|
Nu esti logat.
Se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?-8#134 2011-09-02 14:18:24
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?Zaira... sa fim serioase. Il banuiesti pentru ca da like-uri pe fb si pentru ca nu isi salveaza el numerele de telefon. Daca as avea un astfel de prieten, i-as lipi numai palme peste ceafa pana ar gandi normal, daca nu, pa. Esti groaznic de posesiva, iti faci singura ganduri negre... sunt lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le suporta. Si de ce, ma rog, sa iti zica singur? In locul lui, nu ti-as spune nimic. Nu e obligat partenerul sa stie tot ce fac. Cand consider ca e ceva ce ne priveste pe amandoi, da. Cand nu, nu e de parca da raportul... bineinteles ca acum nu ii mai ceri tu raportul si il da singur, pentru ca probabil stie cum faci si la ce te gandesti daca nu il da. Offline #135 2011-09-02 14:27:32
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?nu mi se pare k da raportul dak imi zice ce a facut in ziua respectiva, mai ales daca zice de buna voie fara sa il intreb.mie mi se pare normal.adik noi nu suntem doar iubiti, suntem si cei mai buni prieteni. de ce ai ascunde ceva celui mai bun prieten al tau??eu nu ii ascund nik si astfel nici nu dau de banuit si nu trebuie sa-si faca absolut nicio pb legat de fidelitatea mea. si chiar faptul k uneori e atat de secretos cum zici k ai face si tu e suparator. e suparator sa il vad de exemplu deprimat si k nu vrea sa-mi zica ce s-a intamplat. Offline #136 2011-09-02 14:31:02
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?Doamne, dar nu ti-ar ascunde lucruri! Nu, nu e normal sa iti zica desfasuratorul zilei. Nu ii ascund lucruri daca nu ii spun alui meu " am fost sa imi iau cartea cutare, in intervalul de timp cutare, in locul cutare". Nu cred ca i-as spune pentru ca nu e nimic important, si pentru ca nu am nevoie de delegatie si aprobare ca sa ma duc pana la colt sa-mi iau ceva si pentru ca nu il priveste si pentru ca nu e relevant in niciun fel Da, si noi suntem foarte buni prieteni, nu doar iubiti, dar informatiile de prisos sunt..de prisos. Si repet, el iti spune pentru ca, mai mult ca sigur, stie ce draci te apuca pe tine daca NU iti zice. Si mie mi-ar intra in reflex sa ii zic o chestie, daca as sti ca face ca animalul in caz ca nu ii zic chestia respectiva. Ceva gen cum spui "buna ziua" obligat cuiva, ca altfel sigur zice ca esti nesimtit si urla la tine. Cam asa. Offline #137 2011-09-02 14:40:36
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?eu nicioadata nu urlu la el.mereu ii vb frumos.si incerc sa fiu cat mai diplomata posibil.si nu se pune pb sa-mi zica k a fost dupa o carte.acum cat de absurda ma crezi?cum mai ziceam noi lucram impreuna si sunt unele lucruri care da trebuie sa mi le spuna si sa ma puna la curent cu ele.e deprimat k afacerile nu merg cum trebuie si da trebuie sa-mi zica din ce motiv e, daca a cerut bani imprumut de la cineva si cat, daca concurenta iar e neloiala.suntem impreuna in asta si ma priveste si pe mine ce face. nu exagera te rog si ma pune intr-o lumina chiar asa proasta.ti-ai facut prea repede o parere despre mine. Offline #138 2011-09-02 14:44:14
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?Mi-am facut o parere din ce ai scris tu. Posturile astea cerebrale pe care le scrii acum nu imi schimba impresia facuta initial. Stim cu totii foarte bine cum scriai la inceput si ce spuneai si numai rezonabila nu erai. Si eu pot sa par cea mai dulce fiinta de pe pamant daca imi doresc, dar a parea si a fi sunt doua lucruri diferite. Daca ai sti ca te porti rezonabil cu el si ca nu ii faci nimic deranjant, nu te-ai gandi ca poate sa te insele si sa te lase. Reactiile si felul tau de a gandi spun tot. Numai un om cu musca pe caciula isi face griji. Offline Publicitateloading...
