homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-77

#1445 2011-08-28 16:39:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

onu, nuuu, e faina. imi place mai mult decat asta mov smile

poke, spor!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1446 2011-08-28 17:18:17

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

onu, chiar ieftina big_smile si mai faina ca asta, asa e!
multumim....acum am facut un gratar, ne-am relaxat! smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1447 2011-08-28 20:04:02

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

multumesc de parere fetelor. acum m-am mai linistit, macar am cu ce ma imbraca la nunta smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1448 2011-08-28 21:31:38

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

buna burticile! eu intru din ce ince mai rar pe aici...de abia am timp sa intru la mamici....o sa vedeti voi dupa ce apar bebeii ca nu  mai aveti timp ...

nici nu mai stiu cine a mai nacvut recent...sau cine  e la rand...
dar voua vi se potrivesc marimile cand luati haine de pe net? asa mai intram si eu pe site-uri cu haine,dar nu am comandat niciodata  de frica ca nu mi se potrivesc marimile...eu pana nu probez nu cumpar...

onutza frumoasa si tu si rochia....

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1449 2011-08-28 21:46:59

pokemon
Diamond member

sweety, buna!
eu mi-am comandat demulte ori haine, de la lenjerie si costum de baie, la pantofi si rochii.
tiare mi-au venit ca le trimiteam masurile sau le ceream sa imi masoare ei smile

Publicitate

loading...

#1450 2011-08-28 21:52:32

Onutza23
Insomniac member

sweety multumesc
eu nu mi-am comandat niciodata de pe net, dar orice lucru are incepututl lui. tot la masuri sunt ingrijorata si eu, ca nu mi se va potrivi, dar m-as risca in cazuri de urgenta

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1451 2011-08-29 09:02:43

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata ...

azi 33+  disperat  disperat

smart, nera, ana ... v-ati apucat de bagaje?  ... m-am apucat si eu de listute .... acum astept sa vb si la spital  ... nici nu stiu daca sa ma apuc

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-08-29 09:15:23)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1452 2011-08-29 10:20:12

Onutza23
Insomniac member

neata mamici si burtici pusspuss

cmin si bebe pusspuss felicitari pt cele 33 de saptamani, de acum cred ca numeri saptamanile ramase, nu pe cele trecute smile. sarcina usoara in continuare!

#1453 2011-08-29 10:41:00

cmin
Addicted member

onu multumesc

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1454 2011-08-29 11:29:20

pokemon
Diamond member

neata! puss
cmin, inca 7 sapt inainte big_smile
nu te-au apucat emotiile? smile eu as zice sa incepi sa faci bagajele incet-incet, ca nu se stie niciodata. sa nu te ia pe nepregatite smile
ce mult mi se parea si mie pana atunci si acum, de cand am trecut de 20 parca intra zilele in sac chicot

#1455 2011-08-29 11:33:39

cmin
Addicted member

poke ... ba da ... cat am zis eu ca nu ma gandesc ..deja ma apuca paranoia ... mai ales ca e posibil sa vina mai dev  cesafac  .. nu iti imaginezi cat imi doresc sa stea pana la 40+ acolo ...
pai trb sa ma apuc de cumparaturi ... disperat  .. nici nu stiu cu ce sa incep  disperat  disperat

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1456 2011-08-29 11:58:28

pokemon
Diamond member

cmin, linisteste-te ca va sta acolo cat trebuie!
iti mai aduci aminte cate fete erau sigure ca vor naste mai devreme si apoi nu mai venea bebic? chicot
sa nu te obosesti prea mult cu cumparaturile, stiu ca mersul mult pe jos poate grabi venirea lui bebe.
eu ma gandesc ca prin noi sa ma apuc de cumparaturi, ca am termen in prima jumatate a lui ianuarie si parca nu as vrea sa ma imbulzesc cu lumea prin supermarketuri in decembrie.
deja am inceput sa imi fac listeute in minte cu ce biberoane vreau, de care tetine, de care suzete, ce tip de pampersi-ca nu vreau sa folosesc de la pampers si am cautat alte firme.
pfi, ca dupa ce ca iubi nu vroia sa cumparam lucruri inainte au mai zis si soacra cu cumnata ieri sa nu luam nimic, ca la inceput merg si body-urile roz chicot
merg, 2-3...dar orice ar zice tot cumpar minim 7-8 alte culori lol
astazi ar trebui sa vina baiatul cu mobila...ce ziceti, bagam pariuri daca vine ori ba? rotfl2

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-29 11:59:13)

#1457 2011-08-29 12:11:31

cmin
Addicted member

nici eu nu vreau pampers ... ma gandesc la pufies ...

