homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parafiliile (deviatiile sexuale)-2

#20 2011-05-03 17:31:31

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Parafiliile (deviatiile sexuale)

La 15 ani de-abia incepi sa intelege ce si cine esti forgetit mai asteapta putin pana te lamuresti daca asta e chiar ceea ce vrei, iar apoi cum zicea si kaereste, iesi din carapace.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#21 2011-05-03 22:59:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Deci tipul ala de pe blog e freaky. Daca vrei sa te faci din baiat fata, primul lucru pe care zic eu ca trebuie sa-l faci e sa scapi de parul de fata - barba. Ori iti pui 3 straturi de fdt sa nu se vada, ori te epilezi definitiv cu laser. Ca altfel rezultatul e de speriat ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#22 2011-05-24 19:15:07

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu una zic sa te pui in miscare si sa cercetezi daca vrei asta cu adevarat. Sunt o gramada de persoane care aveau impamantenita ideea ca trebuie sa fie de sex opus iar in momentul in care au fost supuse unor teste psihologice s-a descoperit ca aveau niste urme din copilarie cum ca patintii ii imbracau in haine de fete sau le lasau parul lung si mai stiu eu ce, astfel descoperindu-se ca nu era decat o mica problema psihica si ca nu aveau nimic de-a face cu asa ceva.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#23 2011-05-24 19:19:48

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

mhm...interesant topic... lol nu stiam multe lucruri big_smile

#24 2011-05-25 11:19:41

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Subscriu k?reste si yoyolina ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#25 2011-05-25 12:51:05

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Iasmina15,nu vrei intai sa fii independent[a]  financiar si apoi sa-ti sochezi familia?
Ce reactie ai avea daca ai afla ca esti infiat[a] sau ca tatal tau este homosexual? [am inteles ca tu esti atras[a] de femei ,dar cine crezi ca va si crede ca nu-ti place sa ti-o traga unul pe la dos,cand tu te imbraci ca o femeie?] Care crezi ca va fii reactia celor de pe strada? Dar a colegilor si colegelor din liceu? Cat crezi ca va dura pana or sa incepe sa te ocoleasca prietenii si sa te puna la zid multi altii?Esti pregatit[a] moral sa-ti distrugi viitorul?

Eu am fost lasata in grija unui homosexual [aveam 8 ani] cateva ore pe zi,timp de 3 ani si de aceea nu am nimic impotriva lor,deci cu atat mai putin impotriva unora ca tine,dar NU AS ACCEPTA NICIODATA ca un MEMBRU din FAMILIE MEA sa fie cat de cat cu ideei asemanatoare tie.

Ceea ce doresc sa-ti spun este ca poti avea surprize foarte mari si acelea nu-ti vor placea.

P.S. Scuzati scrisul cu majuscule!

#26 2011-05-25 13:08:05

Sumire
Sr. member

Am doua intrebari catre persoanele care l-au indemnat sa-si arate lumii inclinatiile :
1.Te-ai duce cu el [imbracat si machiat ca o femeie] la parinti,rude,prieteni si l-ai prezenta ca viitor sot?
2.Ai merge cu el [imbracat si machiat ca o femeie] pe strada,restaurant sau la film tinandu-l de mana si sarutandu-l?

#27 2011-05-25 13:28:08

yoyolina
Moderator

Sumire, o femeie straight nu va accepta o relatie un cu un barbat/femeie precum Iasmina. El/ea va putea avea o relatie cu o femeie care la randul sau are inclinatii sexuale deviate.

Si acum ca sa iti raspund la intrebare, daca as face parte dintre femeile de care aminteam inainte, nu as avea nici o problema sa ies cu el/ea pe strada sau sa il/o prezint parintilor, pt ca exact tipul asta de persoana as cauta. Dar din moment ce nu astfel de inclinatii, caut masculi pe gustul meu.

#28 2011-05-25 18:36:54

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

yoyolina a scris:

Sumire, o femeie straight nu va accepta o relatie un cu un barbat/femeie precum Iasmina. El/ea va putea avea o relatie cu o femeie care la randul sau are inclinatii sexuale deviate.

Si acum ca sa iti raspund la intrebare, daca as face parte dintre femeile de care aminteam inainte, nu as avea nici o problema sa ies cu el/ea pe strada sau sa il/o prezint parintilor, pt ca exact tipul asta de persoana as cauta. Dar din moment ce nu astfel de inclinatii, caut masculi pe gustul meu.

