Sunt insarcinata?-2
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: sunt insarcinata?
cu test negativ sambata nu prea avea ce sa se vada marti la echograf... echografic se vede cam la o saptamana (macar) dupa ce se pozitiveaza testul.
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
buna ziua fetelor si mai ales buna ziua special lui gargarita!
azi am facut testul si e clar pozitiv,se ingroasa gluma! sunt un pic dezorietata inca nu pot realiza ,nu prea stiu cu ce sa incep ...dar sunt bucuroasa, cea mai buna veste din ultimii ani daca nu din toata viata, pana aici e minunat !!!
revin cu o intrebare:la trei zile dupa testul de care vorbeam inainte am mai facut unul,pozitiv si de data asta ,o programare la doctor am putut obtine abia peste cateva zile , -de ce ar trebui sa ma tem zilele astea? desi nu sunt panicoasa de fel care sunt semnele rele pe care n-ar trebui sa le ignor? de exemplu: daca stau aplecata sau ghemuita un pic mai mult ma doare burta si trebuie sa ma indrept dupa care durerea dispare ,poate fi ceva inflamat ? dati-mi o parere va rog cu ce trebuie sau nu facut... mersi
Ultima oara a fost editat de adalliere (2011-06-30 17:05:36)
- Rosie Red
- Membru
- Inregistrat: 2011-06-29
Va rog, am si eu o nelamurire...ultima mea menstruatie a fost doar de trei zile si avea o culoare mai inchisa...mi-a venit pe 25 si a tinut pana pe 27, iar contact sexual am avut pe 15...am motive sa ma ingrijorez? Va multumesc.
- Rosie Red
- Membru
Protejat Dar nu stiu de ce arata menstra mai ciudat.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Rosie Red a scris:Protejat Dar nu stiu de ce arata menstra mai ciudat.
protejat eficient sau asa si asa? fa un test de sarcina, ca sa te linistesti
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Rosie Red
- Membru
Inca ceva..dvs. faceti consultatii gratuite in baza carnetului de student?
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
buna ziua fetelor si mai ales buna ziua special lui gargarita!
azi am facut testul si e clar pozitiv,se ingroasa gluma! sunt un pic dezorietata inca nu pot realiza ,nu prea stiu cu ce sa incep ...dar sunt bucuroasa, cea mai buna veste din ultimii ani daca nu din toata viata, pana aici e minunat !!!
buna ziua din nou ! Dupa 3 zile de la primul test am mai facut unul si s-a pozitivat din primul minut,eu continuu sa am simptome de sarcina dar o programare la medic am obtinut abia peste cateva zile,intre timp spuneti-mi va rog ce ar trebui sa ma ingrijoreze : de exemplu acum cand stau mai mult timp cu corpul indoit ,"ghemuita", ma cam doare burtica si sunt obligata imediat sa ma indrept dupa care trece... -care sunt semnele rele care ar putea aparea acum cam la o luna de sarcina (dupa calculele mele )? nu sunt panicoasa de fel dar parca n-as vrea sa ratez ceva pentru ca n-am stiut; mersi
- cristin_a18
- New member
- Inregistrat: 2007-07-04
Buna tuturor!!!si in special doctoresei ...mi-ai fost de mare ajutor si altadata knd am avut nevoie de un sfat Am o problema mai ciudata... Am luat aproape 2 ani de zile fara intrerupere Ac Marvelon si apoi Mercilon de knd nu s-a mai gasit Marvelon..si le-am intrerupt in luna aprilie, pt k prietenul a plecat din tara pentru cateva luni...am avut menstruatie pe 26 martie...apoi nu am mai luat luna aprilie...am avut contact protejat pe 19 aprilie...numai k ne-am jucat inainte de a pune prez...si mentruatia mi-a intarziat ..mi-a venit pe 6 mai...a fost ok cantitativ si ca nr de zile...dar de atunci nu mi-a mai venit...am facut un test de sarcina sure check (ca la carte, dimineata cu prima urina) pe 23 iunie...k devenisem paranoica...desi nu am mai avut nici un contact de atunci de pe 19 aprilie..testul a iesit absolut negativ Am mai avut si in iunie si acum in iulie simptome pe care le aveam eu de obicei inainte de menstra..de genul dureri de cap.nu am observat modificari ale poftei de mancare...poate chiar am mai slabit k am fost in sesiune vreo 2 luni. Nu stiu ce sa mai cred...o fi din cauza stresului, a intreruperii AC...inainte sa iau AC acum vreo 5 ani aveam tot asa prb cu menstra din cauza k eram prea slaba la vremea aceea...intre timp am mai pus cateva kg Am vrut sa merg la un ginceolog...dar cel la care am mai mers e plecat momentan din tara..si o sa am posibilitatea sa merg abia in august...nu as mai vrea sa stau in incertitudinea asta...mai are rost sa fac un test de sarcina? V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu o parere!!Va multumesc!!
