homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultatea vs iubitul

#1 2011-07-27 14:05:24

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

Facultatea vs iubitul

............

Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-07-27 18:08:08)

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#2 2011-07-27 14:13:46

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Facultatea vs iubitul

Aveti toata viata sa stati impreuna... in locul tau nu as renunta la facultate pt nimic in lume, mai ales ca-ti place.
Cat despre vazutul mai rar, o sa va obisnuiti... eu eram cu al meu in focul intalnirilor cand a plecat in alt oras la facultate, eram in perioada aia in care am fi stat impreuna non-stop smile A fost putin greu la inceput, dar asta este. In timpul scolii ne vedem doar in weekenduri (cateodata chiar o data la 2 sapt), si cu toate astea (distanta, ciondaneli, certuri mai mult sau mai putin serioase) am facut 2 ani smile Acum ne vedem in fiecare zi cate 2-3 ore, pt ca lucram amandoi, altfel am sta mai mult... am inteles incet incet ca nu mai suntem doi pusti care stau toata ziua bot in bot, ci devenim oameni mari, cu responsabilitati.

In plus, de ce e musai sa renunti la facultate daca te muti la el? Poti compensa lipsa banilor prin activitati casnice... ei cumpara mancarea, tu o faci; ei cumpara produse de curatenie, mai stergi si tu praful, geamurile, mai un aspirat, intelegi ce spun. Nu mi se pare normal sa renunti la studii din cauza asta.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-07-27 14:15:02)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-07-27 14:24:09

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

buburuzza90 a scris:

Buna, sunt cu iubitul meu de 6 luni. Ne-am hotarat sa ne mutam impreuna, dar deocamdata nu avem bani pt chirie, asa ca ne-am gandit sa ne mutam la el (cu soacra, dar nu definitiv). Dar daca m-as muta la el normal ar trebui sa ma angajez, deci e normal ca facultatea as neglijao, desi imi place foarte mult ceea ce studiez (psihologia). Am inceput sa ne certam din prosti tot mai des. Eu sunt foarte stresata ca nu stiu ce sa fac, si de aici ma agit si vin certurile. Voi ce a-ti face? Va-ti muta cu el? Sau a-ti astepta inca 2 ani pana a-ti termina facultatea. Deocamdata ne vedem des, mai merg la el dorm la el, petrecem mult timp impreuna, daca incep scoala intalnirile se vor rari, si e greu ca ne-am obisnuit sa ne vedem des. Voi cum a-ti face. Vreau o parere de afara.

offtopic imi pare rau ca sunt rautacioasa, dar nu ma pot abtine. nu sunt dexonline, nici un academician pierdut pe forum, dar nu poti sa scrii asa..a-ti face, a-ti astepta, va-ti? nu poti sa scrii asa ca psiholog, chiar daca par rautacioasa, imi pare rau, dar asa e.

#4 2011-07-27 14:26:48

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

offtopic sunt de acord pe deplin cu moksha!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#5 2011-07-27 14:45:24

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Voiam sa ma abtin, sa nu zic nimic, dar subscriu si eu celor zise de sonia si moksha ... Dar, pe de cealalta parte, ca sa fiu on topic, sunt de acord si cu yoyolina. De ce sa renunti la facultate ? Plus ca il cunosti de 6 luni, esti capabila sa renunti la o viitoare cariera, la viitorul tau, practic, pentru cineva pe care l-ai cunoscut de 6 luni ? Nu ajungi sa cunosti un om in ani de zile, ce sa mai vorbim de 6 luni ... Esti sigura ca merita si ca il cunosti suficient de bine incat sa iti sacrifici viitorul pentru cineva pe care il cunosti de 6 luni ? Mai gandeste-te smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#6 2011-07-27 15:01:34

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Buburuza,eu nu as neglija facultatea pe care o urmez, cu atat mai mult cu cat zici ca iti place, pt. a ma muta cu iubitul dupa 6 luni.

