homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49-92

#1730 2011-06-10 12:34:58

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-49

am editat mai sus  neutral
mada, te inteleg si de asta mai cad si eu din cand in cand in vestitul butoi supa
cocof....puss si imi pare rau ca ai gasit p'aici atata tristete supa cred ca o parte din vina o am eu supa ....scuze fete ca v-am intristat cu amintirile mele  supa
maya, eu iti tin pumnii si sper sa primesti niste rezultate bune si sa nu ai nimic puss goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-10 12:37:42)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1731 2011-06-10 12:36:34

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Parfumel sunt multe de adaugat la ceea ce am insirat eu acolo dar nu am vrut sa ma intind , cat despre sarcina pierduta, iti spun eu cum e cu durerea, ca dupa 10 ani inca ma scol in cosmar si plang
si imi e frica de mor pentru bebele din burtica care il am acum , dar totodata ii multumesc zilnic lu dumnezeu ca mi l-a dat

Mayya puss am gasit spre norocul meu , si am dat sio comanda la farmacie pentru crema sotului

Mada puss in viata ta sa nu iti mai pui intrebarea daca sotul tau merita o femeie fara probleme, eu cred ca de el ar citi ce ai scris s-ar supara enorm , tu pentru el esti femeia perfecta, iar faptul ca luptati impreuna pentru un sufletel va apropie si mai mult

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-06-10 12:38:49)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1732 2011-06-10 12:39:52

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

far puss tristetea o avem fiecare .. nu ai nici o vina ..cateodata e suficient un cuvant si totul iese la suprafata ..oricat am incerca noi sa ascundem tristetea

off cred ca mai mult vremea asta e de vina..

fetelor ne-am racorit putin, ne-am spus oful fiecare , avem si noi nevoie sa ne descarcam de tristea acumulata

dar gata ne stergem lacrimile si mergem mai departe

promiteti ?? puss puss puss puss

#1733 2011-06-10 12:40:06

far_away
Hero member

angelus puss nu am vrut sa te intristez si sa-ti amintesti acele clipa supa dar am simtit nevoia sa complectez...
sunt absolut sigura ca si la 80 de ani in sufletul meu/ nostru tot va exista locul ala liber..pt acel bebel grater
va pup si cred ca ar fi mai bine sa ies ca sa nu va transmit si mai mult starea mea sad

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1734 2011-06-10 12:40:07

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

dragelor, am recunoscut ca este mult mai greu atunci cand treci prin situatii numai de tine stiute si cunoscute, pentru ca, in fond si la urma urmei fiecare traieste in modul ei si la intensitati diferite, suferinta.

acum haideti sa nu contorizam cat sufera fiecare pentru ca e imposibil asa ceva. ideea era doar ca, si noi care avem un bebe in burtica acum, cunoastem suferintele de a nu ramane insarcinate atunci cand ne dorim.
si eu, chiar daca am ramas destul de repede, am suferit si am plans, am fost dezamagita...si mi se pare dureros sa vina cineva din afara sa imi spuna 'cu un bebe in burtica si fara sa astepti e mai usor sa vorbesti'...ca si cum: tu nu ai dreptul sa vii sa spui ca ai suferit...

far, mada...atat cat pot va inteleg suferinta. am spus ca e normal ca atunci cand ai mai multe probleme si treci printr-o multime de lovituri sa iti fie mai greu, dar sonia contesta intr-un fel sau altul faptul ca eu am suferit. asta am vrut eu sa ii spun, ca suferinta poate exista si in prima luna de incercari, nu numai dupa X luni sau ani...
si imi aduc aminte ca exact aceleasi reprosuri i-au fost aduse si anei atunci cand venea si spunea cum a fost in luna in care a ramas ea. ca era pozitiva, ca spera, ca se gandea la bine...si i s-a spus si ei ca e usor sa vb dupa ce ramai si ca uiti suferinta prin care ai trecut. iar ea a suferit cu adevarat, la cealalta sarcina si nici nu a ramas imediat dupa....deci ei chiar i s-au spus pe nedrept aceste lucruri...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#1735 2011-06-10 12:43:28

angel_sweety
Platinum member

Poke normal ca ai suferit mai mult sau mai putin, dar e suferinta

oricum ia vedeti voi ce a scris Mayya, gata , stergeti lacrimile, si mergeti mai departe, viata e frumoasa, maine incepe week-endul iar eu va pup dulce pe toate, nu suport sa va vad triste  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1736 2011-06-10 12:46:59

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

asa e, hai gata cu lacrimile, suntem niste femei frumoase si puternice si toate vom deveni mame minunate intr-o zi, intr-un fel sau altul

