homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49-93

#1749 2011-06-10 13:24:31

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49

Almi puss tu sti ca imi esti draga, dar eu pun biciul pe tine , ce e cu ultima parte a mesajului, pai a zis cineva ca iti plangi de mila? dar oare celelate fete cand vorbesc de problemele lor isi plang de mila?
daca nu va mai spune nici o suferinta sau bucurie aici , atunci pentru ce mai e deschis topicul asta?
eu de cand sunt aici am invatat asa : aici se invata din suferinta si bucuria celorlalti, si din sfaturile pe care le primesti , se plange pe umarul unui prieten atunci cand simti nevoia si se bucura alaturi de acelasi prieten pentru o veste buna

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1750 2011-06-10 13:24:55

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

angel, tu n-ai chef de munca, eu de invatat! smile a sunat telef si am mai venit sa vad ce ati mai scris.
almi, felicitari pt rezultatele de la scoala!
ai spus mai sus ca ai premonitii si simtit unele lucruri. si stiu si eu cand spuneai ca tu vei ajunge la fiv...din pacate ai avut dreptate, dar vreau sa iti amintesc si ca spuneai ca dupa fiv vei avea 2 bebelaci! si, desi nu imi doream ca prima parte a premonitiei tale sa se adevereasca, iti doresc ca a doua sa devina realitate puss

cat despre ce am spus, nu scoateti din context ca normal ca se intelege altceva. nu m-am contrazis, am spus doar ca e normal ca dupa ce treci prin probleme de sanatate, bani, si tot ce aduc cu ele aceste probleme, durerea e alta si e mai mare. cand ziceam ca e acelasi sentiment me referam la dezamagiri, tristeti, butoaie...asta vroiam sa spun.
si am repetat in mai multe randuri....eu nu contabilizam fiecare cat a suferit, dar parerea mea  e ca daca cineva macar a ajuns sa isi doreasca si o singura clipa sa aiba copil, acea femeie poate intelege durerea cuiva care nu reuseste... ( si, repet, a 100 a oara ca am spus asta, pt ca am fost 'acuzata' ca eu nu stiu ce inseamna suferinta de a dori un copil)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1751 2011-06-10 13:26:15

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

Mika, Almi, diri, georgi puss si cred ca suntem norocoase ca va avem alaturi kram ... restul cuvintelor parca nu mai sunt de folos

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1752 2011-06-10 13:29:28

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

eu ma duc in oglinda sa imi dau 2 palme si sa ma apuc de treaba, nu stiu insa de va functiona  rotfl

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1753 2011-06-10 13:29:47

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

angel puss ai dreptate.. dar eu știu de ce am subliniat ce am subliniat smile e ceva preventiv

poke smile eu am scos fraza care mie nu mi s-a părut ok.. fiecare speranță pierdută e cumplită.. DAR nimic nu se compară cu ce ți-am scris mai sus puss
eu am ?nchis subiectul ăsta..

far puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-06-10 13:30:24)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#1754 2011-06-10 13:36:34

far_away
Hero member

angel...probabil bebele tau o sa le simta mai bine decat tine (pe cele 2 palme) rotfl deci, gaseste alta metoda rotfl

LE: oare unde sunteti toate  spranceana  spranceana  spranceana  ?????

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-10 14:06:39)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1755 2011-06-10 14:08:27

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

far eu sunt aici smile ?ncep să citesc despre mutații

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#1756 2011-06-10 14:10:25

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Buna fete dragi  par  par  par
Eu voi incepe prin a spune ca nu mi-am imaginat vreodata ca pot exista asa emotii de tristete si bucurii pe forumuri, intr-o lume virtuala, cu lume din diferite parti ale pamintului.
Eu va citesc din umbra cam din februarie, sunt mult prea incarcata la serviciu ca sa ma pot si eu incadra in ritmul vostru si sa pot tine pasul cu voi, da sta forumul in permanenta deschis si mai mereu dau refresh sa vad ce ati mai postat. Sunt zile cind rid cu pofta de discutiile voastre morcovoase  chicot  sunt zile cind aflu multe lucruri utile, dar azi a fost o zi cind am plins citind forumul. Mi-au dat lacrimile la ce a postat Maya...si apoi si la restul fete care si-au zis azi of-ul. Eu sunt doar la 3 luni de incercari, si imi dau seama cit sufera restul cu ani de incercari si nereusite - eu va doresc tuturor sa nu va pierdeti speranta, sa tindeti mereu la ce va doriti si sa vedeti ca va veni marea zi pentru fiecare.
Mi-ati intrat azi in suflet asa de tare ca fetele de alaturi tot ma intreaba ce e cu mine de sunt as atrista si cu ochii uzi  smile  Le-as fi dat linkul la forumul asta dar sunt rusoiace - si cam greu stau ele cu romana smile
Eu va sarut si va imbratisez pe toate  par  par  par
Eu seara inainte de somn, mai iau telefonul sa va citesc (ca ma stradui sa nu prea stau in fata calculatorului de acasa) si sotul mereu imi zice: iar cu fetele tale dragi de pe forum?  chicot
Capul sus si cit mai mult optimism, v-am pupat  par  puss  puss  puss

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#1757 2011-06-10 14:12:14

far_away
Hero member

almi puss sa ai spor
eu ma uit la stiri si ma minunez de ce vor astia sa faca: sa imparta tara in 8 judete lol

