Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 7-159
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici- 7
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Neatza! Multumesc pentru raspunsuri fetelor!M-am crizat ca, sincer, nu ma asteptam la cm, mai ales ca alaptez si am lapte la greu. Sper sa nu influenteze cm laptele...Fetita s-a potolit, mai rau a facut inainte sa se instaleze cm, asa ca teoria ta, katami, s-ar putea sa aiba baza reala. Blue, Crissy, voi cu ce va alinati durerile in perioada cm?/Intreb sa stiu ca acum nu ma doare, inca e burta amortita, probabil, dar sigur vor veni si durerile.. Imi vine sa plang, va spun drept. Nu ma asteptam sa apara asa devreme....Si am atatea pe cap, numai asta imi lipsea. Ma uit la statistica, ce norocoasa sunt!Doar in rare cazuri se instaleaza cm peste alaptat asa devreme, eu sunt unul....
Le:katami, emotionanta poveste....da de gandit!
Ultima oara a fost editat de razu (2011-07-21 09:53:43)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- czuky
- Hero member
- De la: timisoara, mosnita noua
- Inregistrat: 2010-03-11
- Site
neata
flow ce aiurea nu stiu ce tot au cu rusinea asta daca copilu sub 2 ani papa tztza.sau peste
Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010 Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu. 26+ <3
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
neata
razu, ibuprofenul e ok in alaptare si paracetamolul. Dap, si eu la fel de norocoasa sunt ca tine - lohii 6 saptamani, 2 sapt pauza, apoi menstra
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- razu
- Hero member
Blue, multumesc frumos!Ce noroc pe noi!!!Acum ma astept sa tina mult cm, vad ca e destul de abundent. Mi-e o ciuda...si fiica-mea a inceput iar sa planga...biata de ea!
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
doamne andreea ..... esti si tu obosita, nu te mai gandi la toate alea ... ia fata si fugiti afara !
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- mirik
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-17
Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Razu, eu l-am intb pe dr dak e normal sa-mi vina cm cat alaptez si a zis ca sunt f multe cazuri, nu e nik neobisnuit, asa ca stai linistita. E f bine ca-ti vine mult ; sa stii ca la mine nu au mai fost dureri asa mari... se schimba situatia dupa ce nasti; eu, inainte sa raman prima data aveam un sg remediu pt dureri - sticla de plastic cu apa fiarta pusa pe burta pana faceam basici; aveam niste dureri groaznice, asemenatoare contractiilor de la dilatatie 6. La mine algocalmin, paracetamol si alte din astea nu au avut niciun efect...
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
saluti
flower, f bine ai facut cu pauza, tre sa prind curaj sa fac si eu asta, ca nu se mai poate
razu, poate ai bafta si nu-i cm adevarat
miri
andreea cred ca e vreo gena paranoica, si eu o am, stii? desi n-am niciun motiv, deseor imi trece prin cap idiotenia asta... Doamne fereste
ally, sa stii ca la aia cu centrul de geutate avea ceva dreptate... adica normal ca nu i se schimba COPILULI centrul de greutate, dar, intr-adevar, de la ham invata sa mearga aplecati in fata. oricumm, asta nu justifica bagarea aia in seama care e la voi acolo
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- Nody
- Full member
- Inregistrat: 2006-06-25
buna mamici, poate ma puteti sfatui si pe mine ca sunt la inceput.... 1. bb a facut iritatie in jurul gatului din cauza caldurii si transpiratiei...cred....aveti idee cu ce pot sa ii dau? 2. eu nu am suficient lapte...si la fiecare masa ii dau mai intai san cat am apoi ii fac un biberon cu lapte nan, acum bea max 100ml...stiti cumva daca tre sa ii dau si apa sau ceai baby calm?pt ca am auzit ca numai daca bea exclusiv san are apa suficienta... 3.cand incep colicile si ce solutii aveti? 4. cam cat ar trebui sa doarma din 24ore bb acum la 2 saptamani? al meu sta foarte mult treaz, adoarme greu si se trezeste repede, cam la o ora, rar doarme trei ore legate.. 5. azi a inceput sa planga si fara sa ii fie foame, s-a trezit din somn plangand la o ora dupa ce a mancat un biberon si parca se scremea....oare sa se fi constipat de la baby calm care contine si menta sau sa fie colici? deocamdata nelamuririle astea le am....daca puteti sa imi dati parerile vostre.... va pup...
bb1- baietel 4 ani bb2 - baietel 31 +
- razu
- Hero member
Crissy, multumesc! Deci s ama linistesc ca nu oi fi eu buricul pamantului de mi-a venit asa repede....Lasand gluma la o parte, eu chiar nu voiam sa vina!!!Acum nu am dureri, dar cine stie ce ma asteapta! Si sa ma bucur ca e mult?De ce?De ce e bine asa? Kata, multumesc! Si eu sper sa nu fie cm...dar de unde imi dau seama?Baznuiesc ca astept s atreaca o luna, nu?
