homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Legalizarea prostitutiei - pro sau contra-5

#77 2011-09-16 11:26:09

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra

pai de ce ar fi mai bine daca o suge doar unuia? lol tot a supt, nu?
wild lol bine zis!

bebe V., soarele si luna

#78 2011-09-16 11:27:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

hai ca deja o dati rau de tot in offtopic, reveniti la subiect va rog... si april, vezi ca din post-urile tale se intelege altceva smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#79 2011-09-16 11:27:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

daca ai mai multe relatii te limitezi tot la un singur supt rotfl cum suna asta rotfl

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#80 2011-09-16 11:28:12

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ok...
eu sunt pro! punct!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#81 2011-09-16 11:29:16

april sunset
Insomniac member

yoyolina a scris:

i april, vezi ca din post-urile tale se intelege altceva smile

ultimul offtopic ce se intelege? hmm

bebe V., soarele si luna

Publicitate

loading...

#82 2011-09-16 11:29:33

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

si poate prietenul ei a fost la curve, vine acasa, ea o suge, apoi a doua zi o serviti cu o cana cu suc. lol
si tot cam acolo se ajunge
scuze de exprimare, am mers pe ceea ce s-a scris tongue

#83 2011-09-16 11:34:12

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si care-i diferenta ca face unui singur barbat sau "unei armate de barbati"? tot o suge, nu? smile

tu compari o prostituata care "suge" cu o femeie care i-o "suge" prietenului/logodnicului/sotului, ceea ce nu se face tongue

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#84 2011-09-16 11:45:00

april sunset
Insomniac member

vad ca nu m-am facut inteleasa. eu ma refeream la faptul ca prostituata face oral unui barbat care nu e al meu, prietena mea face acelasi lucru unui barbat care, la fel, nu e al meu. cu ce ma incalzeste pe mine ca respectivul e iubitul/sotul? cu nimic forgetit
gata, asta chiar e ultimul off

bebe V., soarele si luna

#85 2011-09-16 12:05:49

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Si eu sunt mai sensibila cand vine vorba de mancare, toalete, tacamuri, etc. insa nu din cauza faptului ca X (musafir, gazda, prieten) a facut sex oral/anal, s-a masturbat, sau ce mai vreti. E o "sila" care n-are legatura cu sexul, eu una considerand ca exista chestii mai "scarboase" decat actul asta.

Si daca tot venise vorba despre cine e prostituata si cine nu, pentru mine un fel de prostituata este chiar si tipa care face videochat, fiindca tot corp pentru bani e si acolo. Doar ca e vorba de  mai multa educatie (cunostinte pc si engleza lol ). De unde stiu eu ca tipa care se masturbeaza la web nu se si intalneste cu respectivii?
Am facut comparatia asta pentru ca oricum le "judec" pe toate la fel, insa le tolerez,si nu imi provoaca sila.
Ce imi mai greu de tolerat si inteles sunt cazurile in care femeile astea se vand pentru o geanta de firma, un telefon misto si o iesire intr-un club de fite. Dar na, fiecare doarme asa cum isi asterne... mie chiar mi se pare o meserie extrem de grea.

Iar on topic, sunt de acord cu legalizarea pentru ca oricum e cea mai veche meserie din lume.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#86 2011-09-16 13:34:21

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu zic ca, ca de obicei, ca se exagereaza. stam si judecam atata, cand habar nu avem ce se intampla de fapt. vor ele sa stea intretinute? cu ce ne f*** pe noi grija? de aia nu mai putem noi, ca alea sunt intretinute, bravo lor ca au scapat de munca, ca e de-a dreptul genial sa muncesti pe un salariu de kkt ca un sclav, decat sa te bucuri cat de cat de viata.

si alea care o fac pe bani, nu stiu, eu zic sa nu ne mai luam atata de ele, fiecare isi alege calea in viata si nu cred ca e cineva aici atat de smecher, realizat si destept incat sa zica "da domne, viata e superba daca muncesti cu capul, o duc foarte bine si nu ma vand cu nimic"

e mai bine a te vinzi cu mintea, sa pupi in cur un sef idiot si sa accepti magariile unor sefi sau colegi pentru un salariu de mizerie? e mai decent asa? hai sa fim seriosi. cu toii suntem niste curve in viata asta care accepta p**** in coasta pentru un salariu sau o viata decenta.

vorba aia, nimeni nu moare virgin, viata ne f** pe toti.

