homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu increderea in sine

#1 2011-08-25 15:09:33

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

probleme cu increderea in sine

buna.ma confrunt de ceva timp deja cu niste probleme cu increderea mea in sine care nici cum nu le pot depasi si as vrea sa va rog sa-mi dati ceva sfaturi constructive.
de unde sa incep? am sa incep cu ce ma enerveaza cel mai tare..prietenul meu mi-a spus acum 5 ani knd l-am cunoscut k lui ii plac brunetele si pe parcursul relatiei noastre am si vazut care anume:brunete cu par lung intins, buze tuguiate si roz, niste "pisi" la nivelul carora eu nu ma pot ridica.(trebuie sa stiti atunci si ca eu sunt blonda natural sau satena cum doriti, ochi verzi, 48 kg, 1,68, as spune o prezenta placuta, draguta dar nu frumoasa, desi unii zic ca da eu nu vad asta, si mai ales nu eman sexualitatea care o emana fetele alea.am principii, nu pun poze pe fb cu mine goala si nici macar in costum de baie).
deci eu am ajuns sa urasc fetele astea frumoase, no offence pentru cei de fata, si mor de invidie si gelozie ori de cate ori vad una pt k de fiecare data ma gandesc k prietenului meu asta ii place si asta isi doreste.degeaba imi zice k eu sunt bruneta lui eu tot nu il cred.am ajuns sa stau toata ziua pe fb sa ma uit la ele cum arata si sa ma compar mereu cu ele, evident in defavoarea mea.simt k nu mai pot asa.incep sa innebunesc.nu ma mai pot uita in oglinda.ma vad din ce in ce mai urata. de ce ne forteaza societatea idealurile astea femine pe gat in jos? sunt sigura k multe fete se confrunta cu pb asta si nu se pot accepta. am citit o gramada de articole cu tema cum sa-mi imbunatatesc increderea in sine dar niciuna nu m-a ajutat. sunt atat de multe de spus dar deocamdata atat ca sa nu plictisesc.

ps: chiar ieri am facut o comparatie care mie mi se pare f relevanta...noi avem un catel comunitar care il ingrijim si iubim dar prietenul meu mereu si-a dorit un beagle..deci in aceasta situatie eu sunt "catelul comunitar" si bruneta e "beagle-ul". cand i-am zis asta a zis k is proasta si k sa termin cu porcariile.i-am zis k dak asta isi doreste sa plece pt k eu nu pot trai asa stiind k el mereu isi va dori altceva.

#2 2011-08-25 15:25:02

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: probleme cu increderea in sine

mie mi se pare ca mai degraba ai probleme cu increderea in prietenul tau si mai cred ca o mare parte din vina o poarta el prin modul in care se manifesta.
nu mi se pare normal, cand ai o iubita sa-i expui tot timpul specimene complet diferite de ea si sa-i spui ce bine arata alea, cum iti plac tie brunetele desi ea e blonda, etc. nu zice nimeni sa nu se uite, ca toti suntem oameni si ne uitam dupa unul-altul, dar nu sa ajunga sa te complexe in halul asta.
parerea mea e ca barbatul de langa tine trebuie sa te faca sa te simti cea mai frumoasa pt el, chiar daca ii plac (si) femeie cu alt aspect.
de ex. prietenului meu ii plac femeile cu sanii mai mari si se mai uita din cand in cand dupa ele, ne mai uitam impreuna si le analizam dar asta nu inseamna ca eu ma simt prost ca am sanii mici sau ca ma freaca cu asta la cap incat sa-mi doresc sa-mi pun silicoane. Atata ii aveam si cand ne-am cunoscut, nu-i ca si cum m-ar fi luat la 12 ani si ar fi sperat ca-mi cresc mai incolo.

mai ramane de vazut in povestea asta cine exagereaza: el cu uitatul dupa altele sau tu cu expunerea faptelor.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#3 2011-08-25 15:25:53

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

"de ce ne forteaza societatea idealurile astea femine pe gat in jos?"
Nu are societatea nicio vina ca iubitului tau ii curg ochii la altele. Poate se uita si el...admirativ nustiu ca la un tablou. uita-te si tu cu el, discutati, radeti si poate iti mai trece starea asta.

