homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49-91

#1711 2011-06-10 11:50:55

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49

angel chicot

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1712 2011-06-10 11:53:28

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Angel chicot Tu te ti numai de prostioare! chicot

Acum chiar ca am fugit!
wave

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#1713 2011-06-10 11:55:42

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

onuta puss pregatita sunt pt un alt bebelas, doar ca exista niste zile adanc imprimate in memoria mea de care imi voi aminti intreaga viata neutral nu am cum sa uit, doar pot sa ma detasez....cine a trecut prin asta sunt sigura ca ma intelege puss
maya....m-ai facut sa plang ... pe bune kram
poke puss
angel puss
sonia puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1714 2011-06-10 11:56:55

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

poke puss eu as mai avea ceva de spus,da gata,e mai bine sa ma abtin.iti multumesc.

pa,dea,onu wave

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1715 2011-06-10 11:58:06

far_away
Hero member

dea, onu va pup si va doresc o zi usoara puss
elena ce face oare???o fi fost la beta???

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

Publicitate

loading...

#1716 2011-06-10 11:58:37

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

onu am facut un ceai ca nu prea iau pastile de fel. am cirese si un kiwi..poate pe la 15-16 plec acasa. pana atunci mai stau cu ochiul pe voi

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1717 2011-06-10 11:58:53

pokemon
Diamond member

sonia, daca simti ca mai ai de spus, spune...ti-am zis, eu nu ma supar, doar ca ma doare...dar daca spui, stiu sa nu mai repet greseala si sa nu mai deranjez.

#1718 2011-06-10 11:59:26

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

disperat vai cat e ceasul si voi ma tineti de vorba  disperat am fugit la paine sper sa mai gasesc

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1719 2011-06-10 12:02:32

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

poke,nu ma deranjezi deloc.voiam sa te intreb de fapt cu ce ai suferit tu vizavi de copil ,pt ca facusi comparatia cu omu si canceru?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1720 2011-06-10 12:06:37

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Neata frumoaselor!  puss

Almi puss  par  nu fi tristuta, gaseste grizonatul o solutie si pentru voi  wink  sa ai o zi usoara plina de vesti bune pup sora mea mutanta puss

Angel puss  par esti bine, nu? spor la treaba!

Diri puss  sa faci si PAI , poate nu e nimic...dar parca prea merg mana-n mana mutatiile astea neutral
vad ca ne inmultim sad  cat despre restul  forgetit

Soniuc puss  par  imi pare rau ca ai iar dureri de spate...ti-ar trebui niste exercitii de kineto  cesafac

Deea, Poke, Onutza, green puss

Maya puss  par  hai nu-ti fie frica sa mergi sa faci analizele , tin pumnii!  goodluck

Far puss  va inveselesc sa nu care cumva sa ajungeti la butoi chicot
aluatul de strudel il fac asa:
Ingrediente:
-2 galbenusuri
-400g faina alba
-100 ml apa minerala
-200 ml iaurt gras
-un praf de sare
Pentru impachetat :un pachet de unt pentru impachetat +30 grame de faina

se amesteca ingredientele , pana obtinem un aluat neted ca de paine, pe care il impartim in doua.
intre timp, untul  lasat la temperatura se amesteca cu faina. se intinde prima foaie, nu prea subtire, se unge cu untul amestecat cu faina si se fac cate 2  taieturi pe laterale, apoi se pliaza catre mijloc incepand cu colturile. cand am terminat punem aluatul intr-o folie si il dam la frigider pentru 15 minute. procedam la fel si restul de aluat ramas. asta-i tot...sper ca ai inteles cum ti-am explicat chicot

uite aici o reteta mai simpla http://forum.anticonceptionale.ro/t3102 … agini.html
eu inca nu am incercat-o

