homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aceeasi marie cu alta palarie.....

#1 2011-03-14 14:00:42

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

aceeasi marie cu alta palarie.....

buna la toti.....acum o perioada in urma ma plangeam la voi ca al meu inca o mai cauta pe fosta bla bla..am lamurit situatia atunci...acum cateva zile  am dat din nou peste altceva in pc lui car ema lasat masca...discutii intre el si o verisoara de gradul 2 nu tocmai potrivite pt veri,fie chiar si de al doilea...aseara i-am zis tot si a luat foc si mi-a zis ca sunt paranoica,ca nu e ce cred eu,ca eu creez ceva ce nu exista,etc...probabil va intrebati ce vorbeau?
ceva de genul k imi doresc enorm sa te vad,sa iti simt buzele ,sa te iubesc cum stiu eu mai bine etc etc...astea fiind vorbe din partea lui..plus ca are si poza ei pe desktop si ma deranjeaza si asta..si aici e venit cu faza ca eu ma bucur de dragostea lui zilnic si ca ea nu reprezinta nimci mai mult decat o fata pe care nu  a mai vazut-o de 15 ani si ca nu e decat ceva parintesc......sunt eu paranoica,depalsata?plus k abia schimbam cateva vorbe,nici nu am mancat azi impreuna si nici separat...mi-e greu,plange sufletul in  mine si nu stiu ce sa fac,ce sa mai cred...voi c eparer aveti,ce ar trebui sa fac,cum sa reactionez?multumesc tare mult..

#2 2011-03-14 14:48:37

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: aceeasi marie cu alta palarie.....

Cum sa-ti spuna ca esti tu paranoica pe cand el tanjeste dupa buzele lu' verisoara-sa?? Nu i-ai aratat exact ce ai citit ca sa-i ceri explicatii logice?? Cum adica s-o iubeasca p-aia cum stie el mai bine? Si faza cu poza de pe desktop, e culmea, sincer. Incep sa cred ca au luat-o razna toti barbatii, ma tot minunez de ce citesc pe aici. Eu l-as lua la palme. Cum sa incerce sa te prosteasca in fata? App, esti sigura ca aia chiar e verisoara lui?

Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-03-14 14:49:18)

#3 2011-03-14 14:54:32

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Asta vroiam sa intreb si eu! esti sigura ca e verisoara?

#4 2011-03-14 20:01:08

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

eu nu inteleg de ce mai stai cu el

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#5 2011-03-14 20:11:53

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Emm a scris:

eu nu inteleg de ce mai stai cu el

exact smile la cum se comporta cu tine  si ce minciuni baga ....  roll

Publicitate

loading...

#6 2011-03-14 21:20:18

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

parintesc ????  yikes  yikes  yikes

lu mama-sa isi doreste sa ii atinga buzele?  signof10

#7 2011-03-14 21:43:55

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu cred ca  aia nu e verisoara cu el, si cred e o mare minciuna ca nu a mai vazut-o de 15 ani, din moment ce zpune ca vrea sa o iubesca cum stie mai  bine,  sunt convinsa ca s-au mai intalnit.
Sfatul meu, e sa te gandesti bine, daca ai sau nu un viitor cu el.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#8 2011-03-14 22:00:03

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eeeeewwwwwwwww  acklad  acklad  acklad

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#9 2011-03-14 22:20:02

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

QueenOfRoses a scris:

Eu cred ca  aia nu e verisoara cu el, si cred e o mare minciuna ca nu a mai vazut-o de 15 ani, din moment ce zpune ca vrea sa o iubesca cum stie mai  bine,  sunt convinsa ca s-au mai intalnit.
Sfatul meu, e sa te gandesti bine, daca ai sau nu un viitor cu el.

subscriu,  bang  mad  bang da-i un sut undeva !

