homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sotia nu mai are chef-5

#77 2011-04-26 18:14:37

dari
New member
Inregistrat: 2011-02-28

Re: Sotia nu mai are chef

Cate polemici. Observ ca faceti parte din 2 categorii, teoreticieni puri si cei care chiar au avut probleme in viata. Am o intrebare pentru teoreticieni: Ati fi de acord, de exemplu, sa va prostituati? Prespun ca 100% dintre voi vor spune nu. Acum ati fi de acord sa va prostituati cand stiti ca banii pe care ii luati va da de mancare persoanei dragi sau ii va salva de la boala incurabila in care este persoana draga? Evident raspunul e mult mai greu daca pana acum nu? Ideea e ca pana cand nu treci printr-o problema nu poti stii exact cum reactionezi, chiar daca vi se pare ca aveti o idee clar conturata despre ce ar trebui facut si ii condamnati pe cei care fac altfel decat credeti, insa nu stiti  100% ce a impins persoana respectiva sa faca acel lucru.

Acum o alta idee stupida. Apar copilasiii iar celalalt trece pe locul II, intrucat copilul/copiii sunt pe locul I. E o atidutine altruista insa oare la ce ne referim? Ne referim ca in loc sa ne cumparam ultimul model de telefon de pe piata platim un curs de limbi straine copilului? Ne referim la faptul ca in loc sa dam banii pe tigari/bautura ii cumpar copilului o pereche de incaltaminte ca sa aiba cu ce merge la scoala? Daca ne referim la aceste lucruri atunci, da copiii sunt si trebuie sa fie pe primul loc. Daca ne referim la sentimente atunci nu vad cum vine chestia cu primul si al doilea loc. Vorbim de iubiri diferite, e vorba de dragostea materna/paterna versus dragostea fata de sot/sotie. Nu vad cum s-ar exclude reciproc. Deci da cand vorbim de o resursa finita se pot stabili niste prioritati, cand vorbim de sentimente nu vad cum vine clasificarea. Inca un aspect, persoana care afirma ca "s-a dedicat copiilor" si nu mai are timp de sot/sotie, de cate ori a ramas peste program pentru a termina task-urile de la munca? Atunci cand a ramas peste program ce s-a intamplat cu copiii pe primul loc?

Da, intr-adevar decat o viata plina de ura, de certuri, de violenta conjugala, doar pentru "a le fi mai bine copiilor" mai bun e un divort. Nu uitati ca in primul rand copiii invata din comportamentul parintilor. Acei copilasi cu siguranta vor pleca cu multe handicapuri cand vor trebui sa-si intemeieze propria familie. Stiu ca sunt exceptii de ambele cazuri, dar statistic vorbind asta e adevarul.

#78 2011-04-26 18:55:10

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

dari a scris:

Ideea e ca pana cand nu treci printr-o problema nu poti stii exact cum reactionezi, chiar daca vi se pare ca aveti o idee clar conturata despre ce ar trebui facut

Exact. Si as vrea sa mai adaug si faptul ca ceea ce se intampla intre 2 oameni numai ei stiu tongue Si in functie de asta fiecare face cum crede de cuviinta (cel putin asa ar trebui). Parerile de pe forum trebuie luate si adaptate sau chiar ignorate daca consideri ca nu ti se potrivesc. Unii vorbesc din practica, altii din teorie.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#79 2011-04-26 18:58:06

www20
New member
Inregistrat: 2011-04-12

nu stiu daca te-ai referit la mine la faza cu copiii..dar ..din punctul meu [daca tot am scris]..sentimentele pt. copii nu au nici o legatura cu dragostea care o am pt. sot.nu se exclud....prezenta altui barbat langa copiii mei se exclude[scuze daca am gresit si nu era vorba despre mine..nu ai specificat nimic] important e sa fie totul bine la tine..imi doresc acest lucru.

Ultima oara a fost editat de www20 (2011-04-26 19:01:22)

m-am lovit cu capul de pragul de sus si l-am vazut pe cel de jos!

