homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Griji dupa avort-4

#58 2011-05-18 10:44:13

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: griji dupa avort

va rog potoliti-va..

#59 2011-05-18 14:29:23

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

vai georgi...nici nu stii cat ma bucur ca e totul ok smile ar fi fost ingrozitor sa aflii ca inca mai e sarcina..
dar dupa cum vezi, doamne doamne oricum nu ne uita.

ai grija de tine... si gata cu certurile puss
fiecare are dreptate in felul sau, nimeni nu simte ce simte celalalt.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#60 2011-05-18 21:35:44

Georgivlas
New member
Inregistrat: 2009-01-06

Atata vreme cat nu iti masori tonul pe forum, voi continua si eu sa etichetez. Nu ma sperie amenintarile.

#61 2011-05-19 09:49:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Rugamintea e sa ne linistim cu totii....

sleeping_beauty
sunt nevoita sa iti atrag atentia ca nu vine nimeni pe forum ca sa fie judecat si nici fiindca simte nevoia sa fie tratat ca ultimul om, ba dimpotriva....asadar, eu iti respect convingerile insa te rog, daca nu poti fi suportiva si nu poti ajuta, stapineste-te si nu face rau macar

Georgivlas
te rog nu te potrivi la certuri....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#62 2011-05-19 09:59:36

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

mi se pare interesant ca la alte topicuri dedicate avortului au fost discutii mult mai aprinse in care erau implicati membrii cu adevarat veterani ai forumului si nu a mai intervenit nimeni acolo, in fine, asta e ultimul meu mesaj aici, am lucruri mai bune de facut decat sa incerc sa ajut pe cine nu se vrea ajutat

georgi nu te mai duce la doctor, stai acasa si roaga-te sa fii bine si sanatoasa da? te rog frumos sa ma ierti ca te-am trimis la doctor, uitasem ca dumnezeu are puteri miraculoase, multa sanatate iti doresc " puss "

Publicitate

loading...

#63 2011-05-19 10:58:35

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

sleeping_beauty a scris:

mi se pare interesant ca la alte topicuri dedicate avortului au fost discutii mult mai aprinse in care erau implicati membrii cu adevarat veterani ai forumului si nu a mai intervenit nimeni acolo, in fine, asta e ultimul meu mesaj aici, am lucruri mai bune de facut decat sa incerc sa ajut pe cine nu se vrea ajutat

georgi nu te mai duce la doctor, stai acasa si roaga-te sa fii bine si sanatoasa da? te rog frumos sa ma ierti ca te-am trimis la doctor, uitasem ca dumnezeu are puteri miraculoase, multa sanatate iti doresc " puss "

rock  rock

Georgivlas,eu iti spun ca insarcinata nu mai poti fii smile ,dar mergi totusi la un medic.
Mai multe nu spun,ca risc sa fiu judecata pe la colturi...ca de obicei  forgetit  forgetit

#64 2011-05-19 18:14:58

Georgivlas
New member

Nu mai fii ironica, nu te ajuta la nimic. Si nu am cautat un inlocuitor de doctor pe forum, ci o parere pana ajung acolo, Si.. la doctor am mers, daca nu poti dormi din cauza asta...SLEEPING_BEAUTY

Ultima oara a fost editat de Georgivlas (2011-05-19 18:16:00)

#65 2011-05-19 21:57:53

andreea_andy2
Moderator
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Va rog sa incetati. Este ultima avertizare. Dupa asta, se va trece la sanctiuni.

Fericita mamica de Aida Maria!

#66 2011-05-23 08:58:39

Georgivlas
New member

Acelasi topic,alta problema. Dupa toate cate am descris mai sus, cand ma mai linistisem oarecum dupa ce medicul mi-a zis ca uterul este gol, ieri, dupa baie, mi-am strans usor sanii pentru ca nise pareau mai plini decat ii aveam eu, si am observat ca ies niste picaturele transparente din ei. Safie tot o urmare a avortului sau a faptului ca nu s-au eliminat din corp toti hormonii specifici sarcinii?

#67 2011-05-23 22:24:48

Georgivlas
New member

Mi-am luat un nou test de sarcina. Il fac maine dimineata. Nu stiu ce sa ma fac daca iese pozitiv si acesta. Incep sa cred ca o iau razna. Stie cineva pana la ce varsta gestationala poate o sarcina extrauterina sa creeze probleme? La cate saptamani de absenta a mentrei sa nu mai banuiesc ca pot avea o sarcina extrauterina?

#68 2011-05-23 23:09:59

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Georgi, stai linistita....de ce crezi ca ai avea extrauterina? Dupa acel avort ai mai avut contacte neprotejate?
La acea eco se vedea si sarcina extrauterina daca era asa ceva.
Picaturelele transparente din sani sunt urmari ale avortului - acea prolactina care creste in mom in care e o sarcina. Pana acum - deci acum 5 sapt cand ai facut avortul - nu ai observat ca ai sanii mariti si grei si dor, si ai aceasta secretie/picaturele...?

