homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubit mamos

#1 2011-05-25 23:57:16

opissi
New member
Inregistrat: 2011-05-18

iubit mamos

Buna,am o relatie cu A(gemeni)eu (capricorn) de 3 ani..ne intelegem destul de bine zic eu,numai ca el cand iesim cu prieteni in oras e mai distant box ca cica sa nu zica prieteni lui ca e lache va in rest cand suntem amandoi e totul bine si perfect..si ne certam aproape dupa fiecare iesire in oras cu prieteni sad pentru ca ii reprosez mereu ca se comporta altfel decat acasa skitarg de exeplu,eram la mare cu fratele lui si cu iubita fratelui lui si ei vroiau sa mearga sa ia ceva de baut si eu i-am zis ca vin si eu si el imi zice pe un ton raspicat ca cica"stai aici cu catalina ca doar venim repede si nu o lasam pe catalina singura" va la care mie mi-au sarit nervi si i-am zis..dar daca catalina nu are chef sa mearga trebuie sa stau si eu aici neaparat??bineinteles aia nu avea nici o gara ea isi pusese ceva pe fata si statea la soare,deci practic trebuia sa stau acolo nu ca sa ii tin companiei aleia ci pur si simplu sa o pazesc spranceana seara cand ne-am intors acasa am inceput sa ne certam...el imi zicea ca sunt antisociala,ca nu stiu ce..zic mah baiatule antisociala nu sunt sigur pentru ca am incercat sa vorbesc cu aia dar daca ea a inceput sa mi se laude ca are rimel de 50 de eoru ca ii cumpara doar haine de la GUESS etc,zic ce discutie vrei sa port cu ea??dupa aseara iar am iesit afara si ne pusesem noi si inca 2 prieteni la masa si nici dupa 1 min prietenul meu se muta de langa mine ca cica nu are loc ca e masa mica si ca nu ii vede bine pe aia:spranceana: si nu m-as fi suparat daca ar fi fost prima oara dar el mereu se gaseste sa plece de langa mine..si iar bineinteles in drum spre casa ne-am certat si i-am zis bine ca numai tu te gasesti sa pleci de langa mine sa ii vezi pe aia bine..de ce nu s-a mutat ala de langa iubita lui daca tot nu va vedeati bine?? spranceana si din vorba in vorba imi zice ca noi suntem acum impreuna datorita lui maicasa ca el vorbeste mereu cu maicasa cand ne certam si ca maicasa ii spune daca are dreptate sau nu va pai si tu nu ai deloc sentimente nu stii cum sa procedezi singur sau cum??daca nu e maicata tu nu stii sa tii o relatie va ??si imi zice pai eu nu am sentimente va  huh pai si de ce ai stat cu mine 3 ani??cica..pai imi place de tine imi place sa stau cu tine.. va deci sfatuiti-ma si voi ce sa fac?sentimente zice ca nu are,de purtat urat se poarta,nu stiu ce sa mai zic...mi-e si greu sa ne despartim ca de 3 ani ne vedem zi de zi supa multumesc si scuzati ca am scris cam mult si poate e plictisitor smile

Ai vazut vreodata sa se stinga soarele pentru ca ploua? par

#2 2011-05-26 00:11:26

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: iubit mamos

Ce varsta are iubitul tau? smile
Probabil ca lui nu ii place sa faca anumite gesturi in public,poate ii place sa le tina pentru voi2,in intimitatea voastra...dar sa imi spuna ca sta cu mine ca ii zice maica-sa ca asa e bine  va  mi-as pune mari semne de intrebare in ce priveste relatia asta.

#3 2011-05-26 00:16:54

opissi
New member
Inregistrat: 2011-05-18

el are 21 si eu 18:)deci a zis 50% din relatia asta i-o datoram lui maicasa ca pe el uneori il depaseste situatia si ii cere sfatul maica-si..si a zis ca de multe ori maica-sa l-a facut sa inteleaga ca a gresit..da am inteles nici mie nu imi place sa ma lingusesc pe strada..dar macar de mana sa ne tinem am putea,zic eu...in schimb el pleaca inainte,eu in urma si tot asa;)

Ai vazut vreodata sa se stinga soarele pentru ca ploua? par

#4 2011-05-26 00:19:19

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

App...vezi ca era pe aici un topic "Pauza in relatie ca la un meci de fotbal" sau ceva de genu...citeste concluziile si punctele de vedere a unei fete care stie ce e f bine pentru ea,si care a luat deciziile corecte la momentul potrivit smile

uite aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3490 … otbal.html

Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-05-26 00:20:50)

#5 2011-05-26 00:39:55

Aaliyah
New member
Inregistrat: 2011-05-25

Faptul ca ii cere sfaturi mamei sale nu e un lucru tocmai atat de rau. Mai ales daca l-a facut sa inteleaga ca a gresit, dupa cum spui. Insa, sa nu te tina de mana pe strada?  va  La 3 ani de relatie?  yikes Asta nu mi se pare normal.

