|
Nu esti logat.
Sotia nu mai are chef-6#96 2011-05-09 22:06:15
Re: Sotia nu mai are chef
Nu crezi ca va fii cazul sa ce? In general nu stim niciodata ce caz va fii. Nu alegem de cine ne indragostim (si parerea mea e ca cei ce isi aleg asta nu se indragostesc). Ai fii zis ca nu va fii cazul sa inseli sau sa gasesti amant. Si totusi un necunoscut te incita. Cat despre inselat. Parerea mea e ca numai un idiot sta sa se gandeasca ca femeia l-a inselat doar in gand dar trupul ii ramane pur. Daca iti doresti asta nu mai conteaza ca se intampla sau nu. Adica e o nevoie ce se va transforma ori in frustrare ori in fapt (care eventual sa duca la alte frustrari dar asa-i viata). Daca tipul vrea doar sex s-ar putea sa fie bine. Daca are si experienta probabil stie cum sa se transforme din necunoscut in "de negasit" in cazul in care lucrurile degenereaza. Deci mai gandeste un pic si eventual intreaba-l si pe individ ce planuri are, nu strica sa-i dai de inteles ca ai vrea si tu. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #97 2011-05-10 09:20:18
Re: Sotia nu mai are chefDa....imi doresc asta foarte tare si cred ca si el isi doreste....ai dreptate,de fapt asta ma face sa ma simt vinovata,faptul ca doresc intra-devar pe altcineva,altul decat sotul meu...si nu credeam ca asta mi se va intampla vreodata...poate nu mai sunt indragostita de sot,poate intr-adevar e fantezia ....nu stiu nici eu,dar cu siguranta vreau sa vad pana unde pot merge.... Offline #98 2011-05-10 09:47:32
Re: Sotia nu mai are chefEsti gata sa-ti pierzi casnicia doar pt ca vrei sa vezi care iti sunt limitele? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #99 2011-05-10 10:18:51
Re: Sotia nu mai are chefKae, ce e atat de grav ? fucking perfect... Offline #100 2011-05-10 10:28:37
Re: Sotia nu mai are chefPoate pt altii nu este dar eu una nu as da cu piciorul la nu stiu cati ani din viata ca vreau sa-mi testez limitele. Acum nah... depinde de comportamentul fiecaruia si de ce isi doreste cu adevarat ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#101 2011-05-10 10:30:28
Re: Sotia nu mai are chefda, dar asa cum tu nu ai da cu piciorul unei relatii de nu stiu cati ani de viata, pentru ca te cunosti pe tine si relatia ta....la fel poate madylo sa fie tentata de o alta persoana tocmai de asta: pentru ca se cunoaste pe ea, partenerul ei si relatia pe care o are de cativa ani buni fucking perfect... Offline #102 2011-05-10 10:41:21
Re: Sotia nu mai are chefPai da, dar eu am pus intrebarea aia tocmai sa o fac si pe ea sa si-o puna, asta daca nu si-a pus-o deja... Cand faci chestii de genul asta trebuie sa fi pregatit sa-ti asumi toate consecintele. Daca e pregatita sa faca asta poate sa inceapa Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-05-10 10:42:13) ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #103 2011-05-10 10:42:24
Re: Sotia nu mai are chefsunt sigur ca si-a pus-o dar nu prea i-a placut raspunsul....deaia incearca sa caute sfaturi sau justificari pentru decizia ei, aici...de la noi fucking perfect... Offline #104 2011-05-10 10:43:38
Daca a facut deja asta, eu una n-as incerca marea cu destiul ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #105 2011-05-10 10:47:01
Re: Sotia nu mai are chefdaca nu vei incerca marea cu destisorul, niciodata nu vei sti daca e rece sau calda, placuta sau neplacuta....sau daca plutesti sau te duci la fund:D fucking perfect... Offline #106 2011-05-10 10:51:18
Re: Sotia nu mai are chefAi si tu dreptatea ta. Depinde de fiecare in parte. Eu una sunt pt stabilitate si armonie in familie ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #107 2011-05-10 11:11:27