#1737 2011-06-10 12:48:05

pokemon
Diamond member

si eu ma simt  vinovata ca am deschis cutia asta a pandorei...
imi pare rau ca v-am trezit tuturor amintiri, chiar nu asta era scopul....
puss

#1738 2011-06-10 12:48:56

far_away
Hero member

poke, sper sa nu ma intelegi gresit sad eu nu ti-am reprosat nimic
ai fost alaturi de noi si ai vazut cam prin ce am trecut fiecare, ai sperat ca vei ramane la fel cum speram si noi luna de luna, ai suferit la fel ca noi atunci cand au aparut uratii si eu sunt extrem de fericita pt tine ca ai reusit sa ramai dupa doar cateva luni puss
tu nu ai nici o vina pt discutiile de azi, pt suferinta noastra, sa nu te superi nici pe sonia, s-au acumulat multe si azi a fost ziua in care fiecare si-a zis oful...mai avem nevoie de astfel de momente... kram noi doar discutam, nu ne certam puss

LE: poke, pt mine nu tu ai trezit amintirile....azi e una din zilele care in fiecare an probabil imi vor provoca tristete... cesafac

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-10 12:52:39)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1739 2011-06-10 12:51:03

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mikule par  ce faci azi? puss

poke,durerea,da ,e mult mai mare cu fiecare luna care trece.atat zic.iar ana,chiar a suferit.

fete,eu plec la scoala.va pup,o zi calda wave  puss

faruc,ofu meu e permanent.oricum nu mai conteaza forgetit

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-06-10 12:52:09)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1740 2011-06-10 12:55:48

pokemon
Diamond member

far puss exact cum ai spus si cum am spus mai devreme. sa ma supar chiar nu am de ce, dar ca pe fiecare dintre noi, m-a durut acea replica.
ca asa, doar fetele cu cea mai mare 'experienta' (imi pare rau, dar nu am stiut cum altfel sa ma exprim) de aici ar avea dreptul sa spuna ca sufera. pentru ca ele incearca de 5 ani si o fata care incearca 'doar' de un an si jumatate si nu sufera cat ele. dar asta nu inseamna nici ca nu sufera deloc, sau mai mult sau mai putin...eu doar atat am vrut sa punctez...

#1741 2011-06-10 12:58:39

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

poke, angel, far , mada , sonia , mika , almi, georgy, dirida  si restul frumoaselor mele puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss

sonia puss o zi frumoasa sai ai si tu puss puss puss

eu ies fetelor, ca vad ca se aglomereaza treaba si nu vreau sa dispar iar  fara sa zic nimic

cum am timp va mai citesc puss

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-06-10 13:04:18)

#1742 2011-06-10 13:00:36

far_away
Hero member

poke, sper din tot sufletul ca nu te-ai suparat puss
nici eu nu am o experienta stufoasa dar totusi am suferit si o fac in continuare...stiu ca discutiile pot merge la infinit, dar de aia suntem aici sa discutam, sa ne sprijinim si sa ne incurajam.....iar azi, am nevoie de sprijinul si de incurajarea voastra supa

maya, sonia, si eu va pup puss si va doresc o zi usoara kram

Ultima oara a fost editat de far_away (2011-06-10 13:03:32)

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#1743 2011-06-10 13:02:43

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

sonia o zi usoara puss
mayya, la treaba cu tine tongue puss
poke, far puss puss

#1744 2011-06-10 13:04:31

pokemon
Diamond member

sonia si maya, spor la lucru!
si eu ma duc sa mai citesc ceva...sunt un pic happy ca a reusit iubi sa plece cu tirul de gresie de la bucuresti. acum sper doar sa fi fost oamenii de acolo de la depozit corecti, sa nu lipseasca ceva. ca la atatea sute de mp de gresie, pusa in cutii si pe paleti te pot fura oricand...
uite de asta nu imi place mie roamania. in tarile civilizate, pun pariu ca nici nu le-ar trece prin cap asa ceva.
ca si eiri am stat cu morcovul in fund, cand cei la care am dat comanda de canapea si ne dadusera intai pretul de 4.600 de lei, apoi 5.200 ne-au sunat sa ne spuna ca....preturile erau fata tva.adica in loc de 5.200 de lei, aveam de plata vreo 6.500... dif considerabila...
asta dupa ce platisem avans 3.000 de lei si azi trebuia ridicata. noroc ca iubi a stiut cum sa ii ia si i-a si amenintat un pic cu opc si au zis ca asta e....ramane pretul de 5.200, ca lasa ei de la ei si etc.....

