|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?#1 2011-04-13 23:06:42
sunt insarcinata?Am luat anticoncetionale dar nu din prima zi de ciclu,in pauza de 7 zile pana la venirea ciclului am avut contact sexual, mia venit ciclu doar 3 zile maroniu,am luat pastilele in continuare si la ciclu acum tot maroniu,am dureri de cap,merg foarte des la baie,mia crescut burtica si am facut falci.am vomat intro zi si in alta greata.am facut un test dar a iesit negativ.ce parere aveti?va rog frumos ajutati ma nu as vrea sa i fac rau copilului pt ca am luat pastile pt durerea de cap.. Offline #2 2011-04-14 10:55:41
Re: sunt insarcinata?Sincer cred ca te-ai ingrasat si atit.Nu stiu la indicatia cui ai luat yasmin insa daca durerile de cap au devenit mai frecvente de cind il iei ar fi nimerit sa mergi la un medic de planning. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-04-27 17:19:09
Re: sunt insarcinata?Buna ziua Doctoressa! flying back home Offline #4 2011-04-27 18:31:04
Re: sunt insarcinata?Mictiunile dese apar in momentul in care bebele este sufiecient de mare incat apasa pe vezica, adica pe la 4-5-6 luni. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-04-27 20:35:45
Re: sunt insarcinata?
Mersi Yoyolina, flying back home Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-13 08:15:26
Re: sunt insarcinata?buna fetelor. sunt noua, dar mi-au placut raspunsurile voastre. am si eu o intr: iau anticc jeanine de 1 an si jumatate. acum 2 luni am facut o pauza (o folie). le-am reluat. In prima luna de cand le-am reluat mi-a venit menstra joi. acum nu mi-a venit. mi-e frica. mentionez ca in prima saptamana din folie, a patra pastiluta am luat-o cu o intarziere de 2 ore juma` si ca am facut sex regulat. o fi vreo problema? va rog sa ma ajutati, ca sunt disperata. credeti ca este cazul sa-mi fac un test de sarcina? astept raspunsul vostru. va multumesc. Offline #7 2011-05-13 11:51:32
Re: sunt insarcinata?Intarzierea aceea de 2 ore si jumatate nu pune probleme. Daca nu ai luat medicamente care sa interactioneze cu ac sau nu ai avut scaune apoase(mai mult de 4 intre 2 pastile), probabil este o dereglare cauzata de ciclul administrare-pauza-iar administrare. Daca totusi nu iti vine in pauza de 7 zile, va fi necesar un test. "There is nothing more frightening than ignorance in action." Offline #8 2011-06-24 11:05:30
Re: sunt insarcinata?Sper sa postez intrebarea mea unde trebuie; am problema si nu stiu ce sa cred; in primul rand vreau sa spun ca imi dorecs foarte tare un copil dar am avut ceva probleme(endometrioza), am ramas odata dupa o operatie d laparoscopie dar s-a oprit din evolutie; acum am facut un tratament cu diphereline din octombrie 2010; mentruatia a revenit (mai mult o incercare de a reveni) in aprilie 2011, in mai mi-a venit normal la 28de zile (atata dura si inainte ciclul meu); in iunie am facut monitorizari si am avut ovulatie in ziua 16; in ziua 31 am facut un test de sarcina si a iesit negativ; acum nu stiu eu sper totusi sa fie sarcina; simptome am de sarcina dar mi-e frica sa nu fie imaginare; si trebuie sa mai spun ca din ziua 17 de la ultima monitorizare iau arefam de 200 1/zi; oare sunt insarcinata sau e doar o dereglare? mentionez ca nu mi-a intarziat niciodata mentruatia peste 30 zile; spuneti-mi ce parere aveti ? Offline #10 2011-06-24 12:45:15
Re: sunt insarcinata?buna ziua,spuneti-mi va rog parerea voastra: ultimul ciclu menstrual l-am avut pe 28 mai(inceputul) ,am avut 2 contacte neprotejate si cu ejaculare in interior la inceputul lunii iunie ( intre 5 si 10 iunie,nu-mi mai amintesc exact )am intrerupt anticonceptionalele de 4 luni iar ultimele trei menstruatii le-am avut cam la 22/23 zile diferenta intre ele deci astazi sunt in a 26-a zi si de vreo 2 /3 zile am o scurgere foarte putin cantitativa ,abia perceptibila, de culoare maro, sanii imi sunt durerosi si am senzatie de greata de vreo 2/3 dimineti (de obicei am senzatia de voma la inceputul menstrei) ,ce credeti poate fi semn de ....???? Ultima oara a fost editat de adalliere (2011-06-24 13:48:05) Offline #11 2011-06-24 13:57:04
Re: sunt insarcinata?fa urgent un test de sarcina, daca esti insarcinata nu e normal sa stai cu sangerari! daca e negativ si nu apare menstra intre timp mai fa inca unul la o saptamana de intarziere. Offline #12 2011-06-24 16:14:01
Re: sunt insarcinata?
