homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diversificarea-2-91

#1711 2011-07-28 14:50:44

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Re: Diversificarea-2

Kata, am inteles perfect. puss Era o rabufnire a frustrarilor mele de mamica.

Pfui! grater Mai nou si Tudi are reactii din astea. Strange buzele si intoarce capul la orice papa ii ofer.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1712 2011-07-28 14:54:58

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Off, fetele! sad Si eu mancam foarte prost cand eram mica: ciorba strecurata, doar piept de pui fara piele cu cartofi prajiti, banana am mancat tarziu de tot, si mai am exemple...

Azi am trecut si noi de 10 lingurite de legume cu carnita, cu jucarii date la mesterit si cand casca gura sa le bage in gura hop bagam eu o lingurita de mancare, ultimele lingurite mai fortat dar asta este...

#1713 2011-07-28 14:56:44

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu nu inteleg de ce si um se ajunge la asta  spranceana Un bebe care manca bine inaint si la inceputul diversificarii de ce incepe sa refuze mancarea?  nustiu Si David mananca cand si cand, desi nu il oblig, nu-l stresez si totusi nu vrea  disperat  Nu stiu daca ia 250g luna asta...  supa

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1714 2011-07-28 15:05:28

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

dimineata 150 grame pepene galben cu cereale.

la pranz vreo 50 de grame si restu pe pereti(nu mai puteam de nervi) de morcov cu cartof  patrunjel mic rosie si carene.care cred ca nu ii place deloc.desi la inceput o papa mai bine.

bang  bang  bang  bang  bang  bang  bang  urasc diversificarea. bang  bang

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#1715 2011-07-28 15:14:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

intr-o zi am incercat un borcanel cu cartof, orez, pui. nici vorba sa desclesteze buzele. asa ca am zis ca macar sa-l las sa se joace cu mancarea, sa nu fi aruncat degeaba 11 lei lol dar dupa treaba asta am avut o mare problema caci nu stiam cu sa fac sa curat eficient copilul si restul. ma gandeam sa iau copilul cu tot cu scaun de masa si sa curat tot ansamblul sub dush. la un moment dat a cazut bolul pe jos si a sarit mancarea pe frigider, mobila... si bucataria si copilul  erau de nerecunoscut lol

Publicitate

loading...

#1716 2011-07-28 15:15:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blueeyes a scris:

Eu nu inteleg de ce si um se ajunge la asta  spranceana Un bebe care manca bine inaint si la inceputul diversificarii de ce incepe sa refuze mancarea?  nustiu Si David mananca cand si cand, desi nu il oblig, nu-l stresez si totusi nu vrea  disperat  Nu stiu daca ia 250g luna asta...  supa

la noi e si mai dragut, ca a mancat FOARTE bine vreo 6 luni... foarte foarte bine. si acu... azi la pranz, de ex, echivalentul a 3 lingurite legume cu carne sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1717 2011-07-28 15:35:06

blueeyes
Platinum member

Dar totusi, de ce? bang

offtopic taica-su mi se vaita ca nu are copilu' object permanence si fac pe mine de ras de cat de disperat este lol

patfierbinte      sjuk     

#1718 2011-07-28 16:20:42

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

si eu am avut cand am fost mica anorexie nervoasa garga,am mai specificat eu pe aici din cauza asta aveam la 1 an 7200g
NU fortarii copilului sa pape..asa imi zice si mama si soacra..copilul trebuie FORTAT sa manance...le-am intrebat:pe voi va forteaza cineva sa mancati vreodata?Asa le-as da un sut in fund si le-as intreba de ce alearga
Lucky,eu in locul tau nu m-as gandi dk e ok,i-as da ce vrea si gata,tie ce ti-au dat ai tai sa papi,si mie si la sotii nostri?Asa cum le dam noi?Habar nu aveau ele de gluten,albus de ou,miere..sincer
Kata,tu ziceai ceva de ceai,ca face dezechilibre in organism,mai explici o data si pt mine,te rog?Al meu nu bea ceai deloc,nici apa,nu mai stiu cum sa fac sa bea si el,se satura el dpdvdr al seteoi cu tzatzi?