Re: Sotia nu mai are chefUitati ce nu inteleg eu...hai sa presupunem ca eu si Necunoscutul ne intanlim si vom avea cea mai tare partida de sex de pana acum,apoi fiecare isi vede de viata lui...unde ar fii problema,de ce e obligatoriu sa ne pierdem casniciile?Intr-adevar mustrarile de constiinta cu siguranta ca vor fii,dar asta nu inseamna ca ne vom si pierde casniciile..nu?Nu inseamna ca daca ne dorim unul pe celalalat vom dori sa si avem o relatie de dragoste...poate doar asta va fii, un sex total si atat,poate ca doar asta ne dorim,nu sa ne pierdem casniciile...intr-adevar daca nu incerci nu ai de unde sa stii ce te asteapta...sau poate dintr-o data simt eu nevoia de o schimbare in viata mea... Offline #108 2011-05-10 11:15:30
Re: Sotia nu mai are chefCine face regulile in aceasta viata? Unde se trage linie si se pune punct? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #109 2011-05-10 12:45:29
Nu te amagi ca va fii sex si doar atat. Odata va fii cel mai tare sex de pana acum a doua oara va fii repetarea experientei etc. Din cate inteleg problema ta zace in frecventa cu care tu si sotul aveti contact sexual. Deci nu are cum sa fie cea mai tare partida si sa dureze 3-4 ani pana mai ai nevoie de una. Cat despre Necunoscut, n-ai de unde sa stii cat e de capricios. Poate la fel de bine sa zica ca nu doreste sa-si strice casnicia cat poate la fel de bine sa nu-i pese. Pe internet e foarte usor sa spui ce vrea celalt sa auda. In special cand celalt e onest si tulburat. Prin urmare gandeste-te mai mult la consecintele nedorite inainte de a face pasul. Daca socoteala de acasa se potriveste cu cea de la ... dozator atunci norocul tau. Dar daca nu macar sa stii ca poti plati cat ti se cere. Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-05-10 12:47:21) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #110 2011-05-11 10:51:24
Re: Sotia nu mai are chefDeocamdata stiu ca imi doresc sa ma incit in continuare cu acest Necunoscut...pur si simplu ma face sa ma simt bine...daca va fii sau nu mai mult,asta ramane de vazut...sunt cam multi de poate,tocmai pt ca nu stiu ce va fii sau nu...tocmai asta mi se pare frumos si nu cred ca un !! va compensa lipsa celor trei ani ,nici nu urmaresc asta...dar cu siguranta m-am saturat ca,doar eu sa fac ceva ca sotul sa ma priveasca altfel,poate vreau si eu sa faca el ceva sa il privesc eu altfel,daca ar fii facut cu siguranta acest Necunoscut nu ar mai fii avut nici o importanta...si da,poate chiar un sex total si doar atat imi doresc,pana la urma ce e atat de grav... Offline #111 2011-05-11 12:25:08
Re: Sotia nu mai are chefcasatorita sau nu, f*te-l !!!! fucking perfect... Offline #112 2011-05-11 18:28:19
Re: Sotia nu mai are chefPoate ca asa vom face sau poate ca nu....timpul va decide sau doar noi vom decide ce vom face....dar oricum,momentan,se pare ca Necunoscutul s-a cam speriat...poate ii este mai frica decat imi este mie de a incerca marea cu degetul....vom vedea oricum.... Offline #113 2011-05-11 19:56:41
Re: Sotia nu mai are chefDaca tin minte tu cu sotul nu stati singuri (parca stateati la parintii tai). Poate si asta e un factor, chiar daca ei nu sunt deranjati pt el reprezinta o grija si de aia nu are tragere de inima. Din ce spui tu se pare ca daca faci demersurile necesare mai obtii cate ceva. Si desi nu bag mana-n foc si nu cunosc nici situatia si nici persoanele implicate, pot sa zic ca cine da de bine se obisnuieste cu binele si vrea si mai bine. In cazul in care deja s-a dus pe apa sambetei canicia (si asta o stii tu in sufletul tau fie ca recunosti sau nu) e mai bine sa-i pui capat. Daca insa esti absolut convinsa ca nu iti trebuie decat contactul ala fizic nu vad de ce dai atata atentie acestui necunoscut. Sunt sigur ca se gasesc destui pe toate drumurile care sa faca sex total. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #114 2011-05-11 21:04:26
Re: Sotia nu mai are chefPoate mi s-a pus mie pata pe el...cine stie?Oricum....cred ca e cam Papa Lapte.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|