|
Nu esti logat.
Aceeasi marie cu alta palarie.....-4#58 2011-03-24 11:17:21
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....
nu stiu dc ,dar aici simt ca pot spune tot,ieri dupa ce a venit acasa de lal birou am intrat pe id lui si am observat ca ea nu mai eista in lista lui ,nici la "morti" macar si a fost mai tacut si bosumflat..si stiu sigur ca fost online ea ca o vedeam de la mine...ma gandeam sa vorbesc cu ea azi,nu ma costa nimic.... Offline #59 2011-03-24 11:22:30
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Eu zica ca nu ai ce sa vorbesti cu ea. E problema ta si a iubitului tau, in toata chestia asta ea e o terta persoana si nu are rost. Cand ai aflat ce ai aflat ai vorbit cu el nu cu ea. Poti in schimb sa-i spui lui ca ai intrat la el in lista si ai observat ca ea nu mai este si sa-l intrebi ce s-a intamplat, simplu ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #60 2011-03-24 11:26:01
daca stergi pe cineva din lista de pe facebook,poti sa-i mai dai add? Offline #61 2011-03-24 17:36:10
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....da Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #62 2011-03-24 19:24:54
De ce m-ai citat? ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline Publicitateloading...
#63 2011-03-24 19:26:45
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....scuze daca te-a deranjat...fara vreo intentie.. Offline #64 2011-03-24 20:14:34
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Nu e nimic, credeam ca vrei sa zici ceva referitor la ce am scris eu si ai uitat ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #65 2011-03-25 02:34:06
ca i`o fi greu sa isi faca alt id de pe care sa vorbeasca cu ea, sau ea sa isi faca alt id, sau pur si simplu sa o apeleze fara sa o aiba in lista... Offline #66 2011-03-25 10:57:01
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Din moment ce era bosumflat probabil se certase cu ea, Dumnezeu stie ce o fi... In fine, sa iei o decizie astfel incat tie sa iti fie bine, cert e ca ceva nu e in regula, mai cerceteaza totusi sa fi impacata cu tine, sa nu ai ce sa-ti regereti sau sa-ti reprosezi mai tarziu. Important e sa fi linistita cu tine ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #67 2011-03-25 14:14:28
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....am avut o disuctie interminabila cu el aseara...si mi-a raspuns la orice intrebare..a sters poza,in lista de mess nu exista,pe facebook nu,,telefon nu..absolut niciunde...si eu sunt femeia perfecta pt el si ca nu va da cu piciorul al ce are acum langa el...ma simt bine acum multumesc la dzeu ca ma inzestrat cu calm si rabdare si ca nu am luat o decizie de moment care putea fi gresita...si multumesc pt vorbele voastre,indiferent carear fi fost ele sau care vor fi,stiu ca incercati sa ma ajutati asa cum puteti Offline #68 2011-03-25 14:23:01Re: aceeasi marie cu alta palarie.....eu totusi sunt curioasa cum a motivat replicile acelea cu iubirea si cu buzele; ca a sters (sau modificat/ascuns), nu inseamna ca se sterge ce ai gasit...parerea mea! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|