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1758 2011-06-10 14:13:26

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Am incercat sa stau departe de acest subiect ... dar totusi o sa imi exprim si eu parerea, fara a fi partinitoare, chiar nu vreau sa fiu in nicio tabara .
Suferinta exista indiferent de perioada de incercare , DAR cand vezi ca timpul trece si bebe nu vine ai acel sentiment de neputinta si nerabdare, mai ales cand cei din jur iti tot zic cand ai de gand sa faci copil... E greu .. mie mi-a fost, dar sunt convinsa ca ceea ce am simtit eu, care eram sanatoasa si cu o spermograma mai mult decat ok, NU SE COMPARA cu ceea ce simt fetele care STIU ca au o problema, mai mult sau mai putin grava si cele care nu stiu ce au dar se gandesc ca ar putea, ca doar incerca de mai bine de un an.
Suferinta exista si mai tarziu cand bebe va veni, nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu si nera (si poate si alte burtici) cand am aflat rezultatele la triplu test ... daca cititi la mamici e suferinta si acolo sa stii ca al tau copil are o problema si ceea ce faci tu sa-l ajuti nu e suficient ...
Important e CUM trecem peste aceste probleme ... cu fruntea sus sau le lasam  sa ne doboare... e greu pentru fiecare in parte .. fiecare isi constientizeaza suferinta intr-un anumit fel si cred ca nu ar trebui sa acuzam pe nimeni pentru ceea ce simte ...  cineva care are bebe vede altfel lucrurile, nu inseamna ca a uitat peste ce a trecut sau cum era inainte, are o gandire mai matura si tinde sa dea sfaturi, pentru binele celorlati, pentru sca a vazut cum este mai bine, DAR  aceeiasi persoana daca ar fi iarasi aspiranta, sau s-ar pune in situatia anterioara nu stiu daca ar acepta acele sfaturi ...
Depinde foarte mult de fiecare persoana in parte si fiecare are trairile ei ... noi suntem aici sa ne incurajam si sa ne ajutam ... fiecare ia ce vrea si sfaturile celorlalte, nimeni nu este obligat sa creada sau sa faca ca ceilalti... eu nu o uit cum, in decembrie cand eram intr-o situatie asemanatoare soniei, fetele m-au scos din butoi si mi-au redat speranta ...

sper ca nu am suparat pe nimeni, nu m-am referit la nimeni, am vrut doar sa imi exprim parerea ...
eu  mai stau pe forum pana azi la 5, apoi plec din buc si mai intru duminica seara sau luni, daca mi s-a rezolvat cu netul acasa, daca nu tocmai marti ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1759 2011-06-10 14:15:59

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

far, da...ca cica daca o impart sunt judetele mai bogate lol sunt mai bogate ca sunt oameni mai multi, nu ca s-ar intampla nu stiu ce...si mai ziceau de accesarea mai suoara de fonduri europene...ma rog!
alintush, ne bucuram cand ne scrii puss da, noi trecem prin fel si fel de stari si intr*adevar, multa lume nu isi poate imagina ca poti sa legi, realmente, prietenii pe un forum.
eu, in timp ce invatam, mi-am dat seama ca as face comanda de mancare lol si nu am stat pe ganduri! da' sa nu ma spuneti la colocatari, ca e posibil sa se supere wink

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1760 2011-06-10 14:18:09

far_away
Hero member

cmin+bebe puss
poke puss  drink

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-10 14:21:46)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1761 2011-06-10 14:19:29

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

cmin puss sa ai un weekend frumos puss

eu am stat ultima juma de ora pe forum pe la retete  drool  drool  drool
duminica la mine e zi de gateala. vreau sa fac tort pt iubi meu, sa fac pateu de casa si sa vad ce aperitive mai fac si ma gandeam si la o praji cu capsuni
sper sa ma tin de cuvant big_smile

alintush, bine-ai indraznit sa scrii tongue puss

#1762 2011-06-10 14:20:36

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

mai fetele dar alirox ce mai face? mi se pare mie sau nu a mai intrat?
mada multumesc ... sa speram ca o sa fie bine, am auzit ca cam ploua ...
far  puss

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-06-10 14:21:14)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1763 2011-06-10 14:25:16

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

am revenit big_smile , parca s-au mai linistit telefoanele

puss puss puss puss fetelor care au mai intrat

mika puss puss puss puss puss puss puss puss

almisorul meu drag puss puss puss puss puss puss puss puss multa putere si sanatate puss puss puss puss si sanatate familiei, din ce am inteles eu cineva din familia ta nu se simte bine , sper sa nu fi inteles gresit , oricum stii ca te iubesc si te admir puss puss puss puss

cmin si bebe puss puss puss

tatiana puss puss

eu am primit o veste buna , sunt si eu libera luni happy happy

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-06-10 14:28:57)

#1764 2011-06-10 14:29:03

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

bravo, mayya wink
ma bucur pt tine puss

#1765 2011-06-10 14:29:06

far_away
Hero member

maya, sa stii ca ma bucur ca o sa ai o zi libera puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1766 2011-06-10 14:31:39

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

nici nu stiti cat ma bucur , am timp sa ma pregatesc sufleteste pentru ziua de marti cesafac

alintoush e tatiana nu? eu am salutat-o pe ea, dupa avatar ..

#1767 2011-06-10 14:42:12

far_away
Hero member

maya, eu nu stiu daca e aceeasi persoana big_smile
alintoush , multu pt gandurile tale si pt ca esti alaturi de noi chiar si din umbra...iti doresc sa ramai repede gravi si sa te bucuri din plin de minunile acelei perioade. puss
ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne saluti...asta e doar inceputul chicot in general fetele care intra si ne saluta se cam molipsesc puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.