homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?-7

#115 2011-09-01 22:06:27

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?

qaz a scris:

Eu cunosc astfel de mame,unde baiatu` vine acasa cu 3 fete,si cu toate se poarta mama la fel si le spune acelasi lucru...

Ah , si eu rotfl Si deobicei asta le cheama in aceeasi zi pe toate, si pentru toate aia pune masa  rotfl2

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#116 2011-09-01 22:16:45

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

si fratele unui fost avea relatie stabila cu o supertipa de un an jumate si venea cu altele la ma-sa acasa, daca ar face fi-miu asa l-as acoperi ca doar e fi-miu...suna cinic dar orice parinte tine cu odrasla wink

#117 2011-09-01 22:23:09

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu probabil i-as arde o palma peste ceafa lu' fii-miu si nu m-as baga. N-as comenta nici de bine, nici de rau, ca fiecare face ce vrea... dar nu m-as implica in niciun fel. Oricum sunt chitita sa nu devin prea apropiata de nora/ginere, dat fiind faptul ca eu in momentul de fata nu suport apropierea exagerata cu parintii lui, ca pur si simplu nu simt nevoia sa fim prieteni la catarama. Ma cunosc, ii cunosc, avem fiecare impresii, mi se pare suficient. Imi place cand nimeni nu e de partea nimanui lol

#118 2011-09-01 22:30:51

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Nu e vorba neaparat de acoperit, este vorba de faptul ca nu se baga in viata lui si ca il lasa sa faca ce vrea din punctul asta de vedere. Si ca sa spun pe drept bine face. Nu e treaba lor ce face el din punctul asta de vedere. Unii poate vor sa se distreze, altii poate vor sa gaseasca persoana potrivita pt ei, chit ca asta nu e cea mai fairplay metoda. Sincer, daca vreo iubita a fiului meu ma va intreba ceva de genu, si daca o sa stiu, o sa ma fac ca ploua pt ca sunt sigura ca stie de ce face ce face si nu m-as baga in asta pt ca adevaratul joc de loterie este casnicia.

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#119 2011-09-01 22:36:21

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

prin acoperit vroiam sa zic ca nu il dau de gol nu ca ii zic bravo mama ce baiat cautat esti tine-o tot asa lol

Publicitate

loading...

#120 2011-09-02 10:04:17

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

nu observati k voi imi induceti paranoia si sa ma indoiesc de cuvantul cuiva? nu ziceti altceva decat nu o crede pe maiksa k minte pt copilul ei.nici de aceasta data nu stiti dedesubturile si nici nu puneti  intrebari suplimentare, ci iar va puneti sa judecati. sa stiti k nu toate "soacrele" sunt dracu in persoana si mai sunt si oameni care nu-i vor lua apararea propriului copil daca nu are dreptate, ceea ce mi se pare f normal.

radeti de mine dar la voi nu va uitati.reiese din tot ce scrieti ca voi sunteti mai paranoia decat mine si multe sunteti rau intentionate.va distreaza pb altora si ii mai si sfatuiti prost.ati afisat tot de parca la ei acasa e un bordel unde soacra e pimpul=))))

fetelor hai mai bine sa inchidem acest topic k vad k bateti campii si nu vreau sa-mi umplu capul cu prostii.

si nu in ultimul rand ms inca o data celor care nu au luat la misto situatia si au vrut sa ma ajute cu un sfat bun.

#121 2011-09-02 10:23:15

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

zaira, pentru ca am citit tot topicul, si pentru ca sa vin eu cu un sfat bun, ca fetele de aici cam bat campii, asa e.
Fata mea, ai dreptate sa-l controlezi, de fapt asae normal sa procedam cu barbatii, pentru ca toti sunt niste porci care se uita dupa altele si care nu rateaza ocazia sa ne insele. \

Si trebuie tinuti din scurt, si supravegheati mai ceva ca un copil, asa ca nu uita sa-i cauti in telefon de 6 ori pe zi daca se poate, nu uita de calculator, de arhiva de mess, de adresa de mail, cauta-l prin buzunare, verifica mereu cutia postala, daca poti sa instalezi o camera de supraveghere in casa, n-ar strica, sa nu cumva sa aduca vreo pipita pe acasa cat esti tu plecata. de asemenea, poti cere informatii lu ma-sa, sora-sa, verisoara-sa, vecina de la 3, baba de la 1 (astea din urma vor fi cele mai informate) wink

Asta e un razboi greu de purtat, pentru ca de cele mai multe ori si el va riposta, dar tu trebuie sa-i arati ca tu esti mai tare-n clanta ca el, si sa-i retezi scurt macaroana.