Cred totusi ca exagerezi ca te consideri atat de inferioara. daca el nu te apreciaza la adevarata ta valoare poate e timpul sa te aprecieze altcineva

#4 2011-08-25 15:34:39

popicel
Full member
De la: Cluj
Inregistrat: 2010-02-04

Paaai, sa spunem ca el intr-adevar viseaza la o pisi din asta cum zici tu. Dar nu crezi ca in 5 ani, daca chiar a fi vrut altceva, ar fi cautat si in alta parte? smile Totusi, te-a ales pe tine. Asta ar trebui sa insemne ceva tongue

Ultima oara a fost editat de popicel (2011-08-25 15:34:55)

Quick word of advice: Vrei sa-ti bagi p***? Pui caciula!
Daca n-ai pus caciula, nu te mira de ce ai belit p***!

---------------------------------------------------------------
Cand voi fi mare am sa fiu metrolog si depanator mecanica fina, tehnica digitala si analogica... Ori asta, ori preparator peste, raci, broaste în cherhanale si oficii. smile

#5 2011-08-25 15:36:22

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

imi pare rau sa-ti spun ca NU societatea impune niste standarde de frumusete in cazul asta, ci chiar prietenul tau! daca e sa cauti "vina" in societate atunci poate poti spune ca a fost fortat idealul de femeie gen Pamela Anderson dar nu altceva.
problema e la tine in primul rand. se pare ca omul si-a exprimat o data parerea in legatura cu brunetele si tu ai facut o mini-obsesie din asta, desi el se straduieste sa-ti comunice faptul ca te place pe tine, nu pe altcineva.
o problema o fi si la el, nu stiu, poate a fost prea insistent in admiratia lui fata de tipul respectiv de femeie. dar tind sa cred ca TU exagerezi in problema asta.
tie nu-ti spune nimic faptul ca sunteti de 5 ani impreuna? pai in astia 5 ani presupun ca isi gasea o mie de brunete exact pe placul lui daca asta isi dorea. dar vezi bine ca nu pare sa-si doreasca. asa cred ca si tu ai un ideal masculin care e diferit de el (un actor sa zicem, etc) si pentru asta nu-l parasesti pe el.
presupunand ca maine dimineata te trezesti intruchiparea idealului lui, ce te faci daca peste doua luni vine si-ti spune ca ii plac roscatele mici si slabe?
eu zic sa-ti vezi de relatia ta si sa nu mai cauti probleme unde nu sunt.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#6 2011-08-25 15:57:51

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

zaira a scris:

ps: chiar ieri am facut o comparatie care mie mi se pare f relevanta...noi avem un catel comunitar care il ingrijim si iubim dar prietenul meu mereu si-a dorit un beagle..deci in aceasta situatie eu sunt "catelul comunitar" si bruneta e "beagle-ul". cand i-am zis asta a zis k is proasta si k sa termin cu porcariile.i-am zis k dak asta isi doreste sa plece pt k eu nu pot trai asa stiind k el mereu isi va dori altceva.

va

So where is the passion when you need it the most...

#7 2011-08-25 16:54:04

buburuzza90
Full member
De la: Din burtica
Inregistrat: 2011-05-13

zaira a scris:

buna.ma confrunt de ceva timp deja cu niste probleme cu increderea mea in sine care nici cum nu le pot depasi si as vrea sa va rog sa-mi dati ceva sfaturi constructive.
de unde sa incep? am sa incep cu ce ma enerveaza cel mai tare..prietenul meu mi-a spus acum 5 ani knd l-am cunoscut k lui ii plac brunetele si pe parcursul relatiei noastre am si vazut care anume:brunete cu par lung intins, buze tuguiate si roz, niste "pisi" la nivelul carora eu nu ma pot ridica.(trebuie sa stiti atunci si ca eu sunt blonda natural sau satena cum doriti, ochi verzi, 48 kg, 1,68, as spune o prezenta placuta, draguta dar nu frumoasa, desi unii zic ca da eu nu vad asta, si mai ales nu eman sexualitatea care o emana fetele alea.am principii, nu pun poze pe fb cu mine goala si nici macar in costum de baie).
deci eu am ajuns sa urasc fetele astea frumoase, no offence pentru cei de fata, si mor de invidie si gelozie ori de cate ori vad una pt k de fiecare data ma gandesc k prietenului meu asta ii place si asta isi doreste.degeaba imi zice k eu sunt bruneta lui eu tot nu il cred.am ajuns sa stau toata ziua pe fb sa ma uit la ele cum arata si sa ma compar mereu cu ele, evident in defavoarea mea.simt k nu mai pot asa.incep sa innebunesc.nu ma mai pot uita in oglinda.ma vad din ce in ce mai urata. de ce ne forteaza societatea idealurile astea femine pe gat in jos? sunt sigura k multe fete se confrunta cu pb asta si nu se pot accepta. am citit o gramada de articole cu tema cum sa-mi imbunatatesc increderea in sine dar niciuna nu m-a ajutat. sunt atat de multe de spus dar deocamdata atat ca sa nu plictisesc.