Eu sunt de parere ca la o varsta asa frageda ( cred ca ai am cam.. 20 de ani?) prioritatile ar trebui sa fie altele, si nu luatul unei responsabilitati asa mari ca si locuitul impreuna cu iubitul si tot ce implica acesta. Poate am o mentalitate invechita sau cum s-o numi asta, dar 20 de ani e o varsta de care trebuie sa profiti fara griji de genul " azi ce mai fac de mancare", " ce-o zice soacra de nush ce chestie"," nu ma duc la curs ca am munca azi" etc.

+ de asta, zici ca ar trebui sa stati cu soacra. Serios, arde atat de tare incat sa va mutati cu soacra? Pt. ca mie situatia nu-mi suna asa de rau incat sa fie compulsory sa va mutati impreuna big_smile. Adica, sa nu ma intelegi gresit, femeia o fi ok si toate astea, dar... cand te muti cu cineva e muuult mai sanatos sa fiti singuri.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-07-27 15:08:08)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#7 2011-07-27 15:02:54

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

kdeea a scris:

Voiam sa ma abtin, sa nu zic nimic, dar subscriu si eu celor zise de sonia si moksha ... Dar, pe de cealalta parte, ca sa fiu on topic, sunt de acord si cu yoyolina. De ce sa renunti la facultate ? Plus ca il cunosti de 6 luni, esti capabila sa renunti la o viitoare cariera, la viitorul tau, practic, pentru cineva pe care l-ai cunoscut de 6 luni ? Nu ajungi sa cunosti un om in ani de zile, ce sa mai vorbim de 6 luni ... Esti sigura ca merita si ca il cunosti suficient de bine incat sa iti sacrifici viitorul pentru cineva pe care il cunosti de 6 luni ? Mai gandeste-te smile

total de acord
si de acord si cu moksha

in primul rand presupun ca acum traiesti pe banii parintilor, ar putea eventual sa-ti dea ei niste bani lunar astfel incat sa nu fii nevoita sa abandonezi facultatea.
asta asa, ca idee. ca nici eu nu pot fi de acord cu mutatul asta zor-nevoie cu un om pe care il cunosti de 6 luni.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#8 2011-07-27 15:12:20

yoyolina
Moderator

Or fi avand ei un motiv pentru care vor sa se mute impreuna... Oricum asta nu inseamna neaparat ca va avea o casa de tinut in spate smile Poate la fel de bine sa-si vada si de "copilarie". Cu toate astea, si mie mi se pare pripita decizia.

Bubu, eu raman la ale mele: vezi-ti neaparat de facultate, fie ca te muti sau nu cu el. Du-ti studiile la capat cu bine, apoi vezi tu ce faci smile Uite, si eu cu al meu asteptam sa terminam facultatea, iar apoi... cum ne-o fi norocul smile pt ca la fel de bine cum mi-am gasit de lucru aici, o puteam face si in Cluj, puteam sa renunt la facultate si sa ma mut acolo, cu el, si viceversa, dar am ales sa le facem pe toate la timpul lor.

#9 2011-07-27 15:16:42

alinda
Diamond member

yoyolina a scris:

Or fi avand ei un motiv pentru care vor sa se mute impreuna... Oricum asta nu inseamna neaparat ca va avea o casa de tinut in spate smile Poate la fel de bine sa-si vada si de "copilarie".

nu stiu ce sa zic. atunci cand te muti cu cineva intervin automat niste responsabilitati. si am citit deja pagini intregi de forum pe temele el nu-si aduna ciorapii/se joaca toata ziua la calculator/iese cu prietenii si eu gatesc, etc, etc, etc
normal ca daca te muti cu cineva incepi sa mai si vezi de aspectele hai sa le zic practice ale vietii de zi cu zi. ca doar nu te astepti sa-ti spele femeia aia straina chilotii sau sa sara in sus de bucurie ca i-a mai aparut un copil in ograda...