Corect! N-ai cum sa intelegi daca nu esti de-a(l) lor.

Si daca (,) copilul tau ar veni acasa si ti-ar spune ca are idei de genul asta, ce ai face? L-ai bate pana l-ai invineti? L-ai alunga de acasa ca te face de rusine? L-ai duce la exorcizat sau la spitalul de nebuni sa-l "vindece"?

Mi se pare super interesant ce zice kaereste cu testul psihologic, poate n-ar strica sa cercetezi problema, iasmina.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#29 2011-05-25 18:53:23

androgyn.beauty
Membru
De la: Madrid
Inregistrat: 2011-05-25
Site

Hehe, văd că m-aţi discutat puţin pe-aici... Iasmina, te ?nţelegi bine cu doamnele pe-aici ? Hm... am văzut reffer-uri de pe situl ăsta şi am zis să-i fac o vizită...

#30 2011-05-25 18:56:04

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

yoyolina a scris:

.... Dar din moment ce nu astfel de inclinatii, caut masculi pe gustul meu...

jojo, inca mai cauti? ... parca citisem de curand ca iti gasisei masculul si nu mai cautai...ba chiar batea vantul de nunta anul asta, daca am inteles eu bine big_smilebig_smilebig_smile
s-a schimbat ceva? tongue

LE: andro-gyn-tonic, cine pm esti? smilesmilesmile

Ultima oara a fost editat de luisjota (2011-05-25 18:57:18)

fucking perfect...

#31 2011-05-25 19:03:13

yoyolina
Moderator

Nu Louie, nu s-a schimbat nimic smile Era un fel de a spune, ma refeream la "eu" - femeia straight, nu la "eu" = jojo lol
Andro este tipul cu blogul despre care s-a discutat mai sus.

Kath, si al meu gandeste cam ca si Sumire... nu are nimic cu persoanele gay sau cu mai stiu eu ce inclinatii atata timp cat nu ii vede ca se manifesta pe strada sau ca stau prin preajma lui. Nu inteleg mentalitatea asta la unii. Ori ai ceva cu ei, ori nu ai.

#32 2011-05-25 19:17:28

luisjota
Hero member

pffff....jojo...daca se schimba ceva, sa-mi dai de veste sin timp, ok? smile
cat despre andro, mi-am dat seama...dar vroiam sa-mi raspunda el, pentru ca....dupa mine, e aceeasi persoana cu Iasomina15 smile

fucking perfect...

#33 2011-05-25 19:18:26

yoyolina
Moderator

De ce? ca au o chestie in comun?

#34 2011-05-25 19:31:29

luisjota
Hero member

nu, pentru ca isi fac reclama unul altuia...

fucking perfect...

#35 2011-05-25 20:18:57

Sumire
Sr. member

Cathy,tu ti-ai indruma copilul la fel cum l-ai indrumat pe el?
Sunt deacord sa-i dai astfel de sfaturi unui om matur,dar nu unui copil.Era mai indicat sa-l sfatuiesti sa vorbeasca cu maica-sa si sa merga la un doctor.El nici "tuleie" nu are si primeste sfaturi ca pt.un adult de peste 20 de ani.

Cat tine de parerea mea fata de aceste persoane,am spus-o deja,dar cred ca ai citit printre randuri.

#36 2011-05-25 20:35:08

Sumire
Sr. member

Luis,si eu cred ca-i una si aceea persoana,dar in cazul in care ma insel,prefer sa primeasca un sfat cat de cat util unui copil.

#37 2011-05-25 20:36:37

luisjota
Hero member

Sumisa, din cate se vede la avatar, nu mai e deloc/demult un copil tongue

fucking perfect...

#38 2011-05-25 20:44:11

androgyn.beauty
Membru
De la: Madrid
Inregistrat: 2011-05-25
Site

For your records, n-am nicio legătură cu cineva de pe forumul ăsta. Cred că Iasmina15 m-a abordat c?ndva pe un alt site (TPU.RO), dar s-ar putea să mă ?nşel. Eu doar am văzut reffer-uri venind de la adresa forumului ăsta şi am zis să văd care-i şpilu', nimic mai mult.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.