homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc- 10-19

#343 2011-05-27 18:22:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Vreau sa slabesc- 10

5 e si mai bine, camysh zicea ca macar 3 smile
poti sa-ti iei un steamer, doar pui legumele si carnea in el si nu trebuie sa-l mai supraveghezi, si iti va fi util si mai incolo pentru bebe... ma gandesc

#344 2011-05-27 18:37:16

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ce tuta sunt! Am deja steamer + blender pentru bebe, as putea sa-l folosesc si eu! Gata, am plan de bataie, ma apuc imediat! wink

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#345 2011-05-27 18:46:15

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

si cu blenderul iti faci daca vrei niste supe-creme de legume, pui eventual si o lingura de smantana, ca nu e moarte de om si-ti tin de foame super bine

#346 2011-05-27 21:17:13

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

heimdall a scris:

si cu blenderul iti faci daca vrei niste supe-creme de legume, pui eventual si o lingura de smantana, ca nu e moarte de om si-ti tin de foame super bine

Vai heim, deja imi e pofta  :drool:  Sper sa ma tin de plan, ca nu ma simt bine deloc in pielea mea  :-s

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#347 2011-05-27 21:52:38

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Sorry ca am intarziat cu programul big_smile

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15436_exercitii.png

So... de 4 ori pe saptamana mergeti la sala. De fiecare data, faceti abdomene (fie ca le faceti la aparat, fie ca le faceti la liber) si banda.
Sunt diferite programe si puteti face in fiecare zi un program nou. Eu am inceput cu programul numit "piramida" (programul tine 18 minute... si e cam in felul urmator: primele 2-3 minute, mergeti cu pasi repezi, apoi banda se inclina iar viteza mersului scade un pic... iar mergeti pentru cateva minute, iar se inclina banda si tot asa pana ajungeti in "varf" si apoi coborati ) dar sunt foarte multe programe, asa ca puteti alege ce vreti.

Dupa ce ati facut abdomene si ati alergat pe banda, va apucati de exercitiile pentru piept.
http://i.ehow.co.uk/images/a02/66/t4/use-free-weights-strengthen-chest-1.5-800X800.jpg
La aparatul de mai sus, fac 4 serii de 12-14 repetitii. Incepeti cu kg putine... 5 sau 7,5.

Apoi treceti la aparatul asta (chest dips):

Si faceti 3 seturi de 14-15 repetitii.

Dupa ce ati terminat cu pieptul ( daca va simtiti in stare, puteti sa mai faceti la un aparat ) urmeaza spatele.

Si faceti tot asa, 3-4 seturi de 20 de repetitii.

Apoi treceti la inapoi la aparatul la care ati facut chest dips si de data asta faceti pull ups.

A doua zi ( sau ma rog, cand va duceti iar) iar faceti abdomene si banda si apoi faceti exercitii pentru picioare si maini.
Pentru picioare si fund recomand:

3 seturi a cate 12 repetitii cu greutate de 20 de kg.

Apoi treceti la aparatul asta:

Apoi lucrati mainile:

Si apoi va faceti voi singuri programul, in functie de cum va simtiti mai bine, in functie de aparatele care credeti ca va avantajeaza, etc.
ce am spus mai sus sunt doar cateva exemple, sunt foarte multe aparate nementionate, bicicletele, aparatele pentru gambe, etc.
Plus ca sunt foarte multe sali care au ore de yoga, fitness, etc.

Sper ca v-am fost de folos cat de cat.