si  goodluck  sa fie outul norocos

Mada: reteta de tort cu blat de cacao si mouse de ciocolata

?    Pentru 1 blat:
?    4 oua
?    2 linguri de ulei
?    4 linguri de zahar
?    4 linguri de faina
?    1 praf de sare
?    1 lingurita praf de copt
?    2 linguri cacao
?    Pentru mouse-ul de ciocolata amaruie:
?    1 ciocolata amaruie
?    200ml frisca lichida
?    1 lingurita gelatina inmuiata in apa rece
?    Pentru mouse-ul de ciocolata alba:
?    1 ciocolata alba
?    200ml frisca lichida
?    1 lingurita gelatina inmuiata in apa rece
?    Pentru glazura:
?    1 ciocolata amaruie
?    50 g unt
?    50 ml frisca
?    1 lingura coniac/lichior/rom
Blaturi:
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,impreuna cu zaharul si praful de sare.
Galbenusurile le amestecam cu uleiul,ca la maioneza si le adaugam peste albusuri.
Faina o amestecam cu praful de copt si cacaoa si o punem peste compozitia de oua.
Turnam in forma tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 25-30 minute.
Se fac 2 blaturi.
Mousse ciocolata amaruie:Topim ciocolata impreuna cu 100 ml de frisca.Cand s-a racorit punem gelatina si omogenizam.Restul de frisca o batem bine si adaugam peste ciocolata.
Mousse ciocolata alba:Se procedeaza intocmai ca la mousse-ul de cioco amaruie. wink
Glazura:Topim ciocolata impreuna cu celelalte ingrediente si lasam sa se raceasca.
Blatul l-am taiat in doua si intre ele am pus mousse-ul de ciocolata alba.Pe deasupra am pus un strat de mousse de cioco amaruie si am dat la frigider sa se intareasca.Am acoperit cu glazura si am ornat cu frisca.

Asta este reteta fara fructe si iese asa: http://forum.anticonceptionale.ro/t3362 … agini.html
Daca vrei poti insiropa un pic si blatul  wink si sa-l ornezi cu frisca.

In loc de mouss-ul de cioco alba poti folosi mouss-ul de fructe.

Mousse 2 de fructe  ( poti incerca cu orice fruct )
300 g capsuni
4 linguri de zahar ( puneti in functie de cat de dulci sunt)
100 g ciocolata alba
500 ml frisca
15 g gelatina
zdrobim fructele cu zahar , ii lasam sa stea 10-15 minute , apoi mixam bine. Separat dizolvam gelatina in putina apa rece. Punem cratita cu piure-ul de fructe la foc mic, lasam sa dea cateva clocote (vreo 4 minute) , stingem focul, adaugam gelatina, amestecam bine si apoi adaugam ciocolata alba rupta bucatele. Amestecam si lasam sa se raceasca. cand este aproape rece, adaugam lingura cu lingura frisca batuta. Mixam bine si gata si cu al 2-lea mousse.

Angel, Sonia  puss  par  da, cu treaba  butter  cred ca am inceput sa scriu mesajul asta acum 2 ore  lol

.

#1721 2011-06-10 12:09:48

pokemon
Diamond member

sonia, crezi ca daca eu am asteptat 3 luni sa vina bebe nu am suferit?
treci prin aceleasi stari indiferent ca esti in prima luna de cand incerci sau ai 5 ani de cand astepti. da, pt cazul al doilea se aduna mult mai multe, insa suferinta este aceeasi cand vezi rosu. si daca mai ai norocul sa fii un om cum am fost eu, care mi-am dorit copil de cand ma stiu si salivam pe strada la fiecare graviduta pe care o vedeam, si care ma lipesc de toti copii pe care ii intalnesc si isi imagineaza cum va fi si viata lor dupa ce va aparea un copil, fiecare luna de asteptare inseamna mult.
dar, este o chestie de perceptie daca tu consideri ca faptul ca astepti 5 ani, un an, sau o luna nu inseamna aceleasi vise, sperante, dezamagiri...
si ca sa inteleaga toate fetele, nu spun ca durerea nu este mai mare atunci cand te chinui cu tratamente si consultatii si treci prin clipe imposibil de grele, dar este acelasi sentiment si daca nu incerci ani de zile...

wow, mika! ce greu pare de facut ala cu mousee smile eu raman la protocale big_smile sa ai spor in treaba!

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-06-10 12:11:03)

#1722 2011-06-10 12:16:25

far_away
Hero member

mikule puss multumesc pt reteta si pt urari puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1723 2011-06-10 12:21:02

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Mika, saru'mana mult pentru reteta, sper sa fiu capabila sa o fac puss

Poke, nu vreau sa te superi pe mine, eu chiar evit sa ma bag in discutii.
Sunt de acord cu tine pana la un punct. Crede-ma ca nu exista comparatie intre dezamagirea pe care o ai cand vezi rosu dupa 2-6 luni de incercari si dezamagirea pe care o simti dupa primele 6 luni sau chiar 1 an.
Este infinit mai mare....crede-ma puss been there, done that wink
eu ma bucur foarte mult ca nu a trebuit sa afli durerea asta si imi doresc ca toate femeile care isi doresc sa devina mame, sa devina fara chin si asteptare puss

far puss te inteleg...stii asta puss

#1724 2011-06-10 12:22:10

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

m-ati corupt sa intru la retete in imagini  bang  bang  .. oricum de cateva zile numai la bounty ala de casa imi sta gandul  drool  drool