#69 2011-05-24 06:51:54

Georgivlas
New member

Ce ma ingrijoreaza,e ca data trecuta la ecografia abdominala medicul a adus in discutie si aceasta posibilitate. Mi-a spus ca uterul este gol, dar ma intreba in acelasi timp daca am greturi si varsaturi. Mi-a spus ca sunt slabe sansele sa fie 2 sarcini concomitent, una intra si alta extrauterina, si ca daca ar fi extra nu s-ar vedea la eco.
M-au durut sanii destul de tare si au fost mariti si inainte si o perioada dupa avort. Acum nu ma mai dor, dar au ramas mai mari decat erau inainte.
Contacte sexuale nu am avut pana saptamana trecuta si am folosit prezervativ.
Am facut de dimineata testul de sarcina  si mi-a iesit pozitiv. E drept ca una dintre liniute a iesit mai decolorata un pic dar se vede, nu poti spune ca nu-i acolo. Nu stiu ce sa mai fac sa ma conving ca  totul e in regula.

#70 2011-05-24 07:58:14

simone11
Full member

eu stiu ca si sarcina extrauterina sa vede la o ecografie intravaginala. 2 sarcini concomitent-una normala si una extrauterina nu cred ca se poate...iar daca era ceva sa mai ramana acolo sau sa fie si o extrauterina nu trecea durerea sanilor...plus de asta la o extrauterina la 5-6 saptamani deja te tavalesti pe jos de durere-iar la tine au trecut 5 sapt de la avort+ ink 5 cat avea sarcina...
eu zic sa stai linistita;
au ramas inca hormonii sarcinii si de asta iti mai iese testul pozitiv, si curg sanii...
nu ar fi rau sa iti faci o analiza de sange beta hcg, si o prolactina.
apoi o eco intravaginala si una de san
este posibil sa ai ceva urmari sau oricum, e ceva legat de organismul tau acum, in nici un caz un rest de sarcina, sau o alta sarcina!
puss

Ultima oara a fost editat de simone11 (2011-05-24 07:59:05)

#71 2011-05-24 08:18:52

Georgivlas
New member

Mie nu mi-a facut eco intravaginala ci abdominala. Crezi ca ar fi bine sa merg si sa cer una intravaginala?

#72 2011-05-24 08:46:31

simone11
Full member

Daaa...eu la intravaginala m-ar referit si data trecuta...ca sa vada exact ce e in uter, cum sunt ovarele, trompele...
deci mergi la o eco intravaginala - atunci te vei linisti sigur referitor la faptul ca nu a mai ramas nimic dupa avort, si nici nu e extrauterina;
si apoi incepi sa cauti cauzele scurgerilor de la sani;)

#73 2011-05-24 09:24:37

Georgivlas
New member

Multumesc de raspuns simone!

#74 2011-05-24 09:59:39

simone11
Full member

cu drag,
ne spui ce se mai intampla! sanatate:*

#75 2011-05-24 10:33:14

Al Pacino
Administrator
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Georgivlas a scris:

Multumesc de raspuns simone!

consider oricum ca ai toate motivele sa fii ingrijorata deoarece la 5 sapt de la avort testul de sarcina trebuia sa fie negativ si nici lactatie  nu era cazul sa ai

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#76 2011-05-24 22:42:46

Georgivlas
New member

Am fost la medic. Se pare ca este si el la fel de nedumerit ca si mine de faptulca testul a iesit pozitiv si la 6 saptamani de la avort. Mi-a facut din nou o ecografie abdominala, la care nu s-a vazut nimic in uter, si mi-a facut si una intravaginala, la care iarasi nu se vedea "nici urma de embrion" ca sa-l citez. Mi-a indicat sa-mi fac BHCG, dar cred ca la asta nu pot sa recurg deoarece la noi in localitate nu mai e laborator de analize si nu pot pleca de atatea ori de la serviciu. Sper sa nu fiu atat de ghinionista incat sa am 2 sarcini concomitet, una intra si alta extrauterina, si nici sa nu se vada la niciun fel de eco.
Cat despre lichidul care iese daca imi strang sanii, este unul incolor, transparent, nu alb. De azi dimineata am inceput sa simt niste dureri asemanatoare celor menstruale. Poate vine menstra , desi sangerarea mea a incetat de vreo 10 zile doar. Medicul nu a exclus nici aceasta posibilitate.
I-am reamintit de sangerarea pe care am avut-o, de episoadele hemoragice si cand i-am spus ca sangele era rosu si au venit si cheaguri mari, a spus ca in cazul extrauterinei sangele are culoare inchisa si cheagurile sunt punctiforme.. Nu am niciun fel de durere cand stau pe sezut, m-a intrebat si asta. Daca ar mai fi fost atunci si o sarcina extrauterina , ar fi avut acum 11-12 saptamani. Medicul a spus ca si-ar fi facut simtita prezenta. In conditiile astea voi ce ziceti?
Multumesc doctoressa ca ti-ai facut timp si pentru mine!
P.S. Am citit in prospectul de la testul de sarcina Sure Check, ca poate da un rezultat pozitiv pana la 8 saptamani dupa sarcina. Eu azi am facut Barza, dar poate ca si asta e sensibil.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.