#1745 2011-06-10 13:06:09

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

supa  supa  supa  supa

suferinta ??  nu vreau sa fie nimeni in situatia in care afla ca pentru a avea bebele mult dorit solutia este doar FIV ...o ultima sansa si asta  cu un procent de reusita de maxim 30%  supa  supa  supa

merg sa-mi termin treaba

.

#1746 2011-06-10 13:08:11

pokemon
Diamond member

mika puss

#1747 2011-06-10 13:11:12

angel_sweety
Platinum member

Mika puss mai bine fugi la treaba , prefer sa stiu ca esti ocupata decat sa te intristezi citind pe aici, m-am intristat eu dar barem voi

Mayya , Sonia  wave o zi usoara sa aveti

Poke spor la invatat

la mine s-a dus naibi tot cheful de treaba  forgetit

#1748 2011-06-10 13:13:55

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

am revenit de la școală.. se pare că voi avea media cea mai mare din clasă..

să răspund la ce am mai citit..

9.06.2011 (continuare):

poke puss

mucoasa a scris:

almi  puss  pe cand intrii

puss

mayya06 a scris:

almi trombon trombon sper ca esti bine , iti dau pupici in avans puss puss puss puss puss puss

puss măi ce să zic.. nu am avut timp să conștientizez prea tare situația ?n care suntem (la proiectul bebe) pentru că primirea rezultatelor s-a suprapus cu alte probleme prin care suntem nevoiți să trecem.. momentan sunt ok.. va fi mai greu c?nd va trebui să anunțăm părinții sad

far_away a scris:

Almi pusspusspusspuss pt cand vei intra si iti doresc sa se rezolve toate problemele iar Dr sa fie deschisi si sa-si faca treaba asa cum trebuie rugaciune

puss mulțumesc pentru ?ncurajări

mikado a scris:

Almi  puss  puss  puss  puss  hai, spune ceva  trombon

puss dragele de voi.. m-ați tot strigat și ieri și alaltăieri... eu alaltăieri am deschis laptopul doar să văd analizele.. de-aia m-a văzut și angel online..

bunea georgeta a scris:

Almi puss  puss

puss puss

who is that luciana??

mikado a scris:

Almiiiii!  trombon  trombon  trombon

puss puss puss

angel_sweety a scris:

Almi gata zau, mie mi s-a facut rau dor de tine , chiar asa nici un semn macar ?

puss puss puss

elena.plahatca a scris:

Almi, iti doresc sa treaca perioada critica prin care treci puss puss

puss mulțumesc frumos.. scuze că nu ți-am răspuns ieri.. am avut grijă să răspund altora care nici nu s-au obosit să răspundă spranceana ?n fine.. forgetit

bunea georgeta a scris:

uffff Almi puss  puss

puss

mikado a scris:

Almi sad  trebuie sa existe solutii  rugaciune

momentan ?ncepem ?ncet să sperăm.. am scăpat de drumuri, e tata acasă acum, aleargă el.. eu mă simt epuizată..

sonia30 a scris:

almisor,sunt cu sufletul alaturi de tine kram  rugaciune

mulțumesc puss

angel_sweety a scris:

Almi puss ce faci iubita , ce ti s-a intamplat asa grav , sa dea domnu sa rezolvi sa nu mai fi asa suparata puss puss puss

puss mie nu.. mai grav de ce mi-a ieșit la analize nu ar avea ce să mi se ?nt?mple... c?t despre rezolvarea problemelor, dacă ar depinde de mine, erau de mult rezolvate.. sănătatea e ceva ce depinde de Dumnezeu iar mie mi-e peste puteri să vindec persoana ?n cauză..

Onutza23 a scris:

almi sigur exista o solutie, iti doresc rabdare sa o gasesti! kram

am răspuns lui angel.. acea soluție despre care spui e singura de fapt ?n cazul de față: să mă rog să fie bine.. lucru pe care de altfel ?l fac..

angel_sweety a scris:

Almi puss te pup dulce, sa va ajute dumnezeu si sa reusiti sa aveti si voi puiutul vostru , cuvintele sunt cam de prisos acum , noi suntem aici alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie si vrei sa vorbesti cu noi

puss mulțumesc frumos kram

dirida a scris:

