homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.-2

#20 2011-09-06 00:08:51

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.

@Moksha

Multumesc tare mult pentru raspuns.Uite un raspuns de genul asta cautam.Bine argumentat si care sa imi raspunda la dilema mea.Pot sa zic ca sunt intru totul de acord cu tine.

Intradevar nu vreau sa ma bag in relatia altcuiva!Asta a fost unu din motivele pentru care nu am facut eu lucruri care au facut sa se ajunga la mai mult.Nu vreau sa am relatii cu persoane instabile emotional.

@ally18
Multumesc pentru raspuns.Pur si simplu o sa renunt si o sa imi vad de ale mele.

Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-06 00:10:07)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#21 2011-09-06 08:19:55

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

dudu.f a scris:

@yoyolina
Mie nu imi suna.Daca imi suna nu mai postam.Poti sa imi dai mai multe detalii.(Sunt 'baietel mare' deci nu trebuie sa te chinui sa 'impachetezi' mesajul sub o anumita forma incat sa fie usor de inghitit.)

cine se scuza se acuza smile ziceam doar ca imi suna cunoscut pt acum cv vreme poposea pe aici un alt tip care era implicat intr-o "relatie" cu o alta tipa putin (mai mult) sarita de pe fix; ba erau impreuna, ba nu erau; ba era virgina, ba nu era; ba pleca de langa el, ba vroia sa-si taie venele daca o parasea tongue

daca te-ai simtit, e fix problema ta, nu cred ca am insinuat ca tu ai fi tipul respectiv.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#22 2011-09-06 08:41:02

dudu.f
Sr. member

@yoyolina.
Multumesc pentru post si sfat.Povestea este intradevar asemanatoare, dar am inteles de de Moksha ca femeile sunt sucite big_smile ..Deci intradevar e ceva foarte asemanator si atat de comun.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#23 2011-09-06 08:48:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pai suntem sucite, dar unii au "norocul" sa dea peste... ma rog, nu vreau sa jignesc smile cred ca moksha a sintetizat ideile tuturor intr-o maniera cat se poate de civilizata smile

cu riscul de a ma repeta, vezi-ti de viata; chestiile astea "normale" nu fac decat sa iti deformeze parerea despre o relatie sanatoasa, si asta numai bine nu e; acum ramane de vazut daca o sa si pui in aplicare tactica cu "vecinul rau", eu chiar sper ca o s-o faci.

stai asa, am uitat sa te intreb: TU cu ce te alegi din relatia asta?

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#24 2011-09-06 09:05:31

dudu.f
Sr. member

Nu consider absolut de loc "normal" ceea ce s-a intamplat.Nu mi-ar placea ca prietena mea (acum nu am ca sa nu se inteleaga ca o 'condamn' pe ea si eu fac acelasi lucru) sa petreaca mai mult timp cu altu decat cu mine si multe alte lucruri pe care le-am facut.

Eu acum, i-am spus ca o sa o caut eu pe 1 octombrie si ma gandesc ori sa racesc treptat si brusc ca e clar ca ceea ce a fost nu poate sa mai mearga pentru ca pana la urma este un fel de amagire.Sau sa ii spun ca deoarece regreta ceea ce am facut, deci e constienta ca nu mai merge asa, sa aplicam strategia 'vecinul cel rau' pentru ca si i-a mi-a zis o data in astea 4 zile ca trebuie sa nu ma mai gandesc la binele altora si la binele meu.Si daca ea nu face si ceea ce vreau eu insemna ca nu imi e bine deci...viata merge inainte ..pe drumuri diferite.
Referitor la 'vecinul cel rau'..Nu sunt convins daca asta vreau, dar in mod sigur asta este practic big_smile .

Publicitate

loading...

#25 2011-09-06 09:59:04

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Am o intrebare, prietenul ei ce parere are despre tot timpul asta ce-l petrece mai mult cu tine decat cu el?

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#26 2011-09-06 10:02:14

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

si eu am o intrebare.... prietenul ei ce zice cand ea doarme la tine si tu la ea?
Ce barbat care nu e pampalau ar accepta asa ceva sau si invers, ce femeie? lol
sa fim seriosi...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#27 2011-09-06 14:02:52

dudu.f
Sr. member

Prietenul ei aproape ca nici nu stie de mine.Stie ca sunt un vecin care a sunat-o o data ca sa o intreb daca ii merge netul.

#28 2011-09-06 14:05:07

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

dudu.f a scris:

Prietenul ei aproape ca nici nu stie de mine.Stie ca sunt un vecin care a sunat-o o data ca sa o intreb daca ii merge netul.

rotfl2  rotfl buna asta! las`o ! si vezi`ti de viata ta smile

Love.  Live. Laugh.