PS: daca nu stiti denumirile romanesti ale aparatelor din lista, dati un search pe google.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#348 2011-05-28 17:24:48

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

eu am o problema, am terminat a doua saptamana de sala ( 5 zile/ saptamana; 3 zile kangoo si 2 aerobic ). n-ar trebui sa se vada ceva, avand in vedere ca au trecut 2 saptamani?
cum pot sa elimin complet ciocolata? am incercat si pur si simplu mi-e rau, daca nu mananc ceva dulce, ma simt fara vlaga. bine, sa nu va inchipuiti ca mananc o punga de dulciuri. o bucatica de cioco( nu mare, mica) cu 30 min inainte de sala. asa mi-a zis antrenoarea si acum cred ca nu pot sa-mi scot din cap, si d aia nu pot renunta la ea

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#349 2011-05-28 18:03:29

ramram
New member
Inregistrat: 2011-05-22

ma bag si eu in seama ,fetelor,dar aveti grija cu dietele.eu am mancat doar legume fierte si fructe timp de doua luni,incercand sa slabesc.am facut si sala in tot acest timp si credeti-ma,era sa mor.mi-am dereglat tot organismul,nu ma mai tineam pe picioare,asa ca am lasat-o balta.am inceput sa mananc de toate,in cantitati mici.evit painea si dulciurile,dar o bucatica de ciocolata,cam la 3 zile tot o pap.mai fac ceva km cu bicicleta cam de trei ori pe sapt si atat.metoda asta am adoptat-o acum o luna si jumatate si am slabit 3 kg.nu e mult,dar ma simt bine si o s-o tin tot asa.succes la slabit.daca aveti idei mai bune,postati ca trebuie...

#350 2011-05-28 21:06:48

sunshine16
Banat
Site

Black, e normal sa nu se vada dupa 2 saptamani... o sa vezi rezultate dupa o luna... vezi ca pe langa bucatia de ciocolata, o sa fii surprinsa sa stii cat d emult zahar contine o doza mica de suc, un iaurt cu fructe, etc.
Inainte de sala cam cu o jumatate de ora sau o ora, poti s amananci o banana.

Ramram, e foarte nesanatos ce ai facut tu... in primul rand, nu ai mancat deloc proteine!

#351 2011-05-28 21:38:34

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu am o problema, ma chinui sa sar de 1100 de calorii si nu-mi iese, abia reusesc sa mananc cu chiu cu vai 1000 neutral Si ideea e ca nu mi-e foame adica nu o fac  intentionat. Dimineata mananc musli cu lapte 1.5%, la pranz de obicei salata cu ceva (ori carne la gratar, ori cuburi de sunca si cas, ori ton), dupa amiaza mai umblu pe afara si practic nu mi-e foame imi aduc aminte tarziu sa mananc si mananc ca sa nu zic ca n-am mancat. Iar cand trag linie imi ies sub 1000 cateodata neutral

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#352 2011-05-29 14:23:33

blackberry
Insomniac member

sunshine, am renuntat complet la sucuri. beau doar apa. cu iaurturile iar nu ma prea impac, de fapt, sunt mult prea pretentioasa la mancaruri. am auzit ca nu trebuie sa amestec cartoful cu carnea si lucruri de genul, insa chiar n-as avea ce sa mananc.. decat carne fiarta cu piure/pilaf, peste, fructe, salate..
nu stiu, o sa incerc sa ma abtin, sa mananc o data la 3-4 zile si poate atunci o sa pot sa renunt complet

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#353 2011-05-29 17:48:40

sunshine16
Banat
Site

Incearca sa mananci pui cu salata verde sau salata de rosii in loc de piure... dar sa stii ca o data pe saptamana, nu e crima sa mananci putin piure...
Inlocuieste painea cu paine neaga sau chestii din alea rotunde din orez expandat.
Daca mananci doar un cubulet de ciocolata pe zi ( si nu la ore tarzii ) dar cu mancarea esti ok, nu-i bai! Poti sa mananci... dar doar un cubulet.
E bine ca nu bei sucuri, incearca sa bei cat mai multa apa si daca te plictisesti de ea, stoarce putina lamaie in apa... e super!
Ca desert, poti manca iaurt cu 0% grasime si bucatele de ananas proaspat ( cel din compot are mult zahar ).
Mai poti sa mananci si branza cottage cae are 4% grasime, lapte cu 1,5% sau lapte de soya, multe legume (ciorbe de tot felul, de stevie, de loboda, de varza, de rosii... sunt f bune si au putine calorii).

