homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parafiliile (deviatiile sexuale)

#1 2011-02-22 16:08:32

Wolley
Full member
Inregistrat: 2010-11-15

Parafiliile (deviatiile sexuale)

-

Ultima oara a fost editat de Iasmina15 (2011-10-28 00:11:01)

#2 2011-02-23 09:33:23

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)

Sadismul sexual. Voyeurism.

Desi lista e lunga asa ca pb as putea sa mai gasesc...

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#3 2011-03-17 18:06:35

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Din primul tau post rezulta ca te excita sa te imbraci cu hainele prietenului tau, nu? Asa am inteles din explicatiile date pe site.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#4 2011-03-18 15:43:39

kathrynn
Hero member

Nu-i nicio problema, relax. Am intrebat de curiozitate ca am crezut ca esti fata-fata  big_smile si ca o sa zici ca iti place sa porti tricourile si camasile iubitului.

In rest, tu sa fii fericit(a)  tummenupp

#5 2011-03-18 18:01:41

kathrynn
Hero member

N-ai pt ce. Nu stiu daca sunt cea mai intelegatoare sau toleranta persoana cu putinta dar nu vad de ce te-as jigni sau as face misto.  smile
Nici nu cred ca inteleg pe deplin chestia asta, sincer. Adica nu-i inteleg rostul.
Imi amintesc ca am vazut un film in care un adolescent avea "preocupari" de astea feminine, mergea la scoala machiat, rujat si faceau colegii misto de el, i-au chemat parintii la scoala, si tot degeaba. Si ce n-am inteles a fost de ce continua sa faca asta, in vazul lumii in conditiile in care ceilalti isi bateau joc de el. Adica, ok, inteleg sa-ti sustii convingerile, sa-ti aperi parerile, sa tii la principii, dar chiar merita baiatul ala sa sufere atata in loc sa astepte macar pana termina liceul?

Daca vrei sa inveti despre treburile alea, cauta la sectiunea "discutii diverse" ca sunt topicuri pe toate temele.

Publicitate

loading...

#6 2011-03-18 18:30:07

kathrynn
Hero member

Societatea noastra nu e pregatita pentru asa ceva. Daca vrei sa traiesti fericit cu modul asta de viata, fara sa te ascunzi, poate fi mai bine sa te orientezi catre un oras mai libertin din Europa  unde sa nu se uite nimeni stramb la tine. (Poate doar turistii wink )

#7 2011-03-18 20:18:00

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Hello.
Sa stii ca si eu am un astfel de amic,si sincer,mi se pare cel mai dezvoltat in gandire decat restul,si am invatat sa accept toate persoanele asa cum sunt,si toate actiunile lor. Eu sunt de parere ca pentru orice exista un motiv bine intemeiat.
Mult succes  goodluck

#8 2011-03-18 23:26:36

kathrynn
Hero member

Da sunt si fete care sa fie atrase de baieti care se deghizeaza in fete? Sau ...cum se procedeaza? Tu ai o iubita? Sau ai avut?
Daca nu sunt prea indiscreta smile

#9 2011-03-19 13:33:40

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

si eu tot lesbi sunt, imi plac fetele...rotfl
decat ca nu-mi fac coditze...e vreo problema?puss
hjarta

fucking perfect...

#10 2011-03-19 14:50:37

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

tocmai ma pregateam sa zic ca ti-ar trebui o iubita bisexuala, careia sa ii placa sa te faca sa te simti femeie. dar acum mi-am dat seama ca ...poate fi si iubita si iubit, numai sa te faca sa te simti femeie. zic bine? smile (precizare: luis este barbat, nu stiu daca ti-ai dat seama)

Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-07-11 12:33:14)

#11 2011-03-19 15:36:50

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

In Japonia, e o adevarata miscare preintre baietii adolescenti, care arata tot mai efeminati, desi nu sunt gay. Dar la ei societatea e mult mai permisiva decat la noi, unde aproape toti se socheaza din orice.
Oricum, succes!

