|
Nu esti logat.
Iubit mamos#1 2011-05-25 23:57:16
iubit mamosBuna,am o relatie cu A(gemeni)eu (capricorn) de 3 ani..ne intelegem destul de bine zic eu,numai ca el cand iesim cu prieteni in oras e mai distant ca cica sa nu zica prieteni lui ca e lache in rest cand suntem amandoi e totul bine si perfect..si ne certam aproape dupa fiecare iesire in oras cu prieteni pentru ca ii reprosez mereu ca se comporta altfel decat acasa de exeplu,eram la mare cu fratele lui si cu iubita fratelui lui si ei vroiau sa mearga sa ia ceva de baut si eu i-am zis ca vin si eu si el imi zice pe un ton raspicat ca cica"stai aici cu catalina ca doar venim repede si nu o lasam pe catalina singura" la care mie mi-au sarit nervi si i-am zis..dar daca catalina nu are chef sa mearga trebuie sa stau si eu aici neaparat??bineinteles aia nu avea nici o gara ea isi pusese ceva pe fata si statea la soare,deci practic trebuia sa stau acolo nu ca sa ii tin companiei aleia ci pur si simplu sa o pazesc seara cand ne-am intors acasa am inceput sa ne certam...el imi zicea ca sunt antisociala,ca nu stiu ce..zic mah baiatule antisociala nu sunt sigur pentru ca am incercat sa vorbesc cu aia dar daca ea a inceput sa mi se laude ca are rimel de 50 de eoru ca ii cumpara doar haine de la GUESS etc,zic ce discutie vrei sa port cu ea??dupa aseara iar am iesit afara si ne pusesem noi si inca 2 prieteni la masa si nici dupa 1 min prietenul meu se muta de langa mine ca cica nu are loc ca e masa mica si ca nu ii vede bine pe aia:spranceana: si nu m-as fi suparat daca ar fi fost prima oara dar el mereu se gaseste sa plece de langa mine..si iar bineinteles in drum spre casa ne-am certat si i-am zis bine ca numai tu te gasesti sa pleci de langa mine sa ii vezi pe aia bine..de ce nu s-a mutat ala de langa iubita lui daca tot nu va vedeati bine?? si din vorba in vorba imi zice ca noi suntem acum impreuna datorita lui maicasa ca el vorbeste mereu cu maicasa cand ne certam si ca maicasa ii spune daca are dreptate sau nu pai si tu nu ai deloc sentimente nu stii cum sa procedezi singur sau cum??daca nu e maicata tu nu stii sa tii o relatie ??si imi zice pai eu nu am sentimente pai si de ce ai stat cu mine 3 ani??cica..pai imi place de tine imi place sa stau cu tine.. deci sfatuiti-ma si voi ce sa fac?sentimente zice ca nu are,de purtat urat se poarta,nu stiu ce sa mai zic...mi-e si greu sa ne despartim ca de 3 ani ne vedem zi de zi multumesc si scuzati ca am scris cam mult si poate e plictisitor Ai vazut vreodata sa se stinga soarele pentru ca ploua? Offline #2 2011-05-26 00:11:26
Re: iubit mamosCe varsta are iubitul tau? Offline #3 2011-05-26 00:16:54
Re: iubit mamosel are 21 si eu 18:)deci a zis 50% din relatia asta i-o datoram lui maicasa ca pe el uneori il depaseste situatia si ii cere sfatul maica-si..si a zis ca de multe ori maica-sa l-a facut sa inteleaga ca a gresit..da am inteles nici mie nu imi place sa ma lingusesc pe strada..dar macar de mana sa ne tinem am putea,zic eu...in schimb el pleaca inainte,eu in urma si tot asa;) Ai vazut vreodata sa se stinga soarele pentru ca ploua? Offline #4 2011-05-26 00:19:19
Re: iubit mamosApp...vezi ca era pe aici un topic "Pauza in relatie ca la un meci de fotbal" sau ceva de genu...citeste concluziile si punctele de vedere a unei fete care stie ce e f bine pentru ea,si care a luat deciziile corecte la momentul potrivit Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-05-26 00:20:50) Offline #5 2011-05-26 00:39:55
Re: iubit mamosFaptul ca ii cere sfaturi mamei sale nu e un lucru tocmai atat de rau. Mai ales daca l-a facut sa inteleaga ca a gresit, dupa cum spui. Insa, sa nu te tina de mana pe strada? La 3 ani de relatie? Asta nu mi se pare normal. אני תמיד אוהב אותך Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-26 07:14:02
