homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-79

#1483 2011-08-30 10:10:26

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

Dirida ti-am rasp si dinceolo la prima : da, le mai iei.
2. Creca e mai bine asa daca au aceeasi sublstanta pt ca din ce am inteles Clexanul nu s-ar mai fabrica. Nici nu vrei sa stii cat am colindat dupa ele de cand mi-a marit doc doza forgetit

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1484 2011-08-30 10:17:50

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

smart ms pt informatii, deci e ok sa iau progesteron cand voi avea bebe
inca o chestie, duphastonul e  progesteron, nu? sau se da altceva?

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1485 2011-08-30 10:19:20

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

n-am vazut ca ai rasp, eu am urmat sfatul tau sa scriu si aici big_smile

pai nici innohep n-am vazut sa se gaseasca prea usor, mai degraba clexane am gasit  bang

pai daca si dupa nastere le iei compensate, oare nu pot sa le iau si inainte de a ramane? big_smile
dr U a zis cand ajung la ea pe 17 sept sa ii cer neaparat scrisoare medicala. Cum de acolo ma duc direct la sibiu nu prea mai am cum sa ajung la medicul de familie sa zicem pt reteta si o sa tb sa le cumpar cu pret intreg, dar oare dupa embrionotransfer si pana la beta nu pot sa le iau compensate? intreb si eu....

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1486 2011-08-30 10:19:58

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata burtici mari si mici puss si viitoare burtici ce va perindati pe aici puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1487 2011-08-30 10:21:54

mucoasa
Insomniac member

angelus neatza  puss
eu ma perind pe aici ca vreau sa-mi pregatesc intrarea la burtici pt sept- octombrie chicot

5 iunie 2012

Publicitate

loading...

#1488 2011-08-30 10:26:34

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

muco, da. duphastonul e progesteron si se da pt fixare. eu n-am avut noroc cu el, insa.

#1489 2011-08-30 10:28:33

mucoasa
Insomniac member

anca mersi puss
data viitoare va fi cu noroc goodluck  hai dincolo sa te mai intreb ceva

5 iunie 2012

#1490 2011-08-30 10:31:52

angel_sweety
Platinum member

Any puss pupici si aici, sa te vreau, optimista

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#1491 2011-08-30 10:32:13

smart lady
Addicted member

Muco ti-a rasp bine Anca. Se mai da si utrogestan, dar eu incepusem cu Duphastonul pt un polip gasit pe uter si iete ca mi-a purtat noroc.

Dirida n-as sti sa zic daca s-ar da si inainte. Probabil cu scrisoare si cu codul de boala adecvat s-ar putea si asta, dar creca tine de ceea ce-ti trece U pe scrisoare. Incearca s-o intrebi pe ea daca se poate sau poate pe medicul de familie . Cik odata ce incepi fie pe heparina fie pe clexane nu prea e indicat sa le schimbi si poate femeia se gandeste ca daca clexanul nu s-o mai face sa ai continuitate cu heparina, zic si eu nustiu

Angel :hug; neata

#1492 2011-08-30 10:36:53

AnaArc
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-08-31

Buna dragelor, va pup pe toate  puss  puss , am lipsit o saptamana si nu mai stiu nimic de voi, sper ca sunteti bine si voi si bebeii vostri  hjarta

