homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15-78

#1464 2011-08-29 12:37:27

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici-15

Poke rotfl eu am primit de la sora mea acum cand am fost in Romania , e frumusica, imi place culoarea

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1465 2011-08-29 12:42:00

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neli, bine ai venit!
in primul rand, eu nu am inteles in legatura cu ce vrei sa ne spunem noi parerea. daca esti insarcinata sau nu,ce sa faci cu vaccinul sau cu acele scurgeri?
oricu, la toate intrebarile astea singurul in masura sa iti dea un raspuns si un tratament este medicul, pe care ar trebui sa il vezi cat de repede.
in al doilea rand, incearca sa fii un pic mai cursiva. sa nu mai prescurtezi si sa folosesti semnele de punctuatia, ca sa inteleegm ce zici.
angel big_smile eu tot ce am vazut erau cu nsite imprimeuri urate...floricele, stelute...chestii din astea. ah, mai sunt si alea cu desene pe ele, alea-s dragute, da' mie mi-ar placea uni...simple....ca nu o sa distrez copilul cu animalele de pe piept big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1466 2011-08-29 12:56:31

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

poke eu le gasesc la 25-30 lei ... atunci se primesc cadouri intradevar dar tu zicei ca o sa primesti de la finuta ... eu de astea ziceam .. de la alti bebei ..cu toate ca eu sunt mai cu pitici si nu imi place sa primesc lucruri purtate ...

neli eu nu stiu ce sa iti zic

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1467 2011-08-29 13:12:02

pokemon
Diamond member

la noi in targuri gen idm, sunt 60 de lei camasile de alaptat...

#1468 2011-08-29 13:41:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

poke, tu nu mai vrei scutece refolosibile pana la urma?
pe mine m-a urcat pe capra doar la 36 sapt (si asta pt ca am insistat io s-o luam din timp, sa am timp sa tratez eventualele lighioane gasite si sa pot naste natural. ca daca era dupa ea, imi facea lama la 39+, cred lol )
mai, nu va bateti capul cu camasile alea de alaptat...serios ca-s doar o alta afacere si n-au niiik deosebit

neli, du-te la dr...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#1469 2011-08-29 13:52:09

pokemon
Diamond member

kata, nu mai vreau...ca asa cum spuneam o sa incep munca destul de devreme, deci nu prea pot sa las in carca maica-mii sa spele si scutecele...
io stiu ca nu-s afacere, ca le-as purta doar in spital si atat lol mi se par urate rau big_smile
da' cu camesa normala, ca sa ii dau la bebe sa suga ar trebui sa mi-o ridic pana in cap. si cum oricum n-avem chiloti pe noi...ce ma fac?
ca stiu ca la pijamale urla asistentele...bine ca din ziua 2 eu asta intentionez sa port lol dar ma rog....1-2  macar tre' sa am...

#1470 2011-08-29 14:07:05

katami
Platinum member

aaa, da in spital nu dau ei camasi? (la noi aveau unele FOARTE de alaptat rotfl adica rupte pana la buric lol ce funny era cand venea preotul cu mlifta, si toate ne tineam de camasi). cat despre chiloti... hm, la noi se putea cu, poi altfel cum sa tii tamponul la locul lui? yikes

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1471 2011-08-29 14:09:12

pokemon
Diamond member

pe cumnata a pus-o sa si-l tina strangand din fund...si camasi au dat doar in primele ore de la operatie, cand nu era in salon...
fug la smotru un pic...

#1472 2011-08-29 14:14:09

cmin
Addicted member

app de tampoane ... trb sa facem din alea cu vata si tifon? ... abs de noapte sunt prea slabute? ...