#29 2011-09-06 15:39:09

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Eu zic ca ea si-a dat seama ca tu o placi mult si ii place si ei sa se simta dorita si bagata in seama de un alt baiat. Cred ca e tipic feminin si oarecum copilaresc, dar pur si simplu ii place sa se joace, si cu tine si cu prietenul ei. Si probabil ar mai tine-o asa pana ai ajunge sa te indragostesti atat de tare de ea incat s-o rogi sa-ti ofere mai mult, deci practic sa fii un fel de catel cu care sa se amuze pana la punctul in care ii convine ei. Asa ca sfatul meu este acelasi, las-o in pace sa se duca la prietenul ala al ei si gaseste-ti o fata care sa stie ce vrea.

#30 2011-09-06 17:43:01

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

de cat timp sunt ei impreuna?
cum doamne iarta-ma nu stie de tine? ei nu vorbesc la telefon?
Apey cred ca e pampalau tare prietenul ei, fara suparare...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#31 2011-09-06 18:59:25

dudu.f
Sr. member

Ei sunt de vreo 8 luni.
Nu stie, pentru ca ei se vad, din spusele ei, de 1-2 ori pe saptamana, cand tipul o cheama la ea peste seara.Cat despre comunicare.Comunica prin sms-uri in mare parte si pe mess/fb si cand tipul nu are chef de ea isi inchide telefonul si dispare.
Sa nu va asteptati ca relatia cu prietenul ei este una normala lol .Pana nici saraca fata nu stie.Cand il iubeste de nu mai poate, cand devine indiferenta la magariile tipului.Cand il condamna si il blameaza, cand il intelege.Relatia lor bate orice telenovela.

#32 2011-09-06 20:47:32

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

dudu.f a scris:

Ei sunt de vreo 8 luni.
Nu stie, pentru ca ei se vad, din spusele ei, de 1-2 ori pe saptamana, cand tipul o cheama la ea peste seara.Cat despre comunicare.Comunica prin sms-uri in mare parte si pe mess/fb si cand tipul nu are chef de ea isi inchide telefonul si dispare.
Sa nu va asteptati ca relatia cu prietenul ei este una normala lol .Pana nici saraca fata nu stie.Cand il iubeste de nu mai poate, cand devine indiferenta la magariile tipului.Cand il condamna si il blameaza, cand il intelege.Relatia lor bate orice telenovela.

repet, nu mi-o lua in nume de rau, dar tu habar nu ai mare lucru despre relatia lor. tu o cunosti pe ea, care am stabilit ca e instabila. pe el nu il cunosti, nu ai nici o responsabilitate fata de el, dar nici  nu ai cum sa il judeci. nu ai cum sa te bazezi pe ce iti spune ea. da, e evident ca relatia lor nu e una normala (cine o defini normalul asta....) din moment ce isi petrece atata timp cu tine, DAR restul e deja in tema necunoscutului...chiar nu ai de unde sa stii si ai face bine, pentru tine mai ales, sa nu judeci relatia lor.

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-06 20:48:09)

#33 2011-09-06 21:17:11

dudu.f
Sr. member

Uhhh...Nu judec relatia lor.Nu ma intereseaza relatia lor.De ce tot timpul oamenii atunci cand afirma ceva despre alti oameni ii judeca?Eu afirm obiectiv ce mi-a zis ea subiectiv.Eu spun ce mi-a spus ea.Ea a afirmat o data ceva de genul "jucam atat de bine minciuna incat a devenit ceva normal".E clar ca e instabila si nu pot sa ma bazez pe ce spune ca sigur daca stie sa 'joace minciuna' o joaca si cu altii, inclusiv cu mine.

Nu are rost sa filosofoam pe anumite teme.Stiu ca oamenii folosesc lucruri relative pe care le considera absolute.Stiu ca oamenii sunt incarcati de o subiectivitate extraordinara pentru ca vad lucrurile dintr-un anumit punct de vedere.(Am putea sa punem o sticla in fata si sa o descriem amandoi cu lux de amanunte.O sa vedem ca descrierile sunt destul e diferite.)