#12 2011-03-19 16:41:45

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

hmmm ...interesant topic  angel  ....totusi prefer sa tin pentru mine categoriile in care ma incadrez  rodnar
iasmina, mult succes in gasirea iubitei bisexuale  rodnar  ...sunt sigura ca multe fete ar accepta latura mai feminina a ta doar ca nu vor sa o arate .....dupa cum s-a spus, societatea ro nu este inca pregatia pentru asta ....mai avem de lucrat la mentalitate
sunt sigura ca la final destule rpg se pot dezvolta explorand teritoriul big_smile
cand ti-ai descoperit latura feminina? ai acceptat din prima sau a trebuit sa duci o lupta de convingere cu tine insati?

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-03-19 16:47:37)

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#13 2011-03-19 18:43:42

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Iasmina15 a scris:

orangina123 a scris:

Iasmina15 a scris:

Nu stiam ca e ceva atat de comun smile E si el tot heterosexual? Mie asta mi s-a parut mereu partea ciudata, ca desi mi-ar placea sa arat ca o fata, orientarea sexuala este normala

orientarea ta e ceva gen "lesbian identified man" (deci da, iti plac fetele) sau esti hetero-hetero? smile

Cred ca sintagma "lesbian identified man" ofera o descriere destul de exacta. Din cate am observat "autogynephilia" ar fi un termen mai stiintific pt asa ceva smile

luisjota a scris:

si eu tot lesbi sunt, imi plac fetele...rotfl
decat ca nu-mi fac coditze...e vreo problema?puss
hjarta

iti plac doar fetele biologice sau si genul meu de "fete"? smile Cat despre codite, imi fac eu si pt tine big_smile

doar fetele biologice...pana acum, dar suna interesant povestea ta...
ma inveti sa-mi fac coditze?   visslar

fucking perfect...

#14 2011-03-20 12:24:07

pink_pop
Platinum member

fetelor de la salon le poti zice ca e o petrecere mai ciudata si toti baietii trebuie sa se dechizeze cat mai bine in fete si fetele in baieti ....o idee mai traznita de petrecere si tu vrei sa iei premiul cel mare asa ca ai nevoie de ajutor profesional smile ...sa intri in pielea unei femei pentru o zi smile pretul se poate ridica destul de mult, depinde se salon
ce varsta ai?

#15 2011-03-20 12:42:27

pink_pop
Platinum member

nimeni nu e prea mic sau prea mare pe aici ...atata timp cat e un mediu virtual fiecare are dreptul sa fie cine vrea sa fie smile ...
ce varsta frumoasa hjarta ....long long long time ago for me smile

#16 2011-03-22 09:17:01

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

kathrynn a scris:

Da sunt si fete care sa fie atrase de baieti care se deghizeaza in fete? Sau ...cum se procedeaza? Tu ai o iubita? Sau ai avut?
Daca nu sunt prea indiscreta smile

Pe site-uri de amatori se gasesc destule cupluri cu barbati CD. Sau fete care au o afinitate pt pers cu trasaturi de androgini. Nu stiu in romania cate sunt dar nu ar trb sa fie o problema prea mare presupun. La o adica poate sa gaseasca pe cineva si din afara.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#17 2011-05-03 11:46:36

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Iasmina15 a scris:

Am depistat de curand un blog al unei persoane "androgine" din Spania de etnie romana http://androgynbeauty.wordpress.com/

offtopic Imi place cum se imbraca smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#18 2011-05-03 12:10:12

Melita
Hero member

Stai sa inteleg ca abea acum am citit tot topicul. Tie iti place din cand in cand sa fi fata? Sau vrei sa fi mereu fata? Intreb asta pt ca in mintea mea s-a creat o confuzie si am observat ca in toate posturile te referi la tine vorbind la genul feminin.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#19 2011-05-03 12:51:38

Melita
Hero member

Daca esti 100% convinsa de asta cred ca ar fi bine sa marturisesti celor apropiati. Eu cred ca daca tu esti sigura ca asta vrei sa fi ai ca de fapt esti o fata ar fi bine sa vorbesti cu parintii tai. Si de asemenea cred ca asupra ta se creeaza niste presiuni psihice care la un moment dat vor fi greu de purtat singura. In plus nu are rost sa incerci sa duci o viata ca toti ceilalti daca tu esti altfel, ar fi un chin ca in fiecare zi sa pretinzi ca esti ceea ce nu esti.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.