|
Nu esti logat.
Fostul si noua sa prietena :)-3#39 2011-09-12 22:39:28
Re: Fostul si noua sa prietena :)dar nu traiesc in minciuna, din punctul meu de vedere, pt ca n-as sti e clar ca gandim diferit din acest punct de vedere, deci nu spun mai mult. stiu doar ca acum asa as prefera. da, daca stai sa te gandesti, suna ca naiba. mai ales daca ar fi vorba de o aventura. e clar ca omul ar avea o problema, dar nu m-ar afecta cu nimic daca n-as sti, el purtandu-se in continuare frumos cu mine V., soarele si luna Offline #40 2011-09-12 23:10:50
Re: Fostul si noua sa prietena :)da, normal ca daca nu stii nu te afecteaza, dar problema se pune ce ai prefera daca ai afla ca te-a inselat (o data sau de mai multe ori). Te-ai gandi: "mai bine nu aflam niciodata si traiam fericica cu ideea/iluzia ca e un sot iubitor si un tata bun" SAU "bine ca am aflat cu ce magar traiesc". Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #41 2011-09-12 23:15:31Re: Fostul si noua sa prietena :)Chestia e ca de un inselat premeditat as vrea sa aflu, de unul nepremeditat si singular as prefera sa nu stiu niciodata. In cazul asta e premeditat si cu fosta asa ca evident as vrea sa stiu. Offline #42 2011-09-12 23:40:08
Re: Fostul si noua sa prietena :)monica, eu inteleg si ce zici tu, dar: Offline #43 2011-09-13 10:03:53
Re: Fostul si noua sa prietena :)
as gandi: "nesimtitul! cum a putut sa-mi faca asa ceva? se purta atata de frumos si eram fericiti...dar daca e asa, de ce a simtit nevoia sa ma insele?". deci nu as plange dupa fericirea pierduta, ci mi-as pune sute de intrebari de ce a facut asa ceva, daca eram fericiti? V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|