|
Nu esti logat.
Griji dupa avort-5#77 2011-05-25 22:11:34
Re: griji dupa avortDupa ce doctoressa mi-a spus ca am motive de ingrijorare si pentru ca nici de la medic nu am plecat foarte increzatoare, am inceput iar sa fiu stresata. Mi-a mai spus medicul ieri ca fundul de sac douglas e gol. Ce ziceti fetelor? Offline #78 2011-05-26 10:04:53
Re: griji dupa avortmergi si la alt doctor daca acesta nu te-a lamurit. Offline #79 2011-05-26 10:15:56
Re: griji dupa avortNu stiu cand voi mai putea merge la un alt doctor si nu ma pot gandi decat la asta. Am vorbit si cu o prietna care e asistenta medicala si mi-a spus ca nu crede ca ar trebui sa imi fac griji dar e si ea pusa in incurcatura de testul de sarcina. Va rog ajutati-ma cu o parere, simt ca o iau razna. Chiar sa fie ceva acolo si sa nu vada? E un medic in jur de vreo 50 de ani, deci nu e un incepator. Simt ca o iau pe campii. Ultima oara a fost editat de Georgivlas (2011-05-26 10:16:58) Offline #80 2011-05-26 11:13:37
Re: griji dupa avortProbabil ca unele probleme mi le fac si pentru ca mintea mea , fiind o tipa panicoasa, creeaza tot felul de scenarii, dar nu ma pot abtine. Deci , pana acum doar testul de sarcina ma pune pe ganduri si faptul ca daca imi strang sanii iese un lichid usor lipicios si transparent. La ecografiile abdominale si la cea transvaginala medicul a spus ca nu a vazut nici un embrion pe nicaieri si nu am niciun fel de dureri abdominale sau in umar, cum am citit ca e posibil sa fie la ectopica, fundul de sac Douglas e gol. De doua zile au aparut dureri abdominale care seamana cu cele de menstruatie si creeaza mai degraba un disconfort,dar azi, pana acum nu prea au mai aparut. Nici menstruatia nu stiu cand sa o astept, daca eu la 2 saptamani jumatate dupa avort am avut sangerare asemanatoare menstruatiei care m-a tinut 2 saptamani pana la finalizarea tratamentului. In cele 2 saptamani au fost 3 episoade hemoragice puternice cu sange rosu si cheaguri foarte mari. Intre aceste episoade sangerarea a semanat cu o menstruatie normala. Offline #81 2011-05-26 11:24:19
Re: griji dupa avortEu zic ca te panichezi degeaba. Cum ai spus si tu: pe sure check testul poate iesi pozitiv pana la 8 sapt dupa ... iar secretia, poate fi o problema a ta de sanatate, nu neaparat o urmare a avortului - ai putea sa-ti faci o eco de san, sa vezi daca e ceva acolo - edem something - sau o radiografie de sa turceasca - oricum: trebuie sa faci niste investigatii: mergi la un endocrinolog eventual... Offline Publicitateloading...
#82 2011-05-26 22:33:04
Re: griji dupa avortPartea rationala, cat a mai ramas din ea , stie ca ai dreptate; insa partea care fabuleaza domina si ma face sa nu am liniste . Ma simt epuizata fizic din cauza acestor griji. Dupa calendar, zilele astea ar cam trebui sa-mi vina CM, dar nu stiu daca va veni. Semne ar fi, dar deocamdata nimic. Ma ingrijoreaza faptul ca si doctorul la care am mers eu si doctoressa isi pun intrebari legate de test. Eu stiu ce scrie in prospectul de la Sure Check, dar nu stiu daca se aplica si pentru alte teste.Multumesc mult de sfaturi Simone. Sper sa nu se adevereasca nimic din gandurile mele negre si sa revin cu vesti mai bune. Offline #83 2011-05-27 22:22:45
Re: griji dupa avorthello fetele! abia am reusit si eu sa intru.. (sesiuneee) am avut intreruperea in 9 aprilie. suntem in 27 mai si inca nu mi-a venit menstra:) mai vine? cand am fost ultima data la medic (dupa 2 sapt dupa intrerupere) mi-a zis ca totul e ok si menstra tre sa vina intre 4 si 6 saptamani. la mine insa lipseste:). am avut intrerupere cu anestezie generala ( 7 saptamani ). Zicea ceva, ca daca nu vine tre sa-mi deschida colul.. sa mai astept? Va pup elle joue avec ton coeur Offline #84 2011-05-28 00:56:12
