homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-76

#1426 2011-08-27 13:00:42

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

buna mamici si burtici pusspuss

poke si bebe pusspuss mai usurel cu munca, te obosesti prea tare. legat de fetele care te-au ajutat, nimeni nu-ti face curatenie asa cum faci tu. e greu ca la tine e casa mare, daca m-ao ajuta Dumnezeu sa ma mut vreau sa fac singura tot, macar daca nu-mi place sa stiu ca e munca mea si atat am putut. bine ca a dat un semn ala cu mobila
ce frumos ca bebe al tau misca asa des, abia astept sa-l simt si eu pe bebitza
goodluck marti la eco
ajuta-ma cu niste linkuri unde gasesc haine pt femei insarcinate, dar elegante. sunt disperata ca nu gasesc rochie pt nunta. am vrut sa o cos si mi-au cerut 750 lei pe o rochie simpla

cmin si bebe pusspuss pana la urma sper sa fie ok si sa poti naste natural. iti doresc sa fie bine bebe, asta conteaza cel mai mult!

smart si bebe pusspuss imi pare rau ca leucocitele tot rau au iesit. dar nu mai citi atata pe net ca doar te sperii, sigur nu e nimic grav, stai linistita
ce frumos ca aveti atatea hainute pt bebe. eu i-am luat botosei, sosete si o mingiuta. ah si nasa i-a dat 2 pampersi, sa aiba timp sotul sa invete sa-l schimbe chicot. abia astept sa-i cumparam si noi lucrusoare. ah, nasa mi-a zis ca daca vreau imi da patutul ei ca e nou, e de la chicco si e cu telecomanda, il leagana, ii canta. si ham, cosulet si nu mai stiu cate... nu stiu ce sa fac, sa accept sau sa-i aleg eu ce-mi place...

ada si bebe pusspuss are dreptate poke, bebe nu are cum sa-ti apese pe stomac la doar 12 sapt

far puss te asteptam oricand aici

diri  goodluck sa te muti aici peste o luna puss

any puss si pt tine e un loc rezervat la burtici

angel si bebe pusspuss, ana si bebe pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-27 13:01:35)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1427 2011-08-27 13:37:17

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Multummesc fetelor de incurajari puss

Onu frumos din partea nasei tale ca-ti ofera patutul. Nici noi n-am luat hainute pana la 22 sapt si atunci numai un costumas. O sa aveti destul timp sa umpleti si voi destule sertare si cu ce cumparati si cu ce primiti .

Noi am fost la doc si mi-a pus la intrebari de la laptele supt de la mama pana in zilele noastre. Si uite asa am mentionat eu un detaliu care nu mi s-a parut f important pana acum si anune ca nu trece zi fara sa stranut. Si asa zice ea ca putem vb si de o alergie... Oricum mi-a mai dat niste analize de facut (de vreo 4 mil forgetit ) macar om gasi vreo cauza. Mi-a zis si ea ca sa stau linistita ca nu se pune pb de leucemie. Om trai si-om vedea ce-o mai fi.

Multumim inca odata pt gandurile bune kram

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1428 2011-08-27 14:13:52

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

smart, ma bucur din suflet ca te-ai mai linistit! (asa sper,da?) puss
onu, stiu ca muncesc, dar...credeti-ma nu are cine sa faca! si dupa cum v-am zis, am incercat sa aduc ajutoare si in final am ramas si cu banii dati si a trebuit sa frec tot eu. nu va inchipuiti ca eu chiar nu car nimic, nu ridic greutati, nici macar o galetusa cu 5 kg de apa. atata tot ca trebuie frecat, de urcat pe scaun urca mai mult mami si stat in genunchi sa curatam gresia... iau pauze, ma mai intind 10 minute si o iau de la capat.
ce sa fac...si credeti-ma ca m-am saturat de apr. 5 luni de zile sa stau cu hainele in geamantan si sa umblu imbracata in 3 rochii si o pereche de colanti. nu mai avem rabdare, abia asteptam sa  ne mutam in casuta noastra hjarta
onu, eu nu prea am vazut nimic deosebit in cautarile mele de pe net, in afara de asos.com hjarta .din Ro. http://www.hainedegravida.ro/jspv2/hdg_elegante.jsp de aici imi place rochita aia aurie si cea de-a doua, neagra.
dar in oras nu poti gasi de-a gata ceva gen baby-doll?
si eu am o nunta pe 10 sept si sper sa ma mai incapa rochita de la cununie chicot daca nu, si-a luat cumnata o rochita gri, baby-doll in care sigur incap angel