#122 2011-09-02 10:25:53

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

zaira, asa cum am mai scris, ai probleme pe care trebuie sa le rezolvi tu cu tine si pe urma sa incepi sa interactionezi cu alte persoane, fie ele barbati sau femei, fie pe un forum, fie in viata reala.

faptul ca oamenii si-au exprimat pareri despre o situatie descrisa de tine nu inseamna ca te-au judecat. presupun ca asta ai urmarit cand ai scris ceva pe un forum, sa obtii pareri.

sau poate de fapt ai urmarit sa te bata cineva pe umar si sa zica gata, gata.

repet, ai un grad de imaturitate emotionala si alte feluri de probleme care te impiedica sa relationezi normal. chiar daca acum cine stie ce o sa imi raspunzi, asta e adevarul.

nu a ras nimeni de tine, paranoia nu poate fi indusa de un forum, nu ai inteles mare lucru sau nu ai vrut sa intelegi. sfat bun nu e acela care iti convine tie. orice sfat de aici e bun prin prisma faptului ca sunt obiective si sincere. gandeste-te la asta.

mai mult, nu bate nimeni campii si sper ca stii si nu trebuie sa iti zic eu ca e nepoliticos sa scrii asta.

e alegerea ta si eu iti doresc mult succes. in toate.

#123 2011-09-02 11:12:28

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

normal ca esti luata la misto cand vii cu "probleme" din astea si cu solutii pe masura, iar apoi te superi ca nu esti luata in serios! s-au chinuit atatea sa te ajute cu vorba buna, eu si inca alte cateva fete te-am luat mai tare vazand ca nu prea functioneaza prima varianta! daca nici asa nu-ti revii atunci ar fi bine sa asculti sfaturile taishei si sa suporti apoi consecintele, uneori chiar trebuie sa te lovesti rau de tot de pragul de sus ca sa intelegi niste lucruri...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#124 2011-09-02 12:33:23

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

zaira a scris:

nu observati k voi imi induceti paranoia si sa ma indoiesc de cuvantul cuiva? nu ziceti altceva decat nu o crede pe maiksa k minte pt copilul ei.nici de aceasta data nu stiti dedesubturile si nici nu puneti  intrebari suplimentare, ci iar va puneti sa judecati. sa stiti k nu toate "soacrele" sunt dracu in persoana si mai sunt si oameni care nu-i vor lua apararea propriului copil daca nu are dreptate, ceea ce mi se pare f normal.

radeti de mine dar la voi nu va uitati.reiese din tot ce scrieti ca voi sunteti mai paranoia decat mine si multe sunteti rau intentionate.va distreaza pb altora si ii mai si sfatuiti prost.ati afisat tot de parca la ei acasa e un bordel unde soacra e pimpul=))))

fetelor hai mai bine sa inchidem acest topic k vad k bateti campii si nu vreau sa-mi umplu capul cu prostii.

si nu in ultimul rand ms inca o data celor care nu au luat la misto situatia si au vrut sa ma ajute cu un sfat bun.

toata lumea ti-a dat un sfat bun, doar ca nu vezi esenta posturilor si iei cuvintele mot-a-mot. wake up fata si da-ti seama cat de multe greseli faci in propria relatie. daca unui om strain ii este atat de usor sa vada asta, tu de ce nu esti in stare? de ce te minti singura in continuare ca totul e ok atata timp cat esti un control freak? nu-ti face bine relatiei. NOI sa punem intrebari suplimentare? ca ce chestie? dar suntem obligati cumva sa te luam la intrebari ca CIA?  ne-am luat angajament sa te convertim pe partea dreapta? ai niste scapari in gandire grave. in sensul ca astepti de la altul sa-ti rezolve tie problemele.

eventually o sa dai si tu de o persoana care se comporta inzecit mai rau ca tine. nu-ti imagina ca o sa fii toata viata alaturi de el. nu sunt un clarvazator, dar te asigur ca mult timp nu o sa-ti mai reziste omul ala cu un astfel de comportament din partea ta. ce nevoie ai de o dovada mai mare decat ce ti-a spus el atunci cand te-a pus sa te dezbraci? putin imi pasa de relatia ta si persoana ta, nu te cunosc. dar din ceea ce spui dai dovada de inmaturitate (si multa paranoia) in relatie si te comporti ca un copilas lipsit de jucaria preferata.

nimeni nu-ti induce nimic. ceea ce scriem noi aici n-are cum sa te influenteze pe tine ca doar nu-ti facem vraji sa ne crezi pe noi. am ajuns la concluzia ca ai fi prea paranoica si exagerata in actiuni (noi cei de-am postat pana acum aici) doar din ceea ce ne-ai spus tu singurica. e preety obvious you know...