#10 2011-03-14 22:27:02

QueenOfRoses
Moderator

Si poza aia pe dextop, ce cauta ? Acum stiu ca e greu, si o parte din tine vrea sa-l ierti, am trecut prin asta. Si cand l-am iertat prima data, m-a inselat si a doua, si a treia oara. Asa ca gandeste la rece, si nu repeta greseala multor femei.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#11 2011-03-15 07:04:54

corynushb
New member

multumesc mult.....chiar este verisoara sa,si nu a vazut-o de cand era copila..de vazut nu s-au vazut ca suntem in budapesta noi si ea sta la timiosara in chirie la mami lui,adica soacra mea,sa intelegeti...nu pot scrie mai mult ca este acasa,ms inca o data

#12 2011-03-15 07:11:41

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Pai si el nu a mai dat pe acasa de cand era copila ?

#13 2011-03-15 07:46:40

corynushb
New member

ea este undeva de prin orsova..si face fac acum in timisoara...si mami lui cum este vara primara cu a ei,i-a pus o garsoniera la dispozitie.nu mai stiu ce sa cred..ideea este ca el continua cum ca eu sunt paranoica,etc etc etc..nici nu imi mai vine sa deschid o discutie cu el pe tema asta,chiar dk vorbim si toate celelalte,simt ca ceva nu e bine....

#14 2011-03-15 10:30:10

QueenOfRoses
Moderator

Eu tot nu pricep, ce cauta poza cu ea pe dextop !

#15 2011-03-15 10:49:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

sa stii ca legaturi bolnavicioase exista si vor exista intotdeauna...in momentul in care doua persoane, fie ele si rude, nu s-au mai vazut din copilarie, nu au crescut impreuna, nu au avut practic nici o legatura fizica de foarte mult timp, la maturitate pot aparea sentimente intre ele, sentimente mai puternice decat gradul de rudenie. Nu e normal, dar situatia poate aparea. Asta in primul rand, ca sa intelegi ca "scuza" ca e verisoara-sa nu exclude o relatie intre ei.
Eu sincer nu inteleg de ce mai stai in dubii, e clar ca buna ziua ca intre ei e ceva, poate e in stadiul de proiect, poate s-a concretizat deja, reactia lui (atacul) e o metoda de a dezvinovati el, aducand atentia asupra TA si asupta problemelor (care exista doar in capul lui) TALE tocmai ca sa se scoata pe el. Tot ce ne-ai zis indica catre o legatura intre e, ai grija sa nu deschizi si tu ochii cand deja e prea tarziu.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#16 2011-03-15 11:06:13

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Dudeeee, that is so fucking sick!!!
Deci eu ?n locul tău, de mult ?i tăiam bijuteriile și ?i le at?rnam de g?t.... așa, să nu le uite... Și mai are și tupeul să te facă tot pe tine paranoică... Mi se pare strigător la cer. Și cum vine asta, să aibă pe desktop o poză cu ea? Hai că-l ?nțeleg pe gagică-miu dacă și-o pune pe Monica Belluci pe desktop, dar o verișoară?
Este deja greșeala ta că-ți permiți să stai cu un asemena specimen. Mă ?ntreb sincer ce părere ar avea maică-sa dacă ar știi ce afecțiune sinceră și dezinteresată nutrește fi-su pentru verișoara lui

Poor is the man whose pleasure depends on another

#17 2011-03-15 12:41:56

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu cred ca daca eram in locul tau ii faceam monitorul guler.. nu stateam la discutii si baliverne.. daca ma facea si paranoica cred ca ma transformam direct. Cum de mai il suporti??

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#18 2011-03-15 12:57:23

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Eu l-as strange de gat, dupa cum spuneam, apoi l-as da dracu' fiindca merita cu varf si indesat(nu vad de ce ar mai trebui sa te gandesti ce treb sa faci, e totul clar) si i-as spune si lu' maica-sa despre dragostea lui parinteasca fata de verisoara-sa. Imi pare sincer rau pt ce patesti, dar eu zic ca nici macar n-ar mai trebui sa stai la discutii cu el.

Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-03-15 12:58:15)

#19 2011-03-15 15:47:55

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Poza aia e de grup sau e doar ea? big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.