#10 2011-07-27 15:21:31

yoyolina
Moderator

asta depinde si de cum a fost crescut fiecare... daca el e crescut in puf si mamica-sa se asteapta ca in momentul in care a intrat fata in casa sa ii preia toate responsabilitatile, in timp ce fii-su continua sa frece menta, da, e aiurea; daca exista intelegere si putin bun simt in fiecare altfel sta treaba; ma rog, eu vorbesc strict din punctul meu de vedere big_smile la mine asa e, fiecare are sarcinile bine stabilite.

#11 2011-07-27 15:55:54

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

facultate + servici + o viata noua intr-o casa noua (care nici nu este a ta si nu-ti poti face singura regulile acolo) ....viitorul nu suna bine (cel putin din punctul meu de vedere)
alegerea e a ta dar deja mutatul impreuna cu iubitul presuspune niste responsabilitati si adaptare, dar mutatul impreuna cu iubitul si soacra?!  hmm
daca ai nervi de otel si energie destula, atunci go for it  roll

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#12 2011-07-27 15:59:29

alinda
Diamond member

asta cu vecinii care v-ar sti cununati e o aberatie. pai si daca va despartiti ce-o sa stie vecinii, ca ati divortat cumva? asta e cea mai mica problema a ta, ce cred vecinii.

#13 2011-07-27 15:59:59

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Voi nu pricepeti ca teoretic erau deja mutati impreuna. Doar ca ocazional se mai ducea si la ea acasa. Ce-s 5 minute in plus ce mi-s 10. Cam asa vine. Decat sa vin 5 zile pe saptamana la tine si sa plec in weekend ca sa-mi aduc nu stiu ce carte de acasa, mai bine ma mut cu totul si nu mai bat aia 20 km (sau cati sunt) dus-intors. Si asa-s mai tot timpul aici (cu soacra cu tot) macar sa stiu o treaba ca suntem oficial mutati impreuna.
Nu dati cu parul, eu cam asa vad situatia ei.

Do the world a favor, stay like this forever.

#14 2011-07-27 16:02:29

Random
Hero member

alinda a scris:

asta cu vecinii care v-ar sti cununati e o aberatie. pai si daca va despartiti ce-o sa stie vecinii, ca ati divortat cumva? asta e cea mai mica problema a ta, ce cred vecinii.

In mod sigur nu se refera la vecini ca la vecinii de scara sau de casa. Ei stand relativ aproape unul de altul se cam considera vecini. Si decat sa se considere vecini si sa faca niste drumuri zilnice pentru nu stiu eu ce are ea nevoie de acasa, mai bine se muta complet la el si n-ar mai parea ca sunt vecini decat iubiti.

Ii lipseste o virgula 2 din text, altfel sigur iti dadeai seama..

Ultima oara a fost editat de Random (2011-07-27 16:03:19)

#15 2011-07-27 16:04:07

alinda
Diamond member

Random a scris:

alinda a scris:

In mod sigur nu se refera la vecini ca la vecinii de scara sau de casa. Ei stand relativ aproape unul de altul se cam considera vecini. Si decat sa se considere vecini si sa faca niste drumuri zilnice pentru nu stiu eu ce are ea nevoie de acasa, mai bine se muta complet la el si n-ar mai parea ca sunt vecini decat iubiti.

Ii lipseste o virgula 2 din text, altfel sigur iti dadeai seama..

nu random, cred ca tu gresesti. zice acolo ca vecinii i-ar sti cununati

#16 2011-07-27 16:04:13

yoyolina
Moderator

Ba nu, la ce zice alinda se referea smile

#17 2011-07-27 16:06:40

Random
Hero member

E grele. My bad.
Deci parintii tai mai mult pleaca, capul, la ce spun vecinii. Si lasa vorbele alea de invidie sa-i afecteze. Nu?

#18 2011-07-27 16:06:44

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

cum zice alinda e corect si ii dau dreptate ...e o aberatie neutral ....pai decat minciuna mai bine cununati smile

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#19 2011-07-27 16:10:46

yoyolina
Moderator

Mda, oameni care n-au o viata si le arde de ce face ala de langa ei forgetit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.