Din pacate si eu am fost in situatia ta, am avut un prieten, care mi-a zis in fata ca lui ii plac blondele (eu fiind bruneta) ca lui ii plac fetele machiate in exces (eu nu ma machiez, eventual un rimel) mi-a sugerat sa ma machiez, sa nu ma mai fac pe unghii cu negru, sa imi las unghiile lungi, sa imi las parul tot timpul desfacut. Si nu am fost de acord, si intr-un final si-a gasit pe alta asa cum dorea el, dar totusi nu mi-a zis pana nu am descoperit si l-am lasat ,,balta".

Nu trebuie sa te compari cu altele, cum adica nu ajungi la ,,inaltimea lor" fiecare are frumusetea ei, nu inseamna ca daca lui ii plac brunetele tu esti urata, nu te mai lasa asa influentata de el, punete in oglinda si admira NUMAI (nu strigam, accentuam) partile frumoase, si pune in valoare ce ai si ce crezi tu ca ai mai frumos.

Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-08-25 19:20:08)

I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger.

#8 2011-08-25 17:13:47

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

cum zice si popicel,daca sta de atata timp cu tine e clar ca ii place si stilul tau si ca in brunetele alea vede doar partea fizica,iar la tine apreciaza pe langa asta,si ce ai in interior.daca zici ca ti se pare ca ele arata mai bine,atunci incearca sa vezi exact ce nu iti place la tine si sa repari chestiile alea.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#9 2011-08-25 17:21:19

buburuzza90
Full member

-=-baby_pink-=- a scris:

cum zice si popicel,daca sta de atata timp cu tine e clar ca ii place si stilul tau si ca in brunetele alea vede doar partea fizica,iar la tine apreciaza pe langa asta,si ce ai in interior.daca zici ca ti se pare ca ele arata mai bine,atunci incearca sa vezi exact ce nu iti place la tine si sa repari chestiile alea.

Da, dar nu e tocmai placut sa ti se spuna asa ceva, si probabil ca asa ia scazut increderea in ea.

#10 2011-08-25 17:29:14

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

probabil s-a inteles altceva din ce am spus eu.ma refeream ca el apreciaza la ea atat fizicul,cat si interiorul ei.iar legat de schimbarile pe care le-ar putea face la ea,eu am luat exemplul meu.cand ma simt complexata de unele chestii,incerc sa le repar ca sa ma simt bine in pielea mea,pentru mine,nu neaparat pentru cei din jur.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#11 2011-08-25 17:42:48

buburuzza90
Full member

Nu am fost mult, era mai mult de dragul de a fi cu cineva, o luna, plus-minus o saptamana. Si era mai mult, ca erau parintii foarte incantati de el, si dupa ce le-am zis ce a facut, tot lui ia luat apararea, nu descopeream daca nu citeam un mesaj primit de el in care la sfarsit scria ,,te iubesc puiut micut" si cand l-am intrebat a zis ca e o fata din Italia, si ca de unde sa stie ce face aia daca il inseala, si asa a umblat cu mine aici.