#34 2011-09-06 21:27:25

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

si concluzia: fa ce simti! simti ca vrei s-o vezi? du-te la ea! te respinge? insista! pt ca e clar ca asta numai relatie de amicitie nu e. e un joc, o placere de-a ei sa vada ca are 2 baieti "dupa ea". si de ce sa nu profiti si tu de asta?

bebe V., soarele si luna

#35 2011-09-06 21:34:24

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Pai pt s-ar putea indragosti cu adevarat de ea si sa primeasca un mare flit peste ochi. Adica eu sunt pe premiza "de ce sa te legi la cap daca nu te doare?" Cu genul asta de persoane, mai ales femei, ca noi facem faza de-astea, chiar nu e bine sa te joci uneori pt ca risti sa suferi. E evident ca el e deja vulnerabil. Acu, sa faca ce-o crede el, dar eu zic ca se complica prea mult daca se mai tine dupa mutrele ei.

Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-09-06 21:34:52)

#36 2011-09-06 21:42:00

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nu zic sa se tina dupa mutrele ei, dimpotriva! de aia si zisai ca daca e refuzat, sa insiste (daca asta vrea). imi pare genul de fata tareee nehotarata, iar un tip mai direct, mai "bruta" i-ar prinde bine.
dudu, te starneste, iar apoi te respinge pt ca i-ai permis, pt ca ai invatat-o asa. stie ca poate merge pana unde vrea ea si daca se satura, tu nu continui.

referitor la indragostire...nu prea cred ca te poti indragosti de o astfel de persoana. e foarte dificila. e clar ca te-ai obisnuit cu ea si nu o poti "abandona" cat ai bate din palme, dar nici nu cred ca poti nutri altfel de sentimente. cel putin, eu nu cred ca as putea sa ma indragostesc de asa un om

bebe V., soarele si luna

#37 2011-09-06 21:54:30

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ba mie mi se pare ca  judeci. comunicand obiectiv ceea ce ti-a spus ea subiectiv, iti faci o impresie despre un lucru pe care nu il cunosti. citeste inca o data ce ai scris si mai gandeste-te daca judeci sau nu. daca judeci ti se pare un cuvant care nu se potriveste, alege altul similar.

daca nu te interesa relatia lor, nu aveai informatii despre ea. una e sa nu iti pese, alta e sa nu te intereseze, e o mica nuanta.

off topic un pic asa, ca am mai zis ca noi putem sa punem capul pe umarul unui tip dupa ce am facut sex (ca sa ma exprim plastic) in timp ce iubita lui sta la ea acasa si crede ca el e la bere cu amicii smile...fara sa ne pese prea mult, tu cum te simti atingand-o pe fund pe femeia asta? nu ma refer la trairile tale hormonale smile, ci la ideea ca ea totusi are pe cineva. e pura curiozitate, repet, eu nu cred ca tu ai vreo responsabilitate directa fata de iubitul ei.

si are rost sa filosofez pe fix ce tema vreau, e un forum asa ca daca vreau sa scriu despre vaci zburatoare roz in picatele cu dungi albe transparente, am sa o fac, atata timp cat respect regulile forumului. daca tu vrei sa citesti sau nu, e alegerea ta, care pe mine nu o sa ma indemne sau nu sa imi scriu parerea sau nu, alegere care de altfel imi este absolut indiferenta.

#38 2011-09-06 22:50:22

dudu.f
Sr. member

Nu judec.Relatez.Daca tu te intanlesti cu o prietena care iti spune "am baut aseara o tuica de prune" si dupa asta te intanlesti cu a alta si ii zici "M-am intanlit cu X si mi-a zis ca aseara a batut o tuica de prune".Iti judeci prietena ca a baut o tuica de prune?(Am luat un exemplu usor stupid).La fel de bine pot sa zic si eu ca tu judeci pentru ca spui lucruri obiective din punctul tau de vedere despre lucruri subiective prezentate de mine.

Nu ma intereseaza relatia lor, inca o data.Ea mi-a zis fara sa cer eu asta.De ce mi-a zis?Probabil ca, zic eu, uneori cand esti suparat de ajuta sa spui ce te doare unei alte persoane.Te elibereaza parca de suparare, sau daca nu te elibereaza macar te face sa treci mai usor peste.Ba chiar cand a zis ca "mi-a spus prea multe despre viata ei" si a venit iar sa imi zica i-am amintit ca mi-a zis prea multe..si s-a mai abtinut sa imi zica.

Cum a simt..vinovat nu ma simt in nici un caz pentru ca ea a vrut asta.Pot sa zic ca nu ma simt in nici un fel.Ar trebui sa ma simt cumva?

Citesc ce scrii pentru ca mi se pare interesant.Mi-a placut foarte mult postul #19 al tau pentru ca a fost argumentat si la obiect si ca ti-ai dat seama ca este instabila emotional.(Lucru pe care il stiam).Ai o intuitie buna.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.