homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.-3

#39 2011-09-06 23:59:25

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.

Sau nu-i pasa de ea, sau ceva de genul. Daca i-ar pasa si ar tine la ea, sigu ar stii ca ea pleaca in vacanta, doarme, si isi petrece mai mult timp cu altul, decat cu el.

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#40 2011-09-07 00:13:27

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

kathrynn a scris:

Holly Cooooow!!!!!!
Tu chiar te mai simti atras de ea dupa ce te-a pus sa-i storci cosurile, indiferent de pe  ce parte anatomica, fie ea fund, picior, ureche, sau varful limbii?????

Mie imi provoaca repulsie chestia asta, pt ca mi se pare o treaba foarte foarte intima, nu intre 2 oameni care sunt in perioada de tatonare. Ar trebui sa fiu beata rau de tot sa ii cer unui tip sa-mi faca asa ceva. Sau sa fiu treaza dar sa vreau sa-i tai pofta de-a mi-o trage. Un turn-off mai mare ... greu de gasit...

Este scarbos pentru unele persoane dar nu pentru toate. dc are un fund sexi...crezi ca mai conteaza un cos mic pt el in situatia asta? mie nu mi se pare scarbos in situatia lor pt ca se cunosc destul de bine si...mi se pare intim..foarte intim. Ce sariti in capul omului?! credeti ca dc nu ar fi sexi  fundul ei, ar mai vrea sa i scoata cosurile?   
offtopic  si al meu sa mi le scoate  si de pe fund dc e nevoie , nu e nici o rusine mai ales ca nu am nici un fund mare sau gras.. tongue

In alta ordine de idei eu cred  ca si ea te place insa nu vrea sa "faca" mai mult parca isisi impune intr-un fel..si cred ca te place pt ca vede si "are
" la tine ce nu obtine sau are de la prietenul ei..el nu i ofera ce i oferi tu...si cred ca ar face si pasul urmator insa vorba altcuiva de aici se gsndeste la consecinte si se trezeste la realitate.

Dudu, cu siguranta "cosul" e doar unul din motive  wink . poate prin asta asteapta ceva de la tine, poate..sau poate ca nu.
Sunt sigura ca dc te ar vedea cu o alta fata ar fi geloasa. Se joaca, e adevarat. dar sti ceva? joaca te si tu..dc vrei sa rezolvi ceva. fa exact cum face si ea..si astfel..ai sa vezi ca o sa reactioneze. 

Oricum mi se pare e foarte frumos frumos si tandru ce e intre voi insa nu e ok, ea u e stabila si nu stie ce vrea inca.. goodluck 

Moska, sunt de acord cu tine. punk   
Nu stiam de chestia asta cu cosurile. bine de stiut.. neutral

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2011-09-07 00:42:42)

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#41 2011-09-07 00:26:22

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Chamomile, sau poate are incredere in ea, cum trebuie sa fie normal in orice relatie? din pacate ajunge sa nu mai fie si devenim toti paranoici pentru ca toti sau aproape toti am avut  o instabila a noastra la un moment dat, care ne-a determinat sa nu mai fim asa cum e normal sa fim... sau poate pur si simplu e o persoana ocupata, sau poate ea nu il iubeste pe el...etc. pot fi multe situatii, de aceea ziceam ca degeaba ne concentram pe el cand noi, respectiv dudu, avem treaba cu ea smile

dudu, ok, daca tie nu iti place notiunea de a judeca si vrei sa dezbatem asta in loc sa vezi ideea mai departe de atat, so be it. exemplul cu tuica de prune si respectiv cel cu mine care comentez e diferit, prin faptul ca nu ma implica pe mine, respectiv fetele cu tuica nu se pipaie pe fund. la asta ma refeream, da, eu judec, ca asta inseamna o parere sau alta in esenta, dar eu nu sunt cea care are de suferit din asta sau care se minte singura. atat de simplu. probabil ai dreptate si nu are rost sa filozofam asupra unui termen pe care il intelegem diferit.

nu ar trebui sa te simti vinovat, era o pura curiozitate. nu era neaparat ideea de vina, cat ideea de pur si simplu senzatie. nu trebuie sa te simti in absolut nici un fel, sper sa nu ajungi sa te simti luat de fraier smile

later edit: like it, ai adus iar in discutie tema cosurilor smile nimeni nu a sarit in capul lui, ar fi si foarte complicat logistic. in alta ordine de idei si total off topic, va informez pe aceasta cale ca activitatea de stoarcere a cosurilor fiecare pe ale lui/altii pe ale noastre/noi pe ale altora/combinatii de n luate cate k nu este deloc, dar absolut deloc sanatoasa pentru piele si daca sunt in zone mai periculoase (deasupra nasului) nici pentru meninge. asta doar ca idee, ca deja ma pierd in alte topicuri decat cele de medicina.

Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-07 00:33:16)

#42 2011-09-07 08:41:54

dudu.f
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-09-01

In alta ordine de idei eu cred  ca si ea te place insa nu vrea sa "faca" mai mult parca isisi impune intr-un fel..

Cand ne certam eu eram ala care iti cerea scuze si cautam motiv de impacare.In alea 4 zile cand am vorbit in contradictoriu la una din discuzii am lasat-o cam balta si apoi urmatoarea zi 's-a bagat' in seama cu mine venind cu o banalitate.Am tratat-o rece si cu indiferenta.Apoi mi-a dat un link de pe youtube pe care il stiam, l-am vazut impreuna si l-am comentat (e unu cu o pisica care ii face masaj cardiac unei alte pisici calcate de masina..emotionant as zice)...pe urma am continuat discutiile in contradictoriu.Dupa care am anuntat-o printr-un sms ca imi pare rau si ca drumurile se despart.Dupa care a venit cu un mesaj "vroiam doar o pauza sa iti revii" si o intreb daca cosidera ca avem nevoie de pauza si imi zice un "Da" hotarat (Am mai spus asta intr-un post anterior).
Oare chiar sa simta ceva sau doar ii place sa joace?.Pana acum imi lasa impresia cand ne certam ca eu sunt doar un obiect si ca nu insemn nimic pentu ea pentru ca eu eram cel care venea de fiecare data si incercam sa fac roz situatia.Ea nu facea decat sa accepte si sa imi mai scoata mie ochii ca vai ce urat m-am purat.Eu eram cel vinovat tot timpul.

Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-07 08:44:07)

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#43 2011-09-07 11:13:03

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

off topic, eu cred ca noi ne imaginam ca ii face masaj cardiac, parerea mea de persoana care a copilarit la bunici si care ce-i drept nu suporta pisicile prea mult e ca pur si simplu isi face de lucru cu gherutele pe acolo smile dar nu asta era ideea.

intrebare: sa luati o pauza din ce mai exact? admiti deci ca aveti o relatie? smile intreb.

da, cel mai probabil esti un obiect pentru ea. mai mult, orice ar spune oricine, o femeie nu apreciaza un, cum au spus antescriitoarele (daca exista acest cuvant), pampalau. sunt multe care vor un pampalau, dar pe termen lung pampalaul iese in pierdere.

in plus, eu nu inteleg cum naiba reusiti sa aveti o amestecatura asa complicata de situatii, discutii si sentimente cand nici macar nu aveti o relatie "oficiala", nici responsabilitati unul fata de altul...mi se pare ca ar trebui sa fie un semn pentru tine si sa meditezi daca vrei asta sau nu.

in rest, da, e instabila. si nu te gandi ca o vei schimba, daca prin absurd te gandesti la asta, pentru ca nu o vei face.

Publicitate

loading...

#44 2011-09-07 18:46:43

dudu.f
Sr. member

Nu suporta cainii.Dar pisicile le adora.Cand vede o pisica sta si 5 minute sa o strige ca sa puna mana pe ea.Enervant.

Luam o pauza din nimic.Ca sa imi bag eu mintile in cap si sa imi revin.
Nu avem o relatie..dar jucam una foarte bine big_smile

Ma..cat despre pamapalau..in relatia cu ea(si cand spun relatie nu ma refer la una de iubire ca nu a fost) admit ca am fost un pampalau.Si da, ai dreptate, sunt in pierdere...pentru ca am oferit prea multe si mi s-a oferit prea putin.Dar nu regret.Pot doar sa invat ceva.
Intrebarea este totusi de ce am acceptat sa fiu un pampalau.Pai simplu.Nu aveam ceva mai bun de facut si daca ma f**ea la cap imi strica tot cheful si am preferat sa las eu de la mine..Si cred ca e si un defect profesional.Eu gasesc solutii.(Chici ce profesie am ?tongue)
Sentimente?A zic ceva cineva se  sentimente?La ea nu stiu...dar la mine nu prea sunt.Ce este drept este ca m-am obisnuit cu ea, dar sunt constient ca nu imi este buna pentru ca nu este ceea ce imi doresc.
Fiindca este instabila, aste este un motiv in plus sa nu o vreau.De schimbat nu ma gandesc ca o sa se schimbe..de fapt se schimba dar foarte lent.Si schimba lucruri minore.

Intrebarea mea este "Ce vor femeile?".Este clar ca tantalaul nu e bun, ala care sa iti bata joc de ea nu e bun.Ala care este la mijloc este instabil. smile.

