Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-53-132
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-53
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
in mare am citit, sa nu bateti daca am ratat ceva
any tatalui si soacrei, sa ii faci bunici cat mai repede , imi place semnatura ta , felicitari pt finuta , sa va traiasca!, sper ca ai gasit ce cautai
dirida imi pare rau ca ai trecut prin asa stres doar dintr-un zvon, ma bucur ca pana la urma s-a clarificat situatia, in continuare
laurika sa gasesti test first si sa fie din ala pozitiv si o zi faina maine
angelus si bebelina iar am pierdut cafeluta de la tine
ioana sa nu vina uratii
dea si bebe ma bucur ca esti bnine multumesc
far , esti prima candidata luna asta
anuca si bebelina
onutza si bebe ma bucur ca ati gasit gresie si faianta,
mada multumesc, din pacate nu am avut o zi usoara dar a trecut , distractie frumoasa cu mini nasicul
green de pe acum , sa fii sanatoasa si sa vina bebe cat mai repede, maine la gineco
cmin si bebe ce mai faci? ce mai face bebelacul?
neruca si bebe
almisor am ramas cu gura cascata la machiajul tau suuuuperb!!!!! cat depsre restul.. imi place ca a revenit almi pe care o stiam eu , imi pare rau ca nu ai rezolvat cu practica, maine
elena multi sa te simti mai bine , aiurea rau cu raceala . te cred ca esti ametita de atatia doctori si tratamente, nu ma pricep sa iti dau un sfat legat de tratamente, sper sa gasesti raspunsul cat mai repede si sa scapi de toate problemele astea , noapte buna
soniuca inca o data felicitari! cum au spus si fetele ...sa nu te mai prind suparata sau pesimista , gata ai confirmarea ca totul e bine si va veni bebe. sa ma iei si pe mine cu tine da . sa te simti mai bine si de maine la treaba noapte buna
georgy cu noua meserie , sa fie totul bine si sa te angajezi acolo. banuiesc ca am un coafat gratis da ?
mika in absenta
daca am uitat pe cineva dau pupicei in plus
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- mayya06
- Insomniac member
- mayya06
- Insomniac member
- Almi Ingerash
- Addicted member
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- mayya06
- Insomniac member
- Almi Ingerash
- Addicted member
mayya
eu m-am plictisit
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
sonia odihna placuta almi, am vazut un machiaj wow pe facebook. felicitari chiar te pricepi geo spor la practica si sper sa ramai acolo daca iti place. elena..e derutant intr-adevar insa si daca e totul in regula si bagi atatea in tine..bine nu o fi. asa ma dispera unii medici..te duci la 4-5 si ai tot atatea pareri diferite..nu mai poti fi sigur de nimic. sincer nu stiu ce sa iti zic...cred ca depinde de tine daca mai ceri n pareri sau faci tratamentul. dr Scurtu e din iasi da, lucreaza la 2 clinici. iti zic maine mai multe despre el, cum a fost asa la prima vedere, daca vrei. eu sper ca el va fi doctorul meu..dar depinde de cum va fi maine va pup pe toate.
Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-09-14 22:34:36)
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- Almi Ingerash
- Addicted member
green mulțumesc
- mayya06
- Insomniac member
- madalyna7
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-10
- nerama
- Insomniac member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-11-18
- Almi Ingerash
- Addicted member
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Diri imi pare rau pentru modificarile aparute la Sibiu. Iti urez succes si sa ai c?t mai repede un test pozitiv. Despre mine, mi-am cam pierdut din nou speranta... Aveam asa un elan, nici eu nu stiu de unde venea... Va urez succes tuturor la analize, tratamente si tot ce mai faceti.
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2011-09-15 00:56:59)
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Buna dimineata!
incep cu sfarsitul
bulica, s-a clarificat pana la urma, a sunat sotul inca o data si cred ca asistentele alea ori is ametite ori incearca sa vada cine musca. Oricum pana la urma a ramas ca in plus fata de tratamentul hormonal mai plaim 3000 ron. Te rog frumos sa nu iti pierzi speranta. Incearca sa te aduni si cand te simti pregatita sa cauzti un alt drum catre bebe. Mergi la Marinescu, macar mai afli o parere. oricum la Giulesti e mai ieftin FIV-ul. Iti tin pumnii sa fie totul bine pana la urma!
Elena, mi se pare exagerat tratamentul ala. Sunt fete aici pe forum care au avut si mycoplasma si ureaplasma, mirik este una dintre ele care s-a luptat mult cu aceste 2 lighioane. pe nici una nu am auziot sa faca atata tratament. Eu am o mare curiozitate, din cate imi aduc aminte ti-a dat cel putin 2 antibiotice pe langa ovule si altele. Aceste antibiotice sutn date pe baza antibiogramei? Mi se pare extrem de mutl antibiotic, sa stii ca nici antibioticul nu e bun in cantitati mari. Eu as fi facut tratament cu un singur antibiotic din lista celor de pe antibiograma (pe langa ovule si vitamine) , as fi repetat dupa ce se termina tratamentul si apoi daca n-a trecut as fi incercat alt antibiotic. Oricum din cate stiu eu orice antibiotic nu se da mai mult de 14 zile, e mult prea mult antibiotic 50 de zile. Eu zic sa mai ceri o parere inainte sa te apuci de acest tratament. Si eu am auzit de dr Scurtu ca ar fi unul foarte bun. Face la Omini si cred ca si la Cuza. Green, eu nu stiam ca si tu esti din Iasi. Super! Fetelor din Iasi sau pe langa Iasi, cand facem o intalneala? Oricum dupa ce ma intorc eu de la Sibiu
Sonia, super, ma bucur ca nu te-a durut, asta e un semn ca e bine. daca erau infundate am auzit ca doare. De acum pe cai draga mea, ca vine bebe! Si sa nu te mai prind ca esti trista, bebe are nevoie de mami fericita si optimista.
Almi, imi pare rau ca nu ai reusit sa gasesti o farmacie, sper sa fie una din astea 2 cu noroc.
Geo, multumsc frumos de gandurile bune. Te pup si mutla bafta cu practica!
Nu mai stiu ce am citit...
Acum despre mine:
am fost la eco aseara, la o dr noua la clinica Arcadia (fetete din iasi stiu despre ea). Mi-am dorit sa merg acolo pentru ca vreau sa nasc in maternitatea aia si nu era rau sa vad cum e. Cum oricum aveam nevoie doar de o eco si la ultimul dr la care am fost nu mai merg in veci, am optat pentur varianta asta. Dr f draguta, amabila, a recunoscut ca nu se pricepe la procedurile de FIV, dar pe mine nu ma interesa asta , pt asta am mers la dr I, dar pentru sarcina , control de rutina merge foarte bine. Mi-a facut eco, totul foare bine vreo 6 foliculi pe un ovar si vreo 7 pe celalalt, cel mai mare fiind de vreo 2 mm, emdo cam micut 2.1 mm. Oricum eram in z5 a ciclului si inca mai aveam un pic de maroniu. Acvu sper sa se inmulteasca foliculii mei cand incep stimularea ca sunt cam putinei, si endometrul sa mai creasca. Acusica il sun pe dr Ispasoiu si aflu ce urmeaza. Am emotii!
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|