|
Nu esti logat.
Facultatea vs iubitul#1 2011-07-27 14:05:24
Facultatea vs iubitul............ Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-07-27 18:08:08) I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #2 2011-07-27 14:13:46
Re: Facultatea vs iubitulAveti toata viata sa stati impreuna... in locul tau nu as renunta la facultate pt nimic in lume, mai ales ca-ti place. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-07-27 14:15:02) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-07-27 14:24:09
Re: Facultatea vs iubitul
imi pare rau ca sunt rautacioasa, dar nu ma pot abtine. nu sunt dexonline, nici un academician pierdut pe forum, dar nu poti sa scrii asa..a-ti face, a-ti astepta, va-ti? nu poti sa scrii asa ca psiholog, chiar daca par rautacioasa, imi pare rau, dar asa e. Offline #4 2011-07-27 14:26:48
Re: Facultatea vs iubitulsunt de acord pe deplin cu moksha! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #5 2011-07-27 14:45:24
Re: Facultatea vs iubitulVoiam sa ma abtin, sa nu zic nimic, dar subscriu si eu celor zise de sonia si moksha ... Dar, pe de cealalta parte, ca sa fiu on topic, sunt de acord si cu yoyolina. De ce sa renunti la facultate ? Plus ca il cunosti de 6 luni, esti capabila sa renunti la o viitoare cariera, la viitorul tau, practic, pentru cineva pe care l-ai cunoscut de 6 luni ? Nu ajungi sa cunosti un om in ani de zile, ce sa mai vorbim de 6 luni ... Esti sigura ca merita si ca il cunosti suficient de bine incat sa iti sacrifici viitorul pentru cineva pe care il cunosti de 6 luni ? Mai gandeste-te Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2011-07-27 15:01:34
Re: Facultatea vs iubitulBuburuza,eu nu as neglija facultatea pe care o urmez, cu atat mai mult cu cat zici ca iti place, pt. a ma muta cu iubitul dupa 6 luni. Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-07-27 15:08:08) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #7 2011-07-27 15:02:54
total de acord "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #8 2011-07-27 15:12:20
Re: Facultatea vs iubitulOr fi avand ei un motiv pentru care vor sa se mute impreuna... Oricum asta nu inseamna neaparat ca va avea o casa de tinut in spate Poate la fel de bine sa-si vada si de "copilarie". Cu toate astea, si mie mi se pare pripita decizia. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-07-27 15:16:42
nu stiu ce sa zic. atunci cand te muti cu cineva intervin automat niste responsabilitati. si am citit deja pagini intregi de forum pe temele el nu-si aduna ciorapii/se joaca toata ziua la calculator/iese cu prietenii si eu gatesc, etc, etc, etc "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #10 2011-07-27 15:21:31
Re: Facultatea vs iubitulasta depinde si de cum a fost crescut fiecare... daca el e crescut in puf si mamica-sa se asteapta ca in momentul in care a intrat fata in casa sa ii preia toate responsabilitatile, in timp ce fii-su continua sa frece menta, da, e aiurea; daca exista intelegere si putin bun simt in fiecare altfel sta treaba; ma rog, eu vorbesc strict din punctul meu de vedere la mine asa e, fiecare are sarcinile bine stabilite. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2011-07-27 15:55:54
Re: Facultatea vs iubitulfacultate + servici + o viata noua intr-o casa noua (care nici nu este a ta si nu-ti poti face singura regulile acolo) ....viitorul nu suna bine (cel putin din punctul meu de vedere) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #12 2011-07-27 15:59:29
Re: Facultatea vs iubitulasta cu vecinii care v-ar sti cununati e o aberatie. pai si daca va despartiti ce-o sa stie vecinii, ca ati divortat cumva? asta e cea mai mica problema a ta, ce cred vecinii. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #13 2011-07-27 15:59:59
Re: Facultatea vs iubitulVoi nu pricepeti ca teoretic erau deja mutati impreuna. Doar ca ocazional se mai ducea si la ea acasa. Ce-s 5 minute in plus ce mi-s 10. Cam asa vine. Decat sa vin 5 zile pe saptamana la tine si sa plec in weekend ca sa-mi aduc nu stiu ce carte de acasa, mai bine ma mut cu totul si nu mai bat aia 20 km (sau cati sunt) dus-intors. Si asa-s mai tot timpul aici (cu soacra cu tot) macar sa stiu o treaba ca suntem oficial mutati impreuna. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #14 2011-07-27 16:02:29
In mod sigur nu se refera la vecini ca la vecinii de scara sau de casa. Ei stand relativ aproape unul de altul se cam considera vecini. Si decat sa se considere vecini si sa faca niste drumuri zilnice pentru nu stiu eu ce are ea nevoie de acasa, mai bine se muta complet la el si n-ar mai parea ca sunt vecini decat iubiti. Ultima oara a fost editat de Random (2011-07-27 16:03:19) Do the world a favor, stay like this forever. Offline #15 2011-07-27 16:04:07
nu random, cred ca tu gresesti. zice acolo ca vecinii i-ar sti cununati "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #16 2011-07-27 16:04:13
Re: Facultatea vs iubitulBa nu, la ce zice alinda se referea daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #17 2011-07-27 16:06:40
Re: Facultatea vs iubitulE grele. My bad. Do the world a favor, stay like this forever. Offline #18 2011-07-27 16:06:44
Re: Facultatea vs iubitulcum zice alinda e corect si ii dau dreptate ...e o aberatie ....pai decat minciuna mai bine cununati viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #19 2011-07-27 16:10:46
Re: Facultatea vs iubitulMda, oameni care n-au o viata si le arde de ce face ala de langa ei daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|