#80 2011-04-26 20:57:10

dari
New member
Inregistrat: 2011-02-28

A si mai zicea cineva ca poti iubi pe cineva dar sa nu simti nevoie sa faci dragoste cu el. Asta nu pot intelege cum vine. Eu zic ca se confunda dragostea cu obisnuinta. Am citit pe undeva ca si persoanele rapite dezvolta la un moment dat un sentiment de atasare fata de cel care le-a rapit.

P.S. Nu am zis nimic impotriva unei persoane, doar vorbesc impotriva unor idei.

#81 2011-04-26 21:29:24

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

da, se numeste sindromul stockholm, atasamentul fata de agresor.

si iubirea fara sex duce la ideea de dragoste platonica. se poate intalni in diverse cazuri, traume psihice, fizice de exemplu. pentru o persoana normala din punct de vedere fizic si psihic...e mai greu si intr-adevar se confunda dragostea cu obisnuinte

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#82 2011-04-27 09:21:37

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

@Kathryn. Da si nu. Sunt dispus la anumite compromisuri, dar nu le vad drept compromisuri in toata puterea cuvantului. Pentru ca sunt pur si simplu aspecte care nu ma intereseaza in mod special (acum cel putin). Daca e ceva care ma intereseaza si ma arde in mom ala atunci nu, nu accept compromisuri si prefer sa lupt o vesnicie (pe cale pasnica si discutii rationale, daca se poate) pentru a atinge ceea ce doresc. Defapt mereu gandesc ca orice problema are solutie. Doi oameni care se cearta pentru ceva, isi doresc acel ceva ca implinire a unei nevoi. Daca analizezi problema fiecaruia o sa vezi ca acele diferente iti permit sa ajungi la un compromis din parta amandurora. In general pentru tot ce primesc trebuie sa ofer ceva. Sa "garantez" ca merit acea concesie si ca ofer ceva la schimb.

@Dari. Daca situatia o cere m-as prostitua, si as accepta ca si prietena sa se prostitueze. Sunt 100% de acord ca pana nu te infrunti cu o problema nu poti sa spui care e solutia optima. Ceea ce zic eu este ca maj persoanelor cauta o solutie care sa le aduca lor bine. Si nu se gandesc pec at ar trb la toate consecintele si la toate persoanelor afecatate de solutia imbratisata. Cat despre dragoste fara sex? Da se poate. Daca femeia de langa mine de ex se ingrasa extrem de mult nu as parasi-o. Dar nici nu m-as putea uita la ea si sa vad o fiinta care debordeaza de frumusete. Se e o linie foarte fina intre respect si iubire, si consider ca odata ce respecti pe cineva nu e foarte greu sa si iubesti acea pers. Insa nu are sens sa ne certam ce inseamna dragostea si cate tipuri sunt cand nu exista o definitie universala a ceea ce e dragoste. Unii de exemplu considera dragostea acel sentiment care te-ar impinge sa-ti sacrifici viata pentru persoana pe care o iubesc. Cu toate astea nu cred ca doar cei care mor pt copii,soti,sotii etc iubesc cu adevarat.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#83 2011-05-08 19:06:52

Madylove
New member
Inregistrat: 2011-04-05

Buna din nou!Intre mine si sotul meu lucrurile stau cam tot la fel....in afara de aceea seara cand ne-am tras-o...nu s-a ma intamplat nimic intre timp si probabil ca nici nu o sa se mai intample prea curand,dupa cum cred eu.Problema pe care o am acum este aceea ca un alt barbat imi incita gandurile...visele....un barbat care a aparut pe neasteptate in viata mea si care nici macar nu e real ca sa zic asa...adica nu ne-am intanlit deocamdata...vorbim doar pe net...dar nu stiu,parca am devenit fascinata de el,ma incita,ma innebuneste...am inceput sa il doresc.....stiu ca asta nu e deloc bine,nu vreau sa imi distrug casnicia,dar nu ma pot stapani sa nu ma gandesc la el...poate ca e doar o fantezie,asa cum el a denumit-o...fantezia ptr necunoscut...si poate si o urmare a problemelor de acasa.Am inceput sa ma simt vinovata fata de sot...dar pe de alta parte ma gandesc ca nu am facut nimic rau..nu stiu ce e cu mine,dar acest Necunoscut imi ocupa gandurile si imi incita visele...poate o sa imi dati voi un sfat concret.

