|
Nu esti logat.
Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.-4#58 2011-09-17 10:58:54
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Dupa ce mi-a zis ca nu ii place intr-un anumit parc eu ii zic "ok" si plec de la calculator pentru vreo 2h.. Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-17 11:01:02) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #59 2011-09-17 11:01:46
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.ceva de genul "eu oricum merg, poate vi si tu si ne intalnim acolo"... parerea mea Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #60 2011-09-17 11:09:05
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Eu cred ca oricum nu va merge.Vroia doar sa mearga cu mine.Ea..in parc?Intr-un an am mers de 4-5 ori in parc la insistentele mele si ea a "cedat" doar ca sa "imi faca mie pe plac".Subliniez..ultima data mi-a spus ca "E ULTIMA OARA CAND MERG IN PARC.SA NU MAI INDRAZNESTI SA IMI SPUI CA VREI IN PARC" . “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #61 2011-09-17 11:16:12
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.probabil ca vroia sa mergeti amandoi, dar cum tu ai refuzat-o ce era sa zica "atunci cand mergem?" a zis ca no, ea oricum merge, ca sa nu para strict o invitatie Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #62 2011-09-17 14:42:20
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Mie mi se pare foarte ciudata relatia asta a voastra. Parca ati fi niste copii de generala, fara suparare. Desi nu ai avea de ce sa te superi pentru ca eu o gasesc vinovata mai mult pe ea, tu esti vinovat doar pentru faptul ca inca ii mai dai atentie. Iesi in lume si cauta si tu o femeie potrivita pentru tine. Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-09-17 14:42:39) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#63 2011-09-17 15:37:28
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.@Toriana “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #64 2011-09-17 22:04:33
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Buna Dudu Am citit tot topicul si am crezut ca sunteti mai micuti...hai nu de generala dar la un inceput de liceu da, cand m-am uitat, ai 25 de ani Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-09-17 22:05:44) Offline #65 2011-09-18 17:29:35
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.ma bucur ca incet, incet te indepartezi. O sa vezi ca cu timpul o sa fie mai bine, e o legatura care nu o sa-ti aduca lucruri bune (cred eu). Ultima oara a fost editat de Toriana (2012-02-16 16:11:25) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #66 2011-09-20 21:04:54
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Deja suntem departe.Prea departe.Nu mai exista cale de intoarcere. Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-20 21:14:09) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #67 2012-02-16 11:46:51
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Buna ziua, Ultima oara a fost editat de Ginger 12 (2012-02-16 14:27:07) Offline #68 2012-02-16 17:44:19
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Atentie: Acest post este un drept la replica.Nu vreau ca discutia sa se transforme intr-o mocirla si nici nu o sa fac sa se transforme intr-o mocirla, dar mi se pare la fel de drept si pentru "fata din chestiune" sa aiba un raspuns.
Sa nu iti para.Nu am povestit viata mea pe forum si doar niste "intamplari ciudate" la care nu le-am gasit raspunsul in momentul postarii.
Nu am dat nici un nume sau altceva care sa arate spre mine sau spre tine.
Foarte bine.Sunt de acord cu punctul tau de vedere.Asta am facut si eu.Ca sa nu judec fatal stranb am venit aici si am expus intamplarile cat mai obiectiv pentru ca ma interesa sa gasesc o explicatie la ce se intampla si nu ca cineva sa imi dea sau nu dreptate.
Ti-am confirmat de fiecare data ca asa o sa ramana numai ca nu eu am fost cel care a impins orice ar fi fost intr-o directie sau alta.Poti sa dai vina pe liberul albitru, dar in mod sigur pe mine.Pot veni cu argumente, dar nu este nevoie sa repet ce am mai scris prin postarile mele din acest topic.De acord.De fiecare data ai zis "Nu" raspicat...am tinut sa precizez si asta prin postari.
Nu ar trebui sa fi mahnita.Sunt postarile unui om pierdut printre ale vietii greutati.Nu faptul ca ai stat langa mine m-a pus sa imi pun atatea intrebari si faptul ca ai facut anumite lucruri care din punctul meu de vedere nu erau tocmai normale...dar ce e "normalitatea" pana la urma.
Imi pare farte rau.Eu am povestit viata mea privata si nu a ta sau a prietenului tau.Am povestit intamplari din viata mea, intamplari in care ai avut si tu un rol.Nu am povestit viata ta!Asta sa ne fie clar!Cat despre prietenul tau am spus doar ca esti nefericita ca sa inteleaga lumea care citeste sa isi dea seama cam despre ce e vorba si sa poata sa aiba o parere obiectiva.Nu m-a interesat nici un moment de viata ta sa a prietenului tau ci despre a mea care era "confuza".Lasa-ma sa cred ca sunt personale atat timp cat si tu si eu suntem sub protectia anonimatului.
Singura intentie a fost sa aflu ce se intampla pentru ca eram prea bulversat de ceea ce se intampla.Nu neg existenta partilor bune.Eu am expus doar o serie de intamplari care aveau semn de intrebare pentru mine.Am povestit atat de mult incat sa nu spun mai mult decat trebuie, si totusi atat de putin incat lumea sa inteleaga si sa poata sa imi spuna si mie cu ce ma confrunt. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #69 2012-02-18 18:23:58
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.viata bate filmul... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|