“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi

#45 2011-09-07 22:20:32

Sumire
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

dudu.f a scris:

Nu suporta cainii.Dar pisicile le adora.Cand vede o pisica sta si 5 minute sa o strige ca sa puna mana pe ea.Enervant.

Luam o pauza din nimic.Ca sa imi bag eu mintile in cap si sa imi revin.
Nu avem o relatie..dar jucam una foarte bine big_smile

Ma..cat despre pamapalau..in relatia cu ea(si cand spun relatie nu ma refer la una de iubire ca nu a fost) admit ca am fost un pampalau.Si da, ai dreptate, sunt in pierdere...pentru ca am oferit prea multe si mi s-a oferit prea putin.Dar nu regret.Pot doar sa invat ceva.
Intrebarea este totusi de ce am acceptat sa fiu un pampalau.Pai simplu.Nu aveam ceva mai bun de facut si daca ma f**ea la cap imi strica tot cheful si am preferat sa las eu de la mine..Si cred ca e si un defect profesional.Eu gasesc solutii.(Chici ce profesie am ?tongue)
Sentimente?A zic ceva cineva se  sentimente?La ea nu stiu...dar la mine nu prea sunt.Ce este drept este ca m-am obisnuit cu ea, dar sunt constient ca nu imi este buna pentru ca nu este ceea ce imi doresc.
Fiindca este instabila, aste este un motiv in plus sa nu o vreau.De schimbat nu ma gandesc ca o sa se schimbe..de fapt se schimba dar foarte lent.Si schimba lucruri minore.

Intrebarea mea este "Ce vor femeile?".Este clar ca tantalaul nu e bun, ala care sa iti bata joc de ea nu e bun.Ala care este la mijloc este instabil. smile.

signof10

#46 2011-09-07 22:42:51

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Bai dudu, daca vrei fata, spune-i clar ori alba ori neagra, nici pt tine nu e bun dus-intorsu' asta nici pt ea si eventualele ei relatii.Ori incercati ceva serios ori la ce naiba sa va tot amagiti, va scoateti cosuri si caca maca, am obosit eu numai citind, voi nu v-ati saturat sa nu stiti ceva clar?

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#47 2011-09-08 15:42:39

dudu.f
Sr. member

Gata.Nu ne mai jucam. smile

#48 2011-09-08 16:42:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

pana cand? smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#49 2011-09-08 16:51:03

Sumire
Sr. member

tummenupp

Ultima oara a fost editat de Sumire (2012-01-29 20:52:19)

#50 2011-09-08 17:19:30

dudu.f
Sr. member

Eu zic ca este terminat definitiv.I-am spus ca nu ma mai joc daca nu jucam dupa reguli comune.Nu i-a convenit asa am renuntat.Revin in joc doar daca jucam dupa reguli comune.Sa fie maca o prietenie cu beneficii si sa beneficiem amandoi.Azi doar am discutat deci no sex.Si probabil nu o sa fie pana cand nu o sa jucam dupa reguli comune.Daca o sa ii zic acum de sex probabil o sa imi zica:"cum indraznesti?am prieten si il iubesc foarte mult!"

#51 2011-09-08 18:19:26

Sumire
Sr. member

nails

Ultima oara a fost editat de Sumire (2012-01-29 20:52:56)

#52 2011-09-08 18:34:57

dudu.f
Sr. member

Clar...
Ce joc ma joc de ceva vreme..Joc prost..fara baneficii..Vreau "prietenie cu beneficii" smile

#53 2011-09-08 20:29:03

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

tummenupp  rock

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#54 2011-09-10 21:05:31

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Daca tu consideri ca nu vei putea detine controlul in cazul in care te vei indragostii de ea si ea te va respinge, e mai bine sa incepi sa te retragi incet, incet, pentru ca in final tu vei avea de suferit.
Ar fi pacat sa te deprimi si sa ramai dezamagit cand poti evita asta.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#55 2011-09-17 10:45:44

dudu.f
Sr. member

Ieri ma cauta vecina pe mess sa ma intrebe daca mai sunt suparat...
Azi isi pune la status "cine merge in parc?" desi imi zicea ca ei nu ii place in parc.O intreb cum de ii place in parc dupa ce ultima oara mi-a zis "e ultima data cand mergem in parc!!!". si imi zice ca nu ii place in anumite parcuri.De precizat ca alegeam parcul in care sa mergem impreuna, adica mai mult ea.
Oare de ce ii place asa dintr-o data sa mearga in parc?

#56 2011-09-17 10:50:23

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

poate era un fel de invitatie, adica tu sa te anunti ca mergi in parc cu ea si astfel mergeati amandoi

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#57 2011-09-17 10:52:31

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

la asta ma gandeam si eu smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.