LE:Nody, iti spun DOAR din experienta mea si din ce mi-au spus fetele, nu e regula generala: 1. Pentru transpiratie nu prea ai ce face, tine zona uscata. Asta scria si katami zilele trecute. 3. Nu mai stiu ordinea intrebarilor, ca editez....Colicii nu trebuie sa apara obligatoriu, dar e posibil. Daca plange si da din picioruse, cam seamana a colici. Mie mi-a folosit alinan picaturi si bonisan. 2. Eu stiu ca se administreaza ceai copiilor care sunt hraniti cu lp, uneori si celor alaptati la san in zilele extrem de secetoase. Informatia o am de la pediatru. Dar stii cum e...fiecare spune ceva!Eu nu am folosit baby calm, ci baby drink, asta nu are menta. E normal sa fie scremete din partea lui bebe, nu neaparat sa fie constipat, ci pentru ca forteaza irganismul sa eleimine, pana se obisnuieste, nu stiu cum sa explic. Fetita mea plangea dimineata un timp pana elimina primul scaun. Se regleaza functiile in timp.
Ultima oara a fost editat de razu (2011-07-21 12:30:14)
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
1. Eu personal, nu i-am dat cu nimic... Ea oricum le va face cat e cald afara... 2. Chiar si laptele formula contine 80% apa, adica cea pe care o folosesti la preparare, parerea mea este ca nu ar avea nevoie de alte lichide... Mai asteapta sa vezi ce zic si fetele... 3. Depinde de bebe: la noi au inceput pe la 5-6 saptamani iar intr-o luna am scapat de ele, solutii la mine au fost Bonnisan, Sab Simplex si comprese calde pe burtica, dar si aici depinde tot de bebe ce isi face la el efectul. 4. Ei isi fac programul singurei, nu e o lege nici aici, si a mea la o luna statea treaza mult ziua dar dormea bine noaptea... 5. Posibil sa fie colici, daca e burtica tare, isi strange piciorusele la piept si plansetul e de durere adica ca un tipat care incepe cat de cat brusc...Sa ai grija sa ii scoti aerul, stiu ca acum ca e mic iese mai greu aerul dar incearca, poate de aia s-a trezit plangand, poate nu ii place in patutul lui, dormi cu el in pat sau cu burtica pe pieptul tau...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Nody a scris:buna mamici, poate ma puteti sfatui si pe mine ca sunt la inceput.... 1. bb a facut iritatie in jurul gatului din cauza caldurii si transpiratiei...cred....aveti idee cu ce pot sa ii dau? 2. eu nu am suficient lapte...si la fiecare masa ii dau mai intai san cat am apoi ii fac un biberon cu lapte nan, acum bea max 100ml...stiti cumva daca tre sa ii dau si apa sau ceai baby calm?pt ca am auzit ca numai daca bea exclusiv san are apa suficienta... 3.cand incep colicile si ce solutii aveti? 4. cam cat ar trebui sa doarma din 24ore bb acum la 2 saptamani? al meu sta foarte mult treaz, adoarme greu si se trezeste repede, cam la o ora, rar doarme trei ore legate.. 5. azi a inceput sa planga si fara sa ii fie foame, s-a trezit din somn plangand la o ora dupa ce a mancat un biberon si parca se scremea....oare sa se fi constipat de la baby calm care contine si menta sau sa fie colici? deocamdata nelamuririle astea le am....daca puteti sa imi dati parerile vostre.... va pup...
1. cu nimic, asa fac toti, daca il dai cu antialergice (ata recomanda dr) poti face mult mai rau, iti spun ca patita 2. de unde stii ca n-ai lapte suficient? eu nu cred asa ceva, mai ales ca ai nascut natural si da, daca ii dai biberon stiu ca tre sa ii dai si apa (eu m-as orienta spre o aap plata de tip izvolul alb/humana pt bebelusi daca-ti permiti, pt ca apa fiarta strica echilibrul sarurilor din corp) 3. cica dupa 3 sapt, dar la unii si mai repede. iei pe rand produsele de pe paita, inepand cu cele natrale (bonnisan, alinan, gripe water, colief) 4. depinde de bb. statul asta treaz mie-mi suna a colici. asta daca n-a fot asa din primul mom de viata... caz in care asa e el 5. colici, zic eu
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|