Almi, draga, offf, asa rau imi pare ca ni te-ai alaturat in club. Si eu ca tine MTHFR A si C hetero, si n-am facut PAI. Tb sa o fac si eu neaparat ca am vazut de prea multe ori combinatia MTHFR cu PAI, deobicei cam merg impreuna. Daca as fi avut atunci pe cineva care sa ma sfatuiasca cum sa ma apuc de analizele astea, insa nu a fost asa, eu si Smart am inceput primele investigatiile. Si m-am apucat sa le fac pe absolut toate, iar de PAI n-am mai avut 3 mil atunci, iar acu ca sa le fac la synevo(singuruil loc unde se fac la noi) tb sa am hartie de aia completata ca se trimit in Germania. O sa vad cum fac si tb sa fac si aceasta analiza neaparat, macar stiu una si buna. oricum si la 2 MTHFR hetero, fac cat una homo si cam e necesar clexane.
Oricum PAI homo e scarboasa tare. Nu cred ca reuseai sa tii vreo sarcina daca ramaneai insarcinata pana la urma. F bine ca le-ai descoperit la timp.

Sper din suflet sa se mai imbunatateasca spermoghrama, imi pare rau de rez, e chiar mai grav decat al meu sad. Te pup  puss

puss din păcate am avut o presimțire cu FIV-ul ăsta de c?nd povestea geo.. și chiar am zis ceva de genul ăsta la un moment dat (cum că probabil voi ajunge și eu la asta) iar geo m-a certat.. eu sunt mai ciudată așa.. am unele presimțiri, emoții, stări (?n general) care ?mi ?prevestesc? că ceva nu este ?n regulă..
o să ?ncep să mă interesez, să citesc, să sap c?t pot ca să aflu c?t mai multe despre mutațiile astea.. din păcate le am dar habar nu am ce ?nseamnă (știu doar că nu e bine să le am sub nicio formă și că nu pot ține o sarcină fără tratament)
- despre spermogramă.. ciudat este că nu mi-e teamă.. sunt optimistă ... om vedea ce spun cei 3 medici luna viitoare..

dea_dea a scris:

Almi kram imi pare tare rau de ce ti se intampla! Sunt fara cuvinte,si analizele......sper din tot sufletul meu sa se rezolve si sa iti ti si tu in barate bebele mult visat! Tu esti optimista de fel......sper sa nu te dai batuta si sa incerci in continuare oricare ar fi rezultatul.....pana la urma trebuie sa rasara soarele si pe strada ta! puss

puss din păcate mutațiilor nu ai ce să le faci.. le ai sau nu, pur și simplu.. dar dacă le ai și vrei copii, e bine să știi că le ai ca să poți duce o sarcină.. nu cred că place cuiva să piardă sarcini una după alta..

sonia30 a scris:

almisor puss spor la scoala azi!si ma rogca ziua ta sa fie mai buna,cu un pic de soare! puss multumesc de cafeluta

puss norii sunt acolo, se vede soarele ?n spatele lor.. sper să se arate ?n ?ntregime sau măcar jumate c?t mai repede..

pokemon a scris:

almi si diri cesafac mi se rupe sufletul cand citesc prin ce trebuie sa treceti....imi doresc sa spun ceva care sa va ajute, dar nu am ce...doar sa va gasiti puterea sa depasiti toate obstacolele si sa va tineti bebicii in brate, cat mai repede puss puss

puss eu una momentan nu conștientizez prin ce trec.. dar c?nd voi conștientiza sper să am puterea să trec cu bine peste ?dăr?marea? psihică..

mayya06 a scris:

almi puss puss puss puss  supa offf mutatiile astea, nu am cuvinte ..dar sunt alaturi de voi si ma rog sa gasiti rezolvare la problemele astea care parca nu se mai termina ..asa cum am mai spus de multe mi se pare nedrept  supa
multa putere va doresc la amandoi si oricand ai nevoie de o vorba buna suntem aici pentru tine puss puss puss puss 
rugaciune sa-si intoarca Dumnezeu privirea catre voi si va ajute sa aveti sufletelul vostru puss puss

puss mulțumesc mult kram

far_away a scris:

almisor  supa imi pare rau pt situatia prin care sunteti nevoiti sa treceti... rugaciune sa se rezolve totul si sa vii repede la noi mai vesela si mai optimista  goodluck ....te pup si sa stii ca sunt alaturi de tine  kram

mulțumesc frumos puss

madalyna7 a scris:

Almi, draga mea, imi pare rau ca treci prin asa ceva  supa ma rog sa fie totul bine pentru voi si sa vi se indeplineasca visul puss

puss mulțumesc de ?ncurajări kram

Onutza23 a scris:

almi puss spor la scoala, sa te intorci repede acasa. o zi cat mai buna!

puss

dea_dea a scris:

Si un mare,mare puss pt Almi!

puss

mikado a scris:

