|
Nu esti logat.
Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!-4#58 2011-04-12 19:23:34Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!
Si eu am patit-o la fel, numai ca eu eram mai mica, si am patit-o de la o pereche de role, si am patit-o la mare (apogeul infectiei cred ca a fost adus de apa de mare) asa ca jumate din concediu nu am avut voie pe plaja sau in apa. Evident dupa ce mi-a facut exact ce ai descris tu, pe viu! Adevarat, eu nu am patit-o cu tifonul, la mine durerea s-a terminat dupa ce m-a taiat pe viu Offline #59 2011-04-12 23:51:21
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!pfff...sa nu ma apuc sa enumar prin cate am trecut doar in anul 2010...incepand de la operatie la 3 masele de minte deodata..ca nu puteau sa iasa si a trebuit sami scoata gingia de acolo..sa aiba loc sa creasca...si era pe viu facuta...stiti cum e sa iti scoata carnea pe viu din gura???...pana la cazaturi pe jos de la infectie alimentara tratata cu ceva la ce aveam alergie...da nah..cum doctorita a zis ca daaa...e imposibil sa fie la asa ceva alergica..am facut stop cardio-respirator so noh...uite ca 1 luan am stat in perfuzii...nu stiam de mine...eram pe pat numa....deci...am avut un an...pf...sa nu imi amintesc...psihica.....:moartea fratelui si a varului meu.. iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #60 2011-04-13 11:02:03
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!Fetelor, care ati nascut....Cea mai mare temere a mea...este durerea de la nastere....de nu stiu cat timp, numai la asa ceva ma gandesc! cat de tare doare nasterea?am auzit ca sunt niste dureri si ca putine sunt cele care vor sa mai treaca prin asa ceva! stau si ma gandesc ca daca va veni momentul, voi alege cezariana! Offline #61 2011-04-13 11:57:17
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!Da' tu crezi ca cezariana nu doare? La mine nu a prea prins anestezia, ma tineam cu mainile de barele alea de pe masa de operatie ca sa nu 'cobor' de pe ea Offline #62 2011-04-13 12:00:16
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!Se pare ca nu sunt singura care a avut probleme cu anestezia locala... Offline Publicitateloading...
#63 2011-04-13 12:05:33
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!La mine mai si radeau asistentele ca doar imi imaginez ca doare Offline #64 2011-04-13 12:11:12
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!Dar ai idee din ce cauza problema asta cu anestezia? Offline #65 2011-04-13 12:24:37
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!Eu nu am probleme cu anestezia.....mi-au facut destule si mereu a tinut....Poate sa doara, dar parca prefer sa ma taie decat sa nasc natural.....Si inca ceva, cred ca am sanse destul de mari sa nasc prin cezariana, pentru ca m-au mai taiat odata si mi-a zis doctorul ca e posibil sa nu mai pot sa nasc natural si sa fac cezariana! Offline #66 2011-04-13 18:01:52
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!Da exista si varianta de cezariana + anestezie totala. Posibil sa te doara locul taieturii dupa, dar nu cred ca sunt aceleasi dureri ca in timpul nasterii normale sau a cezarienei facute cu anestezie locala. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #67 2011-04-13 20:37:12
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!eu am inteles ca cezariana facuta cu anestezie locala nu doare deloc Offline #68 2011-04-14 00:51:00
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!durerile post- cezariana sunt aceleasi indiferent de tipul anesteziei. in timpul anesteziei nu doare, de-aia se face anestezie... Offline #69 2011-04-14 09:59:04
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!pe mama o mai durea uneori operatia si la vreo 10 ani dupa, deci ganditi-va bine fetelor ce va doriti. Offline #70 2011-04-14 10:04:50
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!pe vremea aceea se faceau altfel operatiile de cezariana, presupun ca are o ditamai cicatricea verticala pe abdomen, nu ? Offline #71 2011-04-14 12:19:02
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!
uite io abia astept sa trec iar prin ele. si nu-s masohista deloc. si nici singura Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #72 2011-04-14 12:21:08
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!eu am citit, katami, acum nu stiu cum o fi in realitate... mie aia mi se pare horror la nasterea naturala, daca ar putea naste toata lumea ca tine ar fi bine ai avut un medic mai ok sau ai fost foarte convingatoare Offline #73 2011-04-14 12:22:55
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!stiu, si mie tot aia mi se parea horror la nasterea naturala da' nu e de speriat, nici chiar daca se intampla (io tot m-am ales cu o cusatura mica, de la ruptura... si, sincer, mare chestie nu e, intr-o sapt mxim esti "ca noua" ba am auzit si varianta "mai bine decat inainte" ) Ultima oara a fost editat de katami (2011-04-14 12:41:16) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #74 2011-04-14 13:02:58
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!Eu am vorbit cu doua prietene, care au nascut recent si au zis ca nu mai vor sa mai treaca prin asa ceva prea devreme si nici mie nu mi-a fost prea placut cand am stat la terapie intensiva 1 seara si am auzit 2 femei tipand cum nu am auzit in viata mea! una, saraca isi blestema zilele! fiecare femeie are norocul ei, so to say! Offline #75 2011-04-14 13:09:33
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!ei, asa am auzit eu oameni in toata firea urland la dentist, si credeti-ma ca la cabinetul ala anestezia e primul lucru pe care ti-l fac cand intri pe usa Offline #76 2011-04-14 13:12:15
Re: cea mai cumplita durere pe care ati trait-o!Nu la toti tine anestezia si mie mi-a facut 2 anestezii, dar cand mi-a scos maseaua, s-a dus naibii toata anestezia! Si in plus, una este un dinte, iar alta este sa se dilate our thingie de nu stiu cate ori si sa te mai si taie....si sa scoti un bebelas! si o femeie suporta durerea mai bine decat un barbat, in general! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|