homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sondaj

#1 2011-06-13 20:14:14

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

sondaj

Vreau sa ma apuc de o mica afacere, vanzarea de produse eco facute in casa. Deja am facut multe pentru mine, le-am testat pe mine si pe familia mea.

Insa vreau sa fac un sondaj printre voi ca sa stiu daca merita sa investesc in afacerea asta.

Asa ca va rog sa imi spuneti parerea voastra smile
1. ati cumpara asemenea produse?
2. ati fi tentate sa incercati asa ceva, stiind ca sunt facute 100% natural? desigur asta poate fi si o problema, ca nu se stie exact ce contin, neincrederea etc

Pot sa fie mai multe intrebari, fiecare este invitat sa isi spuna parerea, in bine, in rau.

Produsele sunt facute in casa, doar cu uleiuri cosmetice si ca arome sunt folosite uleiurile esentiale si plante din casa mea (rozmarin, menta, levantica crescute la ghiveci sau in gradina socrilor mei etc)

Pot oricand supune la teste, daca cineva doreste, produsele.

Exista crema de fata, de corp, seruri de fata, sapunuri aromate, saruri de baie, tot ce tine de igiena si ingrijirea corporala, fiecare adaptate stilurilor de piele si ten.
Se pot face si la cerere, de exemplu acum am cerere pentru crema anticelulita. Deci nu exista o lista fixa de produse.

Astept parerile voastre. In functie de ele poate incep ceva al meu smile

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#2 2011-06-13 20:16:49

daenarys
Vizitator

Re: sondaj

1.da
2.da
cora,problema este ca o sa dureze ceva pana cand o sa iti iasa si ceva banuti.la inceput probabil o sa trebuiasca sa bagi bani in igrediente si probabil o sa iesi pe minus.
in mine s-ar putea sa gasesti o clienta big_smile smile

#3 2011-06-13 20:19:40

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Pai...ca sa iti raspund la ambele intrebari:da,as cumpara de la o persoana in care am incredere. Si probabil as cumpara si dintr-un magazin.

Si eu iti sunt o viitoare clienta  happy

Ultima oara a fost editat de Biannca (2011-06-13 20:20:18)

#4 2011-06-13 20:19:50

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Eu zic ca ar fi o investitie buna  tummenupp  Probabil penttru inceput sa faci la comanda. Sau vrei sa deschizi un magazin ceva ? Ma gandesc ca daca incepi facand cui iti cere , iti faci un prestigiu, clinenti, poate vinzi si pe net, iar apoi treci la un magazin.
Pe mine m-ar interesa retetele big_smile lol

#5 2011-06-13 21:02:50

coraline
Addicted member

mersi mult fetelor ca mi-ati raspuns big_smile daca va vin intrebari in cap, nelamuriri sau motive pentru care nu a-ti cumpara va rog sa spuneti big_smile tot ce va trece prin minte vreau sa stiu, inclusiv preturi care vi s-ar parea ok.

as vrea initial sa fac un magazinas online pe care sa il promovez, vand la cunoscuti, prieteni, cine are incredere sa ia pe net si ma extind usor usor daca merge.
intr-adevar initial voi baga ceva bani in ingrediente, desi multe am pe acasa, stiu sa fac uleiuri din plante pe care le am deja plantate, deci ma descurc cumva. stiu ca initial voi iesi pe minus, dar trebuie sa incep cumva nu? smile ca orice afacere va merge putin mai greu la inceput mai ales ca lumea e reticenta, neincrezatoare, va crede ca sigur nu sunt eco 100%. de aceea m-as supune si testelor de laborator.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-13 21:05:41)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#6 2011-06-13 21:07:59

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

cora iti zic eu ca daca vei avea cerere mare  ( bine vb de cazul in care vei avea sa zic 500 de creme pe zi) va tb sa fie industrializat si nu vor mai fi eco wink

Sa nu te astepti sa te salut!

#7 2011-06-13 21:09:36

coraline
Addicted member

mama 500 de creme pe zi rotfl rotfl nici nu visez la atata, macar 5 pe luna sa am rotfl daca o sa ajung sa am cerere atat de mare, mai vedem, imi fac eu griji pentru asta cand voi ajunge acolo lol

#8 2011-06-13 21:18:38

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da, le-as folosi teoretic, dar practic ... imi amintesc ca mi-ai raspuns tu la un topic pe tema asta ca trebuie tinute in frigider si daca e asa, pt mine asta e un dezavantaj pt ca sunt comoda din fire si nu as cumpara niciun produs cosmetic dupa care sa trebuiasca sa ma duc de fiecare data in bucatarie.