Oricum eu cand am auzit ca nu ii place aia, si aia la mine, eu de ciuda faceam exact ce nu ii place  big_smile

Ultima oara a fost editat de buburuzza90 (2011-08-25 17:44:32)

#12 2011-08-25 17:43:21

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

baby,zici bine cu schimbarile pt tine insati,nu pt x-ulescu,taranescu,etc...

parerea mea e ca asta clar e atras si de alte femei,mie nu mi-ar conveni sa stiu ca e atras de altele,da ,vai domne,ma iubeste pe mine.neinteresant!si mie mi-a zis al meu ca i-a placut de mine cel mai mult blonda,ca lui ii plac blondele,desi a avut doar gagici negre,brunete cu fata inchisa lol da nu m-a deranjat.pt ca nu simt nici o secunda ca se uita dupa altele sau ca vrea pe altele.eu ii mai arat-ce tate are aia! lol la care el-unde,unde?astea sunt glume,facute acum dupa cativa ani,cand ne permitem,cand ne cunoastem

cand ti-a zis prietenul tau ca lui ii plac brunetele?mai demult?oricum tu trebuie sa simti daca te iubeste si te vrea doar pe tine sau tanjeste si dupa altele.raspunsul il stii,e in sufletul tau.

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-08-25 17:44:41)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#13 2011-08-25 17:46:50

buburuzza90
Full member

sonia30 a scris:

eu ii mai arat-ce tate are aia! lol

offtopic Actualul, acum intr-o zi sa uitat in decolteu la una, nu i-am zis nimic, doar am luat o urzica, si i-am dat peste picioare  rotfl2 si de atunci nu l-am mai prins sa se uite, cel putin in prezenta mea.

#14 2011-08-25 17:49:16

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

nu se rezolva nimic asa.barbatu care se uita se uita de la inceput pana la final.ar fi bine sa ramana doar cu uitatu,da de obicei cand au ocazia trec si la actiune

eu nu vreau sa se uite la alta niciodata,nu numai in prezenta mea

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-08-25 17:50:27)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#15 2011-08-25 17:51:26

buburuzza90
Full member

Eu am fost de parere ca nu exista barbati care sa nu insele, ci doar barbati discreti, dar din suflet vreau sa cred ca exista si specimene care sa nu insele, desi sunt pe cale de disparitie. Scuzati off. Gata.

#16 2011-08-25 17:56:45

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

zaira a scris:

ESTE O TRAGEDIE FATA!!!iar tu nu ai facut nimic pana acum?ai dormit atatia ani?  wow
ai tate mici? lasate? fund mic? lasat?  stiu sigur ca-ti doresti o inaltime cu cativa cm. in plus... nu-i bai! in China se efectueaza operatii ce te inalta cu cativa cm. buni. este dureros,dar merita tummenupp ... pentru buze poti sa rogi un nenea doctoru' sa ti le faca sa arate ca o roata de rezerva, o sa fii sexi  cool ... restul le vorbesti cu nenea doctoru'... ce zici? te bagi? big_smile

Ultima oara a fost editat de Sumire (2011-08-25 17:57:24)

#17 2011-08-25 18:00:10

buburuzza90
Full member

Sumire a scris:

ESTE O TRAGEDIE FATA!!!iar tu nu ai facut nimic pana acum?ai dormit atatia ani?  wow
ai tate mici? lasate? fund mic? lasat?  stiu sigur ca-ti doresti o inaltime cu cativa cm. in plus... nu-i bai! in China se efectueaza operatii ce te inalta cu cativa cm. buni. este dureros,dar merita tummenupp ... pentru buze poti sa rogi un nenea doctoru' sa ti le faca sa arate ca o roata de rezerva, o sa fii sexi  cool ... restul le vorbesti cu nenea doctoru'... ce zici? te bagi? big_smile

De ce esti rea? Asa ai sa o faci sa se simta si mai si...

#18 2011-08-25 18:00:50

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

buburuzza90 a scris:

Nu am fost mult, era mai mult de dragul de a fi cu cineva, o luna, plus-minus o saptamana. Si era mai mult, ca erau parintii foarte incantati de el, si dupa ce le-am zis ce a facut, tot lui ia luat apararea, nu descopeream daca nu citeam un mesaj primit de el in care la sfarsit scria ,,te iubesc puiut micut" si cand l-am intrebat a zis ca e o fata din Italia, si ca de unde sa stie ce face aia daca il inseala, si asa a umblat cu mine aici.

Oricum eu cand am auzit ca nu ii place aia, si aia la mine, eu de ciuda faceam exact ce nu ii place  big_smile

merci de raspuns! puss

#19 2011-08-25 18:02:44

buburuzza90
Full member

Sumire a scris:

merci de raspuns! puss

Sa cresti mare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.