|
Nu esti logat.
Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm#1 2011-04-18 17:57:55
Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmMa adresez atat baietilor, cat si fetelor, cu rugamintea de a ne impartasi cele mai neobijnuite situatii in care ati avut un orgasm... insa in afara unui contact sexual sau a masturbarii. Ultima oara a fost editat de mature_man (2011-04-18 18:00:15) Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #2 2011-04-18 19:35:54
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmvai, dragule...ai avut orgasm fara ejaculare la 13-14 ani? fucking perfect... Offline #3 2011-04-18 20:33:24
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmOffline #4 2011-04-18 20:41:37
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmluis Offline #5 2011-04-18 20:42:46
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmdap fucking perfect... Offline Publicitateloading...
#6 2011-04-18 21:19:27
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmInafara de o ejaculare precoce (cat inca eram amandoi imbracati si ne sarutam cu foc, era un fel de dry humping mixed with kissing defapt) nu am avut nimic inedit. Si la descrierea ta as spune ca intra in randul masturbarii, doar ca nu neaparat voite sau manuale Insa tot stimulare e. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #7 2011-04-19 12:43:23
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm@ nimenialtu' Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #8 2011-04-19 20:37:48
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasm
Ai dreptate... prima oara nu a fost erotic . What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #9 2011-04-19 21:33:38
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmNimenialtu' Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #10 2011-04-19 22:07:30
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmNu am stat sa gandesc partea erotica... adica nush, ma gandesc ca ma masturbam totusi fara erotism la cati ani oi fii avut... doar pt ca se simtea bine. Ulterior am inceput sa asociez masturbarea cu sexul (naiba stie de unde am facut asocierea asta si unde am vazut sex prima oara) ca apoi sa am fantezii cand ma masturbam. Dar o vreme buna as zice nu aveam nici un fel de erotism in asta. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #11 2011-04-19 23:01:53
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmCopii mici (2-3 ani) incep sa se masturbeze din pura placere, fara nicio legatura cu sexul... Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #12 2011-04-20 00:38:41
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmAdica tie ti s-ar parea in regula sa iti gasesti copilul de 3-4 ani facand asta sau ce? Probabil l-ai si incuraja Offline #13 2011-04-20 09:09:11
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmNu cred ca MM se referea la incurajare. Copiii se "autodescopera" inca din mediul intrauterin si chiar nu poti spune ca atunci are vre-o conotatie sexuala. Din pacate, asa cum spune si MM, multi parinti au reactii exagerate si risca sa isi lase copiii cu mari sechele. Am auzit personal parinti spunand "daca ati sti cat l-am batut ca sa nu mai faca"... In niciun caz nu e o metoda sanatoasa! Offline #14 2011-04-20 09:29:37
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmDa,bine,atunci lasati-i sa plece asa in viata,lasati-i 2 ore/zi pt masturbare,fixati-i un program. Offline #15 2011-04-20 09:40:08
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmSi ce sa-i faci Bia, sa-l bati pana nu mai pune mana cat traieste? Sa ii spui ca daca mai face asa o sa i se innegreasca si o sa ii pice? Tot ce poti sa faci e sa speri ca va descoperi ca daca o freaca e bine cat mai tarziu, iar atunci sa ii explici ca nu e bine sa o faca des sau mai stiu eu ce. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #16 2011-04-20 09:47:54
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmNu inteleg de ce reactionezi asa... nu zice nimeni ca trebuie lasati. Tot ce spun e ca o reactie exagerata face mai mult rau, si copilul respectiv risca sa devina un adult cu o viata sexuala disfunctionala. Metode de a-i distrage copilului atentia sunt multe, dar normal ca e mai comod sa ii dai copilului peste mana, sa zbieri la el si sa-i zici ca i-o tai daca il mai prinzi, decat sa iti faci timp pentru el si sa ii propui alte activitati... Felicitari pentru atitudinea sanatoasa! Offline #17 2011-04-20 10:09:21
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmyoyo,nuuuu,Doamne fereste,nu cu bataie. Dar in niciun caz o atitudine incurajatoare,nu s-o numim "placereala" cum spunea cineva mai sus. Deci mie mi-a sunat a incurajare ce a scris mature_man,de asta am reactinat asa. Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-04-20 10:10:36) Offline #18 2011-04-20 10:42:53
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmPai... eu nu mai inteleg... de batut nu-l bati, de scos in parc ca sa-i distragi atentia - iar nu e bine. E usor sa contrazici fara sa vii cu o idee constructiva... Offline #19 2011-04-20 11:18:43
Re: Cele mai neobijnuite situatii cand ati avut orgasmVoi va dati seama ca aceste "gesturi" sunt vechi de cand e omenirea si ca acum naiba stie cate sute/mii de ani nu statea nimeni sa-i spuna copilului sa nu-si frece penisul nu? Ce naiba credeti voi ca o sa se intample daca descopera masturbarea de la 4 ani? O sa devina un depravat? O sa violeze gainile din curte? JFC, e in natura omului sa fie sexual cand se prinde de ceea ce e sexul si pt ce-s organele alea. Din pct de vedere al naturii poti sa faci copii de la 13 ani la fete (si vreo 15 la baieti), ca social nu (mai) este acceptat acest lucru e una, dar fii sigur ca la vreo 13-14 o sa-i arda sa si-o traga cu careva pentru ca o sa stie ce e aia (are tv si internet sa gaseasca tot ce vrea). Si fii sigura ca daca e pus sa o faca o sa o faca cu sau fara acordul vostru. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|