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1473 2011-08-29 15:02:43

katami
Platinum member

pokemon a scris:

pe cumnata a pus-o sa si-l tina strangand din fund...si camasi au dat doar in primele ore de la operatie, cand nu era in salon...
fug la smotru un pic...

ok, asta IMEDIAT dupa nastere.. da' sa strangi di buci 3 zile si 3 nopti cat stai acolo e cam... kama sutra din puct meu de vedere lol

cmin, nu-i vb dak fac fata sau nu, dar alea cu vata is mai placute la epiz/ruptura

#1474 2011-08-29 15:08:41

cmin
Addicted member

am inteles  kata .. cred ca sun la spital sa intreb daca ei au vreo lista ceva sau care sunt conditiile ... ca eu de-abia sapt viitoare ajung acolo si as fi vrut sa mai iau una-alta pana atunci ...

eu sunt in pom ca nu stiu ce sa iau si ce sa las

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1475 2011-08-29 17:12:50

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

buna!
referitor la  lista....si eu mi-am facut tampoane cu tifon si vata,dar le-am facut prea mici...si trebuiau mai mari,ca eu am facut ceza...asa ca acolo am avut vata si tifon si mi-au facut infirmierele altele...apoi pe alea mici le-am folosit dupa aia ,le-am pus peste absorbant....aveam eu o lista ,poate o gasesc si v-o pun aici...cam ce aveam eu pe lista,mi-au fos tsuficente,numai ca eu nu amcumparat cam tot ce a fost pe lista si m-am trezit ca imi trebuiau...
nu mi-am luat sutien de alaptat ca am zis ca nu imi trebuie, si mi-a trebuit,nici tampoane de sani...si mi-au trebuit ca imi curgea laptele in  prostie...
dar amluat silucruri care nu prea le-am folosit decta ff putin..de exempluam luat crema garmastan pt sani casa nu fac rani..si am folosit-o doasr in spital,de frica sanu fac rani..ca asa  auziem ca pot sa fac rani..si nu amfacut,cand am ajuns acas anu am mai folosit nicio crema,probabil aceasta crema este de folos la femeile care nu au sfarcuri si bebeii nu au dinc e sa apuce si de aceea fac rani...slava domnului eu sfarcuri am,sanii sunt cam mici..si toata lumea emirata cum de am lapte...de parca trebuie sa ai tzitzile pana in calcaie ca sa ai lapte...

camasi de alaptat nu amluat desi am fost tentata la un moment dat...sincer eu cred cav-at fi mai de folos o pijama cu nasturi ,sa fie deschisa pe piept...
eu am avut camasi si pijama care avea 3 nasturi sus si atat...dar era mai buna una cu nasturi pana jos....era mai comod...puteai sa te desfaci bine ca sa scoti tzatza ...acum na,va puteti lua si camasi din alea..eu gasisem cu 25 lei si erau ca lumea dar nu am luat...voi decideti...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1476 2011-08-29 17:47:40

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

cmin si bebe pusspuss si eu sunt nerabdatoare sa-i cumpar lui bebe multe chestii, imi imaginez cum esti tu cand mai ai doar 7 sapt si vine pe lume

poke si bebe pusspuss deci cum e cu pariul, a venit ala cu mobila
goodluck la eco maine. pe mine doctora ma urca pe capra la fiecare control. si isi pune si manusi doctora si cu degetuul ma verifica in interior. lama mi-a facut doar la primul, la al doilea a fost controlul pe capra si o ecografie

angel si bebe pusspuss

neli bine ai venit si o sarcina cat mai usoara! mergi la doctor si stai de vorba cu el, te va lamuri cu siguranta

kata puss

sweety chiar te rog mult, daca gasesti listuta ta, sa ne-o pui si noua aici. si legat de sani mici si lapte mult, eu cand am facut ecografie la sani mi-a zis doctora "ai sani mici, dar fa copii si alapteaza cat poti de mult ca ai atata glanda de nu-ti imaginezi". si cand ma uitam la sani ma amuzam, unde vede ea glanda ca abia am niste bube... acu tind sa-i dau dreptate, deja s-au marit mult