referitor la lucrusoarele pt bebe, eu as accepta patutul si cosuletul... e scumput un pat din ala care leagana si daca il iei de la cineva de incredere, chiar scutesti niste banuti buni. si doar pui pe el o lenjerie, iar bebeii sunt curati...nu e ca si cum ar fi dormit un mos de 80 de ani pe o saltea si tu o iei sa pui copilutul pe ea. mai bine ii cumperi lui bebe altceva ce ii trebuie nustiu
uite, eu vreau neaparat sa ii cumpar lui bebe cadita cu suport inalt. unii ar zice ca e fita, dar te cocosezi aplecat, cu cada pusa pe scaune sau pe pat, cum am vazut la lume. plus ca nu mai faci deranj. noi o sa o punem in baie la bebe si decat o umpli de la chiuveta, ii dai drumul la apa pe furtun. nu mai umbli toata casa cu oale, ligheane, etc... umple cadita, goleste cadita....
eu voi lua de la cumnata carutul, patut care e din ala tarc (nu vreau din lemn) si pompa de muls, sper sterilizator si incalzitor de biberoane si normal, hainute smile
ne rugasera si nasii sa ne dea patutul lor, dar am zis ca avem deja. hainute tot asa, vom primi si de la baieteii lor ca unul are 3 ani si celalalt 2 jumate. si ei chiar au numai lucruri de calitate.
ce sa spun...eu am mai scris. nu sunt zgarcita si nu astept pomana de la altii ca sa imi cresc copilul. cu siguranta si noi ii vom cumpara multe, eu d-abia astept. deja mi-am facut lista cu ce m-am mai informat ca sa nu uit ce produse am considerat eu ca sunt necesare. dar cum hainele se poarta cca 2-3 luni de un copilas, ar fi pacat sa nu profitam.macar acum cand e mic-mic si trebuie schimbat de nnn+1 ori pe zi de body-uri si bluze.

hai ca m-am intins. in final, fiecare face cum crede...e adevarat ca bucuria de a cumpara lucruri copilului tau e imensa hjarta dar avem o viata inainte sa cumparam si cum nu ne dau banii afara pe usa, acceptam si second wink

in alta ordine de idei lol am fost si am cumparat chestiute pt casa hjarta am cheltuit iar o gramada de bani...si cand ii dai asa cheta, parca par si mai multi rotfl dar am luat galerii din alea metalice hjarta , 6 (4 rosii, 2 crem) scaune si masa, perne, accesorii pt bai -valeu, cat de scumpe au fost astea...la naiba, suportii de hartie igienic 50 ron, aia de prosoape 80... cesafac si erau si mai scumpe. amluat ferro, ca am avut si la ap din astea si s-au comportat ok. si...de ce imi e mie cel mai drag hjarta am luat saltea si covor pt camera lui razvanel chicot e cu niste zebre si are toaaaaaate culorile pe el hjarta
ochisem si o perdea faina pt camera baiatului, pt razvanel nimic ca sunt pretentioasa lol
ah, si am luat si pt camera noastra niste covorase din alea mici, cu fir de matase prin ele hjarta si flocoase... chicot

acus chiar am terminat rotfl2

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1429 2011-08-27 14:32:14

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

poke cate ati reusit sa luati  chicot
razvenel e baby boy-ul vostru sau e baiatul sotului?

