homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doresc un sfat......-2

#20 2011-08-04 15:17:16

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

Re: doresc un sfat......

alyush a scris:

atunci inseamna ca o iubeste... altfel de ce s-ar casatori cu ea?
cum a mai spus si Sleeping_beauty, imi e mila de saraca femeie ca nu stie cu cine are de-a face... neutral

Maria, iti faci rau si tie gandindu-te la un astfel de barbat, daca se poate numi asa, dar si iubitului tau, care poate nu face asa ceva si se gandeste doar la tine si te iubeste...

Din ce mi-a povestit el ...au o relatie mai ciudata.....el acolo ,ea aici, fiecare cu viata lui....acum nici nu mai stiu daca e asa.....sau mi-a spus lucrurile astea, asa cum ati zis si voi..doar pt a se culca cu mine... Da stiu ca imi fac rau...mult rau...pt ca sufar enorm...dar nu stiu cum sa fac sa mi-l scot din minte...pur si simplu nu stiu cum...imi vine sa beau, ca sa dorm....1 luna ....insa stiu ca asta nu e o solutie...

Ultima oara a fost editat de maria123 (2011-08-04 15:18:58)

#21 2011-08-04 15:20:30

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

or fi avand ei o relatie mai ciudata, dar din moment ce se casatoresc inseamna ca simt ceva unul pt. altul...

eu zic sa mergi la nunta prietenei tale, nu poti sa nu fi alaturi de o prienetna in cel mai important moment din viata ei doar pt. ca el vine cu viitoarea sotie...
Te duci, te simti bine, eventual ii saluti politicos pe el si pe logodnica lui si atat... fiecare cu treaba lui...
Nu stiu cum poti accepta ca stiind ca el se casatoreste sa te mai gandesti la el... Nu se mai poate face nimic...

Ultima oara a fost editat de alyush (2011-08-04 15:31:08)

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#22 2011-08-04 19:34:28

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

mie mi se pare foarte complicat, mai ales ca viitoarea lui sotie e prietena ta...daca am inteles eu corect.

dupa cate ne-ai scris tu aici ... intind sa cred ca el are dubla personalitate ...

Ne dorim si noi bebic

#23 2011-08-04 20:37:54

maria123
Full member

rocssana.nana a scris:

mie mi se pare foarte complicat, mai ales ca viitoarea lui sotie e prietena ta...daca am inteles eu corect.

dupa cate ne-ai scris tu aici ... intind sa cred ca el are dubla personalitate ...

Nu...viitoarea lui sotie nu imi e prietena....fostul meu iubit e prieten cu el...

#24 2011-08-04 23:03:35

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

." Nasol e ca se marita si o f buna prietena de-a mea in cateva saptamani, si eu trebuie sa merg, si acum am aflat ca merge si el cu viitoarea lu sotie. " aici nu cred ca am inteles eu prea bine... sunt si putin obosita..

Ne dorim si noi bebic

Publicitate

loading...

#25 2011-08-04 23:11:38

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

maria123 a scris:

alyush a scris:

cum a mai spus si Sleeping_beauty, imi e mila de saraca femeie ca nu stie cu cine are de-a face... neutral

Maria, iti faci rau si tie gandindu-te la un astfel de barbat, daca se poate numi asa, dar si iubitului tau, care poate nu face asa ceva si se gandeste doar la tine si te iubeste...

Din ce mi-a povestit el ...au o relatie mai ciudata.....el acolo ,ea aici, fiecare cu viata lui....acum nici nu mai stiu daca e asa.....sau mi-a spus lucrurile astea, asa cum ati zis si voi..doar pt a se culca cu mine... Da stiu ca imi fac rau...mult rau...pt ca sufar enorm...dar nu stiu cum sa fac sa mi-l scot din minte...pur si simplu nu stiu cum...imi vine sa beau, ca sa dorm....1 luna ....insa stiu ca asta nu e o solutie...

se cheama in termeni medicali obsesie. vestea buna e ca trece.

repet, citeste si tu ce scrii si da-ti seama ca saraca de tine iti impui singura sa idealizezi...are o relatie ciudata, dar relatia ta cu el ar fi mult mai buna? ca pana la urma tu tot acasa o sa fii, plus toate scheletele pe care le lasati in urma amandoi...

plangi pana nu mai poti si o sa uiti.

asta cu bautul nu mi-a placut, exact asta iti mai lipseste.

si poate sunt eu mai grijulie, dar cu prietenul tau ce se intampla? smile

#26 2011-08-05 16:55:49

maria123
Full member

moksha a scris:

maria123 a scris:

alyush a scris:

repet, citeste si tu ce scrii si da-ti seama ca saraca de tine iti impui singura sa idealizezi...are o relatie ciudata, dar relatia ta cu el ar fi mult mai buna? ca pana la urma tu tot acasa o sa fii, plus toate scheletele pe care le lasati in urma amandoi...

plangi pana nu mai poti si o sa uiti.

asta cu bautul nu mi-a placut, exact asta iti mai lipseste.

si poate sunt eu mai grijulie, dar cu prietenul tau ce se intampla? smile

da...poate e obsesie...nu mai sti nici eu ce simt....
cu bautul ....e o solutie de scurta durata..stiu...insa nu stiu ce sa fac altceva...pentru ca am o stare de disperare...si decat s afac alte prostii mai bine beau....

cu prietenu lmeu ..nu se intampla nimic...doar ca acum ii observ defectele mult mai bine....