#84 2011-05-08 19:43:11

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Madylove
Parerea mea este ca toate discutiile pe net cu un necunoscut nu sunt 100 % adevarate, si eu as putea sa spun acum foarte multe lucruri dragute , care pe tine sa te incante , dar eu sa fiu exact contrariul spuselor mele . Stiu foarte multe persoane care au fost dezamagite cunoscand astfel de persoane. Chiar si emisiunile tv incearca sa ne deschida ochii, saptamana trecuta am vazut la o emisiune pe Kanal D daca nu ma insel , la emisiunea cu Cove . Venise acel tip la ea acasa si la prima tarfulita care a aparut hop a si sarit pe ea ...
Gandeste in primul rand ca esti casatorita ... Chestiile astea mi se par prostii .... lipsite de fond .... Wake up ...

#85 2011-05-08 19:44:04

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

mady, oare pe tine nu te atrage dorinta aceea de nou, frumusetea si emotia de inceput...si cel mai mult interesul lui fata de tine :-/ .... oricarei femei ii place sa ataraga barbati, si eu stiu ..poate te-a luat valu' pentru ca necunoscutul te baga in seama mai precis ...
gandeste'te foarte bine si vezi ce e in mintea si sufletul tau!

#86 2011-05-08 20:25:20

Madylove
New member

Da,poate ca e dorinta de nou...pai ma gandesc si ca sunt casatorita si ca am un copil....dar cum spuneam pur si simplu nu ma pot stapani sa nu ma gandesc la el...nu stiu cum s-a strecurat usor,usor dorinta...

#87 2011-05-08 20:41:20

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

S-a strecurat asa usor din cauza situatiei cu sotul tau. Ai incercat sa-l iei si sa mergeti undeva la munte, numai voi doi ?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#88 2011-05-08 20:44:22

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mady,eu zic sa incerci sa faci tot posibilul sa te apropii de sotul tau.el ce parere are de situatia prezenta?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#89 2011-05-08 21:24:15

Madylove
New member

Sotul meu habar nu are de situatia asta...ce sa ii spun,ca ma incit discutand cu un necunoscut pe net?Sotul meu nu isi mai bate capul sa mai ma innebuneasca cu ceva...asteapta sa fac eu totul,eu sa iau initiativa,eu sa aduc ceva nou relatiei,eu aia eu cealalta....dar precum spunea cineva WHAT ABOUT ME?Cred ca m-am cam saturat sa ma tot gandesc doar la ce vrea si ce nu vrea sotul meu..poate ma gandesc ca a venit timpul sa vreau si eu sa ma innebuneasca cineva...nu stiu ce sa zic...oricum ideea e ca daca totul ar fii fost bine intre mine si sotul meu,asta nu s-ar fii intamplat..POATE mai e cineva pe site care a patit ceva asemanator..sa imi spuna ceva concret...

#90 2011-05-08 21:30:16

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ceva concret poti stii doar tu.de ce nu divortezi daca simti ca s-a incheiat totul?de ce te mai chinui?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#91 2011-05-08 22:06:21

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

mady cati ani ai ?
eu te sfatuiesc, orice ar fi sa nu renunti asa usor la relatia cu sotul tau pt dorinta necunoscutului...asta macar pana nu se creeaza ceva mai concret intre tine si respectivul...in acz de rvei sa te desparti

#92 2011-05-08 23:51:09

Madylove
New member

Eu am 32,sotul 36...nu,nu vreau sa renunt la relatia cu sotul meu...nu asta era ideea...plus ca Necunoscutul are si el o familie...nu e vorba de dragoste ci de sex...de faptul ca un alt barbat ma incita...dar probabil ca in mare parte asta se intampla si datorita problemelor pe care le am cu sotul...lipsa vietii sexuale duce,probabil la un moment dat si la asta...nu stiu daca eu si acest barbat ne vom intanli vreodata,ideea era ca,intr-o relatie normala de cuplu,daca eu si sotul am fii fost ok,nu cred ca se intampla asta.Cu ceva ani in urma nici nu as fii conceput asa ceva...dar acum...