אני תמיד אוהב אותך

Publicitate

loading...

#6 2011-05-26 07:14:02

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

eu zic sa vorbesti cu el pt. ca, din punctul meu de vedere nu e tocmai ok...
Sa nu te tina de mana pe strada, ii e teama sa nu creada prietenii lui ca e un lache? yikes
are 21 de ani, daca avea 14 mai ziceam ca nu are minte...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#7 2011-05-26 08:29:53

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Iubitul asta al tau trebuie sa mai creasca, sa-si stearga mucii de la nas si sa renunte la tzatza mama-sii. In locul tau in secunda 2 l-as lasa, sa reprimi anumite gesturi (vorbim aici desigur de limita decentei) in public doar pentru ce zic prietenii mi se pare o mare jignire, ca si cum i-ar fi rusine cu tine sau ceva. Probabil ii e teama sa nu faca aia misto de el si face exces de zel. Cat despre treaba cu maica-sa, o alta chestie de neiertat, nu zice nimeni sa nu ceri un sfat parintilor la nevoie dar in general ce se petrece intr-un cuplu trebuie sa ramana in acel cuplu, nu sa se implice o a doua/treia/patra persoana.
Deci sfatul meu e sa il lasi si sa gasesti pe cineva mai matur, e clar ca el nu iti poate oferi (deocamdata, dupa ce-i vine mintea la cap nu stiu) relatia pe care o doresti.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2011-05-26 10:51:19

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Sti ce? Fuuuuugiiiiii big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#9 2011-05-26 10:51:24

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

mie nici macar nu mi se pare ca principala problema ar fi faptul ca iubitul ei e "mamos". ma rog, se putea abtine de la a-i spune ei ca diseca relatia lor impreuna cu mama lui, pe de alta parte e clar ca nici femeia aia nu-l goneste cand vine el sa-i spuna problemele lui - doar e mama lui. sa nu reactionam pripit cand auzim "mama lui" - vad ca n-are niciun amestec
problema principala mi se pare faptul ca:
1. afirma raspicat ca n-o iubeste
2. se poarta urat - aia cu mersul in fata ei mi se pare o chestie de-a dreptul dezgustatoare
si atunci de ce sa mai pierzi timpul cu un om care nu numai ca n-are sentimente pentru tine si mai si recunoaste asta, ba nici macar nu se straduieste sa se poarte decent cu tine?

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-05-26 10:53:35)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#10 2011-05-26 11:02:47

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

absolut de acord cu alinda

cu o mica adaugare..
fiul meu discuta cu mine si imi spune de probleme,incercand sa vedem care este logica la ele,dar...este departe de a fi catalogat ,,mamos''. ce pare atat de absurd ca cere sfaturi ca sa ii fie bine in relatie? ca doar nu-mi povesteste despre pozitiile pe care le adopta.
aveti ceva cu mamele de baieti..

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2011-05-26 11:47:54)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#11 2011-05-26 11:41:39

Aaliyah
New member
Inregistrat: 2011-05-25

Cum am spus si mai sus, mie nu mi se pare deloc gresit in a cere parerea unui adult. Insa din cate observ, din ce spune opissi, problemele pe care ar trebui sa i le expuna prietenul ei mamei sale, sunt neglijate. Dar din moment ce el nu le considera probleme...

Wild, sunt absolut sigura ca esti o mama moderna si in primul rand o prietena a fiului tau.  tummenupp
De acord cu Alinda.  tummenupp
Opissi, nu mai pierde timpul langa un badaran, care nici nu te iubeste. Anii trec atat de repede  disperat

אני תמיד אוהב אותך

#12 2011-05-26 11:42:49

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

alinda a scris:

mie nici macar nu mi se pare ca principala problema ar fi faptul ca iubitul ei e "mamos". ma rog, se putea abtine de la a-i spune ei ca diseca relatia lor impreuna cu mama lui, pe de alta parte e clar ca nici femeia aia nu-l goneste cand vine el sa-i spuna problemele lui - doar e mama lui. sa nu reactionam pripit cand auzim "mama lui" - vad ca n-are niciun amestec
problema principala mi se pare faptul ca:
1. afirma raspicat ca n-o iubeste
2. se poarta urat - aia cu mersul in fata ei mi se pare o chestie de-a dreptul dezgustatoare
si atunci de ce sa mai pierzi timpul cu un om care nu numai ca n-are sentimente pentru tine si mai si recunoaste asta, ba nici macar nu se straduieste sa se poarte decent cu tine?

