homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc- 10-24

#438 2011-06-06 12:59:30

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: Vreau sa slabesc- 10

bia_loves_giulian a scris:

sunshine16 a scris:

ce sport faci tu in fiecare zi?

cand cum: 1 zi aerobic, una tae`bo, una pilates, una step, cum prind, si cand ma simt in stare stau mai mult de 1 ora
de ce?

pentru ca mise pare enorm de mult 5 ori pe saptamana... dar daca faci dina stea usoare, cred ca e ok.

vad ca am inceput sa slabesc mai repede big_smile Cred ca s-a trezit metabolismul... era si cazul lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#439 2011-06-06 14:07:10

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

neee, la mine sunt kile de alea de le pun in 1 saptaman, DEACU incepe greul, de la 66 in jos.
eu faceam de 6 ori pe saptamana, cate 1-2 ore...era perfect smile

#440 2011-06-06 14:17:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu oficial nu fac  sport, neoficial toata ziua umblu lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#441 2011-06-06 14:28:37

bia_loves_giulian
Full member
De la: Cuibushoru` nostru
Inregistrat: 2010-10-10

sunshine16 a scris:

sunshine16 a scris:

ce sport faci tu in fiecare zi?

cand cum: 1 zi aerobic, una tae`bo, una pilates, una step, cum prind, si cand ma simt in stare stau mai mult de 1 ora
de ce?

pentru ca mise pare enorm de mult 5 ori pe saptamana... dar daca faci dina stea usoare, cred ca e ok.
vad ca am inceput sa slabesc mai repede big_smile Cred ca s-a trezit metabolismul... era si cazul lol

sper sa nu mi`o iei in nume de rau, dar daca astea sunt atat de usoare, la ce te referi tu a fi greu? ca nu cred ca te asteptai sa zic ca fac culturism chicot
si...cand dau jos tricoul si este ud in totalitate, nu prea cred ca e atat de usor...

I like the way you shake your ass around me  partydance

#442 2011-06-06 14:39:30

sunshine16
Banat
Site

sunshine16 a scris:

de ce?

sper sa nu mi`o iei in nume de rau, dar daca astea sunt atat de usoare, la ce te referi tu a fi greu? ca nu cred ca te asteptai sa zic ca fac culturism chicot
si...cand dau jos tricoul si este ud in totalitate, nu prea cred ca e atat de usor...

Doamne fereste! de ce sa ti-o iau in nume de rau? Greu mi se pare sa alergi jumatate de ora pe banda inclinata si apoi sa mai faci si niste seturi de genoflexiuni cu bara in spate, abdomene, deeps, etc smile

Publicitate

loading...

#443 2011-06-06 14:52:10

bia_loves_giulian
Full member

sunshine16 a scris:

sunshine16 a scris:

Doamne fereste! de ce sa ti-o iau in nume de rau? Greu mi se pare sa alergi jumatate de ora pe banda inclinata si apoi sa mai faci si niste seturi de genoflexiuni cu bara in spate, abdomene, deeps, etc smile

ma bucur ca e atc o discutie normala smile pai la tae`bo geno`urile se fac, hard, plus de asta toate exercitiile se fac cu genunchii flexati. Iar antrenoarele de la sala unde ma duc eu rezerva ultimele 15 min pt abdomene, coapse si fese. Relax, de la genul "trantor" pe care l-am adoptat in ultimul an, fara pic de miscare, la program din asta, se simte ff bine smile
Iar la step si aerobic ce sa zic, daca tii ritmul, e tot cardio, nu e ca si banda inclinata, insa tot la fel gafai lol Finally, mie mi se pare ca nu oricine poate tine ritmul, asa ca daca lucrezi ca lumea e destul de hard big_smile

#444 2011-06-06 15:02:26

sunshine16
Banat
Site

Daca ti se potriveste programul asta, e foarte bine. Mie una... nu mi se potriveste. Imi place sa vad ca atunci cand fac exercitii la aparate, o data la 2 saptamani mai adaug ceva kg big_smile

De ex, azi am mai adaugat 2 kg la aparatul asta:

Ultima oara a fost editat de sunshine16 (2011-06-06 15:07:39)

#445 2011-06-06 15:19:12

bia_loves_giulian
Full member

bravo! ma bucur pt tine, stiu ce insesmna sa ai cate o satisfactie din asta tongue eu am facut o luna si ceva la aparate si...nu mi`a prea placut, eu am nevoie sa dau jos surplusul de grasime, si mai am vreo 10 kg de dat jos, apoi sa incep sa lucrez intens doar pt muschi...
Spor la treaba si cat mai multe kg date jos! goodluck  par

#446 2011-06-06 18:19:01

sunshine16
Banat
Site

Multumesc la fel! proteine iei? Iti recomand http://www.optimumnutrition.com/product … p-201.html
Te ajuta sa adaugi masa musculara, astfel incat atunci cand slabesti, sa dai jos mai multa grasime.