Do the world a favor, stay like this forever.

#125 2011-09-02 12:43:02

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Femeie, oamenii astia si-au luat din timp ca sa explice "de ce nu e bine sa fii o scorpie manipulatoare". Ce-ar fi sa apreciezi? Nu toata lumea are timp de pierdut pe straini cu probleme de comportament. Pana acum nu era valabil dar acum zau ca ma bucur pana in maduva sa iti spun asta: cel mai probabil te va insela si te va lasa, pentru ca merita ceva mai bun si pentru ca nimeni nu vrea sa fie partenerul unei persoane maniace dupa control. Noi ti-am explicat ca asta e o treaba de care tre sa scapi, tu te-ai atacat ca un copil de 5 ani. Good for you. Cand nu vrei solutii, nici nu gasesti solutii. smile Fa-i tu asa in continuare si verifica-i facebook-ul si telefonul si orice altceva apuci si asteapta-te sa stea langa tine ca un caine la aport si poate o sa vezi cum a fost situatia dintre mine si fostul meu manipulator, cand l-am inselat in draci, i-am lipit o pereche de palme de i-am intors capul la spate si l-am lasat. smile

#126 2011-09-02 13:15:44

zaira
Full member

sfaturile unor persoane chiar m-au ajutat si le-am si multumit, dar nu m-a ajutat cu absolut nik k altii au ras de mine. dak vi se pare stupid topicu nu e obligatoriu sa postati.

dupa ce ati incercat sa duceti munca de convingere k totul e doar in capul meu acum imi ziceti k oricum ma va insela.f frumos ce sa zic.asa chiar v-ati pierdut vremea postand

random, da putea pune lumea intrebari suplimentare k sa inteleaga anumite chestii inainte sa puna un verdict.si nu vreau k altii sa-mi rezolve pb si dak nu realizam k exista o pb nu postam pe acest forum.am deschis acest topic k sa vad cum ar vedea un outsider toata pb si chiar dak unora nu li se pare ceva serios nu vad unde este comicul in aceasta situatie.
si cum zicea moksha k am un grad de imaturitate emotionala...ce voi erati mai breze la 21 de ani?poate k da k ati avut mai multa experienta dar eu nu si mi se pare de apreciat k fac eforturi sa progresez si nu sunt o ignoranta care apoi sa planga k s-a terminat din cauza ei.

moksha nu am vrut in niciun caz sa fiu nepoliticoasa dar mi-a picat f prost sa vad k lumea rade de mine.comentariile ironice nu ma ajuta.

#127 2011-09-02 13:20:41

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

esti culmea si obositoare din mai multe puncte de vedere.
ma mir cum de are atata rabdare omul ala cu tine. dar am si un raspuns la asta...te iubeste. si tu cauti sa-l indepartezi (involuntar) prin actiunile si indoielile tale.

Do the world a favor, stay like this forever.

#128 2011-09-02 13:36:24

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Zaira, orice om normal te va insela si te va lasa daca tu te porti in halul asta! Ce naibii nu intelegi??? Inceteaza sa te porti asa, si nu te va insela. Da' tu nu poti, ca ai mania compulsiv-obsesiva de a controla! Cred ca o sa iti dai seama in ce hal faci numai cand o sa isi bata joc unul de tine fix din cauza mentionata de mine. Poate atunci iti schimbi comportamentul.

