homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fara orgasm!!!-4

#58 2011-04-01 18:14:32

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: fara orgasm!!!

kathrynn a scris:

Eu am auzit de metoda aia cu numarul de penetrari superficiale vs profunde la o emisiune de sex de pe euforia. Era un sexolog (femeie) nu stiu daca Anne asta sau alta, care invata un cuplu cum sa aiba tipa orgasm. Si cred ca a si avut pana la urma, dar nu mai stiu sigur 100%.
Oricum nu mi se pare o idee asa de proasta. Daca prietena ta nu are orgasm si vrei sa faci ceva in privinta asta, poti sa faci exercitiul asta chiar daca la inceput chiar o sa ti se para exercitiu (= multa munca, putina placere). Primele dati pe numaratoare, urmatoarele dupa ce te obisnuiesti fara numaratoare dar incercand sa-ti amintesti cat de cat proportiile.
Dar na ... presupune un pic de concentrare, nu e ca si cand dai de 5 ori din fund si apoi te intrebi oare de nu a avut?

tummenupp  tummenupp  tummenupp

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#59 2011-04-01 19:00:48

brigitte
New member
Inregistrat: 2011-03-29

da..am facut tot ceea ce este posibil s nimic..neutral nu imi pot da seama de ce

#60 2011-04-01 22:20:29

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Probabil ca si la tine e din capul tau, ca la mine. Eu nu pot sa ma relaxez total, sa ma detasez, sa-mi golesc mintea, ba mai nou imi vin in minte cele mai deplasate si neadecvate ganduri. Si vrand sa le alung, ma trezesc ca dau din cap de cateva ori si prietenul meu nu stie ce am. Ca probabil lui pe moment i se pare ca e din cauza lui.

N-am incercat (inca) exercitiul asta ca parca vad ca iar o sa fiu dezamagita ca nici asta nu functioneaza.
Tot la psiholog o sa ajung pana la urma ... again ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#61 2011-04-01 22:31:27

brigitte
New member

eu ma gandesc. numai la problema asta ..prietenul meu mai nou mia zis ca eu nu simt absolut nimic in timpul actului...si ma facut sa ma simt putin cam nasol..si psihologul ce poate rezolva?si eu tot asta cred k am o problema cu mine. eu nu ma consider atragatoare ...desi iubitul meu imi spune ca sunt .k il fac sa se simta bine..eu nu ma pot relaxa.ma gandesc doar la orgasm:|

#62 2011-04-01 22:46:23

kathrynn
Hero member

E urat din partea lui sa spuna ca nu simti nimic pt ca el nu are cum sa stie ce simti tu, fizic, in interiorul corpului tau.
Eu nu ma gandesc "doar" la orgasm, am depasit faza asta, am depasit-o si pe aia din categoria "nu te mai gandi ca o sa ai cand te astepti mai putin", poate ca tine la inceput, doar dupa 7 ani de activitate sexuala m-am plictisit sa astept si am ajuns la urmatoarea in care vreau mai mult sa stiu DE CE nu am decat sa il am efectiv.

Psihologul te poate ajuta sa iti dai seama ce nu e in regula cu tine. Zici ca nu te simti atragatoare... probabil daca ii spui asta, fix de aici o sa inceapa, de la imaginea de sine si imbunatatirea ei. Mai multe nu stiu sa-ti spun, ca nu sunt de meserie si oricum fiecare caz e diferit.

Publicitate

loading...

#63 2011-04-01 22:57:15

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu zic ca nu e nimic cu tine, cu nici una din noi chicot si eu am 7 ani de experienta sexuala si pe bune de am avut vreodata vaginal nustiu numai ca eu nici nu simt nimic la penetrare, e asa senzatia aia ca domneee tre sa fie ceva de bine, dar nu e nici pe departe vreo placere senzationala. asa ca logic, nu ajung la orgasm tongue

insa m-am obisnuit, nu ma mai intereseaza absolut deloc sa ma lupt pentru el. il am pe cel exterior, mi-e bine asa, nu ma astept sa ma mai schimb vreodata chicot niciodata nu am vazut sexul ca fiind ceva senzational, desi hormonal simt nevoia foarte des, il resimt ca o descarcare masiva, dar nu ca o placere nebanuita. nu rezist nici 2 saptamani fara sa fac, dar asta nu inseamna ca ma urc pe pereti de placere tongue

ah..si inca ceva tongue eu am ales pana la urma sa nu ii mai zic lui tot. ca si asa barbatii nu au nici o treaba, dar nici o treaba, cu senzatiile femeii. ei inca au impresia ca suntem ca ei, ca daca nu avem orgasm claaaaar avem o problema si mai mult se agita ei decat noi.