Re: iubit mamoseu zic sa vorbesti cu el pt. ca, din punctul meu de vedere nu e tocmai ok... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #7 2011-05-26 08:29:53Re: iubit mamosIubitul asta al tau trebuie sa mai creasca, sa-si stearga mucii de la nas si sa renunte la tzatza mama-sii. In locul tau in secunda 2 l-as lasa, sa reprimi anumite gesturi (vorbim aici desigur de limita decentei) in public doar pentru ce zic prietenii mi se pare o mare jignire, ca si cum i-ar fi rusine cu tine sau ceva. Probabil ii e teama sa nu faca aia misto de el si face exces de zel. Cat despre treaba cu maica-sa, o alta chestie de neiertat, nu zice nimeni sa nu ceri un sfat parintilor la nevoie dar in general ce se petrece intr-un cuplu trebuie sa ramana in acel cuplu, nu sa se implice o a doua/treia/patra persoana. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #8 2011-05-26 10:51:19
Re: iubit mamosSti ce? Fuuuuugiiiiii ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #9 2011-05-26 10:51:24
Re: iubit mamosmie nici macar nu mi se pare ca principala problema ar fi faptul ca iubitul ei e "mamos". ma rog, se putea abtine de la a-i spune ei ca diseca relatia lor impreuna cu mama lui, pe de alta parte e clar ca nici femeia aia nu-l goneste cand vine el sa-i spuna problemele lui - doar e mama lui. sa nu reactionam pripit cand auzim "mama lui" - vad ca n-are niciun amestec Ultima oara a fost editat de alinda (2011-05-26 10:53:35) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #10 2011-05-26 11:02:47
Re: iubit mamosabsolut de acord cu alinda Ultima oara a fost editat de wild_wind (2011-05-26 11:47:54) VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #11 2011-05-26 11:41:39
Re: iubit mamosCum am spus si mai sus, mie nu mi se pare deloc gresit in a cere parerea unui adult. Insa din cate observ, din ce spune opissi, problemele pe care ar trebui sa i le expuna prietenul ei mamei sale, sunt neglijate. Dar din moment ce el nu le considera probleme... אני תמיד אוהב אותך Offline #12 2011-05-26 11:42:49
Re: iubit mamos
Pentru sinceritatea de care da dovada Glumesc Offline #13 2011-05-26 12:33:01Re: iubit mamosnu e vorba neaparat de mamele de baieti si mamele de fete sunt la fel, unele mai rau. De asta spun si imi sustin parerea ca un cuplu trebuie sa isi rezolve problemele singur, nu sa implice o a treia persoana chiar si cand vine vorba de un sfat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #14 2011-05-26 14:34:18
Re: iubit mamosun baiat la 21 de ani nu prea ar trebui sa stea dupa fusta mamei...ar trebui sa fie cat de cat capabil sa gandeasca ce e bn si ce nu e pt voi 2....plus ca mai e faza cu prietenii....cum adica dinstant cu tn ca prietenii lui zic nush ce prostii....e o mare tampenie..daca tine cat de cat la tn logic ar fi sa te tina de mana,sa stea langa tn,sa fie mandru k e cu tn nu?... Offline #15 2011-05-26 14:46:58
De aici deduc ca tine la tine dar e prea ingust sa-si dea seama de lucrul asta si sa fie barbat. EU zic sa-l lasi sa se coaca si sa-l incerci pest eceva timp din nou, asta daca o sa mai ai sentimente pt el ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #16 2011-05-26 15:11:04
Re: iubit mamosNu toti gemenii sunt la fel. Or sa ajunga sa fie huiduiti daca se mentine mentalitatea asta... Do the world a favor, stay like this forever. Offline #17 2011-05-26 15:33:09
Nu cred ca a pus cineva accent pe zodie... Sau da? In crearea comportamentului si gandirii oamenilor intra mult mai multe lucruri decat caracteristicile zodiacului... ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #18 2011-05-26 15:57:34
Re: iubit mamosEu imi pun un singur semn de intrebare - in 3 ani toate "simptomele" asta nu s-au manifestat? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2011-05-26 17:27:18
Re: iubit mamosahhhh ce se revolta berbeaca din mine, eu il plezneam peste ochi mai mult ca sigur, daca cu vorba buna nu merge atunci macar o satisfactie sa am Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|