#129 2011-09-02 13:42:24

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

zaira,in primul rand trebuie sa intelegi ca noi aici ne dam cu parerea,nu oferim sfaturi profesionale pentru o relatie reusita.
Ceea ce trebuie tu sa mai intelegi,ca observ ca ti-e straina notiunea:RELATIA E FORMATA DIN 2 PERSOANE! Nu esti doar tu sau doar el,daca vrei sa o numesti "relatie" ,trebuie sa va vedeti pe voi2,nu doar pe tine;cum ca te deranjeaza aberatii gen fb si numere de telefon(acum scuza-ma,dar eu aberatii le consider). Am mai spus,si o sa o repet,pana cineva va veni cu argumente solide  sa imi "doboare" teoria:intr-o relatie,ambii parteneri se muleaza dupa dorintele celuilalt;asta nu inseamna ca trebuie sa faci 100% ca el,sau el ca tine,inseamna ca e vorba de stabilirea propriilor limite incat sa nu il deranjeze pe celalalt,e vorba despre dorintele tale si ale lui.
Acum de curiozitate:tu i-ai spus lui vreodata ce te deranjeaza?! Trebuie sa mai intelegi ca nu noi iti vom rezolva problema,problema se rezolva intre tine si el,nu intre noi si tine.
Parerea mea e ca trebuie sa fii sincera cu el,ca el nu are cum sa ghiceasca ce este in capul tau,ce gandesti/simti tu daca nu te deranjezi sa ii spui. Sunt convinsa ca nu ar fi stat cu tine atata timp doar de dragul de a avea o relatie...sunt totusi niste ani.
Eu am o problema cu gelozia asta chioara a femeilor,o gelozie cretina,nebazata pe nimic. Sunt convinsa ca nu poti sa dormi noaptea din cauza gandurilor negre ce iti trec prin cap,dar crede-ma pe cuvant,ca nu rezolvi nimic asa.

#130 2011-09-02 13:56:06

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Zaira, eu zic sa nu te mai stresezi, bucura-te de relatie.  puss In unele puncte te inteleg, uneori gelozia ne orbeste mai rau ca iubirea. Si cum nici el nu te-a lamurit prea bine... Am mai inteles ca pe tine nu te macina gelozia, cat te macina instabilitatea. Zici ca el nu-si face planuri cu tine, ceea ce banuiesc ca te face sa te gandesti ca nu vrea sa se casatoreasca cu tine. E complicat, de asta prefer sa nu spun prea multe. Tu stii cel mai bine cum e relatia voastra, de asta te sfatuiesc sa nu te deranjeze prea rau sfaturile primite pe aici. Crede-ma ca majoritatea sunt cam de aceeasi varsta cu tine, poate chiar mai mici. Si eu am vrut sa mai cer uneori sfaturi pe aici, dar mi s-a parut aiurea asa ca am renuntat. Cum sa cer sfaturi despre relatia mea cand fetele nu ma cunosc nici pe mine, cu atat mai putin ce tip de relatie am?

Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-09-02 13:56:26)

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#131 2011-09-02 14:10:30

zaira
Full member

bianca evident k ii zic ce ma deranjeaza, dar nu tot timpu ma si asculta. si am si aplicat unele chestii ce mi le-ati zis k sa vedeti doar k nu sunt atat de batuta in cap si vreau sa ma schimb. mi-am cerut scz de la el pt k am exagerat cu like-ul de pe fb si k mi-am dat seama k nu e o invitatie la nik si k vreau sa ma schimb.nu vreau eu sa fiu asa control freak si incerc cat pot sa ma abtin. si chiar am avut o perioada knd nu prea dormeam de ce ganduri aveam dar am trecut peste.trebuie sa intelegeti insa si voi k nu ma pot schimba in 2-3 zile.

omnia nu trebuie sa exagerezi.acum nici chiar asa groaznica nu sunt.nu ii controlez tel, era langa mine cu tel in mana si m-a intrebat asta e nr tau asai? si pe fb ma uit atata cat vede oricine.nu am parola lui sa-i caut printre mesaje.si nici nu ii cer raportu unde ai fost?cu cine?ce ai vb?cat ai stat?..cu timpu am obs k nu functioneaza treaba asta si nu-l mai intreb nik, imi zice el singur.

toriana ai perfecta dreptate.ms pt sustinere.nu ma gandeam asa departe..adik la casatorie.ci la planuri de genu:vara viitoare mergem impreuna la mare, sau de rev mergem nush unde...nik f serios..acum oricum ma simtit mai bine knd il vad k isi face planuri si se documenteaza de tara in care vrea sa plecam impreuna.

Ultima oara a fost editat de zaira (2011-09-02 14:15:50)

#132 2011-09-02 14:13:19

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Daca nu te asculta si nu merge si nu merge,sa stii ca exista si varianta despartirii.

#133 2011-09-02 14:17:50

zaira
Full member

el e genu care zice sa lasam lucrurile sa se rezolve de la sine si nu prin discutarea pb respective.dar timpul nu rezolva intotdeauna tot.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.