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1430 2011-08-27 14:33:08

Onutza23
Insomniac member

smart ma bucur ca te-a mai linistit doctorita. sper cu analizele astea sa descoperi cauza leucocitelor marite, poate chiar e vorba de o alergie ceva si asa se explica totul puss

poke puss rochita aurie vreau sa mi-o comand eu, numai ca m-am masurat in bust si am 87, iar s e pt 90-98 cm. mi-e cam teama, dar ma gandesc ca pana la nunta mai iau in proportii si o sa-i fac cu o sapt inainte mici modificari. ma gandesc serios sa o comand, dupa ce m-au socat cei de la white lady cu rochia lor de 750 lei(facuta dupa modelul asteia aurii)
legat de patut, cel al nasei e nou, bebe a stat o noapte in el. salteaua arata impecabil, mi l-a si aratat. acum l-a impachetat si asteapta sa-l accept, ca ea nu mai face copii (are 2 si cel mai mic face peste o luna 2 ani). o sa mai vb cu sotul, pe de o parte mi-ar placea sa-i cumpar lucruri care sa fie ale lui, pe de alta parte cum ai zis si tu, pot sa-i mai iau multe alte lucruir de care are nevoie. si eu as accepta lucruri purtate de un alt bebe, cu conditia sa arate bine. nu sunt fitoasa si desi imi place sa-i cumpar, am o viata inainte sa-i iau de toate
felicitari pt noile achizitii, multi bani dar si multe lucruri, sa le folositi cu placere. si noi ne gandim cu groaza cu ce vom face apartamentul, adica ne ajuta ai mei, dar ar trebui sa ne ajute pana la mutat si nu pot sa profit asa. iar noi cu salariile noastre de 22 mil cumulate, din ce sa mai punem si deoparte? asta e, om vedea ce-o face, daca nu stam in chirie ca e convenabil deocamdata...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#1431 2011-08-27 15:12:50

pokemon
Diamond member

cmin, razvanel e baby-boy-ul nostru, dragos e cel mare big_smile
onu, gand la gand cu bucurie cu rochita aia smile eu zic sa o iei, cand e nunta?
mai cresc si taticile pana atunci si bagi un sutien mai buretos si gata smile
in ceea ce priveste hainutele, normal ca alegem si noi ce e in stare buna. ca n-o sa imbracam copii in zdrente. eu am de gand sa le accept pe ale nasilor (de fapt, abia le astept) pt ca au numai de la mother care, carter's, h$m, etc...nu sunt fitoasa, insa am vazut diferenta si in ceea ce priveste calitatea dar si designul angel
bine, mie nu pre imi plac hainutele alea de copii. imi plac copii, si mai ales baieteii cu camasute si pantalonasi casual hjarta
apropo de asta, tre' sa merg la shopping ca se apropie motul finutei big_smile sa vedem ce gasesc frumos pt ea chicot
si cred ca cu acea ocazie o sa cumpar si ceva colanti pt mine ca gata cu blugii smile am incercat azi si nu a mai intrat burtica. adica, intra cand stau in picioare, dar daca ma asez e groaznic.
azi o sa fac poze, dar am cam crescut big_smile ma admir in toate geamurile rotfl

of, onu...asa-i cu banii astia. si eu sper sa mai punem ceva de-o parte, dar nu stiu daca reusim. din banii de nunta am bagat si in casa (desi nu vroiam, asta e), 1000 E sunt celulele stem, cam inca 1000 ce s-o mai duce la nastere...si cam astia sunt. as zice saru'mana daca ne-ar mai ramane inca 1000 pt zile negre.
si mai dam drumul si la birou, mai trebuie bagati bani si acolo ...sper macar de la anu' sa nu mai ducem bani de-acasa ca anul asta sigur nu scapam.

ah, ca tot vb de bani...stiti cumva unde trebuie sa vorbesc pt indemnizatie?
adica la mine lucruri stau cam in felul urmator. in oct incep anul 3 (adica ultimul) de fac., dar as vrea sa vb cu gineco sa imi dea adeverinta de sarcina cu risc sa inghet anul. am citit legea pe net si zice ca daca amani anul din motive medicale poti primi indemnizatia. doar ca eu tot de prin oct. o sa ma angajez, iar la nastere voi avea doar 3 luni de cotizatii, deci nu pot lua indemnizatie in baza angajarii, as vrea sa o iau ca si studenta. ma gandesc ca mi-as trece pe cartea de munca contract part-time de 2-3 ore ca sa nu avem probleme cu vreun control de la itm.
si din febr-martie, va cam trebui sa ma intorc la lucru si as vrea sa iau prima aia de 500 de lei pe care o da statul mamelor care se intorc la job.
stiti cumva vreuna cum ar trebui sa fac in situatia asta?se poate asa cum vreau eu?
sau e prea complicat asa si mai bine las anul scolar sa curga, iau cei 600 de lei si gata. daca m-as angaja abia dupa nastere, la 2 luni ale copilului as mai putea beneficia de cei 500 de lei de la stat?
ooof! macar o idee sa imi dati sa imi spuneti si mie pe la ce oficiu trebuie sa intreb de astea. desi...la cat de acre sunt cucoanele alea, ma astept sa ma lamureasca....neam!