Eu am fost iar la urgenta dupa ce miercuri am foat la dr de fam si cum soti meu era plecat am mers pe jos 2 km, doar am mai mers, acum abia m-am intors, am crezut ca mor de durere de burta, m-a durut toata ziua, noaptea nu am dormit decat vreo jumate de ora de dureri, aveam si dureri noi, contractii, joi dimineata am mers la urgenta, l-am gasit pe dr meu, a zis ca e in regula, colul e ok, am facut prea mult efort mergand pe jos, sa fiu cuminte de acum daca nu vreau sa nasc de acum, acum nu mai pot, merg un pic si ma iau durerile de burta, mi se intareste burta, mi-a zis sa stau mai mult linistita in pat, m-am dus si cu cele cateva hainute cumparate, am crezut ca nasc asa dureri am avut, acum e bine, sambata am fost la eco, fetita mea are aproximativ 2 kg a zis dr, e foarte bine, a zis sa iau 3 Duphaston si 3 no-spa pe zi pana la 36+ ca sa nu nasc prea devreme, era totul in regula, mi-a zis ca doar placenta e un pic cam imbatranita, gradul 2,3, deci inca nu e 3, a zis sa nu-mi fac probleme din cauza asta, ca nici nu o sa nasc din acest motiv mai devreme, m-a cam dezamagit asta, dar avem incredere in DD ca ne ajuta in continuare sa fie bine. Mi-a facut si nu stiu ce la eco, apareau niste linii ca la aparatele alea de la spitale cand sunt oamenii grav bolnavi, nu stiu cum sa explic, acele linii care nu merg drepte si care cand moare omul apar drepte, ati inteles ceva? Tot asculta, era un zgomot asemanator celui de masina, am vrut sa intreb daca e ceva in neregula de-mi face asa ceva, dar am asteptat sa termine si a zis el la sfarsit ca e totul foarte bine, nu am mai zis nimic desi am ramas un pic nelinistita dupa ce cumnatele mele mi-au zis ca lor nu le-a facut asa ceva, de la chestia aia mi-a dat si 2 poze, o sa le fac poza cu tel si va arat, poate aveti habar ce inseamna, mi-a mai zis sa merg la dr de fam sa-mi dea trimitere sa fac analizele obisnuite, hamoleucograma, calciu, fier, etc. Cand mi-a facut chestia aia, cand simteam ca misca fetita se auzea zgomot mai tare, nu stiu ce a fost  nustiu  Acum suntem mai bine, ieri am fost si am cumparat cam tot ce-mi trebuie pe cand nasc, abia am facut fata desi am mers mai mult cu masina, tot trebuia sa stau jos ca ma luau durerile de burta. Ma pregatesc pt ca eu cred ca o sa nasc mai devreme, mai ales ca a zis dr sa iau medicamentele ca sa nu nasc prea devreme, parca am asa un felling ca o sa nasc mai devreme, vai ce m-am lungit, sper ca sunteti bine toate. kram

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

http://www.fertilityfriend.com/home/325a76

#1493 2011-08-30 10:38:17

angel_sweety
Platinum member

Smart puss ce putin mai ai chicot
Nera nu a mai intrat? eu is zapacita rau cu netul asta si vacanta am pierdut atatea , sunt in pom si pomul in aer

#1494 2011-08-30 10:44:40

AnaArc
Hero member

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/34843_imagine0248.jpg

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/34843_imagine0249.jpg

Astea sunt, aveti habar fetelor ce inseamna?

Cmin eu mi-am cumparat ieri cam tot, eu nu am respectat nici o lista, cumnatele mele mi-au zis cam ce sa-mi cumpar, ele au bebei deja, ieri a venit una dintre ele cu mine si soti si ce a zis ea am luat, doar foarte putine imi mai trebuie, vata si chiar cate ceva mai nesemnificativ, dupa ce am ajuns de 2 ori la spital am zis sa fiu pregatita, am mai luat si hainute desi am primit deja 3 plase de hainute si o sa mai primesc mai incolo. Am primit deja si o scoala.

Onutza foarte frumoase ambele rochite, eu nu stiu care-mi place mai mult, ambele.

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-08-30 10:53:40)

Cea mai fericita fiinta de pe pamant din 30.10.2011! Sunt mama! Antonia Gabriela e sufletelul nostru scump si drag! hjarta hjarta hjarta  Doamne iti multumesc pentru minune!

#1495 2011-08-30 10:51:14

smart lady
Addicted member

Vai Ana prin ce ai mai trecut si tu sad . Imi pare tare rau ca nu ti-e bine. Incearca sa stai cumintica in pat , si eu fac asta si tot ma urc pe pereti la gandul ca p[oate bebelul meu o vrea sa iasa mai devreme . Habar n-am ce-ar putea fi in pozele astea nustiu

Da Angel cesafac mai e oleaca

#1496 2011-08-30 10:55:47

angel_sweety
Platinum member

Ana ciudate eco ai , habar nu am nici eu , dar nu ai intrebat doctorul?