Pentru sinceritatea de care da dovada  angel Glumesc lol

#13 2011-05-26 12:33:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

nu e vorba neaparat de mamele de baieti si mamele de fete sunt la fel, unele mai rau. De asta spun si imi sustin parerea ca un cuplu trebuie sa isi rezolve problemele singur, nu sa implice o a treia persoana chiar si cand vine vorba de un sfat

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#14 2011-05-26 14:34:18

vall33ntina
New member
Inregistrat: 2011-03-04

un baiat la 21 de ani nu prea ar trebui sa stea dupa fusta mamei...ar trebui sa fie cat de cat capabil sa gandeasca ce e bn si ce nu e pt voi 2....plus ca mai e faza cu prietenii....cum adica dinstant cu tn ca prietenii lui zic nush ce prostii....e o mare tampenie..daca tine cat de cat la tn logic ar fi  sa te tina de mana,sa stea langa tn,sa fie mandru k e cu tn nu?...

nu vreau sa fiu rautacioasa...insa mi se pare k nu te iubeste deloc..(chiar tu ai zis k nu are sent)

tu trebuie sa te gandesti f bn...sa cantaresti chestiile bune si cele rele dintre voi....si apoi sa iei o decizie
[si eu am fost 2 ani cu un baiat gemeni...si lam lasat dintru singur motiv....era la fel de mamos...tot ce facea treb sa ii ceara parerea lu masa...si lam lasat sa traiasca cu masa:) ][daca as fi in locul tau....las lasa si as cauta p cnv care sa ma merite...sa fie mandru cu mn p strada  si nu gemeni:D ]

asta e doar umila mea parerea:)
te-am pupat puss

#15 2011-05-26 14:46:58

Melita
Hero member

opissi a scris:

din vorba in vorba imi zice ca noi suntem acum impreuna datorita lui maicasa ca el vorbeste mereu cu maicasa cand ne certam si ca maicasa ii spune daca are dreptate sau nu va pai si tu nu ai deloc sentimente nu stii cum sa procedezi singur sau cum??daca nu e maicata tu nu stii sa tii o relatie va ??si imi zice pai eu nu am sentimente va  huh pai si de ce ai stat cu mine 3 ani??cica..pai imi place de tine imi place sa stau cu tine.. va

De aici deduc ca tine la tine dar e prea ingust sa-si dea seama de lucrul asta si sa fie barbat. EU zic sa-l lasi sa se coaca si sa-l incerci pest eceva timp din nou, asta daca o sa mai ai sentimente pt el big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#16 2011-05-26 15:11:04

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

offtopic Nu toti gemenii sunt la fel. Or sa ajunga sa fie huiduiti daca se mentine mentalitatea asta...

Do the world a favor, stay like this forever.

#17 2011-05-26 15:33:09

Melita
Hero member

Random a scris:

offtopic Nu toti gemenii sunt la fel. Or sa ajunga sa fie huiduiti daca se mentine mentalitatea asta...

Nu cred ca a pus cineva accent pe zodie... Sau da? va In crearea comportamentului si gandirii oamenilor intra mult mai multe lucruri decat caracteristicile zodiacului...

#18 2011-05-26 15:57:34

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu imi pun un singur semn de intrebare - in 3 ani toate "simptomele" asta nu s-au manifestat?
Ca vorbeste cu maica-sa mai e cum mai e... daca tot e de parte ta.... dar sa fie incapabil sa distinga intre bine si rau, sa ia o decizie?
Intr-o mica masura regasesc chestii pe care le-ai spus si la prietenul meu:
- si al meu e mai antisocial, DAR nu am pomenit sa nu ma ia de mana pe strada sau sa se mute de langa mine ca sa ii vada mai bine pe restul. Cred ca i-as atarna bijuteriile de gat in secunda 2.
- si al meu are affection issues... dar nu legate de mine. Sa-ti zica dupa 3 ani ca sta cu tine fiindca se simte bine cu tine?!
Yet again, in 3 ani nu ti-a spus niciodata ca te iubeste? Sau poate i-ai spus tu si el nu ti-a raspuns?

Eu in locul tau as face un experiment si m-as purta cu el la fel cum se poarta el cu tine. Fara preaviz sau notificare. Si daca se apuca sa comenteze ca ce-i cu tine, poti sa-i explici ce e... Daca nu, du-te unde vezi cu ochii. (Asta asa, ca idee.... ca a doua varianta se poate aplica oricum).

Inteleg ca te gandesti la cei 3 ani, crede-ma ca inteleg... Dar ai abia 18 ani, si balta e mare si cu mult peste in ea. E pacat sa te irosesti langa un asemenea om - sa ajungi dupa o viata cu el sa-ti dai seama ca de fapt nu-l cunosti deloc?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#19 2011-05-26 17:27:18

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

ahhhh ce se revolta berbeaca din mine, eu il plezneam peste ochi mai mult ca sigur, daca cu vorba buna nu merge atunci macar o satisfactie sa am

draguta, lasa-l si fugi cat de departe poti, nu merita sa iti toci nervii cu un asemenea individ

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.