|
Nu esti logat.
Iubit nebun??#1 2011-08-19 14:13:19
iubit nebun??Buna, fetelor! Am si eu de la o vreme probleme cu prietenul meu, iar situatia incepe sa se agraveze. Pe scurt, sunt din ce in ce mai sigura ca e instabil psihic Sa va spun si de ce: se comporta cu mine de parca ar avea doua personalitati, ceva gen dr. Jekyll si mr. Hyde.Nu, nu glumesc. Acu e extrem de mamos cu mine, ma alinta, e grijuliu, imi spune ca ma iubeste, imi pupa si degetele de la picioare, si ziua urmatoare ii sare tandara din te miri ce, face crize, imi vbeste urat si agresiv, parca e dement Situatia asta dureaza deja de ceva vreme si initial am zis ca nu ma mai iubeste, ca s-a saturat de mine etc, insa ma socheaza trecerile astea bruste de la iubire la isterie! Si sunt aproape convinsa ca e nebun pur si simplu. Eu il iubesc foarte mult, ca daca nu-l iubeam, nu stateam cu el. Am tot sperat sa inceteze cu toate schimbarile astea de comportament, dar chiar am impresia ca nu se poate controla. Veti spune ca am gresit ca n-am pus punct mai devreme, dar imaginati-va cum este ca iubitul vostru sa se comporte ca printul din poveste o zi, doua, trei, sa fie totul perfect, iar apoi sa ajungeti sa va isterizati amandoi din cauza crizelor lui fara motiv. Pentru ca repet, chiar nu-i dau motive sa reactioneze asa, am facut tot posibilul sa ma pun la mintea lui, sa fiu eu mai intelegatoare ca sa fie bine si sa se poarte normal, sau macar constant! daca s-ar purta urat tot timpul, mi-ar fi muult mai usor sa reactionez, dar asa cu oscilatiile astea de comportament, sunt foarte confuza si aproape disperata I-am propus sa se duca la psiholog, dar el ia in ras chestia asta. Am uitat sa va spun ca si el recunoaste uneori ca o ia pur si simplu razna si ca nu se poate controla, dar sustine ca are si motive sa faca asemenea crize, lucru cu care eu nu sunt de acord!! Pareri? Offline #2 2011-08-19 14:20:10
Re: iubit nebun??Nu e normal sa se comporte asa...propune-i sa mergeti impreuna la psiholog, poate va accepta daca il insotesti...Vorbeste cu el cand e calm si spune-i ca nu iti convine comportamentul lui... Ultima oara a fost editat de d_e_e_a (2011-08-19 14:21:18) Alege un ideal cat mai inalt si nu te opri dupa ce l-ai realizat! Offline #3 2011-08-19 14:33:10
Re: iubit nebun??m-am confruntat si eu cu asta la inceputul relatiei.dar el a incetat in momentul in care i-am zis ca nu mai are rost sa fim impreuna,pt ca eu ma saturasem de fazele lui,vorba ta:uneori foarte dragastos,alteori crizat.ma saturasem ca dupa cearta,sa plang ca o proasta nestiind daca el va mai veni inapoi la mine sau ma va mai iubi,vom mai fi impreuna etc. ma saturasem sa fiu mereu "acolo" pt el si cred ca se obisnuise asa,insa eu sufeream.si in momentul in care am pus punct relatiei,s-a schimbat total,rugandu-ma insistent sa ii mai acord o sansa si a profitat de ea,s-a schimbat.mi-a povestit ca avea si niste probleme in familie,se mai certa cu ai lui si isi varsa nervii pe mine,nu se putea controla(era si pueril,17 ani,dar totusi....).insa cand a fost pe punctul de a ma pierde,s-a rezolvat problema.a constientizat ca daca o tine tot asa eu nu ii mai dau nicio sansa.de atunci am devenit si mai deschisi unul fata de celalalt,imi povestea mereu ce probleme mai are si gaseam impreuna o solutie,nu mai trebuia sa se agite ca inainte Ultima oara a fost editat de BabyBlueDoll (2011-08-19 14:33:42) Offline #4 2011-08-19 14:47:44
Re: iubit nebun??@Deea: stiu ca nu e normal, asta ii spun si eu, am vbit si cu mama lui la un moment dat si i-am povestit si nici ea nu prea stia ce sa zica. Ei ii spune ca ma iubeste, ca vrea sa ne casatorim, lucruri pe care mi le spune si mie cand e normal la cap. Dar nu inteleg cum se poate schimba la 180 de grade dintr-o data! Offline #5 2011-08-19 14:52:04
Re: iubit nebun??ei bine, daca voi ati avut experiente cu iubitii de felul acesta, eu una m-am comportat (recunosc) la fel cu cineva, care ma iubea mult de tot, facea totul pentru mine. eu?! eu nu pot sa zic ca nu il iubeam, dar era o iubire-raspuns (cum spunea cineva pe forum) pentru tot ceea ce imi oferea din punct de vedere sentimental. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-19 15:08:34
Re: iubit nebun??Chestia e ca eu nu fac pe catelul pentru el, adica nu exist numai ca sa-i fac lui pe plac, doar ca trec cu vederea peste toanele lui fiindca il iubesc. Recunosc ca si eu m-am gandit la un moment dat ca nu ma mai iubeste, nu e o crima, se intampla. Dar nu cred ca e cazul fiindca am fost plecata doua saptamani in alt oras si el a dormit cu tricoul meu sub perna sau pe perna mea numai pt ca mirosea a mine. Si el se purta ca un catel cu mine. Si cate si mai cate chestii de-astea. Asta nu e dragoste? Eu ce sa mai inteleg?? Offline #7 2011-08-19 15:18:00