Almi puss  par  nu fi tristuta, gaseste grizonatul o solutie si pentru voi  wink  sa ai o zi usoara plina de vesti bune pup sora mea mutanta puss

puss puss ce tare sună ?mutantă? lol parcă suntem extraterrestre rotfl
- sunt sigură că vor fi soluții.. am ?ncredere ?n dr Albu..

cocof a scris:

Neata frumoaselor  puss  puss  puss  puss  puss
Almi, ma intristez cand citesc de voi... important ca acum, toate treburile astea sunt rezolvabile, indiferent cat dureaza, rezultatul este pe masura  al9leacer  al9leacer  al9leacer Sa dea DD sa ajungeti la acest rezultat cat mai repede rugaciune

Fetele mele frumoase, ce putem face oare sa dispara butoaiele astea in care se cade din cand in cand...  supa Si eu ma numar printre aceia care sustin ca tare psihica influenteaza venirea lui bebe mic, dar , pe de alte parte, inteleg 100% dezamagirile si frustrarile fiecareia , sentimente pe care nu prea le putem controla, din pacate...

puss nu doresc nimănui să treacă prin șocul aflării unor rezultate care efectiv nu mai țin de a-ți controla emoțiile.. e cumplită senzația unei găleți cu gheață care-ți cade-n cap.. asta a fost ce-am simțit eu acum 2 zile.. am simțit că cineva m-a legat la ochi, mi-a turnat o găleată cu gheață-n cap, m-a dus undeva, m-a ?nv?rtit ?n loc p?nă la epuizare apoi m-a pus ?ntr-o răscruce și m-a lăsat acolo singură.. simt că sunt ?ntr-o lume necunoscută mie.. total diferită de ceea ce am trăit p?nă acum.. e cumplit să afli după un an jumate de ?ncercări că nu poți face copii pe cale naturală, că dacă ai fi reușit clar nu puteai să duci sarcina.. e cumplit să ții ?n tine situația ?n care ești atunci c?nd lumea te ?ntreabă ?c?nd faceți și voi un copil? la bătr?nețe??? sau ?ți spune ?lasă că să vezi, vei răm?ne gravidă repede? ... din păcate asta e realitatea.. uite așa ți-am argumentat și motivele pentru care acele butoaie nu pot dispărea..

pokemon a scris:

si ca sa inteleaga toate fetele, nu spun ca durerea nu este mai mare atunci cand te chinui cu tratamente si consultatii si treci prin clipe imposibil de grele, dar este acelasi sentiment si daca nu incerci ani de zile...

tu știi că ?n multe privințe sunt de acord cu tine, ?n unele nu, dar e normal..
legat de ce ai scris, eu una ?nțeleg că te contrazici.. nu spui că durerea nu este mai mare, dar este același sentiment (adică aceeași durere) eu asta ?nțeleg.. te contrazic.. am trecut prin durerea și dezamăgirea de a vedea roșu și după 1 lună, și după 2, și după 3, și după 6 luni, și după un an ... dar nu se compară cu:
1. diagnostic de OLIGOASTENOTERATOZOOSPERMIE
2. mutații genetice:
- mutația 677 C>T prezentă ?n stare heterozigotă
- mutația 1298 A>T prezentă ?n stare heterozigotă
- mutația genei PAI-1 => mutația 675 4G prezentă ?n stare homozigotă (despre asta știu că dacă o ai nu se poate implanta embrionul ?n caz că se prinde)
?ți spun cu m?na pe inimă că sentimentele de dezamăgire din primele luni de ?ncercări sunt mult departe de ceea ce simți c?nd ai astfel de diagnostice.. și eu mi-am dorit copil de c?nd mă știu, sunt ?n aceeași situație cu tine din punctul ăsta de vedere.. mulțumește-i lui Dumnezeu (sau acelei puteri ?n care crezi tu) că nu ai ajuns să treci prin ce trec eu, prin ce trece mika și prin ce trece dirida (le-am numit doar pe ele că de aici sunt singurele care sunt ?n aceeași oală cu mine)

Am terminat ?n sf?rșit ce aveam de citit.. și vreau să subliniez un lucru și să fie clar TUTUROR.. tot ce am scris legat de starea ?n care sunt acum, NU am scris să trezesc milă, nici să-mi pl?ngă cineva de milă, ci pentru că pur și simplu am fost ?ntrebată.. aș fi putut să nu răspund și să spun că mă abțin, dar am decis s-o fac și pentru ca fetele care au probleme asemănătoare cu ale mele să știe ce au de făcut...

mulțumesc tuturor celor care m-au ?ncurajat și mi-au fost alături puss puss puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-06-10 13:18:05)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.