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1719 2011-07-28 16:25:16

blueeyes
Platinum member

Nu cred ca tzitzi e suficient pentru hidratare la varsta asta sad Al meu e constipat de numa, pt ca nu vrea sa bea altceva decat tzitzi...

patfierbinte      sjuk     

#1720 2011-07-28 16:50:21

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Papucica a scris:

Papucica a scris:

Blue, saru'mana...e bine de stiut, o sa fac alte legume pt azi...
Aliy, eu azi marul copt l-am facut dimineata, i-am oprit focul cand am iesit afara si l-am preparat cand am venit acasa, sper ca nu e bai...

Cat am fost la mare a papat borcanele dar nu cine stie ce, am pastrat borcanelele si intentionez sa ii fac pt 2 zile, pun in borcanele separate si ii dau asa...
Pana la urma eu nu am de unde sa ii dau pui de tara/bio sad , pot sa ii dau totusi pulpa superioara de pui din comert?

La 11.00 - jumatate de mar copt cu ceva cereale, sunt multumita mai ales ca la primele 5-6 lingurita chiar a deschis gurita...

Cu puiul cum fac pana la urma?  buga

mai mie mi se par ca duceti prea la extrem faza cu produsele bio.....ok daca ai de unde sa ii pui/curcan de tara este prima optiune dar daca nu ai de unde ce faci? nu-i dai copilului sa manance ca-i plin de chimicale? toate au chimicale si cred ca incercam pe cat posibil sa le dam sa manance cat mai sanatos dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i bagam intr-un glob de sticla, trebuie lasati a ia contact si cu produse mai putin bio

multe dintre voi vor obiecta la interventia mea dar e parerea MEA

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1721 2011-07-28 17:12:41

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Camy, asa zice si sotul meu, zilele trecute facea misto de mine ca ce il tot frec cu pui bio atata, ca se asteapta de la o zi la alta sa ii zic sa ia niste pui de o zi si sa ii cresc BIO eu pe balcon rotfl2

#1722 2011-07-28 17:20:44

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

Papucica a scris:

Camy, asa zice si sotul meu, zilele trecute facea misto de mine ca ce il tot frec cu pui bio atata, ca se asteapta de la o zi la alta sa ii zic sa ia niste pui de o zi si sa ii cresc BIO eu pe balcon rotfl2

rotfl2  papu este cea mai buna varianta posibila DAR daca n-ai de unde nu poti trai cu ideea ca " vai imi nenorocesc copilul ca-i dau din comert".....hai sa fim seriosi si maturi.....eu nu m-am stresat niciun pic la carne, cand am avut de tara i-am dat cand nu nu i-am dat.....cred ca e mai important sa caut sa-l conving sa manance de toate decat sa alerg de nebuna prin magazine sa caut bio...de exemplu tudor imi vomita ouale de tara si nu-i mai dau ( cel putin acum)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1723 2011-07-28 17:24:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pun pariu ca ti-ar fi foarte greu sa-i cresti bio.
si in alta ordine de idei...  siiiiigur n-ar ajunge in legumele Iuliei, nu te-ar lasa sufletul smile

soacra-mea creste pui dar sigur nu-s bio caci le da hrana speciala  care ma indoiesc ca e bio.si tot in aceeasi alta ordine de idei ca mai sus (  tongue )  nu pot sa comand taierea gatului unui pui pe care il cunosc. si apoi sa-l jumulesc de pene  wow  disperat , sa-l parlesc, transez.....  disperat  disperat  disperat brrrrrr...

#1724 2011-07-28 18:08:22

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Blue si io ma intreb in fiecare zi treaba asta.