inainte ii ziceam tot, ce simt, cum simt, mai mult ma stresa decat ma ajuta, era el mai stresat decat mine si chiar ma scotea din minti. asa ca am preferat dupa ani si ani de lupta, sa ii zic ca ma simt bine, ca e totul ok, decat sa ma mai bata si el la cap si sa considere cine stie ce prostii. pentru ca, si asa, el nu are ce sa faca

plssss nu citati  rodnar

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-01 22:59:13)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#64 2011-04-01 23:01:59

brigitte
New member

prietenul meu are 23 d ani... eu 17 si ceva..de cand miam inceput viata sexuala nu am avut . pt ca prima data am facut-o cu cneva incepator.el ma face sa ma simt bine .nu as putea expluca in cuvinte.insa asteapta de la mine sa am si eu orgasm . nu numai el .. incerc sa gasesc tot felul de scuze..ca sunt stresata ca nu am chef.. desi cum se spune ?ma urca pe pereti de placere? ...daca ma simt atat de bine dc nu pot avea?nu imi pot da seama...

#65 2011-04-01 23:21:01

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

of cora  supa

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#66 2011-04-01 23:24:38

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

hmm cora ..ma regasesc si eu in ce zici tu
doar ca la mine e si mai aiurea pentru ca eu inainte, cu alt partener, am avut orgasm si acum de 3 ani nu mai reusesc sa am

#67 2011-04-01 23:36:47

kathrynn
Hero member

eu pe dos, Cora, eu sunt convinsa ca la mine e problema. E ceva in subconstientul meu care considera ca nu merit placerea aia si vreau sa stiu ce. Pt ca mie in modul "constient" imi place sa imi fac diverite placeri, in viata de zi cu zi, oricat de mici. Asa ca undeva e ceva ce nu se leaga.
Iar lui ii cam spun ce si cum (oricum in momentul asta ar fi chiar dubios sa ma prefac si nu mi-ar ajuta la nimic, ba din contra), chiar si in timp ce ne desfasuram ii spun daca o anumita pozitie nu-mi produce placere sau daca in vreuna simt foarte multa placere. Mai ales ca si el ma mai intreaba cum ma simt.
si mie mi-e bine cu cel exterior dar, cu atat mai mult cu cat il am pe ala, ma intriga de ce nu am si de celalalt.

@ brigitte: incearca sa experimentezi singura, cu mana ta ce si cum simti pe acolo si apoi dupa ce descoperi ce iti face placere, invata-l si pe el.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-04-01 23:37:28)

#68 2011-04-02 00:11:36

brigitte
New member

nici nu stiu ce sa mai zic...m-as duce la un medic ginecolog sa-i spun provlema oare rezolv cceva?

#69 2011-04-02 01:27:41

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

chiar nu va inteleg....
adica pe briggitte o inteleg, cumva....pentru ca ea crede ca n-a avut orgasm pana acum niciodata...
dar pe voi, celelalte....??!! spuneti ca aveti orgasm "exterior"...nu e de ajuns? sunteti frustrate ca nu aveti orgasm interior, vaginal...sau al punctului G si mereu daca s-ar putea....???
nu v-ati gandit ca (poate) ceva nu merge in relatia voastra (cel putin pe plan sexual) si va agatati cu orice pret de ea...(de relatie)???
ba mai rau, dati vina pe voi insiva si credeti ca aveti ceva "stricat" in voi...sau va resemnati si va complaceti intr-o viata sexuala nesatisfacatoare, doar ca sa va "salvati" relatia?
merita sacrificiul?
mai ales cand sunteti numai bunaciuni pe aici...(sau am eu imaginatie prea bogata tongue )...si nu cred ca ati avea nici cea mai mica problema sa gasiti un partener nou...smile
hmm...chiar nu va inteleg:) hjarta

fucking perfect...