#447 2011-06-07 10:19:06

bia_loves_giulian
Full member

nu, nu iau proteine insa am o retinere cand vine vorba de suplimente si chestii din astea...am luat 2 feluri de medicamente pt slabit si mi-am facut numai rau cu ele, pe langa faptul ca am dat o groaza de bani pe ele. Deci cel mai bine, si ca sa fiu eu impacata, dieta si sport, atat big_smile
Ms oricum pt recomandare smile

Ultima oara a fost editat de bia_loves_giulian (2011-06-07 10:19:45)

#448 2011-06-07 16:12:20

Emilya
Platinum member
Site

am observat ca mie imi face bine sa gatesc pentru altii. Observasem si inainte ca atunci cand gatesc pana sunt gata imi trece pofta dar acum e si mai bine. Fac tone de dulciuri si nu imi e deloc pofta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#449 2011-06-07 22:37:49

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

am si eu o intrebare. la sfarsitul lunii, verisoarei mele i se intoarce prietenul de la studii din strainatate. vrea sa ii faca o surpriza si eu nu pot sa o ajut. vrea sa se apuce de dieta daneza si si tot timpul asta in care face dieta si pana vine el, vrea sa alerge in fiecare zi 1-3 km si sa faca abdomene.
i-am zis ca ar fi trebuit s se apuce din timp. ea e mai plinuta. are vreo 60 si ceva de kg si e mica de inaltime.
ar vrea sa stie daca dupa 1 luna i s-ar vedea ceva rezultate de tonifiere (sa nu ii mai spanzure slanile pe ea - vorba ei)
lol
voi ce spuneti? puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#450 2011-06-08 09:40:19

Emilya
Platinum member
Site

deci verisoara ta vrea sa slabeasca n-spe kile in 2 saptamani. Bun ideea sta in felul urmator:dieta daneza e cea mai mare PORCARIE inventata vreodata pentru ca sfideaza toate regulile de bun simt ale unei diete sanatoase: mic dejun zero (o cafea adica), cina consistenta, mancare per ansamblu putina.

In al doilea rand transmite-i verisoarei tale ca chiar si asociata cu sport aceasta dieta omoara oameni deci in cel mai bun caz o sa i se faca rau la alergat si o sa renunte. Apoi, efortul se face treptat, nu pana azi stau cu fundu pe scaun toata ziua si de maine gata mut muntii. O sfatuiesc sa inceapa intai cu plimbari alerte luuuuungi, ideea nu e sa iti iasa plamanii la jumatea drumului ci sa ai pe tot parcursul exercitiului un ritm cardiac crescut. Deci intai plimbari alerte, apoi sa alterneze 1 minut alergat, 2 mers alert. Apoi sa creasca progresiv minutele de alergare la 2, 3 etc. Deci nu deodata!

Alimentatia: sa renunte la paine cartofi paste fainoase, produse de patiserie, zahar in orice forma prelucrata (mare atentie la sucuri ca alea contin zahar mult si nici nu iti dai seama cand il ingerezi), minim 3 mese/zi, mic dejun consistent, 2 litri de apa/zi.

Daca face lucurile astea intr-o luna o sa se vada 100% rezultate, poate nu spectaculoase, dar una e sa slabesti 10 kilograme si sa ti se faca rau prin tramvai si una sa slabesti 4-5 dar sa te simti ok fizic

#451 2011-06-08 09:44:29

hai_faiv
Hero member

mersi emilya. i-am spus si eu ca nu rezolva nimic cu diete drastice, ci trebuie sa aiba vointa sa manance sanatos si sa mentina sportul constant, nu azi alearga si 2 luni ba.
eu nu i-am recomandat niciodata dieta daneza, cu toate ca am facut-o si eu cand eram mai mica si nepriceputa. e aiurea, te simti naspa si mai ales si tensiunea iti scade si pulsul o ia razna.
am sa ii dau sa citeasca ce ai scris tu. cu siguranta o sa isi schimbe mentalitatea.
multumesc inca o data tongue

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#452 2011-06-08 09:46:27

Emilya
Platinum member
Site

n-ai pentru ce si eu am tinut daneza (de fapt ce dieta n-am tinut eu? lol ) dar pe termen lung nu merge altceva decat mancatul sanatos constant si macar putina miscare

#453 2011-06-08 10:04:49

hai_faiv
Hero member

ea se gandea sa faca dieta asta ca sa dea din sunci putin jos si sa combine cu sportul. dar cum o cunosc eu pe ea, e brutala cu corpul ei si trece de la o chestie la alta.

#454 2011-06-08 10:08:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

sa inceapa cu sportul, combinatia sport + infometare nu e prea buna si daca o sa lesine pe strada o sa dea vina pe sport
daca elimina pentru inceput dulciurile si fainoasele e suficient

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-06-08 10:09:53)

#455 2011-06-08 15:04:24

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

mda..deci v-am zis ca ma ingrasasem putin in ultimul timp,apoi vreo saptamana nu prea am avut pofta de mancare,am slabit,acum iar imi vine sa mananc din ora in ora.ce sa fac sa numai am pofta de mancare?

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#456 2011-06-08 15:05:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu zic ca e normal, recuperezi pentru saptamana in care nu ti-a fost foame
nu e nimic anormal in a-ti fi foame si a manca, important e sa nu mananci prostii

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.