si acum sa va cer iar sfatul: azi am gasit o alta rochie-chilipir si mi-am cumparat-o, mi-a placut ca e plisata cum mi-am dorit eu initial. ar trebui modificata la lungime si pe lateral as mai stramta-o cu vreun cm pe fiecare parte. si vreau sa-i zbor funda smile. care vi se pare mai frumoasa, asta sau cea albastra?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-09-06 23:35:11)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1477 2011-08-29 19:28:25

pokemon
Diamond member

hello!
acus am terminat treaba si nu, n-a venit ala cu mobila sad
am mai scos o baie la lumina si holul...doamne, nu imi vine sa cred!
kata, in primele 2 zile au lasat-o asa si ea a facut ceza nustiu
cmin, eu o sa optez pt tampoane din astea, ca plasticul de la absorbante nu lasa pielea sa respire. iar aerul ajuta la vindecare...
sweety, ai fi o draguta daca ai avea timp sa pui listuta smile
onu, multumesc pt urari kram imi place si cea mov, dar mie cea albastra imi plaaaace big_smile bine, s-ar putea sa fiu suboectiva, desi si movul e una dintre culorile preferate, albastrul asta electric ii cam ia locul chicot

#1478 2011-08-29 19:58:46

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poke si vroiam sa zic ca nu vine rotfl. acu cat e gluma-i panarama, dar ce neserios!!!
felicitari pt curatenie, te misti repede, acush ne spui ca e gata toata casa. spor in continuare!
multumesc pt parerea legata de rochii

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-08-29 19:59:25)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1479 2011-08-30 09:35:28

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata burtici wave

Cmin eu nu m-am apucat de bagaj, tot aman sa ma duc sa cumpar tot ce-mi trebuie. Am zis sa astept sa iau eu salariul in sept (teoretic pe 10 ar trebui , dar ziua mea de salariu e un fel de nr la loto) , dar cu ultimele date din analize si eu ma tem tare rau de nasterea mai devreme cesafac .

Poke de ce nu vreti pampers? Au ceva anume? Ca eu ma gandeam sa iau pt inceput un bax d-ala pt nou nascuti. Am vazut intr-un centru comercial (nu mai stiu in care) 102sau 104 bucati cu 75 lei. Mi se pare avantajos. Legat de camasile astea de alaptat si mie mi se par o idiotenie si la fel mi-am propus daca voi gasi voi lua unele normale cu nasturi. Si la sutien tot la fel, voi lua unul normal din bumbac. Felicitari pt prima noapte in casa voastra applause . Aaaa si m-ai nenorocit cu cumnata ta cu chilotii. Unde a nascut? la 1 sau la 2? Mi se pare o cretinitate sa nu te lase fara chiloti, nici macar n-am auzit asa ceva....

Onu mie imi plac amandoua la fel tummenupp

Am uitat ce-am mai citit

Ultima oara a fost editat de smart lady (2011-08-30 09:36:06)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1480 2011-08-30 09:50:16

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici puss  puss  puss
smart am o intrebare pt tine, sper sa nu te superi rodnar
tu cand ai avut sarcina oprita in evolutie, ce analize ai facut? si dupa ce ai ramas iar insarcinata, ai luat ceva pt sustinerea ei? mie dr mi-a zis ca dupa ce raman insarcinata imi va da progesteron pt sustinere.
pupici

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1481 2011-08-30 10:07:27

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Muco pai am facut astea din secretie, myco si urea, clamydia, si apoi am facut astea cu mutatiile genetice ce tin de trombofilie care au iesit pozitive (parte din ele) . Cand a venit bebe am luat pana in s 18 Duphaston ca am avut inca de la inceput ceva scurgeri dar si alte B-uri . Sincera sa fiu as fi fost dispusa sa iau duphaston si daca nu aveam scurgerile alea numai sa stiu eu ca bebe se fixeaza bine.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1482 2011-08-30 10:08:00

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata burtici dragi!

smart, 1 question de curiozitate big_smile Dupa nastere mai beneficiezi de compensare la clexane?
app mie dr U mi-a zis ca o sa fac innhep nu clexane  cesafac

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.