- analu21
- New member
- Inregistrat: 2011-07-09
Buna. Iau anticonceptionale Mercilon de aproximativ 8 luni de cand mi-am inceput viata sexuala (Am mai luat si inainte ca tratamente prescrise de ginecolog). De obicei le iau la ora 22. Trebuia sa incep folia ieri, vineri 8 iulie, insa am uitat. Pe prospect scrie ca in cazul unei pastile uitate mai mult de 12 ore in prima saptamana, trebuie sa iau pastila uitata cand imi amintesc si urmatoarea la ora normala. Ca urmare, am luat prima pastila astazi (sambata) la ora 12 urmand ca pe urmatoarea sa o iau diseara la 22. Stiu ca trebuie sa ma protejez suplimentar 7 zile, insa tot pe prospect scrie ca in cazul unui contact sexual in saptamana dinaintea pastilei uitate in prima saptamana, exista un risc de sarcina. Eu am avut contact sexual vineri, imediat dupa terminarea ciclului menstrual, in ziua in care ar fi trebuit sa iau prima pastila, fara ejaculare inauntru (daca are vreo importanta). Exista riscul de sarcina? Atazi am avut si o mica sangerare, e posibil sa fie sangerarea cauzata de fecundarea ovulului (nidatie parca se numeste)? am citit ca aceasta nu apare la a 2-a zi dupa contact. ma gandesc ca se datoreaza faptului ca abia mi-a trecut CM, de obicei ma tine cam 3-4 zile, si mai apare cate o sangerare scurta in a 5-6 zi. Sper ca am fost explicita, sunt destul de stresata din cauza contactului de vineri. exista riscul sarcinii? sad
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Contactul acela nu presupune riscuri (asa mi s-a zis si mie, asa a si fost).
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- cristin_a18
- New member
cristin_a18 a scris:Buna tuturor!!!si in special doctoresei ...mi-ai fost de mare ajutor si altadata knd am avut nevoie de un sfat Am o problema mai ciudata... Am luat aproape 2 ani de zile fara intrerupere Ac Marvelon si apoi Mercilon de knd nu s-a mai gasit Marvelon..si le-am intrerupt in luna aprilie, pt k prietenul a plecat din tara pentru cateva luni...am avut menstruatie pe 26 martie...apoi nu am mai luat luna aprilie...am avut contact protejat pe 19 aprilie...numai k ne-am jucat inainte de a pune prez...si mentruatia mi-a intarziat ..mi-a venit pe 6 mai...a fost ok cantitativ si ca nr de zile...dar de atunci nu mi-a mai venit...am facut un test de sarcina sure check (ca la carte, dimineata cu prima urina) pe 23 iunie...k devenisem paranoica...desi nu am mai avut nici un contact de atunci de pe 19 aprilie..testul a iesit absolut negativ Am mai avut si in iunie si acum in iulie simptome pe care le aveam eu de obicei inainte de menstra..de genul dureri de cap.nu am observat modificari ale poftei de mancare...poate chiar am mai slabit k am fost in sesiune vreo 2 luni. Nu stiu ce sa mai cred...o fi din cauza stresului, a intreruperii AC...inainte sa iau AC acum vreo 5 ani aveam tot asa prb cu menstra din cauza k eram prea slaba la vremea aceea...intre timp am mai pus cateva kg Am vrut sa merg la un ginceolog...dar cel la care am mai mers e plecat momentan din tara..si o sa am posibilitatea sa merg abia in august...nu as mai vrea sa stau in incertitudinea asta...mai are rost sa fac un test de sarcina? V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu o parere!!Va multumesc!!
Ma puteti ajuta va rog cu o parere, un sfat??
- AmaliaRaluca1985
- Hero member
- Inregistrat: 2011-06-28
Buna! eu nu cred sa fie vorba de sarcina, mai ales daca ai facut test. tot ce este posibil sa fie o dereglare fie datorita ca ai intrerupt antibebe, fie ca daca spui ca si inainte de antibebe aveai ciclu dereglat sa fi revenit la situatia anterioara. din cate stiu eu antibebe te ajuta doar pe perioada cat le iei la reglarea menstruatiei. sper ca ti am fost de folos, probabil fetele care au o parere mai avizata te vor lamuri mai bine.
un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...
Ana, Îngeraș drag!