#27 2011-08-05 17:31:32

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

moksha a scris:

off, moksha. spune-mi te rog ca toate obsesiile trec signof10

#28 2011-08-05 18:17:07

giullia19
Full member
Inregistrat: 2007-04-26

ori vorbesti cu el direct si clarifici lucrurile....  ori il uiti si iti vezi de viata ta

#29 2011-08-05 18:51:03

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

jeannie a scris:

moksha a scris:

off, moksha. spune-mi te rog ca toate obsesiile trec signof10

unele cu tratament, altele fara, dar trec. smile

in alta ordine de idei, maria, ma dezarmezi. deschide ochii, altceva nu pot sa iti spun. off the record, sunt persoane cu probleme cu adevarat importante (ca de exemplu o boala incurabila sau moartea sotului etc) pe care nu le-am auzit zicand nu mai pot...nu o face nici tu...aduna-te si da pagina.

ps. si nu il mai tine pe prietenul tau intr-o chestie ca asta, nu merita. nimeni nu merita.

#30 2011-09-11 10:15:48

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

ar trebui de ce a vrut initial sa isi modifice statusul, spune-i ca e ca si cum te-ai apuca tu sa spui tuturor ca v-ati despartit cand voi sunteti inca impreuna. Iar la replica "daca ne despartim nu raman singur", daca a vb serios si nu a zis-o doar sa te tachineze, a fost cam nesimtit, sincer...nu stiu cum ai rezistat sa nu-i zici vreo 2

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#31 2011-09-11 10:22:41

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

april,nu cred ca e o prostie ca el a vrut sa scrie singur.cum adica?de ce a vrut asta?v-ati despartit?mie mi se pare ca el cam vrea sa-ti sugereze ceva subtil.ai grija!eu zic sa reevaluezi situatia.pune pe-o foaie-avantaje/dezavantaje!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#32 2011-09-11 10:27:49

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

mda,ciudat ce a zis el.eu am impresia ca ar cam vrea sa se 'elibereze de relatia voastra.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#33 2011-09-11 10:28:40

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

eu cred ca si-a schimbat statusul ca sa vada daca mai are "lipici la gagici"; si-a facut pofta, a revenit.

voi nu ati observat cate "drame" se nasc din cauza unor amarate de statusuri puse intr-o cadrul unei comunitati virtuale? pe mine sincer ma depasesc chestiile astea... daca si-ar schimba "statusul" in cadrul comunitatii reale, de prieteni/rude/cunostine/vecini DA, ar fi o drama; parerea mea.

cate despre chestia cu "nu voi ramane singur" ori a fost o chestie menita sa intepe rau de tot, ori a fost o gluma de baietel prostuc care inca nu stie cat pot rani vorbele... aici tu tragi concluzia, avand in vedere chestiile care s-au intamplat intre voi lately.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#34 2011-09-11 10:47:48

Emilya
Platinum member
Site

yoyo adevarul e ca si pe mine ma depasesc treburile astea adica pentru noi (eu cu al meu) facebook=ul e asa o chestie unde pierdem cateodata vremea, nu motiv de cearta, consider ca se da prea mare importanta sincer. Am mai auzit si la colege discutii de genul "M-am despartit de el ca i-a dat like lu x" WTF??? Nu e ca si cum s-ar duce sa si-o traga cu aia dupa ce ii da like.
April la comportamentul lui e ceva putred, ori s-a saturat de relatia in care e ori incearca sa-si demonstreze ca inca poate ... in ambele cazuri e cam naspa oricum ai da-o ... voi aveti o relatie la distanta sau retin eu gresit?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#35 2011-09-11 10:50:56

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

April urata faza. Si prietenul meu e mai moale din fire si nu stie sa refuze, sa vorbeasca urat cu cineva,dar iubirea pentru mine pare a fi mai mare insa, din moment ce, atunci cand vine vorba de faze din astea, stie sa refuze hotarat.

In plus...ideea cu fbk a fost a lui, deci undeva in interiorul lui is doreste ca treburile sa fie altfel. Sa fie singur, sau sa iti atraga cumva atentia; el vrea ceva, vrea o schimbare. Nu stiu daca te vrea out din viata lui; cred ca daca ar fi asa nu ti-ar mai povesti.

Sunteti de mult impreuna? v-ati certat des in ultimul timp sau s-a schimbat ceva? Cati ani aveti?

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-09-11 10:52:27)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#36 2011-09-11 10:59:33

Emilya
Platinum member
Site

april e o vorba din popor care spune ca "p**a nu stie carte". Da, din punct de vedere fizic si anatomic 99.9% nu ar rezista insa mai e o chestie numita creier si constiinta care ne impiedica se ne aruncam in pat cu oricine doar pentru ca organul zice asta

#37 2011-09-11 11:15:04

Emilya
Platinum member
Site

deci mie chestia asta nu-mi place...asa cum ma "abtin" eu sa se abtina si el, nu conteaza ca vine una si se urca pe el, pai daca as sti ca gandeste asa cum as mai avea eu incredere sa il las sa plece undeva singur? Ca de-astea horny care se urca pe ei sunt pe toate drumurile

LE: uite l-am intrebat si pe al meu acuma si mi-a zis ca din punctul lui de vedere, ca barbat, daca vine una si iti baga mana in pantaloni, tre sa si VREI sa te culci cu ea, nu e destul sa ai o erectie ca sa nu mai gandesti rational, ok are si penisul rolul lui in ecuatie dar deep inside si rational vrei asta

#38 2011-09-11 11:18:54

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

em,bine zici tu smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.