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-27 15:22:51)

#1432 2011-08-27 15:33:34

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

poke, eu te-as sfatui a NU ingheti anul, crede-ma, dupa nastere iti va fi MUUULT mai greu, daca poti face un semestru cat esti gravida, e FOARTE binevenit. si eventual ingheti doar sem 2, pe baza de cerere cum ca esti proaspat mommy.
si iarasi... EU nu vad prea bine intorsul la munca  in febr, cand tu nasti in ian... nu te supara pe mine, dar iti faci, cel putin dupa parerea mea, prea multe planuri inainte... de care e posibil sa te poti tine, dar e posibil sa nu....
de indemnizatie vorbesti abia DUPA CE SE NASTE BABY (mai exact dupa ce iesi din post natal). te sa te interesezi in orasul tau, la noi e o "directie de asistenta comunitara" ce tine de primarie unde se depun dosarele...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1433 2011-08-27 15:47:44

pokemon
Diamond member

kata, oricum in sesiunea din primul semestru nu o sa pot merge, pentru ca incepe cam pe 15 ian. adica atunci cand eu tre' sa nasc. d-aia ma gandeam sa inghet tot anul.
iar despre intorsul la job, va trebui. pt ca e treaba noastra, am bagat deja cateva mii de euro in acel birou si iubi nu se poate descurca singur. asa ca nu o fi febr, dar din martie sigur tre' sa ma intorc.
intreb cam cum sa procedeaza in situatiile date pt ca nu vreau sa fac vreo prostie si sa ma trezesc ca nu pot lua niciun ban ca indemnizatie.
deci sa sun la primarie si sa intreb acolo cine se ocupa cu dosarele pt indemnizatie?

#1434 2011-08-27 15:52:42

katami
Platinum member

am fost fix in situatia ta cu fac... si-mi mentin sfatul smile dup-aia va fi tooot mai greu

daca e job de acasa, al vostru, atunci da, merge smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1435 2011-08-27 15:57:09

pokemon
Diamond member

o sa intreb si la secretariat, dar imi e teama ca daca nu ma prezint in sesiunea de iarna si inghet sem 2, sa nu ma lase repetenta. si atunci prefer mai bine sa inghet tot anul si il reiau peste 1 an sau 2. oricum, nu stiu la ce imi va ajuta diploma asta,dar daca tot am facut 2 ani oi mai face eu inca 1.
nu e job de acasa. va fi cu program cam de la 8 la 14

#1436 2011-08-27 17:29:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

poke,cel mai bine este sa mergi la secretariat sa intrebi.fiecare facultate cu sistemul ei diablo stiu,de tot raha***

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1437 2011-08-27 17:52:36

pokemon
Diamond member

o sa merg si la facultate sa intreb, dar intai tre' sa ma interesez la primarie ce directie se ocupa cu dosarele astea ca sa stiu ce fac.
onu, am mai agsit ceva dragut http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?ca … p;pr=71402 si poti sa obtii si o reducere de 20 de lei...deci chiar ieftinica smile
asta e mai scurta, dar mie imi plac asa deci http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?ca … p;pr=51709

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-27 17:56:16)

#1438 2011-08-27 18:37:21

bebela_ta
New member
Inregistrat: 2007-10-22

Ciao fetele!

Va citesc de putin timp si avand in vedere ca vreau cat mai rpd un bebic vroiam sa va cer un sfat pana voi merge la dr.
Cu cat timp inainte ar trebui sa renunt la anticonceptionale pentru a ramane gravida? am tot auzit pareri ..dar impartite...