#1497 2011-08-30 10:58:30

AnaArc
Hero member

Smartuc  puss  merci, de joi am cam stat in pat mai mult si m-au lasat durerile, ma mai doare si acum burtica, dar fata de atunci e nimic, atunci noaptea am avut si frisoane, am vomitat de vreo 2 ori, burta pe jos ma durea tare iar pe deasupra ma ardea, am crezut ca si nasc. Bebe tau cat avea la 32+, dr meu a zis ca e bine cat are bebelina mea, dar nu ma pricep, la 27+ mi-a dat tot o poza de la eco si scria cat e normal, acum stiu doar ce mi-a zis el, ca e bine. O sa ne ajute DD, vineri merg la dr de fam iar si o intreb si pe ea ce e in pozele alea poate are habar desi e cam  dumbom  puss

Angelus  puss  chiar ca sunt ciudate, m-am gandit prima data sa astept sa termine si sa intreb pe urma, dar cand a terminat a zis ca e foarte bine si ca proasta nu am mai intrebat de ce mi-a facut chestia aia  dumbom , a mai facut ceva, acum mi-am amintit, inainte de asta, dar habar nu am ce, nu stiu sa va explic, dar tot zicea ca e bine, ca e foarte bine, soti meu a zis ca a vrut sa-i zica la dr ca-i sperie fetita, asa zgomot era cand apareau liniile alea. Nu stiu, acum imi pare rau ca nu am intrebat, ma tot gandesc acolo. Oare sa fi facut ceva ca sa vada mai amnuntit cum e placenta ca la sfarsit de tot mi-a zis de placenta ca e un pic imbatranita?

Fetelor eu abia mai pot sa stau pe scaun, ma impinge fetita mea de numa daca nu stau intinsa, am impresia ca fac pe mine mereu, mai ales cand merg cu masina ce-mi face daca nu stau intinsa putin, cand mergem la Sb merg la baie inanite sa plecam si cel putin odata trebuie sa mai merg pana ajungem desi sunt doar 33 de km, sambata de 2 ori a oprit soti masina pt mine sa merg la toaleta si cand am ajuns la dr direct la baie am mers, fac foarte putin, dar nu ma mai pot tine, se intinde fetita de numa  hjarta

Ultima oara a fost editat de AnaArc (2011-08-30 11:12:20)

#1498 2011-08-30 11:09:58

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

hello  puss  ...
ana .. chiar ma intrebam ce-i cu tine .. ia zi : cand ti-a facut chestia aia ti-a pus ceva pe burtica? , ca o centura? ... ca am inteles ca asa se face testul non stres .. eu trb sa -l fac saptamana viitoare ... adica ii masoara ritmul cardiac lui bebe .. ma bucur ca sunteti mai bine ... si sa stati 2in 1 pana la 40+ ...
pai si tie ti-a zis ca e ok cu placenta grad 2,3? si eu tot asa am si mi-a zis sa iau aspenter ca sa o mai tinem pe loc ca altef va trb sa fac ceza  cesafac  mult mai devreme ...

smart si mie mi-e frica de nastere inainte  cesafac  deaia vreau sa ii dau zor cu bagajul

angel, muco, diri  puss  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de cmin (2011-08-30 21:55:40)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1499 2011-08-30 11:12:20

angel_sweety
Platinum member

Cmin puss ce a crescut burtica, si ce rarut o arati , am inteles ca faci cezariana pana la urma, hai ca o sa fie bine, sanatatea la bebe e cea mai importanta

#1500 2011-08-30 11:18:19

AnaArc
Hero member

Cmin merci ca ti-ai facut griji pt noi  puss nu mi-a pus nimic pe burtica Cmin, mi-a facut chestia aia la eco normala, doar facea ceva la ecograf, tot butona pe acolo, dar nu mi-a pus nimic pe burta, nu mi-a dat nimic pt placenta, ma speri cu cezariana, am intrebat ca o sa nasc mai devreme din cauza ei si a zis ca nu este acesta un motiv pt care sa nasc mai devreme, dar de Duphaston si No-spa mi-a zis sa iau tot cate 3 ca sa nu nasc prea devreme, chiar m-ai speriat cu cezariana, ce burtica frumoasa  applause  applause  hjarta  hjarta  hjarta  si mare  applause  Am cautat acum foarte putin pe net si am citit ca e bine sa dormi pe partea stanga daca ai placenta imbatranita si ca nu-l mai alimenteaza ca inainte pe bebe  supa  Bebe tau ce greutate avea la 8 luni Cmin?

#1501 2011-08-30 11:29:18

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

pai la 32 sapt avea 1.8 Kg
ana eu ti-am spus din auzite ca iti pune ceva pe burtica .. acum astept sa vad cum va fi la mine ...
da, cica  o placenta imbatranita numai harneste bebele cum trebuie si nu mai ia in greutate si de aceea trb scos mai devreme .. sper sa mu fie cazul la niciuna dintre noi ... tare mult as vrea sa nasc la termen si natural ... placenta mea deja avea si  o gaurica  cesafac

multu fetelor .. intradevar am pus mai rar poze  rodnar

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.