mersi gargarita ! e util sa mai auzim o parere a altcuiva ,o sa fac un test pentru ca ma simt ciudat rau de tot ,e normal ca la un inceput de sarcina sa-mi fie rau(stare de voma) toata ziua ?! ma doare spatele ,sunt balonata ,eu care am sanii minusculi am constat ca s-au marit bine de tot,chiar daca sunt insarcinata nu poate si mai mult de 3 saptamani,deci parca prea vin toate deodata si cam devreme,nu? Offline #13 2011-06-24 16:41:48
Re: sunt insarcinata?riscul e sa ... pierzi sarcina daca testul iese pozitiv mergi la ginecolog sa-ti dea ceva pentru sustinere. Offline #14 2011-06-25 13:22:20
Re: sunt insarcinata?buna ziua fetelor si mai ales buna ziua special lui gargarita! Ultima oara a fost editat de adalliere (2011-06-29 21:28:19) Offline #15 2011-06-25 13:51:53
Re: sunt insarcinata?ma bucur mult pentru tine! felicitari si sarcina usoara! Offline #16 2011-06-28 13:47:08
Re: sunt insarcinata?nu stiu ce sa mai cred; am facut un nou test de sarcina la aprox 9 zile de intarziere si este tot negativ; am oprit arefamul dar menstruatia tot nu apare in schimb de vreo 2 zile am usoare scurgeri maronii; dureri de menstruatie nu am in schimb sanii ma dor in continuare; oare ce sa fac? o fi dereglare de la diphereline? e ciudat totusi pentru ca am avut luna asta ovulatie normala si atunci de ce nu apare menstruatia? nu mai stiu ce sa fac cred ca trebuie sa merg la doctor dar mi-a prinde bine o parere Offline #18 2011-06-28 22:14:40
Re: sunt insarcinata?buna , as avea si eu o intrebare , in data de 20 mai am fost la cilcu , in mod normal in data de 18 luna aceasta trebuia sa fiu din nou la ciclu innsa nu a venit pana acum , am avut relatii sexuale incepand cu data de 15 mai , am facut un test de sarcina saptamana trecuta sambata , azi am fost la ginecolog pt ca a iesit negativ , totusi ginecologul a zis ca nu am chisturi ( cea ce era la mine principala problema de intarziere a ciclului) si ca parca se vede ceva la ecograf ( s-ar putea sa fie sarcina ) sa imi mai fac maine un tes ... voi ce credeti oare chiar sa-r putea sa fiu gravida ? si daca sarcina e la inceput exista oare posibilitatea ca si testul de maine sa iasa negattiv? Offline #19 2011-06-28 22:22:45
Re: sunt insarcinata?testul de sarcina se face la o sapt de la intarzierea menstruatiei sau la 3 sapt. de la contactul cu risc. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|