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
Si eu zic la fel Ciclul se regleaza in cateva luni de cand intrerupi pastilele
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- cristin_a18
- New member
Asa tind si eu sa cred..k totusi nu e vb de sarcina...k am facut test dupa 1 luna si ceva de intarziere...numai k sunt ingrijorata k parca sunt prea mult 2 luni de intarziere din cauza intreruperii AC...si tot m-am mai interesat si cu testele astea de sarcina...desi am inteles k testul pe care l-am fol eu e destul de sigur Va multumesc fetelor...nu stiu ce sa fac sa ma mai linistesc
- AmaliaRaluca1985
- Hero member
- Inregistrat: 2011-06-28
daca nu ai cum sa mergi la doctor fa un test de sange, care este mai mult decat concludent. desi eu raman la aceiasi parere ca nu e sarcina
un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...
Ana, Îngeraș drag!
- buzzzZZZzzz
- New member
- Inregistrat: 2010-04-28
Hello.Am 22 ani si folosesc artizia de vreo 5 luni iar de 2 luni menstruatia imi tine 2-3 zile si imi curge putin...de vreo luna am observat ca in momentul in care apas pe san imi curge un lichid incolor sau usor albicios ...imi curge f putin dar totusi ma ingrijoreaza mai ales ca am si burtica dar nu stiu daca este de la cartofii prajiti sau din alte cauze.si sunt si cam balonata ..am facut si o infectie urinara urata (adica am urinat cu sange)...pls help...
- QueenOfRoses
- Moderator
- De la: Where the wild roses grow.
- Inregistrat: 2009-08-21
Nu stiu ce sa zic despre lichidul din sani, s-ar putea sa fie colostru daca banuiesti o sarcina. Gandeste-te bine daca ai luat ceva care interactioneaza cu pastilele, ai baut suc de gref sau ceai de sunatoare . Sau ai uitat vreodata o pastila. Fa-ti maine un test de sarcina cu prima urina si da-ne de veste !
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson
- cristin_a18
- New member
Fetelor...problema mea cu intarziatul menstruatiei persista...v-am zis k medicul meu ginecolog e plecat luna asta din tara... M-am mai interesat...si credeti k ar fi indicat sa reiau iar AC k sa imi regleze menstruatia?...eu oricum voiam sa le reiau..din septembrie...sau am mai vazut k se indica Duphaston...insa am vazut k are destule reactii adverse...Ce parere aveti? Dak stiam k o sa am asa probeleme...pana se regleaza ciclul...nu mai faceam pauza...desi inainte faceam la 1 an..nu la 2 ani ca acum..si nu aveam problemele astea
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
cristin_a18 a scris:Buna tuturor!!!si in special doctoresei ...mi-ai fost de mare ajutor si altadata knd am avut nevoie de un sfat Am o problema mai ciudata... Am luat aproape 2 ani de zile fara intrerupere Ac Marvelon si apoi Mercilon de knd nu s-a mai gasit Marvelon..si le-am intrerupt in luna aprilie, pt k prietenul a plecat din tara pentru cateva luni...am avut menstruatie pe 26 martie...apoi nu am mai luat luna aprilie...am avut contact protejat pe 19 aprilie...numai k ne-am jucat inainte de a pune prez...si mentruatia mi-a intarziat ..mi-a venit pe 6 mai...a fost ok cantitativ si ca nr de zile...dar de atunci nu mi-a mai venit...am facut un test de sarcina sure check (ca la carte, dimineata cu prima urina) pe 23 iunie...k devenisem paranoica...desi nu am mai avut nici un contact de atunci de pe 19 aprilie..testul a iesit absolut negativ Am mai avut si in iunie si acum in iulie simptome pe care le aveam eu de obicei inainte de menstra..de genul dureri de cap.nu am observat modificari ale poftei de mancare...poate chiar am mai slabit k am fost in sesiune vreo 2 luni. Nu stiu ce sa mai cred...o fi din cauza stresului, a intreruperii AC...inainte sa iau AC acum vreo 5 ani aveam tot asa prb cu menstra din cauza k eram prea slaba la vremea aceea...intre timp am mai pus cateva kg Am vrut sa merg la un ginceolog...dar cel la care am mai mers e plecat momentan din tara..si o sa am posibilitatea sa merg abia in august...nu as mai vrea sa stau in incertitudinea asta...mai are rost sa fac un test de sarcina? V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu o parere!!Va multumesc!!
daca mesntruatia ta a fost neregulata inainte sa iei ac acum a revenit la vechile obiceiuri. daca medicul tau e plecat din tara eu zic sa mergi la altul, nu e ok sa stai asa. sarcina sigur nu e daca ai avut menstruatie normala dupa acel contact
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|