|
Nu esti logat.
Parafiliile (deviatiile sexuale)-3#39 2011-05-26 00:01:39
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Sumire, eu mi-as indruma copilul sa fie fericit, chiar daca fericirea lui m-ar durea. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #40 2011-06-04 17:39:35
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Personal, nu vad ca pe ceva anormal travestirea atata timp cat persoana in cauza nu e vulgara. De regula, miscarea asta trans-gender n-ar trebui sa fie o problema, atata timp cat orientarea sexuala e "normala". Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-06-04 17:42:58) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #41 2011-07-11 07:05:07
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)nu am comentat pana acum subiectul asta fiindca nu m-a interesat, nu sunt vreo incuiata la minte si nu am nimic cu nimeni indiferent ca e transsexual, lesby, gay sau orice altceva vrea el sa fie.. dar personal pozele de pe site-ul ala mi s-au parut gretoase, mi s-a intors stomacul pe dos la propriu..si nu prea mi se intampla asta nici daca vad scene cu sange/crime..etc. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #42 2011-07-11 14:07:21
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)iasmina, daca nu sunt prea indiscreta (bine, acuma nici nu stiu daca la cei 15 ani ai tai poti sa imi raspunzi deocamdata), as avea o curiozitate: zici ca orientarea ta este hetero - asta inseamna ca iti doresti contacte sexuale normale, adica vaginale? Offline #43 2011-07-12 00:39:12
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)tin minte ca am vazut un documentar sau film (chiar nu mai stiu exact) in care era vorba despre o familie normala( sotie, sot, si daca bine imi amintesc chiar si copil). Ei bine, sotul era ca si tine. Ii placea sa fie femeie...pana la urma consultandu-se cu sotia (care neavand ce face, chiar daca nu era de acord, l-a acceptat asa cum era)a devenit femeie si crezi sau nu sotia a ramas cu el/ea. Desi ii placea sa se imbrace, sa se comporte ca o femeie era atras/a de sexul feminin chiar daca biologic era barbat. La timpul respectiv mi se parea ciudat ceea ce am vazut la tv, dar cu timpul auzind si alte cazuri, printre care acum si al tau, m-am obisnuit, mai ales ca, cu asa ceva te nasti, nu vrei sa fii tu asa. Acum stau si ma intreb oare cate persoane ar proceda ca sotia individului(ei)?? In Romania cazurile astea, sunt convinsa ca, sunt subiecte tabu. Offline Publicitateloading...
#44 2011-07-12 15:28:17
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)
Jazminik,ma poti lamuri cum poti sa faci sex anal reciproc cu o femeie? Ea te "rezolva" anal cu ce? Sau partenera ta cucurigeste ca si tine? Ultima oara a fost editat de Sumire (2011-07-12 15:28:58) Offline #45 2011-08-20 00:57:29
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Ias,te rog sa ma scuzi,nu am vazut intrebarea atunci. Offline #46 2011-08-21 11:49:14
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)manchiura si pedichiura inseamna ingrijirea unghiilor, nu doar datul cu oja daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #47 2011-08-21 14:16:31
Exact. Offline #48 2011-08-21 14:32:30
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Asta chiar nu mai stiu. Cred ca depinde f mult de imprejurari,de felul cum percepe persoanele,cum le vede,etc. Offline #49 2011-08-21 19:40:18
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)eu totusi sper ca e o gluma ente.... Offline #50 2011-08-21 19:45:46
De ce sa fie o gluma?! Chiar asa,nu putem accepta orientarile sexuale ale celor din jurul nostru? Offline #51 2011-08-21 19:57:08
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Putem accepta dar poate ar fi mai bine sa vorbeasca cu un psiholog despre asta. @ Iasmina : parintii tai nu ti-au zis nimic referitor la modul de a te imbraca/ingriji ? ente.... Offline #52 2011-08-21 21:39:38
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Nu inteleg ce e de vorbit cu un pshilog Daca parintilor tai nu le-ar conveni prietenul / prietena pe care ti-ai ales-o, ai vorbi cu un psiholog? Fiecare ia deciziile pe care le vrea in viata. I don't see what the big deal is. Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #53 2011-08-22 02:44:34
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)Stai ca eu nu inteleg. Esti baiat care se vrea fata, sau fata care se vrea baiat? Doi la mana, eu nu sunt nici pro, nici contra. Am ceva cu transsexualii care vor sa arate ca niste femei dar se imbraca si se machiaza asa cum o femeie nu ar face-o niciodata (vedeti persoanele care apar la parada gay si alte astfel de evenimente). Sunt tipa dar sa dea dracu daca m-as imbraca vreodata in astfel de haine sau daca m-as machia in felul ala... Deci, da, reiau: nu sunt nici pro, nici contra, dar consider ca 15 ani e o varsta la care multe lucruri sunt nedefinite, stiu cum eram si eu la varsta aia, stiu cat de mult se schimba lucrurile intr-un timp scurt; sfatul meu pentru tine, indiferent ca esti el/ea/orice ai vrea tu, este sa ai rabdare, sa te analizezi din mai multe puncte de vedere in diferite situatii si ipostaze, sa pui in balanta anumite aspecte si sa incerci sa privesti prin prisma ambelor sexe, observand puncte pro si contra in ambele cazuri, si dupa un timp de facut treaba asta, cand ajungi si la un alt nivel de maturitate si al cunoasterii de sine, sa stabilesti cum te simti mai bine. Deci, mai pe scurt, nu te grabi ; asteapta sa vezi cum evolueaza lucrurile in timp si analizeaza toate punctele de vedere inainte sa iei o decizie; nu pentru ca as crede ca e ceva gresit cu ceea ce spui tu, din contra: mi se pare ok orice decizie ai ajunge sa iei, dar vreau sa fii sigur/a ca nu va fi o decizie pe care sa o regreti mai tarziu, pentru ca va fi una cu care vei trai toata viata, si cred ca merita un an-doi-trei de intelegere si dezvoltare personala inaintea luarii unei decizii care sa iti schimbe intreaga viata. Offline #54 2011-08-22 09:06:15
Nu, ma refeream la Greenvision Nu-l cunosc, deci nu stiu daca e baiat sau fata. De aceea am zis prieten/prietena Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-22 09:06:49) Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula! Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***! --------------------------------------------------------------- Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. Offline #55 2011-08-22 14:08:12
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)si tu esti baiat, doar ca ai niste pitici pe creier si un fetish sa te imbraci ca o fata. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #56 2011-08-22 14:16:02
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)ca nu e nevoie de atata vorbarie sa arati ce esti/cum esti/ce simti. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #57 2011-08-22 14:22:47
Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)ok. te las cu rochitele si fustitele tale Do the world a favor, stay like this forever. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|