Re: griji dupa avortEu zic ca ar trebui sa mergi totusi la doctor pentru ca au trecut mai bine de 6 saptamani si nu a aparut menstra si sa nu apara alte complicatii. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #85 2011-05-28 08:10:26
Re: griji dupa avortSoriana, eu stiu ca poate fi o problema daca nu vine la cel mult 8 saptamani de la avort. Offline #86 2011-05-29 09:30:17
Re: griji dupa avortFetelor, sunt disperata! Va spusesem acum vreo 4 zile ca simt dureri asemanatoare celor menstruale si ma bucuram dandindu-ma ca scap de probleme. Menstruatia nu a venit, dar secretia obisnuita pe care o avem toate a venit maronie. Semnele de menstra au disparut si ele si revin doar sporadic. Nu stiu ce sa fac si incotro sa merg. Mi-e teama si de rezultatul pozitiv al unui test de sarcina. Offline #87 2011-05-29 09:55:53
Re: griji dupa avortsecretia aia maronie este defapt o picatura mica de sange care s-a oxidat pana la iesirea din vagin, o sa vina si menstra in cateva zile, serios acuma incearca si tu sa nu te mai gandesti la asta, ocupa-ti timpul cumva, iesi la soare...fa ceva care te relaxeaza Offline #88 2011-05-29 18:33:26
Re: griji dupa avortSa recapitulam: Offline #89 2011-05-29 19:54:15
Re: griji dupa avort
Cum poti sa zici asa ceva si sa mai si dormi noaptea? Intre tine si copilul pe care te straduiesti din rasputere sa-l omori (sau deja l-ai omorat) cred ca stim cu totii care e monstrul Offline #90 2011-05-29 20:01:07
Re: griji dupa avortblue, zicea monstru( ma rog, cam mult spus, poate prea mult) in sensul ca a facut intrerupere si poate a mai ramas ceva ce se poate dezvolta anormal, zic eu Offline #91 2011-05-29 20:57:03
Re: griji dupa avort
daca faceai ce ti-a zis dr. acum erai lamurita . Offline #92 2011-05-29 21:12:06
Re: griji dupa avortin luna in care accidental am ramas insarcinata am facut o radiografie laplamani. Nu cred ca era cazul sa pastrez sarcina, si nu am expus pana acum motivul intreruperii pentru ca nu credeam ca aici esti judecat pentru faptele tale. Acesta este unul care completeaza celelalte motive pentru care am recurs la avort. Offline #93 2011-05-30 08:55:41
Re: griji dupa avortMikado, ai dreptate , dar pentru ca la noi nu mai e laborator de analize, devine destul de greu. Oricum, in dimineata asta am facut un nou test de sarcina care are a doua liniuta abia perceptibila, spre deosebire de cea de saptamana trecuta care era doar mai decolorata. Stie cineva daca asta poate insemna ca nivelul de HCG e in regresie? Cat despre CM nu imi vine decat ceva maroniu, de culoarea cafelei cu lapte. Offline #94 2011-05-30 09:12:48
Re: griji dupa avortGeorgi, pe cuvant daca stiu ce sa mai zic de situatia ta... Offline #95 2011-05-30 11:15:54
Re: griji dupa avortSimone, si eu cred ca sunt fie o ciudatenie fie o nebuna. Maine se fac 7 saptamani de la avort. Cred ca trebuie sa consider si sangerarea de acum o luna in timpul careia am avut si hemoragii menstruatie desi era destul de repede dupa avort. Acum trebuia sa-mi vina CM zilele astea , dar poate are intarzieri. Oricum , tocmai am fost la un HCG. Dupa amiaza imi trimit rezultatul prin mail. Si eu as fi vrut ca cineva sa-mi poata spune sigur ca HCGul este in regresie pe baza testelor de sarcina, dar nimeni nu a facut asta. Mi-e teama de rezultatul de la analiza sangelui pentru ca medicul de la laborator, catuia i-am povestit in 2 cuvinte de ce vreau beta hcg mi-a spus ca ar trebui repetat peste o saptamana. Daca valorile nu ies cum trebuieo sa ma stresez inca o saptamana. Din sani mai iese acel lichid transparent, dar nu mai mult decat saptamana trecuta. Multam de grija! O sa revin cu noutati. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|