#139 2011-09-02 14:58:25
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?te contrazic.in aceasta situatie isi face griji un om al carui partener nu a mai facut sex cu altcineva si care nu primordial din cauza comportamentului ei isi face griji ci din cauza k ar putea interveni curiozitatea din partea lui, caci sunt de parere k sunt unii barbati carora poti sa le oferi tot si sa fii ireprosabila cu ei si knd se iveste ocazia tot te inseala.ai inteles? in aceasta situatie nu stiu cum este al meu si mai ales cum ar reactiona. si sa nu-mi zici mie k exista barbati care toata viata lor au avut o singura femeie.poate bunicii nostrii sau vreun preot ori stiu eu.lumea e prea egoista incat sa-si dedice viata unei singure persoane, cand sunt invatati de mici "nu te necaji k mai sunt o groaza de fete in lumea asta" Offline #140 2011-09-02 15:04:21
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?O femeie normala, care se poarta normal si care nu e dusa cu mai multe plute nu se cheama iresponsabila Sunt foarte responsabila cu iubitul meu. Faptul ca nu ma lipesc de el ca raia de caini e altceva, se cheama normalitate. Doi la mana, am spus-o si o repet: cat timp tu il satisfaci si nu ii lipseste nimic, nu se va duce la alta, oricata curiozitate ar avea, cum nu m-am dus nici eu desi eram a dracu de curioasa cum e cu altul. Se presupune ca il cunosti, ca il iubesti si ca ai incredere in el. Atunci ar trebui sa stii ca nu e un depravat care vrea sa f*ta orice. Zic si eu. O femeie care stie ca il lasa pe al ei in pat fara sa se mai poata tine pe picoare dupa o partida nu isi face griji ca ala o inseala. Dar, repet, cine e cu musca pe caciula, isi face griji mereu. Si eu inchei aici subiectul, ca vad ca nu intelegi niciun argument si o tii pe a ta... ok, good for you. Discutam cand comportamentul tau va atrage consecintele logice. Offline #141 2011-09-02 15:14:38
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?ireprosabila am zis:) Offline #142 2011-09-02 15:18:23
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?In cazul asta reformulez prima parte: daca esti ireprosabila, numai un cretin te-ar insela. Exemplu concret: dupa o partida - doua - trei cu mine, al meu nici sa se tina pe picioare nu poate, cu atat mai putin sa mearga drept. Daca ar fi dobitoc, poate m-ar insela cu prima ocazie. Dat fiind faptul ca eu nu umblu cu dobitoci, stiu cat de mult apreciaza ceea ce are. Restul postului anterior ramane valabil. Offline #143 2011-09-02 21:42:20
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?
Offline #144 2011-09-02 23:33:15
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?
sau poate si ontopic Offline #145 2011-09-02 23:47:32
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?N-a zis nimeni ca sunt sigura si ca am incredere infinita. Incredere deplina nu am in nimic si orice lucru e posibil. Numai ca eu prefer sa ii acord libertate in mare masura si sa nu imi distrug singura nervii. Intr-o relatie ofer totul iar daca totul nu e de ajuns... inseamna ca persoana respectiva nu e de ajuns pentru mine. Oamenii pot fi fericiti, indiferent ca povestea se termina sau nu... iar daca un anumit el se hotaraste sa insele pentru naiba stie ce motiv ii trazneste prin cap, imi face un favor: prefer sa scap de o astfel de persoana decat sa traiesc langa ea. Pana una-alta, in viziunea mea tot raul e spre bine: o relatie grozava si sincera care ramane grozava si sincera te face fericit ; o relatie grozava si sincera in care apar probleme sau lipsa se incredere sau inselat/parasit devine o lectie de viata, care ti-a oferit fericire un timp si care apoi te-a invatat niste lucruri prin care poti deveni o persoana mai inteleapta. Exista dureri mai mari decat aceea de a pierde partenerul intr-o relatie, indiferent cat de lunga si serioasa ar fi relatia respectiva. Eu am invatat asta de timpuriu, deci acum probabil nu privesc viata atat de tragic pe cat o priveste zaira, gandindu-se probabil ca e sfarsitul lumii daca isi pierde actualul prieten. Offline #146 2011-09-02 23:50:55
