Sunt insarcinata?-4
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: sunt insarcinata?
de obicei se pune la orizontala dar nu stiu cat de mult a influentat. te asteptam maine cu vesti.
- Maria Luciana
- New member
- Inregistrat: 2011-08-31
Dap. Revin. Daca nu e bebe trebuie sa ne punem iar pe treaba .
- gargarita
- Moderator
- Maria Luciana
- New member
Da asa este ... as mai avea o intrebare, dar e putin offtopic ... fac aerobic de 3 ori pe saptamana, poate influenta acest lucru conceptia copilului ?
- gargarita
- Moderator
pareile sunt impartite... eu sunt de parere ca nu.
- gargarita
- Moderator
mergi si fa un control si analizele pre-conceptie daca nu le-ai facut inca. sanatate si succes!
- Maria Luciana
- New member
multumesc frumos, o sa ma duc saptamana aceasta >< .
- CRYSSAaa
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-06
CRYSSAaa a scris:Imi vine sa mor de ciuda, pe mine. Stiam ca spitalele sunt varza, dar la sp. militar nu ma asteptam.
Am trecut sa iau o hartie si doctorul (un medic tanar, Bogdan, atata se vede pe parafa) m-a pus la ecograf si, deoarece nu vedea nimic in uter si a vazut un oarecare extra lichid in stomac a zis ca ori nu sunt insarcinata, ori e extrauterina. Nu vad cum ar fi putut aparea ceva in uter cand embrionul are 2 sapt. In plus, daca lichidul ar fi sange, nu vad cum ar fi hemoragie la 2 saptamai a embrionului, fie ea si sarcina extrauterina.
S-a decis sa imi faca un test de sarcina. I-am zis ca nu-i posibil sa iasa pozitiv la ora 17.00, ca la varsta asta numai dimineata iese pozitiv. M-a contrazis, cu argumente privind valoarea hormonului ; gravide si acuratetea acestor teste (test normal de la farmacie). A intodus testul in urina, si a inceput sa il scuture ca pe termometru. I-a sunat tel. si 1 min l-a lasat jos, apoi l-a citit. A decis: negativ, eu nu cred ca esti insarcinata. I-am zis ca trebuie asteptat cateva min. Mi-a zis sa revin maine, cu 2 teste de sarcina (unul sa il inlocuiasca pe cel folosit de mn), ca azi se grabea. I-am zis ca nu am cum, ca am planuri (gandindu-ma ca nici moarta nu ma intorc la el). A zis ca daca de dimineata iese negativ pot pleca, altfel sa vin de urgenta la spital ca e grava extrauterina.
Dupa 2 min eram afara. M-am uitat la test. la soare se vedea foarte, foarte vag a doua liniuta. Pe test scria ca se tine pe suprafata plana, si se citeste dupa 5 minute!
Mda, am bocit ca o proasta pana am aflat detalii, cum ca nu prea ai cum sa pui la 2 saptamani diacnosticul asta, pana ce nu ai analize de sange.
Pareri?
Poate cineva mai citeste topicul asta si vreau sa scriu "deznodamantul", incazul meu. Am facut dbeta HCG-ul si s-a dublat la 48 de ore asa ca m-am mai linistit si am asteptat. Daca era extrauterina, aceasta se spargea la 6-8 saptamani a embrionului (10 sapt de sarcina), deci aveam timp. Saptamana asta sunt un 6 saptamani de sarvina, asa ca am fost la un control, Mi s-a confirmat ca sunt insarcinata, bebe e in uter, chiar in mijloc, ceea ce e perfect. Deci, lichid in sacul Douglas nu este deloc=cu extrauterina. Afirmatii gratuite, ce sa mai... Am aflat si cum se numeste doctorul: Panaite Bogdan de la Militar. Inca "ii multumim" ca ne-a stricat un moment superb. Sfat pt viitoarele mamici: nu mergeti asa devreme la medic. Nu are ce sa vada si daca e ceva grav veti avea dureri, sangerari, etc. Mergeti la doctor la 5-6 saptamani de sarcina. Atunci e optim. Eventual puteti face beta HCG-ul (e 38 lei unul) pt a vedea daca se dubleaza la 48 de ore, desi nici asta nu e strict necesar.
37+ Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!
- AlinaLoredana
- New member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
cristin_a18 a scris:Asa tind si eu sa cred..k totusi nu e vb de sarcina...k am facut test dupa 1 luna si ceva de intarziere...numai k sunt ingrijorata k parca sunt prea mult 2 luni de intarziere din cauza intreruperii AC...si tot m-am mai interesat si cu testele astea de sarcina...desi am inteles k testul pe care l-am fol eu e destul de sigur Va multumesc fetelor...nu stiu ce sa fac sa ma mai linistesc
si eu am patit-o .....si la fel am crezut ca sunt insarcinata dar mi am facut 4 teste in 4 sapt si toate negative ...am o dereglare hormonala si am mai avut una anul trecut si din cauza dereglari am fct foliculi pe ovarul stang si mi-a dat anticonceptionale care am incetat sa le mai iau acum cateva luni ..
-Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc,pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac,pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad. -Viata este unoeri foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou.Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|