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1725 2011-07-28 18:16:07

katami
Platinum member

gargarita a scris:

.si tot in aceeasi alta ordine de idei ca mai sus (  tongue )  nu pot sa comand taierea gatului unui pui pe care il cunosc. si apoi sa-l jumulesc de pene  wow  disperat , sa-l parlesc, transez.....  disperat  disperat  disperat brrrrrr...

clar nici de mine n-ar fi asa ceva smile

offtopic blue, ce e aia "object permanence"?  nustiu

ddunia, scuze, uitasem: io ziceam ca nu e ok ceaiul ca lichid curent pt ca:
- strica echilibrul sarurilor din orgnism (habar n-am cum exact, zic ce am citit)
- apa fiarta=apa moarta energetic
- mai citisem ca ar manca din organism calciul

si nu, pt bebeii diversificati tzatza nu prea ajunge ca hidratare. incearca sa-i dai apa plata... in diferite recipiente, pana gasesti unul care sa-i placa (la al meu a fost cana cu pai sau cana normala, de biberon/cana cu cioc n-a vrut sa auda)

Ultima oara a fost editat de katami (2011-07-28 18:19:08)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1726 2011-07-28 18:33:01

ddunia
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

la 8 luni cu pai?o sa incerc si asta si cana normala

In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE hjarta hjarta hjarta
Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!!

#1727 2011-07-28 18:36:23

katami
Platinum member

nu, mai tarziu, nu mai stiu cat avea, dar tot sub 1 an...

#1728 2011-07-28 18:55:28

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Al meu copchil bea apa plata direct din sticla de 2l..daca din aia-i place,mai pot sa zic ceva lol Si din pahar,dar ptr sticla a facut o pasiune lol Azi la pranzul de  la ora 4 ...vreo 10 lingurite chinuite si apoi am lasat-o balta...
Camy nu stiu ce sa zic, poate nu bio...dar macar de casa.Eu am vrut sa-i dau lui Ianis o data pui de magazin(nu mai aveam rezerve de la mama)si am lasat-o balta.Dupa ce am fiert pieptul...si apa si carnea aveau un miros de chimicale,de medicamente ...de am zis ca eu nu bag asa ceva in copilu meu,iti venea sa acklad .. Normal ca l-am aruncat(nu-l putea manca nici taicasu,nici nimeni cred neutral ) si am preferat sa-i dau legume goale in ziua aia.Ce aport nutritional putea sa-i aduca puiul ala? spranceana In schimb am gasit un magazin cu produse proaspete din carne direct de la producator (cunosc vanzatoarea f bine) si de acolo ii iau piept de curcan,ca de ala nu creste mama chicot Acuma na,fiecare se descurca cum poate...dar eu'' pui de magazin'' nu cred sa-i dau copilului prea curand...mai bine vegetarian serios smile

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#1729 2011-07-28 20:49:44

blueeyes
Platinum member

blueeyes a scris:

Azi de dimineata a papat jumate de castron de branzica calcica cu mar, restul l-am halit eu  drool

A papat legumele fara discutii, chiar ar mai fi vrut! Nu-l inteleg, initial le-a refuzat cu lacrimi, i-am dat tzitzi, apoi le-a halit si pe alea...  happy

Camy
, eu nu sunt de acord cu tine.  neutral  Inteleg ca nu toata lumea are acces la pui de tara, insa poate macar sa incerce, te duci in piata si intrebi taranii, imposibil sa nu gasesti unul care e dispus sa-ti vinda pui. Sau cumperi online, e 107 ron kilul de piept de pui dezosat (bio), sau gasesti si anunturi cu pui de casa, iei un kil din acela, iti ajunge o luna intreaga si macar nu bagi chimicale si hormoni in copil  hmm  Sau daca nu se poate, macar sa-i dai din cand in cand borcanel, chiar si alea sunt mai bune decat 'puiul' din comert...

In fond si la urma urmei nu e vorba de tinut sub clopot de sticla, e vorba de SANATATEA copilului, macar in primul an sa nu manance chimicareli, ca dupa, sigur nu scapa... Esti ceea ce mananci, nu degeaba se zice asa  cesafac Si deja medicii raporteaza cazuri de copii cu cancer sau fetite cu sani la 4 ani, din cauza hormonilor mancati din pui/carne din comert. sad

LE: object permanence: http://en.wikipedia.org/wiki/Object_per … Permanence
Pe scurt: bebe tine minte un obiect/persoana, chiar daca nu-l vede in momentul acela.

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2011-07-28 20:51:23)

patfierbinte      sjuk     

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.