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?pai exact asta cred si eu, eu "criticam" ideea conform careia daca esti ireprosabila, nu te va insela, pentru ca ii vei fi de ajuns. idee gresita din punctul meu de vedere. Offline #147 2011-09-02 23:54:08
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?Ireprosabila... ireprosabil nu inseamna 'stabil'. Consider ca o persoana e ireprosabila in conditiile in care poate sa devina oricare alta persoana la care viseaza partenerul. Sa fie versatila. Sa isi poata schimba atitudinea, sa se poata lasa dusa de val intr-o seara, sa fie cerebrala in alta seara... oamenii inseala pentru diversitate. Eu ma gandesc ca, in mod logic, e mult mai mica sansa de a fi inselat atunci cand tu insuti poti oferi acea diversitate. Tocmai de asta am ticul meu nervos de a intreba mereu ce vrea, ce ii place, ce si-ar dori, ce ar schimba. Nu ma schimb ca structura si personalitate pentru nimeni, dar role playing e ceva normal si interesant si... face parte din acea diversitate. Offline #148 2011-09-03 00:16:49
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?tot pierzi ideea a ceea ce am vrut sa zic si cum oricum suntem off topic nu are rost sa mai continuam. Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-03 00:17:37) Offline #149 2011-09-03 00:23:20
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?Pai, da, tot ramane o posibilitate, dar eu zic ca exista si modalitati sa scazi procentul de probabilitate. Treaba cu versatilitatea, a oferi totul, a controla dar cu masura si in limita bunului simt, a-l face sa-i fie frica de consecinte ca de dracu... Pentru mine astea au mers so far. Daca nu vor mai merge la un moment dat... mno, asta e, viata merge inainte, barbati sunt multi pe lumea asta. Offline #150 2011-09-03 23:08:23
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?Eu n-am inteles de ce nu mai poate gagiu lu' OVA sa mearga dupe o tura, doua, tri, cetire de fichifichi I love you. Remember. They cannot take it Offline #151 2011-09-03 23:16:57
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?E vorba despre epuizare fizica La mine asta functioneaza altfel: eu nu sunt coerenta vreo 5 minute dupa sex cu el. Iar ideea postului era alta... oamenii care fac totul si incearca orice si pastreaza rutina la distanta au o mai mare sansa de a-si satisface pe deplin partenerii. Atunci cand faci un tip sa nu mai stie de capul lui, e ca atunci cand e hooked-up pe droguri: vine implorand a doua doza. Moment in care nu tre sa-ti faci griji ca se duce la alt dealer. Offline #152 2011-09-04 15:11:24
Re: se sperie barbatii de relatii lungi?de ce?am citit si eu topicul in diagnoala si mi-a atras atentia un aspect: persoanele care au mania controlului sunt, de cele mai multe ori, persoane care sufera de lipsa increderii in sine. omnia, nu-s chestii opuse, cum zici tu, din contra. nu te cunosc personal, nu stiu daca e sau nu valabil si pt tine, dar la MAJORITATEA persoanelor cu mania controlului e vb, de fapt, de o imensa FRICA subconstienta (dorinta de a controla vine din frica de a pierde obiectul controlului). un om increzatr si liber nu simte frica, iubeste fara sa fie atatsat, fara sa se teama clipa de clipa ca va pierde obiectul adorat (persoane included), fara sa simta nevoia de a forta universul sa se invarta dupa regulile sale, ca sa se simta... da, INCREZATOR SI SIGUR. un individ increzator in fortele proprii NU va avea NICIODATA mania controlului, pt ca isi da seama ca se poate descurca IN ORICE SITUATIE... nu tre sa se preocupe sa aranjeze lumea dupa el, pt ca se descurca prea bie in a se mula el oricarei provocari din lume. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|