax. Am intrebat de curiozitate ca am crezut ca esti fata-fata si ca o sa zici ca iti place sa porti tricourile si camasile iubitului. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #5 2011-03-18 18:01:41
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)N-ai pt ce. Nu stiu daca sunt cea mai intelegatoare sau toleranta persoana cu putinta dar nu vad de ce te-as jigni sau as face misto. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-18 18:30:07
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Societatea noastra nu e pregatita pentru asa ceva. Daca vrei sa traiesti fericit cu modul asta de viata, fara sa te ascunzi, poate fi mai bine sa te orientezi catre un oras mai libertin din Europa unde sa nu se uite nimeni stramb la tine. (Poate doar turistii ) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #7 2011-03-18 20:18:00
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Hello. Offline #8 2011-03-18 23:26:36
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Da sunt si fete care sa fie atrase de baieti care se deghizeaza in fete? Sau ...cum se procedeaza? Tu ai o iubita? Sau ai avut? Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #9 2011-03-19 13:33:40
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)si eu tot lesbi sunt, imi plac fetele... fucking perfect... Offline #10 2011-03-19 14:50:37
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)tocmai ma pregateam sa zic ca ti-ar trebui o iubita bisexuala, careia sa ii placa sa te faca sa te simti femeie. dar acum mi-am dat seama ca ...poate fi si iubita si iubit, numai sa te faca sa te simti femeie. zic bine? (precizare: luis este barbat, nu stiu daca ti-ai dat seama) Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-11 12:33:14) Offline #11 2011-03-19 15:36:50
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)In Japonia, e o adevarata miscare preintre baietii adolescenti, care arata tot mai efeminati, desi nu sunt gay. Dar la ei societatea e mult mai permisiva decat la noi, unde aproape toti se socheaza din orice. Offline #12 2011-03-19 16:41:45
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)hmmm ...interesant topic ....totusi prefer sa tin pentru mine categoriile in care ma incadrez Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-03-19 16:47:37) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #13 2011-03-19 18:43:42
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)
doar fetele biologice...pana acum, dar suna interesant povestea ta... fucking perfect... Offline #14 2011-03-20 12:24:07
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)fetelor de la salon le poti zice ca e o petrecere mai ciudata si toti baietii trebuie sa se dechizeze cat mai bine in fete si fetele in baieti ....o idee mai traznita de petrecere si tu vrei sa iei premiul cel mare asa ca ai nevoie de ajutor profesional ...sa intri in pielea unei femei pentru o zi pretul se poate ridica destul de mult, depinde se salon viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #15 2011-03-20 12:42:27
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)nimeni nu e prea mic sau prea mare pe aici ...atata timp cat e un mediu virtual fiecare are dreptul sa fie cine vrea sa fie ... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #16 2011-03-22 09:17:01
Pe site-uri de amatori se gasesc destule cupluri cu barbati CD. Sau fete care au o afinitate pt pers cu trasaturi de androgini. Nu stiu in romania cate sunt dar nu ar trb sa fie o problema prea mare presupun. La o adica poate sa gaseasca pe cineva si din afara. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #17 2011-05-03 11:46:36
Imi place cum se imbraca ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #18 2011-05-03 12:10:12
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Stai sa inteleg ca abea acum am citit tot topicul. Tie iti place din cand in cand sa fi fata? Sau vrei sa fi mereu fata? Intreb asta pt ca in mintea mea s-a creat o confuzie si am observat ca in toate posturile te referi la tine vorbind la genul feminin. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #19 2011-05-03 12:51:38
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Daca esti 100% convinsa de asta cred ca ar fi bine sa marturisesti celor apropiati. Eu cred ca daca tu esti sigura ca asta vrei sa fi ai ca de fapt esti o fata ar fi bine sa vorbesti cu parintii tai. Si de asemenea cred ca asupra ta se creeaza niste presiuni psihice care la un moment dat vor fi greu de purtat singura. In plus nu are rost sa incerci sa duci o viata ca toti ceilalti daca tu esti altfel, ar fi un chin ca in fiecare zi sa pretinzi ca esti ceea ce nu esti. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|