#93 2011-05-09 10:09:07

ingerul
Banat
De la: mine pentru voi
Inregistrat: 2011-04-18

Daca  ma intrebi pe  mine ca si  barbat  , eu iti  pot spune ca nu sunt de acord  cu relatiile in paralel ,...  fie ele si pe net + ca  in ceea ce spune cineva pe net  nu  poti sa  fi  sigura intotdeauna. Zic ca  ar fi  bine sa ii spui  sotului actual ca in acest fel nu se mai poate si sa  puneti  punct daca este cazul . Ca tu , sau el sa va chinuiti , si sa va  traiti  fiecare adevarata  viata in paralel , nu prea e bine ; doar sa va  vorbiti ca  2 straini .

#94 2011-05-09 13:25:05

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Madylove a scris:

Eu am 32,sotul 36...nu,nu vreau sa renunt la relatia cu sotul meu...nu asta era ideea...plus ca Necunoscutul are si el o familie...nu e vorba de dragoste ci de sex...de faptul ca un alt barbat ma incita...dar probabil ca in mare parte asta se intampla si datorita problemelor pe care le am cu sotul...lipsa vietii sexuale duce,probabil la un moment dat si la asta...nu stiu daca eu si acest barbat ne vom intanli vreodata,ideea era ca,intr-o relatie normala de cuplu,daca eu si sotul am fii fost ok,nu cred ca se intampla asta.Cu ceva ani in urma nici nu as fii conceput asa ceva...dar acum...

Parerea mea e ca nu trebuei sa pui capat relatiei. Sexul e sex si daca se ajunge sa ai sex cu altul asta e. Insa gandeste-te bine ce inseamna acele momente (in teorie) placute si cum iti afecteaza constiinta. Daca sotul nu este activ sexual si stii ca ai incercat totul atunci nu ai de ce sa nu incerci si asta. La o adica este un mod de a face relatia sa mearga (fie ca el nu ar fii de acord cu asta). Dar nu degeaba exista vorba aia ca ceea ce barbatul nu stie nu-l supara. Deci daca iti doresti sex asa de mult nu strica. Insa relatiile de genul pot sa fie mult mai complexe decat te astepti. Incepi prin a face sex si ulterior ajungi sa cunosti persoana si sa devina din ce in ce mai apropiata. Se poate ca el sau tu sa ajugi sa-ti doresti o relatie serioasa. Si atunci apar si complicatiile in care unul vrea, altul nu, celalt divorteaza ca sa arate ca e serios celalt nu si etc. Cum ai cunoscut acest strain pe net? Poate el are destula experienta cu astfel de femei pe net si stie ce "butoane" sa apese.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#95 2011-05-09 21:24:37

Madylove
New member

Vad ca parerile sunt impartite..pro si contra...apropo de ce nu par genul sa am amant,cum ti-ai dat seama de asta draga Sumire?Si ma repet..habar nu am ce se va intampla intre mine si acest Necunoscut..ideea era ca si-a facut aparitia dorinta..si ca in cei  zece ani de cand sunt cu sotul meu nimeni nu mai m-a incitat asa de mult ca acest Necunoscut...da,i-am fost si inca ii sunt fidela sotului,nu consider ca daca ma incita si ma excita altcineva inseamna ca,gata il insel...poate ii insel asteptarile...ma rog,cred ca intram deja in alte discutii.Ideea era daca e bine sau nu sa continui...eu asa imi doresc dar....ma gandesc si la urmari la fel cum ai spus si tu...Nimenialtu..dar nu cred ca va fii cazul...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.