|
Nu esti logat.
Legalizarea prostitutiei - pro sau contra-5#77 2011-09-16 11:26:09
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrapai de ce ar fi mai bine daca o suge doar unuia? tot a supt, nu? V., soarele si luna Offline #78 2011-09-16 11:27:36
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrahai ca deja o dati rau de tot in offtopic, reveniti la subiect va rog... si april, vezi ca din post-urile tale se intelege altceva daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #79 2011-09-16 11:27:52
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contradaca ai mai multe relatii te limitezi tot la un singur supt cum suna asta "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #80 2011-09-16 11:28:12
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraok... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #81 2011-09-16 11:29:16
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra
ultimul ce se intelege? V., soarele si luna Offline Publicitateloading...
#82 2011-09-16 11:29:33
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contrasi poate prietenul ei a fost la curve, vine acasa, ea o suge, apoi a doua zi o serviti cu o cana cu suc. Offline #83 2011-09-16 11:34:12
tu compari o prostituata care "suge" cu o femeie care i-o "suge" prietenului/logodnicului/sotului, ceea ce nu se face daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #84 2011-09-16 11:45:00
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contravad ca nu m-am facut inteleasa. eu ma refeream la faptul ca prostituata face oral unui barbat care nu e al meu, prietena mea face acelasi lucru unui barbat care, la fel, nu e al meu. cu ce ma incalzeste pe mine ca respectivul e iubitul/sotul? cu nimic V., soarele si luna Offline #85 2011-09-16 12:05:49
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraSi eu sunt mai sensibila cand vine vorba de mancare, toalete, tacamuri, etc. insa nu din cauza faptului ca X (musafir, gazda, prieten) a facut sex oral/anal, s-a masturbat, sau ce mai vreti. E o "sila" care n-are legatura cu sexul, eu una considerand ca exista chestii mai "scarboase" decat actul asta. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #86 2011-09-16 13:34:21
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contraeu zic ca, ca de obicei, ca se exagereaza. stam si judecam atata, cand habar nu avem ce se intampla de fapt. vor ele sa stea intretinute? cu ce ne f*** pe noi grija? de aia nu mai putem noi, ca alea sunt intretinute, bravo lor ca au scapat de munca, ca e de-a dreptul genial sa muncesti pe un salariu de kkt ca un sclav, decat sa te bucuri cat de cat de viata. Ultima oara a fost editat de coraline (2011-09-16 13:35:53) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #87 2011-09-16 13:35:54Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra
e uite cu asta nu pot fi e acord. Nu mai intru in polemici pentru ca s-a dezbatut si ras-dezbatut subiectul videochat=prostitutie. Chiar daca inseamna folosirea corpului pentru bani videochat-ul se desfasoara intr-un mediu virtual. Nu au loc schimb de fluide, bts-uri ca in cazul unei prostituate. Daca e sa o luam asa si stiptease-ul inseamna acelasi lucru, obtii bani pentru ca iti arati corpul. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #88 2011-09-16 13:37:37
foarte bine spus, bravo!! stiam si eu pe una care nu facea bani din asta si era vesnic bolnava, ca era din floare in floare. dar fata avea venit decent, muncea "cu capul" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #89 2011-09-16 13:43:13Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contracora acum nu ma apuc sa ma pup in bot cu toate traseistele hai sa fin seriosi, sunt convinsa ca 90% habar n-au de igiena actului sexual, de prezervativ, de analize, vai de capul lor. Dar capitala de exemplu e plina de fete de astea 'intretinute', care vin de la coada vacii si isi gasesc un nene cu 30 de ani mai in varsta ca ele care le plimba pe la milano, paris, londra numai ca sa aiba langa ei o bucatica tanara. Pe astea sincer nu le condamn. Nu as putea sa fac ce fac ele, ok, dar nici nu le pun la zid si ma oripilez ca "vai de mine " Stiti cu ce ma duce cu gandul discutia asta? La Samantha din Sex and the city. Ok, personal fictiv dar inspirat din realitate. O asemenea femeie nu poate fi considerata c**va ci doar o femeie careia ii place sexul. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #90 2011-09-16 13:45:53
total de acord! Offline #91 2011-10-18 15:51:22
Subscriu ! Trust me or not, I don't give a fuck ! ------------------------- Offline #92 2011-10-18 16:09:18
idem! viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #93 2011-10-19 01:04:47
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #94 2011-10-19 14:10:45
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contra. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:12:48) Offline #95 2011-10-19 14:20:02
Re: Legalizarea prostitutiei - pro sau contranu stiu ce sa zic despre sub asta, dar in dk sunt foarte deschisi cand vine vorba de sex. intr-un cartier al hipiotilor, christiania, se intampla tot ce iti poti imagina: droguri, prostitutie etc. traiesc dupa regulile lor, nu exista politie acolo... e foarte interesant. sunt oricum oameni pasnici, draguti... dar au toate chestiile astea. ca sa fac o paranteza, acolo nu ai voie sa faci nicio poza, mari sanse sa ti-o iei ... din cauza ca vand drogurile la taraba, ca la piata. am ramas surprinsa la inceput, dar e o zona izolata, cu totul alt stil de viata si sunt acceptati, nimeni nu judeca, nu arata cu degetul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|