homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aceeasi marie cu alta palarie.....-3

#39 2011-03-15 21:32:08

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

Re: aceeasi marie cu alta palarie.....

corynushb a scris:

nu as accepta asa ceva nicicum si mai ales faptul ca lui ii curg balele dupa vara lui,fie si de gr2...si nu pot pricepe cum de nu recunoaste,sa zica adevarul oricat de dureros ar fi pt mine...el a scris acolo ,nu altul

degeaba stai si suferi,te plangi aici,dar nu faci nimic. este clar k nu te merita si trebuie sa te desparti de el.

#40 2011-03-16 05:23:21

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Unele femei se despart de parteneri de la banuiala ca le insala. Altele, care spun ca n-ar accepta niciodata asa ceva, nu reusesc sa spuna "pa" nici cand gasesc dovezi mai mult decat concrete.
Imi imaginez ca e greu sa pleci, dar aici e vorba de tine, de viitorul tau si de sanatatea ta psihica. Daca stii bine ca nu esti de acord cu asa ceva, atunci solutia e simpla, mai greu e cu mobilizarea.

#41 2011-03-23 01:24:04

krina21
New member
Inregistrat: 2010-05-18

Apropo de verisoare prin ceva asemanator trec si eu acum.Suntem impreuna de 8 ani,casatoriti de un an.Suspiciunile au inceput cand am observat ca-si sterge dintre apelurile si tot timpul isi tine telefoanele pe langa el(are 2:un abon. vod. si o cartela or.)Binenteles nu l-am intrebat,n-am vrut sa faca istericale ca-i umblu in tel. fara motiv si neavand cu ce sa-l acuz.De un timp am reusit sa-i intru in cont la cel cu abonament si am descoperit care erau apelurile sterse,nr. fiind al unei verisoare(gr.2,3,4 habar n-am).La inceput cand l-am intrebat de apelurile sterse n-a recunoscut nimic,chiar daca i-am zis ziua,ora cand a vb a zis ca nu mai stie,nu-si aduce aminte si vreau sa zic ca am insistat sa-mi spuna el,nu si nu pana i-am aratat numarul.
    La toata faza asta am picat eu de fraiera pentru ca din punctul lui de vedere e ceva normal sa vb cu ea,chiar daca sterge apelurile,si nu o data de zeci de ori si ca nu-i vine sa creada ca eu imi imaginez ca ar fi ceva intre ei.Nici acum nu pot sa cred ce mi se intampla.Si acum ii vad fata calma,usurinta cu care a negat totul despre apeluri pana i-am dat peste flit cu nr.Si stau si ma gandesc oare cu cate chestii m-a mai mintit pana acum.Oare langa ce fel de om am stat?
Altceva n-am putut scoate de la el si nici nu cred ca voi putea.Am dat cu cateva chestii la nimereala si am aflat ca a mai dus-o de cateva ori la scoala(d-ra fiind la liceu dar nu aici la noi in loc.),la cate un suc etc.
   Stiu ca poveste mea e cam lunga dar am simtit nevoia sa ma descarc un pic ca habar n-am la cine si ce sa spun sa nu zica careva ca-s nebuna.
   Lucrurile aste is chiar asa normale si acum am aterizat si eu pe Terra?

#42 2011-03-23 12:11:05

seeu2night
New member
Inregistrat: 2010-09-06

ar putea fi o relatie normala intre doi verisori singura problema este de ce isi strege apelurile si nu recunoaste ca vorbeste cu ea......
parerea mea este sa incerici sa afli mai multe legate de aceasta verisoara.......sa incerci sa ii mai verifici apelurile.....tu o cunosti?

#43 2011-03-23 14:11:02

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Daca minte, e clar ceva dubios... Daca ar fi totul oki, nu ar avea ceva de ascuns... Daca poti (ca eu nu prea sunt dotata cu rabdare in privinta asta, am o fire mai vulcanica) lasa situatia asa un timp, nu-i mai zice nimic, fa-te ca ai trecut peste asta, dar mai fa cercetari.. Pana ai ceva concret la mana si de acolo inainte, vezi ce mai e de facut.

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#44 2011-03-23 14:23:24

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

daca ar fi doar o verisoara mie mi s-ar parea normal sa o aduca si acasa,sa o cunosti si tu,ca doar sunteti o familie nu?ce rost ar avea sa stearga apelurile si sa nege daca nu ar fi nimic..

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#45 2011-03-23 16:38:07

krina21
New member

O cunosc,ne-am intalnit de cateva ori,ne-am salutat si atat.Pe mine ce ma enerveaza mai mult e faptul ca nu a vrut sa-mi zica cand l-am intrebat ce apeluri isi sterge in mod constant,desi i-am dat cateva exemple despre data la care a sunat(ultimele fiind din weekendul asta)ziua,ora,cat a vb.Mi-a zis ca nu stie,nu-si aduce aminte.N-a recunoscut nimic pana nu i-am aratat numarul.Si niste scuze de 2 lei.Habar n-am de ce mi-a ascuns totul daca nu-i nimic dubios.Si azi s-a comportat ca si cum nimic nu s-a intamplat.Imi vine sa-i sparg capul.
      Mi-e ciuda un pic ca n-am putut sa mai astept,sa fac cercetari mai multe dar deja n-am mai rezistat.Oricum incredere nu mai am in el.Daca chiar nu-i nimic intre ei si si a tinut-o pe-a lui pana in ultimul moment cand n-a mai avut incotro si m-a aprobat,ca defapt asta a facut,a aprobat ca nu mi-a zis nimic numai ce-i spuneam eu si cand ma vedea ca eram sigura pe mine de ce spuneam aproba,atunci ma gandesc cu cata usurare ma minte,imi ascunde lucruri etc.