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-09-16 13:35:53)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#87 2011-09-16 13:35:54

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

un fel de prostituata este chiar si tipa care face videochat, fiindca tot corp pentru bani e si acolo.

e uite cu asta nu pot fi e acord. Nu mai intru in polemici pentru ca s-a dezbatut si ras-dezbatut subiectul videochat=prostitutie. Chiar daca inseamna folosirea corpului pentru bani videochat-ul se desfasoara intr-un mediu virtual. Nu au loc schimb de fluide, bts-uri ca in cazul unei prostituate. Daca e sa o luam asa si stiptease-ul inseamna acelasi lucru, obtii bani pentru ca iti arati corpul.
Personal nu as avea nici un fel de problema in a fi prietena cu o fata care face videochat pentru ca pana la urma e o persoana ca oricare alta, poate mai dezinhibata in ceea ce inseamna sexul insa atat.
In schimb cand vorbim de prostituate problema se pune in doua feluri: fetele "de lux" si fetele de pe centura/coltul strazii. O sa spuneti "E acelasi lucru, tot sex pe bani fac".  Acelasi lucru si nu prea. Nu cred ca as reactiona vehement daca as afla ca una din prietenele mele e dama de companie. Pana la urma cu ce se diferentiaza ea de una careia ii place sa umble "din floare-n floare"? Prin faptul ca obtine un venit din asta? Acuma fiecare face bani cu ce poate, unii cu creierul, unii cu alte parti ale corpului, atata timp cat pe mine nu ma afecteaza cu nimic de ce sa ma reped sa arunc cu piatra?
Cu fetele din a doua categorie nu se poate pune problema de avut o relatie de prietenie chiar si fara a sti cu ce se ocupa, pentru simplul fapt ca cele care stau pe "strada" au un anumit statut social cu care prefer sa nu interactionez din principiu, nu neaparat pentru ca se vand.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#88 2011-09-16 13:37:37

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Emilya a scris:

un fel de prostituata este chiar si tipa care face videochat, fiindca tot corp pentru bani e si acolo.

e uite cu asta nu pot fi e acord. Nu mai intru in polemici pentru ca s-a dezbatut si ras-dezbatut subiectul videochat=prostitutie. Chiar daca inseamna folosirea corpului pentru bani videochat-ul se desfasoara intr-un mediu virtual. Nu au loc schimb de fluide, bts-uri ca in cazul unei prostituate. Daca e sa o luam asa si stiptease-ul inseamna acelasi lucru, obtii bani pentru ca iti arati corpul.
Personal nu as avea nici un fel de problema in a fi prietena cu o fata care face videochat pentru ca pana la urma e o persoana ca oricare alta, poate mai dezinhibata in ceea ce inseamna sexul insa atat.
In schimb cand vorbim de prostituate problema se pune in doua feluri: fetele "de lux" si fetele de pe centura/coltul strazii. O sa spuneti "E acelasi lucru, tot sex pe bani fac".  Acelasi lucru si nu prea. Nu cred ca as reactiona vehement daca as afla ca una din prietenele mele e dama de companie. Pana la urma cu ce se diferentiaza ea de una careia ii place sa umble "din floare-n floare"? Prin faptul ca obtine un venit din asta? Acuma fiecare face bani cu ce poate, unii cu creierul, unii cu alte parti ale corpului, atata timp cat pe mine nu ma afecteaza cu nimic de ce sa ma reped sa arunc cu piatra?
Cu fetele din a doua categorie nu se poate pune problema de avut o relatie de prietenie chiar si fara a sti cu ce se ocupa, pentru simplul fapt ca cele care stau pe "strada" au un anumit statut social cu care prefer sa nu interactionez din principiu, nu neaparat pentru ca se vand.

foarte bine spus, bravo!! stiam si eu pe una care nu facea bani din asta si era vesnic bolnava, ca era din floare in floare. dar fata avea venit decent, muncea "cu capul"

