|
Nu esti logat.
Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.-2#20 2011-09-06 00:08:51
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.@Moksha Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-06 00:10:07) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #21 2011-09-06 08:19:55
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.
cine se scuza se acuza ziceam doar ca imi suna cunoscut pt acum cv vreme poposea pe aici un alt tip care era implicat intr-o "relatie" cu o alta tipa putin (mai mult) sarita de pe fix; ba erau impreuna, ba nu erau; ba era virgina, ba nu era; ba pleca de langa el, ba vroia sa-si taie venele daca o parasea daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #22 2011-09-06 08:41:02
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.@yoyolina. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #23 2011-09-06 08:48:58
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.pai suntem sucite, dar unii au "norocul" sa dea peste... ma rog, nu vreau sa jignesc cred ca moksha a sintetizat ideile tuturor intr-o maniera cat se poate de civilizata daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #24 2011-09-06 09:05:31
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Nu consider absolut de loc "normal" ceea ce s-a intamplat.Nu mi-ar placea ca prietena mea (acum nu am ca sa nu se inteleaga ca o 'condamn' pe ea si eu fac acelasi lucru) sa petreaca mai mult timp cu altu decat cu mine si multe alte lucruri pe care le-am facut. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline Publicitateloading...
#25 2011-09-06 09:59:04
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Am o intrebare, prietenul ei ce parere are despre tot timpul asta ce-l petrece mai mult cu tine decat cu el? "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #26 2011-09-06 10:02:14
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.si eu am o intrebare.... prietenul ei ce zice cand ea doarme la tine si tu la ea? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #27 2011-09-06 14:02:52
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Prietenul ei aproape ca nici nu stie de mine.Stie ca sunt un vecin care a sunat-o o data ca sa o intreb daca ii merge netul. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #28 2011-09-06 14:05:07
buna asta! las`o ! si vezi`ti de viata ta Love. Live. Laugh. Offline #29 2011-09-06 15:39:09
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Eu zic ca ea si-a dat seama ca tu o placi mult si ii place si ei sa se simta dorita si bagata in seama de un alt baiat. Cred ca e tipic feminin si oarecum copilaresc, dar pur si simplu ii place sa se joace, si cu tine si cu prietenul ei. Si probabil ar mai tine-o asa pana ai ajunge sa te indragostesti atat de tare de ea incat s-o rogi sa-ti ofere mai mult, deci practic sa fii un fel de catel cu care sa se amuze pana la punctul in care ii convine ei. Asa ca sfatul meu este acelasi, las-o in pace sa se duca la prietenul ala al ei si gaseste-ti o fata care sa stie ce vrea. Offline #30 2011-09-06 17:43:01
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.de cat timp sunt ei impreuna? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #31 2011-09-06 18:59:25
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Ei sunt de vreo 8 luni. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #32 2011-09-06 20:47:32
repet, nu mi-o lua in nume de rau, dar tu habar nu ai mare lucru despre relatia lor. tu o cunosti pe ea, care am stabilit ca e instabila. pe el nu il cunosti, nu ai nici o responsabilitate fata de el, dar nici nu ai cum sa il judeci. nu ai cum sa te bazezi pe ce iti spune ea. da, e evident ca relatia lor nu e una normala (cine o defini normalul asta....) din moment ce isi petrece atata timp cu tine, DAR restul e deja in tema necunoscutului...chiar nu ai de unde sa stii si ai face bine, pentru tine mai ales, sa nu judeci relatia lor. Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-06 20:48:09) Offline #33 2011-09-06 21:17:11
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Uhhh...Nu judec relatia lor.Nu ma intereseaza relatia lor.De ce tot timpul oamenii atunci cand afirma ceva despre alti oameni ii judeca?Eu afirm obiectiv ce mi-a zis ea subiectiv.Eu spun ce mi-a spus ea.Ea a afirmat o data ceva de genul "jucam atat de bine minciuna incat a devenit ceva normal".E clar ca e instabila si nu pot sa ma bazez pe ce spune ca sigur daca stie sa 'joace minciuna' o joaca si cu altii, inclusiv cu mine. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #34 2011-09-06 21:27:25
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.si concluzia: fa ce simti! simti ca vrei s-o vezi? du-te la ea! te respinge? insista! pt ca e clar ca asta numai relatie de amicitie nu e. e un joc, o placere de-a ei sa vada ca are 2 baieti "dupa ea". si de ce sa nu profiti si tu de asta? V., soarele si luna Offline #35 2011-09-06 21:34:24
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Pai pt s-ar putea indragosti cu adevarat de ea si sa primeasca un mare flit peste ochi. Adica eu sunt pe premiza "de ce sa te legi la cap daca nu te doare?" Cu genul asta de persoane, mai ales femei, ca noi facem faza de-astea, chiar nu e bine sa te joci uneori pt ca risti sa suferi. E evident ca el e deja vulnerabil. Acu, sa faca ce-o crede el, dar eu zic ca se complica prea mult daca se mai tine dupa mutrele ei. Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-09-06 21:34:52) Offline #36 2011-09-06 21:42:00
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.nu zic sa se tina dupa mutrele ei, dimpotriva! de aia si zisai ca daca e refuzat, sa insiste (daca asta vrea). imi pare genul de fata tareee nehotarata, iar un tip mai direct, mai "bruta" i-ar prinde bine. V., soarele si luna Offline #37 2011-09-06 21:54:30
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.ba mie mi se pare ca judeci. comunicand obiectiv ceea ce ti-a spus ea subiectiv, iti faci o impresie despre un lucru pe care nu il cunosti. citeste inca o data ce ai scris si mai gandeste-te daca judeci sau nu. daca judeci ti se pare un cuvant care nu se potriveste, alege altul similar. Offline #38 2011-09-06 22:50:22
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Nu judec.Relatez.Daca tu te intanlesti cu o prietena care iti spune "am baut aseara o tuica de prune" si dupa asta te intanlesti cu a alta si ii zici "M-am intanlit cu X si mi-a zis ca aseara a batut o tuica de prune".Iti judeci prietena ca a baut o tuica de prune?(Am luat un exemplu usor stupid).La fel de bine pot sa zic si eu ca tu judeci pentru ca spui lucruri obiective din punctul tau de vedere despre lucruri subiective prezentate de mine. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|