Dar sa nu uiti ca daca mananci doar supe si legume, nu o sa rezisti prea mult... trebuie sa mananci si proteine ( ouale fierte sunt bune, in albus se gasesc doar proteine) si daca vrei, poti cumpara un borcan cu proteine pt a nu pierde din masa musculara atunci cand slabesti.

#354 2011-05-29 18:49:39

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

imi puteti spune si mie va rog ce as putea manca dupa sport? stiu ca este recomandat dupa exercitii fizice intense sa mananci la jumatate de ora. insa nu stiu exact ce... o salata de legume crude cu telemea merge?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#355 2011-05-29 19:11:26

sunshine16
Banat
Site

Cam la ce ora te duci la sala si ce mananci inainte de sala? big_smile

#356 2011-05-29 19:20:07

coraline
Addicted member

pai nu merg neaparat la sala, am stepper acasa. mananc seara cand plec de la munca o salata sau un iaurt si cand ajung acasa, peste vreo ora adica, ma urc pe stepper. sa zic pe la 8 ca termin cu tot

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#357 2011-05-29 19:44:05

sunshine16
Banat
Site

Short answer:

You need carbs before the work out so that you have energy. Which means a small amount of rice, bread, pasta etc (definitely not sugar carbs!))

Post-workout you need quickly a small dose of carbs (like an energy drink, but not a whole one! smile ... Powerade or Lucozate let's say) to replenish your glycogen storage, and after you need a protein meal to feed the muscles. Also you need to be drinking lots of water (ready-made juices tend to be loaded with sugar). Finally caffeine helps the metabolism burn more fat... smile

raspuns de la sot big_smile

Ultima oara a fost editat de sunshine16 (2011-05-29 19:46:11)

#358 2011-05-29 19:55:57

coraline
Addicted member

spune-i ca ii multumesc mult puss

#359 2011-05-29 21:02:05

sunshine16
Banat
Site

puss npc!

#360 2011-05-29 22:32:08

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Revin si eu cu "drag" pentru ca-i cazul sa mai dau cateva kg jos. Intru in a 3 a sapt.de regim si am scapat de aproape 4kg. Nu, nu ma infometez! lol Pana la 54 de kg nu ma las! Sper sa scap pana in toamna de kg in plus.

You can’t live a positive life with a negative mind.

#361 2011-05-29 23:03:00

blackberry
Insomniac member

sunshine16 a scris:

Incearca sa mananci pui cu salata verde sau salata de rosii in loc de piure... dar sa stii ca o data pe saptamana, nu e crima sa mananci putin piure...
Inlocuieste painea cu paine neaga sau chestii din alea rotunde din orez expandat.
Daca mananci doar un cubulet de ciocolata pe zi ( si nu la ore tarzii ) dar cu mancarea esti ok, nu-i bai! Poti sa mananci... dar doar un cubulet.
E bine ca nu bei sucuri, incearca sa bei cat mai multa apa si daca te plictisesti de ea, stoarce putina lamaie in apa... e super!
Ca desert, poti manca iaurt cu 0% grasime si bucatele de ananas proaspat ( cel din compot are mult zahar ).
Mai poti sa mananci si branza cottage cae are 4% grasime, lapte cu 1,5% sau lapte de soya, multe legume (ciorbe de tot felul, de stevie, de loboda, de varza, de rosii... sunt f bune si au putine calorii).

Dar sa nu uiti ca daca mananci doar supe si legume, nu o sa rezisti prea mult... trebuie sa mananci si proteine ( ouale fierte sunt bune, in albus se gasesc doar proteine) si daca vrei, poti cumpara un borcan cu proteine pt a nu pierde din masa musculara atunci cand slabesti.

nici paine nu mananc deloc, nici neagra.
ce are piureul? sad eu stau la camin, nu am cum sa imi gatesc ce trebuie sa mananc.. de exemplu, sapt asta am orez cu carne fiarta si tocanita de legume. am mancat salate de varza si rosii, castraveti o saptamana, dar dupa o saptamana chiar simt ca mi-e rau daca le mai vad.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.