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#89 2011-09-16 13:43:13

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

cora acum nu ma apuc sa ma pup in bot cu toate traseistele hai sa fin seriosi, sunt convinsa ca 90% habar n-au de igiena actului sexual, de prezervativ, de analize, vai de capul lor. Dar capitala de exemplu e plina de fete de astea 'intretinute', care vin de la coada vacii si isi gasesc un nene cu 30 de ani mai in varsta ca ele care le plimba pe la milano, paris, londra numai ca sa aiba langa ei o bucatica tanara. Pe astea sincer nu le condamn. Nu as putea sa fac ce fac ele, ok, dar nici nu le pun la zid si ma oripilez ca "vai de mine yikes "  Stiti cu ce ma duce cu gandul discutia asta? La Samantha din Sex and the city. Ok, personal fictiv dar inspirat din realitate. O asemenea femeie nu poate fi considerata c**va ci doar o femeie careia ii place sexul.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#90 2011-09-16 13:45:53

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

alinda a scris:

categoric pro legalizare! exista oricum, degeaba ne ascunem dupa deget. macar daca e legalizata e si controlata oarecum activitatea, se fac controale medicale, se platesc impozite, etc.
dar noi suntem o natie de pudibonzi si de pupatori de sutane roll
sunt pline orasele de "saloane de masaj erotic", domnisoarele se inghesuie in cluburi sau pe marginea soselelor dar noi ne facem ca nu exista roll

total de acord!

#91 2011-10-18 15:51:22

Peacekeeper
Sr. member
Inregistrat: 2011-09-06

ryanna22 a scris:

alinda a scris:

categoric pro legalizare! exista oricum, degeaba ne ascunem dupa deget. macar daca e legalizata e si controlata oarecum activitatea, se fac controale medicale, se platesc impozite, etc.
sunt pline orasele de "saloane de masaj erotic", domnisoarele se inghesuie in cluburi sau pe marginea soselelor dar noi ne facem ca nu exista roll

total de acord!

Subscriu !

Trust me or not, I don't give a fuck !
-------------------------

#92 2011-10-18 16:09:18

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

xLouana a scris:

ryanna22 a scris:

alinda a scris:

total de acord!

Subscriu !

idem!  tummenupp

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#93 2011-10-19 01:04:47

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

coraline a scris:

eu zic ca, ca de obicei, ca se exagereaza. stam si judecam atata, cand habar nu avem ce se intampla de fapt. vor ele sa stea intretinute? cu ce ne f*** pe noi grija? de aia nu mai putem noi, ca alea sunt intretinute, bravo lor ca au scapat de munca, ca e de-a dreptul genial sa muncesti pe un salariu de kkt ca un sclav, decat sa te bucuri cat de cat de viata.

si alea care o fac pe bani, nu stiu, eu zic sa nu ne mai luam atata de ele, fiecare isi alege calea in viata si nu cred ca e cineva aici atat de smecher, realizat si destept incat sa zica "da domne, viata e superba daca muncesti cu capul, o duc foarte bine si nu ma vand cu nimic"

e mai bine a te vinzi cu mintea, sa pupi in cur un sef idiot si sa accepti magariile unor sefi sau colegi pentru un salariu de mizerie? e mai decent asa? hai sa fim seriosi. cu toii suntem niste curve in viata asta care accepta p**** in coasta pentru un salariu sau o viata decenta.

vorba aia, nimeni nu moare virgin, viata ne f** pe toti.

applause      lol

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#94 2011-10-19 14:10:45

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:12:48)

#95 2011-10-19 14:20:02

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

nu stiu ce sa zic despre sub asta, dar in dk sunt foarte deschisi cand vine vorba de sex. intr-un cartier al hipiotilor, christiania, se intampla tot ce iti poti imagina: droguri, prostitutie etc. traiesc dupa regulile lor, nu exista politie acolo... e foarte interesant. sunt oricum oameni pasnici, draguti... dar au toate chestiile astea. ca sa fac o paranteza, acolo nu ai voie sa faci nicio poza, mari sanse sa ti-o iei big_smile... din cauza ca vand drogurile la taraba, ca la piata. am ramas surprinsa la inceput, dar e o zona izolata, cu totul alt stil de viata smile si sunt acceptati, nimeni nu judeca, nu arata cu degetul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.