homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm

#1 2011-04-18 17:57:55

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm

Ma adresez atat baietilor, cat si fetelor, cu rugamintea de a ne impartasi cele mai neobijnuite situatii in care ati avut un orgasm... insa in afara unui contact sexual sau a masturbarii.
Cand 'v-a venit' pe nepusa masa, ca sa zic asa  rotfl

Iata o experienta de-a mea:

Cred ca aveam in jur de 13-14 ani, si ma cataram pe catargul din curtea scolii.
La un moment dat, din cauza efortului cred, (si nu datorita faptului ca mi se freca penisul), am simtit o erectie puternica, urmata aproape instantaneu de orgasm.
A fost suuper   happy , si normal ca am repetat apoi figura, de data asta in mod special, ptr. a-mi provoca placere.
Cum la varsta aceea nu ejaculam, nu observa nimeni cat de bine ma simteam eu facand acest exercitiu. Daca imi amintesc bine, puteam repeta de cateva ori miscarile, una dupa alta, si de fiecare data aveam orgasm...

Cine are curaj sa ne povesteasca propriile trairi?  smile

MM

Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-04-18 18:00:15)

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#2 2011-04-18 19:35:54

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm

vai, dragule...ai avut orgasm fara ejaculare la 13-14 ani? rotfl
pe catargul din curtea scolii??? rotfl imi imaginez cum stateai in varful catargului,  agatzat...cu ochii dati peste cap si tremurand de placere ....dance
hai ca las gluma deoparte ... mai glumim si noi, dar nu chiar asa....

fucking perfect...

#3 2011-04-18 20:33:24

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

spranceana

#4 2011-04-18 20:41:37

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

luis rotfl

#5 2011-04-18 20:42:46

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

dap rotfl

fucking perfect...

Publicitate

loading...

#6 2011-04-18 21:19:27

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Inafara de o ejaculare precoce (cat inca eram amandoi imbracati si ne sarutam cu foc, era un fel de dry humping mixed with kissing defapt) nu am avut nimic inedit. Si la descrierea ta as spune ca intra in randul masturbarii, doar ca nu neaparat voite sau manuale tongue Insa tot stimulare e.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#7 2011-04-19 12:43:23

mature_man
Full member

@ nimenialtu'

Daca e sa ne definim exact termenii, eu chiar nu as spune ca era masturbare in acest caz:

Uite ce spune M-W:
mas?tur?ba?tion, noun
Erotic stimulation especially of one's own genital organs commonly resulting in orgasm and achieved by manual or other bodily contact exclusive of sexual intercourse, by instrumental manipulation, occasionally by sexual fantasies, or by various combinations of these agencies.

Deci eu nu mai ca nu mi-am stimulat in niciun fel organele genitale, ce sa mai spun de fanbtezii sexuale :-), dar scopul actiunii era unul pur sportiv. Din intamplare am ajuns la orgasm!
Ca ulterior am repetat exercitiul care a declansat acel orgasm, sunt de acord, acea repetare constienta poate fi numita masturbare, dar prima data nici prin cap nu mi-a trecut ca voi avea asemenea trairi...

#8 2011-04-19 20:37:48

nimenialtu
Full member

mature_man a scris:

@ nimenialtu'

Daca e sa ne definim exact termenii, eu chiar nu as spune ca era masturbare in acest caz:

Uite ce spune M-W:
mas?tur?ba?tion, noun
Erotic stimulation especially of one's own genital organs commonly resulting in orgasm and achieved by manual or other bodily contact exclusive of sexual intercourse, by instrumental manipulation, occasionally by sexual fantasies, or by various combinations of these agencies.

Deci eu nu mai ca nu mi-am stimulat in niciun fel organele genitale, ce sa mai spun de fanbtezii sexuale :-), dar scopul actiunii era unul pur sportiv. Din intamplare am ajuns la orgasm!
Ca ulterior am repetat exercitiul care a declansat acel orgasm, sunt de acord, acea repetare constienta poate fi numita masturbare, dar prima data nici prin cap nu mi-a trecut ca voi avea asemenea trairi...

Ai dreptate... prima oara nu a fost erotic big_smile.

Ten minutes of silence.

#9 2011-04-19 21:33:38

mature_man
Full member

Nimenialtu' smile

Ai vazut ce parere si-a facut Kathrynn despre mine de cand cu catargul buclucas... lol
Ai grija!

MM

#10 2011-04-19 22:07:30

nimenialtu
Full member

Nu am stat sa gandesc partea erotica... adica nush, ma gandesc ca ma masturbam totusi fara erotism la cati ani oi fii avut... doar pt ca se simtea bine. Ulterior am inceput sa asociez masturbarea cu sexul (naiba stie de unde am facut asocierea asta si unde am vazut sex prima oara) ca apoi sa am fantezii cand ma masturbam. Dar o vreme buna as zice nu aveam nici un fel de erotism in asta.