Re: iubit nebun??Daca al tau e nebun, inseamna ca eu deja am avut jumatate de azil Mie fiecare dintre ei mi-a ajuns in faza asta la un moment dat. Incep sa cred ca tipii se detaseaza de sentimente foarte usor iar atunci cand le sare tandara, pur si simplu fac abstractie de ceea ce simt. Al meu, de exemplu, acum cateva zile mi-a spus niste lucruri oribile si ne-am certat in ultimul hal dintr-un motiv cretin, care in viziunea mea nici macar nu se poate chema motiv, si m-a ranit intr-un hal fara de hal, si plansete si rugaminti si asa mai departe si nu stiam ce naiba sa mai fac, ca parca era scapat de sub control si nu mai vroia sa auda nimic, totul era ca el, parca nu mai exista nimic pe lume in afara de lucrurile pe care le spunea, bineinteles, el. Ieri, on the other hand, m-a luat de mana frumos, m-a mangaiat pe fata si mi-a zis mieros ca nu poate fara mine si ca ma vrea inapoi. Tot asa, atitudini la poli opusi, parca 2 oameni intr-unul singur... nu cred ca are probleme psihice ; cred doar ca ii e greu sa isi tina in frau temperamentul si sa tina cont si de sentimente cand nu ii convine ceva. Nu stiu cum se rezolva treaba asta, si abia astept sa aflu, iar daca aflu, promit sa te anunt... Offline #8 2011-08-19 15:34:18
Re: iubit nebun??si eu sunt instabila psihic sa faceti cheta sa ma trimiteti si pe mine la psiho Offline #9 2011-08-19 15:37:35
Re: iubit nebun??Mi-ar placea sa spun ca e linistitor ca mai exista si altii, dar nu prea e Offline #10 2011-08-19 16:06:53
Re: iubit nebun??Eu nu vreau sa fie linistitor ca sunt altii Incerc doar sa-ti explic ca nu probleme cu capul are, ci cu anger management. Eu cred ca stiu cel mai bine despre probleme de anger management, ca atunci cand ma apuca dracii, nu mai tin cont nici de sentimente, nici de functia persoanei in cauza, nici de varsta, de absolut nimic... dar eu, in timp, am invatat sa ma controlez cand e neaparat cazul. Ma mir ca la cei 26 de ani ai lui, prietenul tau nu a invatat si el smecheria. Offline #11 2011-08-19 16:09:23
Re: iubit nebun??Suntem amandoi berbeci si e adevarat ca zodia asta e mai vulcanica, nici eu nu sunt culmea calmului in general, dar cu el incerc sa ma abtin ca sa nu ne luam la bataie. El cred ca nu se poate abtine sau nu incearca suficient. Offline #12 2011-08-19 16:15:38
Re: iubit nebun??
si eu! viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #13 2011-08-19 16:16:37
Re: iubit nebun??Eu cred ca s-a obisnuit asa si crede ca o sa-i mearga bine si de acum inainte. Eu asta credeam. Pana cand, bineinteles, I hit a wall si am fost trezita brusc la realitatea conform careia nu toata lumea e obligata sa imi tolereze temperamentul si aveam de ales intre a pierde pe cineva drag mie si a invata sa ma controlez. Am ales solutia practica. La tipi, insa, am observat ca e mai greu... Offline #14 2011-08-19 16:21:46
ma alatur voua Love. Live. Laugh. Offline #15 2011-08-19 17:48:17
pai cum asa, ally? tu nu erai studenta la psiho? ar fi trebuit sa le spui sa vina la tine, ca le tratezi...contra-cost, desigur dar daca vrei sa fii pacienta, faceti rost de bani si hai la mine! treceti peste faptul ca abia incep anul 2 V., soarele si luna Offline #16 2011-08-19 17:53:38
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #17 2011-08-19 18:03:37
Re: iubit nebun??April, facultatea de psiho sau domeniul in sine nu te scuteste de nebunie Trust me Offline #18 2011-08-19 18:10:01
stiuuuu! i trust you! V., soarele si luna Offline #19 2011-08-19 20:17:35
Re: iubit nebun??ar fi ok sa il consulte un psiholog si de ce nu chiar un psihiatru; nu doar oamenii nebuni apeleaza la ei, nu inteleg de unde sunt atatea idei preconcepute. e posibil sa aiba o afectiune psihica, lucru care nu inseamna neaparat ca ar fi nebun. in momentul cand o persoana ajunge sa se certe urat cu cei din jurul ei, trebuie actionat, altfel o va tot tine asa si nu e bine nici pentru cei din jurul lui, dar nici pentru el. ma intreb daca prietenul tau are vreo suferinta ce trebuie descoperita sau pur si simplu el e fericit si doar ii lezeaza pe ceilalti; cel mai probabil este deprimat intr-un fel sau altul si o solutie ar fi sa inteleaga ca nu e ok sa isi verse frustrarea pe tine (partea mai grea e cine si cum il face sa inteleaga asta ). Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-08-19 20:28:59) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|