#70 2011-04-02 08:44:22

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Eu zic ca daca te intelegi f bine cu partenerul merita "sacrificiul".Si eu tind sa cred ca e vina lor deoarece toate fetele au momente de  "ratacire"in timpul sexului.Adica se gandesc ca sunt ba slabe,ba grase,ba  ca au celulita,ba ca nu se misca bine,ba ca arata nu st cum sunt multe chestii si asta tine de incredere.Sunt cazuri in care si baiatul e de vina,dar de ex daca ar vorbi cu partenerul lor si le-ar spune abosult tot ce cred ele si ce le deranjeaza cred ca ar gasi o cale.Poate ca la voi barabatii e mai usor,dar la noi e mai complicat.Doar un lucru care sa atraga atentia si s-a cam dus tot...Atat timp cat nu te simti bine nu prea ai ce face...

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#71 2011-04-02 10:04:03

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Subscriu smile

Am mai zis si in alte randuri. De ce sa dai cu piciorul la o relatie frumoasa (care evident nu a fost cladita pe baza sexuala) doar pt ca nu ai orgasm? Si da, dam vina pe noi, pt ca ii vedem ca incearca si fac totul ca la carte si tot nu le iese.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#72 2011-04-02 10:38:43

coraline
Addicted member

dar eu nu sunt frustrata absolut deloc rotfl pe cuvantul meu daca dau 2 bani pe orgasmul ala. acum sa stau sa umblu dupa cai verzi pe pereti, sa imi fac probleme, sa ma stresez, sa il stresez si pe el, sa imi distrug toata viata sexuala si facultatile mintale pentru ca "vai doamne" nu am orgasm vaginal. asa si, mare lucru lol
nu am sa stau acum sa ma duc in lume cautand acel unic/singur barbat care sa mi-l ofere. acum sa stau cu unu, ma inteleg super, totul e ok..n-am orgasm vaginal SORRY NEXT! si asa mai departe ca ajung sa insir tot orasl lol
daca de la relatie asteptam doar orgasme, imi luam vibrator sau ma faceam dama de companie chicot

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#73 2011-04-02 11:52:32

coraline
Addicted member

brigitte a scris:

nici nu stiu ce sa mai zic...m-as duce la un medic ginecolog sa-i spun provlema oare rezolv cceva?

nu vad cum ai putea sa rezolvi problema la ginecolog care are ca meserie tratarea bolilor. sa ii zici ce? sunt perfect sanatoasa, simt placere in timpul actului, nu am nimic doar ca... nu ajung la orgasm?

eventual la un sexolog, ala e singurul cu astfel de competente. eventual psiholog, sexologii fiind destul de greu de gasit

#74 2011-04-02 16:06:34

brigitte
New member

o sa tin cont de toate sfaturile.sa vad ce pot face in priivinta asta.multumesc frumos

#75 2011-04-02 17:57:23

kathrynn
Hero member

Nici eu nu vad de ce i-as da papucii doar din cauza orgasmului. Pt ca in 5 ani de zile am incercat aproape tot ce am gasit, asa ca chiar nu cred ca e din cauza lui. As putea sa mai schimb vreo 10 barbati si tot la fel ar fi, sau mai rau, pt ca e ceva ce tine de mine.
M-am gandit serios sa-i dau papucii mai demult cand o faceam din pasti in craciun si trebuia aproape tot timpul sa trag de el pt asta. Dar cum nu mai avem problema de frecventa, partea cu orgasmul e doar un detaliu. In rest, cand o facem e foarte bine, e divers, pe diverse mobile din casa, diverse pozitii, nu am de ce sa ma plang.
Vreau sa stiu cum e un orgasm vaginal ca o curiozitate personala, dintr-o lista cu chestii de incercat macar o data.
La fel cum vreau sa vad cum e sa conduci un Ferrari pe autostrada, sa merg intr-o locomotiva de tren sau sa fiu insarcinata. Si multe altele.

#76 2011-04-11 12:34:56

ionelia.alina
New member
Inregistrat: 2011-03-01

si eu am cam aceiasi prb,,eu nush ce e ala orgasam..cva palcere ...simt si eu...dar rar....el saracu isi da toat asilinta si incearca prin toate metodele....oare sa fiu frigida.....sau e de vina si el...paote daca ar fi natural...adik  el poate doar un nr....darca ar putea mai multe...oare m-ar ajuta...???...dar de multe ori situatia sat am deprima si nu  mai pot nik....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.