Daca se pot tine pe etajerele din baie fara sa se strice, da, le-as incerca.
Sau, daca as avea loc, poate mi-as lua un frigider de ala mic-mic de tinut in baie special pt ele.

A, si inca ceva - da te rog sa nu o iei personal  wink  - ar trebui sa am incredere ca tot procedeul de fabricare si ambalare e perfect steril.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-06-13 21:20:16)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#9 2011-06-13 21:23:42

coraline
Addicted member

se tin in frigider daca le folosesti greu, daca intr-o luna doua le termini le poti tine in bucatarie. cel putin asa am citit eu.
eu am un balsam de buze de o luna si inca este perfect, desi il tin in geanta si pe caldurile astea...ar fi trebuit sa fie bye bye. intr-adevar inca nu am testat valabilitatea lor, eu asa am citit, insa daca dureaza mai mult va voi spune cand se vor strica ale mele lol
serul de fata il am de 3 saptamani si inca e bine sanatos in baie. sper sa apuc sa trec si termenele de valabilitate la fiecare produs.
sapunul insa e de cursa lunga tongue lol

meersi mult kath big_smile

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-13 21:24:08)

#10 2011-06-13 21:40:44

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

si eu as cumpara big_smile

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#11 2011-06-13 21:47:56

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Cora,intrebare:pretul cosmeticelor le vei face in functie de investitia care ai facut-o tu,sau te orientezi pe piata cosmeticelor?

#12 2011-06-13 22:09:37

coraline
Addicted member

in functie de piata cosmeticelor. daca pretul pe piata este de 10 lei sapunul, nu am sa bag eu 20 de lei, ca sa imi scot investitia. sau am sa fixez pretul sub cel al pietei pentru inceput, ca sa vada lumea daca se impaca cu produsele sau nu.

daca sunteti curioase va pot pune cateva poze, ca sa vedeti  cam ce am facut pana acum (cele care ma aveti pe fb le stiti deja tongue )

#13 2011-06-13 22:17:59

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Cora, nu mi-ai lasat mailul pe fbk sad.. Cand ai tu timp, sa imi dai mail, sau macar da-mi mailul tau sa iti trimit retetele mele big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#14 2011-06-13 22:18:35

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu sunt curioaa cu aia anticelulitica. multa lume nu e multumita de nimic din ce e pe piata, asta ce contine astefel incat sa ne corupa sa o cumparam?

#15 2011-06-13 22:20:52

QueenOfRoses
Moderator

am facut eu un ulei anticelulitic saptamana trecuta, si pana acum se vad efectele big_smile

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#16 2011-06-13 22:21:40

coraline
Addicted member

queen am fost plecata de vineri pana ieri seara, promit ca scriu si iti trimit tongue

jennifer, mi s-a cerut dar inca nu am facut si sincer nici nu cred ca voi avea cum sa o fac nustiu pentru simplul motiv ca eu chiar nu cred ca in cremele anticelulita, sunt convinsa ca nu s-a inventat maclavaisul pe care ti-l ungi pe picioare si sa te trezesti cu piele de fotomodel. dar na, voi incerca, in cel mai rau caz am o crema de corp lol

iar pentru restul, fiecare gandeste pentru el daca merita sau nu. nu incerc sa conving pe nimeni ca sunt cele mai bune sau ca sunt superioare altora, cine vrea ceva bio (ca tot e moda anti parabeni, anti conservanti etc) si are incredere, poate sa incerce.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-06-13 22:22:06)

#17 2011-06-13 22:21:46

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

fetelor n-aveti nevoie si de un chimist? lol

Sa nu te astepti sa te salut!

#18 2011-06-13 22:25:15

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

cora stii ca eu te sustin 100% si sunt prima clienta
imi astept balsamul de buze sa stii tongue

#19 2011-06-13 22:26:03

QueenOfRoses
Moderator

Ieeei hjarta Abia astept big_smile..
Cand imi dai mailul, iti scriu cum am facut eu uleiul ala. Cum am zis, mie mi-a mers big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.