|
Nu esti logat.
Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.-3#39 2011-09-06 23:59:25
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Sau nu-i pasa de ea, sau ceva de genul. Daca i-ar pasa si ar tine la ea, sigu ar stii ca ea pleaca in vacanta, doarme, si isi petrece mai mult timp cu altul, decat cu el. "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #40 2011-09-07 00:13:27
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.
Este scarbos pentru unele persoane dar nu pentru toate. dc are un fund sexi...crezi ca mai conteaza un cos mic pt el in situatia asta? mie nu mi se pare scarbos in situatia lor pt ca se cunosc destul de bine si...mi se pare intim..foarte intim. Ce sariti in capul omului?! credeti ca dc nu ar fi sexi fundul ei, ar mai vrea sa i scoata cosurile? Ultima oara a fost editat de LikeIt (2011-09-07 00:42:42) "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #41 2011-09-07 00:26:22
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Chamomile, sau poate are incredere in ea, cum trebuie sa fie normal in orice relatie? din pacate ajunge sa nu mai fie si devenim toti paranoici pentru ca toti sau aproape toti am avut o instabila a noastra la un moment dat, care ne-a determinat sa nu mai fim asa cum e normal sa fim... sau poate pur si simplu e o persoana ocupata, sau poate ea nu il iubeste pe el...etc. pot fi multe situatii, de aceea ziceam ca degeaba ne concentram pe el cand noi, respectiv dudu, avem treaba cu ea Ultima oara a fost editat de moksha (2011-09-07 00:33:16) Offline #42 2011-09-07 08:41:54
Cand ne certam eu eram ala care iti cerea scuze si cautam motiv de impacare.In alea 4 zile cand am vorbit in contradictoriu la una din discuzii am lasat-o cam balta si apoi urmatoarea zi 's-a bagat' in seama cu mine venind cu o banalitate.Am tratat-o rece si cu indiferenta.Apoi mi-a dat un link de pe youtube pe care il stiam, l-am vazut impreuna si l-am comentat (e unu cu o pisica care ii face masaj cardiac unei alte pisici calcate de masina..emotionant as zice)...pe urma am continuat discutiile in contradictoriu.Dupa care am anuntat-o printr-un sms ca imi pare rau si ca drumurile se despart.Dupa care a venit cu un mesaj "vroiam doar o pauza sa iti revii" si o intreb daca cosidera ca avem nevoie de pauza si imi zice un "Da" hotarat (Am mai spus asta intr-un post anterior). Ultima oara a fost editat de dudu.f (2011-09-07 08:44:07) “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #43 2011-09-07 11:13:03
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.off topic, eu cred ca noi ne imaginam ca ii face masaj cardiac, parerea mea de persoana care a copilarit la bunici si care ce-i drept nu suporta pisicile prea mult e ca pur si simplu isi face de lucru cu gherutele pe acolo dar nu asta era ideea. Offline Publicitateloading...
#44 2011-09-07 18:46:43
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Nu suporta cainii.Dar pisicile le adora.Cand vede o pisica sta si 5 minute sa o strige ca sa puna mana pe ea.Enervant. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #45 2011-09-07 22:20:32
Offline #46 2011-09-07 22:42:51
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Bai dudu, daca vrei fata, spune-i clar ori alba ori neagra, nici pt tine nu e bun dus-intorsu' asta nici pt ea si eventualele ei relatii.Ori incercati ceva serios ori la ce naiba sa va tot amagiti, va scoateti cosuri si caca maca, am obosit eu numai citind, voi nu v-ati saturat sa nu stiti ceva clar? Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #47 2011-09-08 15:42:39
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Gata.Nu ne mai jucam. “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #48 2011-09-08 16:42:25
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.pana cand? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #49 2011-09-08 16:51:03
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Ultima oara a fost editat de Sumire (2012-01-29 20:52:19) Offline #50 2011-09-08 17:19:30
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Eu zic ca este terminat definitiv.I-am spus ca nu ma mai joc daca nu jucam dupa reguli comune.Nu i-a convenit asa am renuntat.Revin in joc doar daca jucam dupa reguli comune.Sa fie maca o prietenie cu beneficii si sa beneficiem amandoi.Azi doar am discutat deci no sex.Si probabil nu o sa fie pana cand nu o sa jucam dupa reguli comune.Daca o sa ii zic acum de sex probabil o sa imi zica:"cum indraznesti?am prieten si il iubesc foarte mult!" “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #51 2011-09-08 18:19:26
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Ultima oara a fost editat de Sumire (2012-01-29 20:52:56) Offline #52 2011-09-08 18:34:57
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Clar... “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #53 2011-09-08 20:29:03
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #54 2011-09-10 21:05:31
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Daca tu consideri ca nu vei putea detine controlul in cazul in care te vei indragostii de ea si ea te va respinge, e mai bine sa incepi sa te retragi incet, incet, pentru ca in final tu vei avea de suferit. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #55 2011-09-17 10:45:44
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.Ieri ma cauta vecina pe mess sa ma intrebe daca mai sunt suparat... “Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” - Gandhi Offline #56 2011-09-17 10:50:23
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.poate era un fel de invitatie, adica tu sa te anunti ca mergi in parc cu ea si astfel mergeati amandoi Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #57 2011-09-17 10:52:31
Re: Intamplari ciudate si interesante in acelasi timp.la asta ma gandeam si eu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|