Ultima oara a fost editat de krina21 (2011-03-23 16:38:42)

#46 2011-03-23 16:55:29

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

buna....la mine nu s a mai intamlat nimic nou de atunci..si fata asta nu  mai intra pe mess decat foarte tarziu sau cand nu este el online...eu incerc sa iau lucrurile asa cum sunt...dar si daca mai gasesc alte discutii...si iar imi zice ca sunt paranoica,ii arat negru pe alb...

#47 2011-03-23 19:30:25

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Corynush, ai grija, ca deja ai gasit negru pe alb, nu ai datoria sa il convingi pe el ca stii, daca esti tu sigura ca stii, atunci fugi cat mai departe, acum cand nu ai pierdut doar un an cu el, nu 8 cum a zis krina. imagineaza-ti ca ei i-ar fi placut sa afle mai repede.

#48 2011-03-23 19:40:45

corynushb
New member

e atat de simplu?chiar asa sa fie?desi am vazut clar discutiile lor acolo,nu mi.e usor sa inchid usa dupa mine si sa plec..mai ales ca si azi vorbeam despre viitor si ne faceam planuri despre cum vedem noi ce va urma...offff

#49 2011-03-23 19:54:37

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da, e chiar asa usor. Oricum, mult mai usor acum decat dupa ce aveti 1 copil impreuna, o casa, masina si vre-o 10 ani in spate. Daca face prostii de genul dupa 1 an, o sa faca si dupa 2, si dupa 5.

#50 2011-03-23 21:35:01

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Corynush, eu ma gandesc oare de ce dovezi mai ai nevoie... sa-i prinzi impreuna in pat?

Krina, subscriu la ce au spus fetele mai sus, nu-mi miroase a bine daca se ascunde. Tocmai, daca ii e verisoara si nu are nimic de ascuns, de ce sa stearga apelurile? Cum a motivat el stergerea apelurilor?

#51 2011-03-23 21:49:43

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu chestia asta nu o pot intelege nici in ruptul capului (am trecut si eu prin ea, si tot nu o pot intelege)...
de ce sa incerci sa ii demonstrezi lui ca a facut ceva ce a facut? pai nu stie si el ca a facut, ca doar el a fost subiectul... spranceana
m-ai inselat!
nu te-am inselat
na stai ca te conving eu ca m-ai inselat
wtf? lol

hjarta

#52 2011-03-23 23:07:03

Lelaina
Hero member

corynushb a scris:

e atat de simplu?chiar asa sa fie?desi am vazut clar discutiile lor acolo,nu mi.e usor sa inchid usa dupa mine si sa plec..mai ales ca si azi vorbeam despre viitor si ne faceam planuri despre cum vedem noi ce va urma...offff

N-o fi simplu sa pleci (desi in situatia asta nu mi se pare chiar asa greu), dar mi se pare imposibil sa stai... Adica te complaci si ce urmeaza de aici incolo ti-o faci cu mana ta...
Vb lui lady, ce-ti mai trebuie?

#53 2011-03-23 23:13:38

krina21
New member

LadyPink a scris:

Corynush, eu ma gandesc oare de ce dovezi mai ai nevoie... sa-i prinzi impreuna in pat?

Krina, subscriu la ce au spus fetele mai sus, nu-mi miroase a bine daca se ascunde. Tocmai, daca ii e verisoara si nu are nimic de ascuns, de ce sa stearga apelurile? Cum a motivat el stergerea apelurilor?

Cum a motivat?Foarte vag,ca eu as fi comentat candva ceva la adresa ei,eu nu-mi aduc aminte dar no daca e si asta motiv...Si mai ales ca nu sunt genu care sa faca crize de gelozie,eu de multe ori chiar daca nu mi-a convenit ceva am tacut.
Deci tot stau si ma gandesc si tot nu pot intelege.

#54 2011-03-24 01:16:46

corynushb
New member

krina21 a scris:

LadyPink a scris:

Cum a motivat?Foarte vag,ca eu as fi comentat candva ceva la adresa ei,eu nu-mi aduc aminte dar no daca e si asta motiv...Si mai ales ca nu sunt genu care sa faca crize de gelozie,eu de multe ori chiar daca nu mi-a convenit ceva am tacut.
Deci tot stau si ma gandesc si tot nu pot intelege.

ma gandesc  krina ca esti o fire calma ,la fel ca si mine si mult prea toleranta...oare ce ne mai trebuie sa spunem pa si la revedere?off doamne

#55 2011-03-24 09:35:27

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Loveable a scris:

..
de ce sa incerci sa ii demonstrezi lui ca a facut ceva ce a facut? pai nu stie si el ca a facut, ca doar el a fost subiectul... spranceana
m-ai inselat!
nu te-am inselat
na stai ca te conving eu ca m-ai inselat
wtf? lol

eu aveam o cunostinta care imi povestea de niste prieteni, un cuplu in care el o insela, ea afla/stia/vedea
si el incepea: "ai incredere in mine sau in ochii tai"? rotfl
si aia mai avea putin si isi cerea scuze ca s'a indoit de el forgetit

#56 2011-03-24 10:31:13

Lelaina
Hero member

tanta... rotfl2 geez... mare e gradina

#57 2011-03-24 11:06:42

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Vai de mine smile
Corynush,ce mai astepti? Sa te dea el afara la un moment dat sau ceva de genu? Ai gasit de doua ori chestii aiurea,nu inteleg ce mai astepti...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.