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1725 2011-06-10 12:22:51

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata frumoaselor  puss  puss  puss  puss  puss
Almi, ma intristez cand citesc de voi... important ca acum, toate treburile astea sunt rezolvabile, indiferent cat dureaza, rezultatul este pe masura  al9leacer  al9leacer  al9leacer Sa dea DD sa ajungeti la acest rezultat cat mai repede rugaciune
Mika, acum nici aici nu mai pot intra ca balesc de zici ca sunt la intrecere cu fii-miu  drool
Fetele mele frumoase, ce putem face oare sa dispara butoaiele astea in care se cade din cand in cand...  supa Si eu ma numar printre aceia care sustin ca tare psihica influenteaza venirea lui bebe mic, dar , pe de alte parte, inteleg 100% dezamagirile si frustrarile fiecareia , sentimente pe care nu prea le putem controla, din pacate...

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1726 2011-06-10 12:23:50

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

pokemon a scris:

si ca sa inteleaga toate fetele, nu spun ca durerea nu este mai mare atunci cand te chinui cu tratamente si consultatii si treci prin clipe imposibil de grele, dar este acelasi sentiment si daca nu incerci ani de zile...

Poke tu sti ca eu te iubesc, si stiu ca si tu vrei bine fetelor de aici
Dar , cum intotdeauna exista un dar..... la sentimentele pe care tu le-ai avut in 3 luni de incercari, incearca sa le inmultesti cu 10 cel putin, sa vezi cat de mult se intensifica durerea, plus dupa ce afli rezultatul mai adauga si sentimentul de neputiinta care il ai dupa ce descoperi ca pentru tine a avea un copil pe cale naturala e imposibil , si ca de cele mai multe ori fericire depinde daca ai sau nu bani

sunt batuta in cap  dumbom
Mika am uitat sa te pup, uite acum dublu puss puss

Cocof puss puss

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-10 12:25:40)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1727 2011-06-10 12:25:15

far_away
Hero member

multumesc mada puss
stiu ca ma intelegi si incerc sa-mi revin...dar poate ziua de azi va ramane totusi o zi proasta pt mine sad

subscrui la ce a zis angel, dar vreau sa adaug ceva....durerea, tristetea si supararea e mult mai mare si mai puternica daca la tot sirul asta de luni mai adaugi si o sarcina pierduta... supa un bebe care totusi, a existat, a fost acolo in burtica......e enorm de greu si nu oricine poate intelege supa .... nu vreau sa ma plang sau sa va fie mila...sunt multe fete pe aici care au trecut prin asta si stiu cat de imposibil e sa uiti asa ceva supa
sa nu te superi poke pt ca stiu ca esti alaturi de noi si ca ne sustii si stii ca te iubim puss dar trebuie sa ne intelegi... supa

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-10 12:32:01)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1728 2011-06-10 12:29:48

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

angel_sweety a scris:

pokemon a scris:

Poke tu sti ca eu te iubesc, si stiu ca si tu vrei bine fetelor de aici
Dar , cum intotdeauna exista un dar..... la sentimentele pe care tu le-ai avut in 3 luni de incercari, incearca sa le inmultesti cu 10 cel putin, sa vezi cat de mult se intensifica durerea, plus dupa ce afli rezultatul mai adauga si sentimentul de neputiinta care il ai dupa ce descoperi ca pentru tine a avea un copil pe cale naturala e imposibil , si ca de cele mai multe ori fericire depinde daca ai sau nu bani

ah, doamne, sentimentul de neputinta....ma termina, ma simt ca si cum nu as fi buna de nimic, ca si cum as fi pe lumea asta fara niciun rost...
si cand mai ai si un sot acasa perfect sanatos si mare iubitor de copii incepi sa te gandesti ce mare greseala a facut cand te-a luat de nevasta...ca poate ar fi trebuit sa-si gaseasca o femeie normala, capabila sa faca copii.....vai, poke, nici nu stii......
na, ca s-a dus dracu perioada mea de optimism....mi-am adus aminte cat doare desi am zis ca o perioada nu ma mai gandesc.... supa

#1729 2011-06-10 12:33:16

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

mika puss puss multumesc , sper si eu sa fie bine desi parca vad ca primesc si eu vesti mutante sad

green puss sa te simti mai bine

angel puss ai luat painita ?

cocof puss puss

far si mada puss puss puss nici nu va inchipuiti cat de bine ma regasesc in cuvintele voastre , aceeasi durere constanta o am si eu , aceeasi neputinta si vinovatie ..incerc sa ignor dar seara , cand ma bag in pat apar gandurile ca vreau ca nu vreau ...

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-06-10 12:36:10)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.