poke si mie imi e teama ca poate o sa iau multe degeaba si poate nu o sa stiu ce sa iau ... dar atat de mult imi doresc sa cumpar eu penru copilul meu incat ma risc...
si eram aia care zice ca nu ia nimic inainte  forgetit

hai ca poate vine  goodluck

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1458 2011-08-29 12:18:43

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

hello burtici mari si mici puss ce vorbarete ati fost

Poke ce ai faacut la eco vineri?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1459 2011-08-29 12:21:35

pokemon
Diamond member

ma simt bine sa nu fiu singura care nu vrea pampers chicot deja cred ca o sa vad niste mutre lungi prin gasca noastra lol ca toti au folosit  pampers si eu ma pun de-a doua chicot
eu ma cam hotarasem la huggies. dar sa vad cat de usor se gasesc, ca asta e temerea mare. sau libero nustiu
cmin, eu stiu ca se si primesc multe hainite si chiar nu am nevoie sa strang saci intregi. dar, pe bune, neporica a avut in proportie de 95% body-uri roz. oricat as vrea, chiar nu pot sa imbrac copilul numai in d-astea. o fi el mic, da' nu ma simt eu bine. am zis ca o sa il imbrac in toate culorile, mereu am urat imbracamintea sau lucrurile roz pt fete si bleu la baieti. d-aia si camera e galbena, mobila va fi verde, covorul si perdeaua cu toooooate culorile smile
asa ca ii cumpar cateva body-uri si vreo 2 pijamale colorate si gata chicot
oricum, sunt multe de luat...eu zic mersi ca avem de unde sa luam, ca nu stiu cum ne descurcam cu banii.
ah, am vazut niste saci de dormit pt bebe la ikea to die for them hjarta si niste prosoape din alea mici, tocma' bune pt el, 10 buc cu 30 de lei...
sa vad cand om ajunge pe acolo, ca tre' sa ma infig in ele big_smile
angel, nu am mai ajuns la eco. o sa merg maine. multumesc ca te-ai gandit la mine!  kram
oricum, nu ma astept sa imi spuan cine stie ce...am fost acum 2 sapt, era totul bine, bbe misca cum trebuie...sa vedem cat a mai crescut.
mai multe emotii am pt morfo, lunea viitoare smile dar mai e pana atunci, nu ma stresez de acum!
pe voi la ec varsta a sarcinii v-a mai urcat pe capra? pe mine nu m-a pus deloc pana acum, dar nici nu am avut probleme...ma gandesc ca mai aproape de nastere se face o lama, ceva, nu?

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-29 12:24:05)

#1460 2011-08-29 12:30:03

cmin
Addicted member

poke eu doar analiza de secretie am facut ...
in rest control nu, cred ca sapt viitoare ar trb sa ma astept  cesafac

poke eu vb si bagaj de spital - adica camasi, papuci, vata, chiloti ... etc
eu nu cred ca am de unde sa primesc hainute ... sad

angel   puss  si aici

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1461 2011-08-29 12:31:56

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Poke atunci multa bafta maine
la mine asta cu urcatul pe capra e la fiecaare control (nu eco ci doar control lunar) imi asculta inima la bebe, imi verifica colul , greutatea si tensiunea

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1462 2011-08-29 12:33:33

pokemon
Diamond member

cmin, dar la voi cand vine lumea sa vada bebeul nu vine cu cadouri?
la noi asa e obiceiul...bine, ca multi ti le aduc mai mari, etc...deci musai tre' sa ai si tu in ce imbraca copilasul.
mai, chiar...la noi sunt ale naiba de scumpe camasile alea de alaptat. 60 de lei nustiu si nu in magazine de fite. si mai sunt si urate rotfl adica, mie una nu imi plac deloc! lol
angel, , multumesc pt urari. de acum nu o sa mai anunt vizita la medic pana in ziua aia, ca v-am tot batut la cap si nu am mai ajuns...eco, tensiune si greutate mi le ia si mie, dar pana acus deloc pe capra. nu ca i-as fi dus lipsa ca n-am de ce big_smile
sunt curioasa cat am luat in greutate...vreau sa zic ca de vreo 3-4 zile mi-a revenit pofta de mancare.  drool 
cred ca nu v-am spus, dar in noaptea asta dormim la noi acasa

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-08-29 12:36:57)

#1463 2011-08-29 12:36:25

Neli
New member
Inregistrat: 2011-08-29

buna tuturor mamicilor,eu sunt cv cam ingrijorata si pina ajung la medic as vrea sa mai aud si alte pareri ale celor care poate ati avut parte de asa cv,sunt insarcinata in 5 saptamini,inainte am fct 4 av si am rh negativ, nu am facut vaccin pt k am aflat dupa aceea,am avut la cateva zile dupa perioada cand trebuia sa am menstruatie o sangerare rosu-inchis maroniu care a tinut o zi si putin fiind de intensitate mica, am inteles k s-ar fi implantat sarcina, acum km la o saptamina dupa acest episod am niste scurgeri crem, in afara de asta am avut aproape tot timpul dureri de burta de spate din cand in cind, dureri de cap
sani foarte sensibili durerosi si grei, vomit in fiecare dimineata, si nici pe parcursul zilei nu imie prea bine... care este parerea voastra? :-?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.