Ten minutes of silence.

#11 2011-04-19 23:01:53

mature_man
Full member

Copii mici (2-3 ani) incep sa se masturbeze din pura placere, fara nicio legatura cu sexul...

Parintii sunt cei ce se scandalizeaza si numesc asta masturbare.
Eu as numi-o mai degraba placereala smile

Sunt multi parinti ce-si duc copilul (pervers) la doctor, oripilati cand vad cum micutul/fetita se freaca de marginea patului, se inroseste, transpira si se supara rau de tot daca-l intrerupe cineva grater

Masturbarea, in sensul clasic, cred ca se manifesta la pubertate, cand probabil ca incepe sa fie asociata cu sexul, fanteziile legate de actul sexual etc.

MM

#12 2011-04-20 00:38:41

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Adica tie ti s-ar parea in regula sa iti gasesti copilul de 3-4 ani facand asta sau ce? Probabil l-ai si incuraja  va  va

#13 2011-04-20 09:09:11

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

Nu cred ca MM se referea la incurajare. Copiii se "autodescopera" inca din mediul intrauterin si chiar nu poti spune ca atunci are vre-o conotatie sexuala. Din pacate, asa cum spune si MM, multi parinti au reactii exagerate si risca sa isi lase copiii cu mari sechele. Am auzit personal parinti spunand "daca ati sti cat l-am batut ca sa nu mai faca"... In niciun caz nu e o metoda sanatoasa!

#14 2011-04-20 09:29:37

*joy*
Insomniac member

Da,bine,atunci lasati-i sa plece asa in viata,lasati-i 2 ore/zi pt masturbare,fixati-i un program.
E anormal asa ceva...ma scuzati ca va spun,dar voi ganditi ce scrieti?

#15 2011-04-20 09:40:08

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Si ce sa-i faci Bia, sa-l bati pana nu mai pune mana cat traieste? Sa ii spui ca daca mai face asa o sa i se innegreasca si o sa ii pice? Tot ce poti sa faci e sa speri ca va descoperi ca daca o freaca e bine cat mai tarziu, iar atunci sa ii explici ca nu e bine sa o faca des sau mai stiu eu ce.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#16 2011-04-20 09:47:54

deepsleep
Full member

Nu inteleg de ce reactionezi asa... nu zice nimeni ca trebuie lasati. Tot ce spun e ca o reactie exagerata face mai mult rau, si copilul respectiv risca sa devina un adult cu o viata sexuala disfunctionala. Metode de a-i distrage copilului atentia sunt multe, dar normal ca e mai comod sa ii dai copilului peste mana, sa zbieri la el si sa-i zici ca i-o tai daca il mai prinzi, decat sa iti faci timp pentru el si sa ii propui alte activitati... Felicitari pentru atitudinea sanatoasa!

#17 2011-04-20 10:09:21

*joy*
Insomniac member

yoyo,nuuuu,Doamne fereste,nu cu bataie. Dar in niciun caz o atitudine incurajatoare,nu s-o numim "placereala" cum spunea cineva mai sus. Deci mie mi-a sunat a incurajare ce a scris mature_man,de asta am reactinat asa.
deepsleep...las-o balta mai bine  smile cum s-o fac? Ceva de genu:mami,hai azi nu mai freca cocoselu`,hai sa ne plimbam prin parc...il poti freca maine.  va 
Deci am incheiat discutia asta,daca unora li se pare "placere" si ceva normal la un copil.

Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-04-20 10:10:36)

#18 2011-04-20 10:42:53

deepsleep
Full member

Pai... eu nu mai inteleg... de batut nu-l bati, de scos in parc ca sa-i distragi atentia  - iar nu e bine. E usor sa contrazici fara sa vii cu o idee constructiva...

#19 2011-04-20 11:18:43

nimenialtu
Full member

Voi va dati seama ca aceste "gesturi" sunt vechi de cand e omenirea si ca acum naiba stie cate sute/mii de ani nu statea nimeni sa-i spuna copilului sa nu-si frece penisul nu? Ce naiba credeti voi ca o sa se intample daca descopera masturbarea de la 4 ani? O sa devina un depravat? O sa violeze gainile din curte? JFC, e in natura omului sa fie sexual cand se prinde de ceea ce e sexul si pt ce-s organele alea. Din pct de vedere al naturii poti sa faci copii de la 13 ani la fete (si vreo 15 la baieti), ca social nu (mai) este acceptat acest lucru e una, dar fii sigur ca la vreo 13-14 o sa-i arda sa si-o traga cu careva pentru ca o sa stie ce e aia (are tv si internet sa gaseasca tot ce vrea). Si fii sigura ca daca e pus sa o faca o sa o faca cu sau fara acordul vostru.

Ten minutes of silence.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.