|
Nu esti logat.
Aceeasi marie cu alta palarie.....-3#39 2011-03-15 21:32:08
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....
degeaba stai si suferi,te plangi aici,dar nu faci nimic. este clar k nu te merita si trebuie sa te desparti de el. Offline #40 2011-03-16 05:23:21Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Unele femei se despart de parteneri de la banuiala ca le insala. Altele, care spun ca n-ar accepta niciodata asa ceva, nu reusesc sa spuna "pa" nici cand gasesc dovezi mai mult decat concrete. Offline #41 2011-03-23 01:24:04
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Apropo de verisoare prin ceva asemanator trec si eu acum.Suntem impreuna de 8 ani,casatoriti de un an.Suspiciunile au inceput cand am observat ca-si sterge dintre apelurile si tot timpul isi tine telefoanele pe langa el(are 2:un abon. vod. si o cartela or.)Binenteles nu l-am intrebat,n-am vrut sa faca istericale ca-i umblu in tel. fara motiv si neavand cu ce sa-l acuz.De un timp am reusit sa-i intru in cont la cel cu abonament si am descoperit care erau apelurile sterse,nr. fiind al unei verisoare(gr.2,3,4 habar n-am).La inceput cand l-am intrebat de apelurile sterse n-a recunoscut nimic,chiar daca i-am zis ziua,ora cand a vb a zis ca nu mai stie,nu-si aduce aminte si vreau sa zic ca am insistat sa-mi spuna el,nu si nu pana i-am aratat numarul. Offline #42 2011-03-23 12:11:05
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....ar putea fi o relatie normala intre doi verisori singura problema este de ce isi strege apelurile si nu recunoaste ca vorbeste cu ea...... Offline #43 2011-03-23 14:11:02
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Daca minte, e clar ceva dubios... Daca ar fi totul oki, nu ar avea ceva de ascuns... Daca poti (ca eu nu prea sunt dotata cu rabdare in privinta asta, am o fire mai vulcanica) lasa situatia asa un timp, nu-i mai zice nimic, fa-te ca ai trecut peste asta, dar mai fa cercetari.. Pana ai ceva concret la mana si de acolo inainte, vezi ce mai e de facut. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#44 2011-03-23 14:23:24
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....daca ar fi doar o verisoara mie mi s-ar parea normal sa o aduca si acasa,sa o cunosti si tu,ca doar sunteti o familie nu?ce rost ar avea sa stearga apelurile si sa nege daca nu ar fi nimic.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #45 2011-03-23 16:38:07
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....O cunosc,ne-am intalnit de cateva ori,ne-am salutat si atat.Pe mine ce ma enerveaza mai mult e faptul ca nu a vrut sa-mi zica cand l-am intrebat ce apeluri isi sterge in mod constant,desi i-am dat cateva exemple despre data la care a sunat(ultimele fiind din weekendul asta)ziua,ora,cat a vb.Mi-a zis ca nu stie,nu-si aduce aminte.N-a recunoscut nimic pana nu i-am aratat numarul.Si niste scuze de 2 lei.Habar n-am de ce mi-a ascuns totul daca nu-i nimic dubios.Si azi s-a comportat ca si cum nimic nu s-a intamplat.Imi vine sa-i sparg capul. Ultima oara a fost editat de krina21 (2011-03-23 16:38:42) Offline #46 2011-03-23 16:55:29
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....buna....la mine nu s a mai intamlat nimic nou de atunci..si fata asta nu mai intra pe mess decat foarte tarziu sau cand nu este el online...eu incerc sa iau lucrurile asa cum sunt...dar si daca mai gasesc alte discutii...si iar imi zice ca sunt paranoica,ii arat negru pe alb... Offline #47 2011-03-23 19:30:25Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Corynush, ai grija, ca deja ai gasit negru pe alb, nu ai datoria sa il convingi pe el ca stii, daca esti tu sigura ca stii, atunci fugi cat mai departe, acum cand nu ai pierdut doar un an cu el, nu 8 cum a zis krina. imagineaza-ti ca ei i-ar fi placut sa afle mai repede. Offline #48 2011-03-23 19:40:45
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....e atat de simplu?chiar asa sa fie?desi am vazut clar discutiile lor acolo,nu mi.e usor sa inchid usa dupa mine si sa plec..mai ales ca si azi vorbeam despre viitor si ne faceam planuri despre cum vedem noi ce va urma...offff Offline #49 2011-03-23 19:54:37Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Da, e chiar asa usor. Oricum, mult mai usor acum decat dupa ce aveti 1 copil impreuna, o casa, masina si vre-o 10 ani in spate. Daca face prostii de genul dupa 1 an, o sa faca si dupa 2, si dupa 5. Offline #50 2011-03-23 21:35:01Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Corynush, eu ma gandesc oare de ce dovezi mai ai nevoie... sa-i prinzi impreuna in pat? Offline #51 2011-03-23 21:49:43
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....eu chestia asta nu o pot intelege nici in ruptul capului (am trecut si eu prin ea, si tot nu o pot intelege)... Offline #52 2011-03-23 23:07:03
N-o fi simplu sa pleci (desi in situatia asta nu mi se pare chiar asa greu), dar mi se pare imposibil sa stai... Adica te complaci si ce urmeaza de aici incolo ti-o faci cu mana ta... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #53 2011-03-23 23:13:38
Cum a motivat?Foarte vag,ca eu as fi comentat candva ceva la adresa ei,eu nu-mi aduc aminte dar no daca e si asta motiv...Si mai ales ca nu sunt genu care sa faca crize de gelozie,eu de multe ori chiar daca nu mi-a convenit ceva am tacut. Offline #54 2011-03-24 01:16:46
ma gandesc krina ca esti o fire calma ,la fel ca si mine si mult prea toleranta...oare ce ne mai trebuie sa spunem pa si la revedere?off doamne Offline #55 2011-03-24 09:35:27
eu aveam o cunostinta care imi povestea de niste prieteni, un cuplu in care el o insela, ea afla/stia/vedea Offline #56 2011-03-24 10:31:13
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....tanta... geez... mare e gradina Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #57 2011-03-24 11:06:42
Re: aceeasi marie cu alta palarie.....Vai de mine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|