Va pup

Mamica de Carla

#1439 2011-08-27 19:41:45

pokemon
Diamond member

buna bebela!
iti doresc sa ramai cat de repede graviduta!
parerea mea, care am luat si eu ac. e ca ele se elimina dupa primul ciclu fara pastile, deci teoretic poti incerca.
acum ca unii doc zic ca 3 luni, altii 6, ba auzisem si de 1 an pauza dupa ac. nu cred. pt ca ele se elimina din organism imediat dupa ce nu le mai iei.
eu am ramas a treia luna fara ac smile

citisem ca din sapt 20 bebeii incep sa auda, asa ca i-am pus la puiut muzuca de pe youtube. vreau sa spun ca imediat cum a inceput muzica a inceput si el sa se agite smile o sa mai incerc, nu stiu daca a fost coincidenta sau i-a placut 'daca vesel se traieste' chicot

#1440 2011-08-27 23:46:16

Onutza23
Insomniac member

poke multumesc de linkuri, frumoase rochiile. am gasit ceva la suceava si pt ca era chilipir am cumparat-o, asta e rochia *** , dar va suferi modificari cu o sapt inainte la lungime si la bust. in rest imi plae materialul si culoarea, ma simt bine in ea. daca mai gasesc altceva sa ma incante voi mai cumpara, asta a fost solutia de azi sa stau linistita ca de bine, de rau, am pe ce sa pun mana la nunta de pe 17 sept smile
si tot ziceai tu de blugi, nici pe mine nu ma mai incap, din vreo 15 perechi de pantaloni doar 3 ma mai ajung. azi mi-am cumparat 3 perechi de colanti din mall, probabil ei vor fi baza si tricotajele, impletiturile in partea de sus cand se raceste
cu banii stiu cum e. noi de la nunta mai avem si acum cam 1000 euro (am mai avut 2500 dar 1500 s-au dus in concediu), sunt la ai mei imprumutati si pt ei cica imi dau dobanda si ne mai dau banuti cateodata, ne mai platesc chiria, vreo factura. mai am eu niste economii, de prin facultate i-am tot adunat si sunt vreo 10 mii, dar nu stim decat noi de ei si vrem sa-i folosim doar pt bebe. iar pt apartament, poate om face vreun credit ceva daca nu ne mai pot ajuta ai mei
legat de indemnizatie nu stiu ce sa-ti spun. eu in noiembrie fac un an de cand m-am angajat, dar calculand 85% din net, o sa iau 651 de lei in mana. si am inteles, nu stiu daca bine sau rau, ca mai vin 200 lei alocatia copilului. ma gandeam sa-mi maresc pe cartea de munca salariul si sa suport eu diferentele, dar astept sa vorbesc cu contabila de la serviciu, sa facem o simulare sa vad cat ar trebui sa mai platesc pana in feb si cat voi lua in mana dupa, sa vad daca imi convine. parerea mea e sa mergi cu scoala mai departe, macar un semestru, dupa aia nu vei mai relua cursurile, iti spun sigur ca nu vei mai putea cu un copil de crescut

bebela sa ramai repede gravida  goodluck

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-29 17:53:24)

#1441 2011-08-28 08:11:07

katami
Platinum member

neata

onu applause

bebela, spor!

#1442 2011-08-28 09:17:24

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss. va doresc o duminica frumoasa!

kata, sa inteleg ca nu e urata rochia? smile

#1443 2011-08-28 13:15:13

pokemon
Diamond member

hello!
onu, faina rochia! iar culoarea imi place de mor hjarta
mi-am luat si eu sandale exact albastrul asta, dar deocamdata nu am cu ce le purta lol
as lua rochita de la cumnata, doar ca sa o port cu sandalele alea big_smile
o sa vad cu o zi-doua inainte big_smile

noi azi am facut un picut de treaba big_smile am montat galeriile, lustrele si suportii pt baie smile
imi e din ce in ce mai drag si sunt nerabdatoare hjarta

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-28 13:28:36)

#1444 2011-08-28 13:54:37

Onutza23
Insomniac member

poke puss nici duminica nu stati sa va odihniti, dar inteleg care e scopul final si mai ales nerabdarea voastra
multumesc pt rochie, am dat 59 lei pe ea rotfl. am zis ca la banii astia o port la serviciu si tot o iau
am mai gasit una pe net, pe bonprix, e tot asa albastra, singura culoare disponibila smile http://www.bonprixro.eu/ro/offer.htm?ca … p;pr=60829

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-28 13:56:21)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.