|
Nu esti logat.
Griji dupa avort-2#20 2011-05-10 20:48:16
Re: griji dupa avortIata ca am fost la doctor! Mi-a spus ca problemele sunt din cauza uterului meu retrovers. Nu am stiut pana acum ca am uterul retrovers. M-a consultat si iata cu ce delicii m-am rasfatat eu in seara asta:ergomet, etamsilat, vitamina K, clorocalcin, amoxicilina, flamexin. Pentru ca din cauza programului si a faptului ca spitalul din oras s-a desfiintat nu am cum sa fac injectabil partea din tratament prescrisa asa, le-am luat oral. Am intrebat la farmacie si farmacista mi-a spus ca se poate, mai ales ca in prospecte este specificata si calea de administrare orala. Sa speram ca va fi bine. Offline #21 2011-05-11 15:14:05
Re: griji dupa avortsper sa citeasca mai multe fete topicul sa vada cu nu este de gluma si nu ne jucam asa cu sanatatea noastra ... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #22 2011-05-15 17:16:39
Re: griji dupa avortFetelor, varog sa-mi raspundeti urgent ca incepe sa ma obsedeze gandul ca as mai putea fi insarcinata dupa avort. Stiu ca suna nebuneste, eu de atunci nemaiavand contact sexual. Ceea ce mi-a declansat aceasta obsesie este o stire despre care am scris mai sus, pe care am vazut-o in a3-a zi de Pasti la kanal D si care spunea ca o tipa s-a trezit insarcinata in 8 luni, desi facuse in toamna avort. Credeti ca este posibil sa se intample asa ceva? Mie mi se pare ca am o burta cat o sura si ma obsedeaza acest gand. Cand am fost eu sa fac avortul doctorul a spus ca sarcina e cam mica (judecand dupa data la care trebuia sa vina menstruatia), dar ca daca se vede la ecograf se poate face. S-a vazut si mi-a facut avortul prin aspiratie. Restul povestii l-am scris mai sus: spotting 2 saptamani, apoi sangerare destul de puternica o saptamana, mers la doctor si consultat.Si totusi ma macina acest gand. Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva: mai poate o sarcina sa existe dupa atatea peripetii? Ultima oara a fost editat de Georgivlas (2011-05-16 19:08:56) Offline #23 2011-05-15 22:26:35
Re: griji dupa avortva rog, fetelor, ce stiti, ce credeti? Offline #24 2011-05-15 22:53:54Publicitateloading...
#25 2011-05-16 09:46:41
Re: griji dupa avortAtunci as vrea sa stiu daca amoxicilina, clorocalcinul sau flamexinul in fluenteaza acuratetea unui test de sarcina. Ma puteti lamuri? Offline #26 2011-05-16 10:10:34
Re: griji dupa avortNici un medicament nu influenteaza rezultatele, ele se stabilesc pe baza de hormoni Poti face linistita. Te sfatuiesc sa faci unul de sange care sa inlature orice banuiala. Sau sa te duci direct la ecografie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #27 2011-05-16 19:11:21
Re: griji dupa avort
Offline #28 2011-05-16 19:13:34
Re: griji dupa avortNu am zis asta, dar de cand sunt eu pe forumul asta au fost destule fete care nici dupa 10 teste de sarcina nu s-au convins ca nu au nimic, asa ca am zis ce-am zis din punct de vedere strict economic. Decat sa tot dai cate 10-15-20 de lei pe cate un test din pipi, mai bine faci unul de sange sau o ecografie ale caror rezultate nu le poti contesta. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-05-16 19:15:20) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #29 2011-05-16 19:15:58
Re: griji dupa avortStiu ca dupa avort corpul uman mai "crede" o perioada ca este insarcinat. Stii cumva cat timp? Si testele de sange nu pot da o asemenea eroare? Ultima oara a fost editat de Georgivlas (2011-05-16 19:18:59) Offline #30 2011-05-16 19:17:59
Re: griji dupa avortAsta nu stiu sa iti spun. Din cate stiu eu, hormonii care indica sarcina sunt eliberati de placenta. Din moment ce nu o mai ai, banuiesc ca este o chestiune de timp pana dispar complet din sange. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #31 2011-05-16 19:28:48
Re: griji dupa avortMa gandesc ca sunt nebuna. Probabil tot asa ma cred si cei care mai citesc topicul. Pe de alta parte,in ciuda tumultoasei istorii (avort prin aspiratie la o varsta destul de mica a sarcinii, scurgeri maronii timp de 2 saptamani si ceva, sangerare ca la un ciclu normal presarata cu episoade hemoragice cu cheaguri) nu cred ca ar mai avea o sarcina cum sa existe, chiar daca doctorul nu ar fi efectuat manevra cum trebuie. Tu ce zici? Offline #32 2011-05-16 19:29:57
Re: griji dupa avortPai am zis si in post-ul celalalt. Dupa sangerarile astea, nu cred ca s-a mai fixat nici o sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #33 2011-05-16 19:34:21
Re: griji dupa avortPlus ca de la avort, nu am mai avut niciun contact sexual datorita scurgerilor. Dupa acest tratament se pare ca s-a oprit. Azi a fost prima zi in care spottingul nu a aparut. Sper sa reintre si corpul meu in normal. Maine se fac 5 saptamani de la avort )urat cuvant(. Offline #34 2011-05-16 19:38:40
Re: griji dupa avortAsta e... ai facut-o, ai facut-o, ai tu motivele tale. Data viitoare poate inveti din greseli si nu mai faci prostii. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #35 2011-05-16 19:44:54
Re: griji dupa avortDoctorul,pe care l-am vizitat saptamana trecuta, nu m-a mai chemat la vreun control. Si atunci nu mi-a facut eco, presupun ca din cauza sangerarii care nu l-ar fi lasat sa vada mare lucru. M-a consultat doar pe masa (nu mai stiu cum se numeste acest consult) destul de repede. Offline #36 2011-05-17 08:35:11
Re: griji dupa avortAjutoooor!!!! Tocmai am facut un test desarcina si a iesit pozitiv .Cum e posibil dupa un avort facut in urma cu 5 saptamani, fara sa mai am contact sexual intre timp, dupa sangerarile pe care le-amdescris mai sus? Raspundeti-mi va rog!!! Offline #37 2011-05-17 08:42:40
Re: griji dupa avortmergi mai femeie si fa o ecografie daca nu vrei la ginecolog, cum dumnezeu ai impresia ca noi putem sti ce se intampla in corpul tau? Offline #38 2011-05-17 08:42:44
Re: griji dupa avortimposibil sa fii insarcinata. eventual mai fa un test maine dimineata si daca iese tot pozitiv, mergi la doctor si intreaba-l care e problema. Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-05-17 08:44:46) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|